Kadınlara iyi davranılmazmış

Benim eşimde bana sürpriz yapacağı zaman bir şey yapacağı zaman yanında çalışanlar sen bu eşine çok mu yüz veriyorsun çok mu şımartıyorsun bilmem ne gibi salak salak konuşmuşlar baktım bir kaç gün ben ne desem beni tersliyor bozuyor falan bir güzel ağzının payını verdim ben senin karınım tabiki ne yapacaksan bana yapacaksın şımartacaksın aynı şekilde ben de sana dedim düzeldi öyle şükür yani aklına birileri böyle laflar sokuyor olabilir..dikkat edin

Buna mi asiksin lutfen kendine gel ruh hastasinin teki kendisi git bosan daha iyisini bulursun.

bu tür konuların sonu neden hep aşığım seviyorum boşanmak istemiyorum şeklinde bitiyo. neye aşıksınız hakaretemi, küfremi, şiddetemi gerçekten anlamıyorum. aşk bu değil bi öküzün sizi aşağılaması hor görmesi aşk değil

Eşiniz haklı aslında. Maalesef sizin gibi olan birçok kadın; kişiliğine, gururuna, kadınlığına yapılan hakaretlere rağmen aşık olmayı ve sevmeyi tercih ediyorlar. Böyle erkekler de sizin gibi kadınları seçip evleniyorlar. "bu kadın nasıl davranırsam davranayım beni sever. Çünkü silik, çünkü kendine saygısı yok" diye düşünüyorlar. Hatta sizin gibi kadınların onları bırakmayacağından o kadar eminler ki, bu düşüncelerini hadsizce yüzünüze söylüyorlar. Örnekte görüldüğü gibi aşıksınız hala :)

Bizim gibi kendisine saygısı olan kadınlar da, böyle konuları dehşetle okuyup "e mutluluklar o zaman. Yapacak bir şey yok" diyebiliyoruz sadece. Çünkü gerçekten yapacak, söyleyecek bir şey yok bu durumda.

Yalnız hususi bir ricam var. Çocuk doğurmayın. Çünkü bu tip ailelerde doğan özellikle erkek çocukları, annelerin ezilmiş hallerine tanık olup doğrunun bu olduğunu sanıyorlar. Bizim kızlarımıza salça oluyorlar. Doğurmayın. Aşık aşık devam edin evliliğinize.

Bence bu sekilde burada cevap bekleyen bu genc kadina davranisiniz sizce ne kadar dogru? Herkesin boyle bir durumda bir tutumu kesin olur elbette..ama bazen ask denilen durum insani hele ki genc yas dedigimizi kor ve dusunemez yapabilir...karsi taraf tamamen haksiz...cirkin hatta.ama ayrilmak cok kolay iki dk lik is. Onemlimolan bu konuyu bu sorunu duzeltebilirmiyim diye dusun once...buna gucum varmi...o sunepe olmasin ama ben ezileyim yada baskalarina ben ezik goruneyim esim iyi olsun....simdi tatlim dusun ....ask cok guzel bir duygu. Ama gercekten yasaniyorsa o bu tutumunu devam ettirip gece koynuna alip yatiyorsa kendini nasil hissediyorsun? Yasin genc ve sen bu guc durumla ben savasirim kaldiririm her sekilde herseye raziyim diyorsan ilk once bunu neden kendine yapmasina izin verdigini dusun ....yani demem o ki sana bu sekilde davranan birine nasil teklif edebileceksin dr u? Hadi diyelim kabul etti....ki etsin isterim o zaman kesinlikle iliski aile terapisi ve birlikte olmali...butun bunlari denedin ve duzelmiyorsa o zaman sapkani onune koyup dusuneceksin...yasam cok kisa ben omrumu bu sekilde mi yasamaliyim...ben ne istiyorum bu hayattan???ama o gitmezse yada goturemezsen dr a sen bence git kuzum..en dogru yolu eminim o zaman bulursun.yasama hayata gec kalmaman dilegimle

Ay canim sana mantikli bisey diyemicem ama kocana cok sinir oldum. Gidip erkekle evlenseydi ya da bekar hayati yasasaydi . Lafa bak lafa.

Adam haksız mıymış şimdi Allah aşkına? Bu adamın huyu güzelleşse soğursunuz ayol adamdan mazallah.

24 yaşında 10 yıllık evli kısmından sonra yazılan herşey boş benim için!

Boşan

Etkiye tepki yapın madem. O sana nasıl davranıyorsa öyle davran. Neden böyle yapıyorsun dediğinde de erkeklere iyi davranilmaz dersiniz. Belki ne yaşadığınızı anlar kazma sapı.

Onların acısını senden mi çıkarıyor? Güveni yoksa evlenmeseymiş. Zannetmiyorum ki sen adamın peşine düşüp evlenmeye ikna ettin. Kendine yazık etme.
Böyle bir adama nasıl aşığım diyorsun onu da anlamıyorum.

Aşık olarak adamı haklı çıkarmışsın, ne diyelim biz şimdi...

Ne büyük tesadüf.
Bende erkekler için aynısını düşünüyorum ne hikmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…