bu tür konuların sonu neden hep aşığım seviyorum boşanmak istemiyorum şeklinde bitiyo. neye aşıksınız hakaretemi, küfremi, şiddetemi gerçekten anlamıyorum. aşk bu değil bi öküzün sizi aşağılaması hor görmesi aşk değil
Ha pardon yanlış okumuşum.Biran dehşete düştüm kusura bakmayın.24 yaşında 10 yıllık evli kısmından sonra yazılan herşey boş benim için!
Boşan24 yaşındayım 10 aylık evliyim . Eşim çok kötü davranıyor bana. Neden böyle davrandığını sorunca , kadınlar kendilerine iyi davranan erkekleri sünepe olarak görürmüş. Bazen eve bile gelmiyor.Durumu iyi. Eve para getiriyor ama kendi parası değil , kayınbabamın parası.
Daha önceki ilişkilerimde çok üzdüler beni tüm iyi niyetimi tükettim diyor . Kadınlara karşı ne güvenim var ne sevgim var diyor.
Benimle neden evlendin diye sordum . Cevap vermiyor . Sevgiliyken çok dalgındı sessiz sakin biriydi . Nasıl böyle oldu anlamadım .
Psikolaga mı gotüreyim. Evlilik terapistine mi ? Ne yapacağımı şaşırdım. Aşığım boşanmak istemiyorum. Çözüm bekliyorum arkadaşlar .
Onların acısını senden mi çıkarıyor? Güveni yoksa evlenmeseymiş. Zannetmiyorum ki sen adamın peşine düşüp evlenmeye ikna ettin. Kendine yazık etme.24 yaşındayım 10 aylık evliyim . Eşim çok kötü davranıyor bana. Neden böyle davrandığını sorunca , kadınlar kendilerine iyi davranan erkekleri sünepe olarak görürmüş. Bazen eve bile gelmiyor.Durumu iyi. Eve para getiriyor ama kendi parası değil , kayınbabamın parası.
Daha önceki ilişkilerimde çok üzdüler beni tüm iyi niyetimi tükettim diyor . Kadınlara karşı ne güvenim var ne sevgim var diyor.
Benimle neden evlendin diye sordum . Cevap vermiyor . Sevgiliyken çok dalgındı sessiz sakin biriydi . Nasıl böyle oldu anlamadım .
Psikolaga mı gotüreyim. Evlilik terapistine mi ? Ne yapacağımı şaşırdım. Aşığım boşanmak istemiyorum. Çözüm bekliyorum arkadaşlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?