Kadınlardan hoşlanıyorum.

Gizemeow

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2019
29
6
1
Merhaba. bir erkek arkadaşım vardı ve ilişkiye girmek istediğimizde giriyorduk ama ilişki anında bile başka bir kız arkadaşımı hayal ediyordum.

Bunu birine söylediğimde sen sanırım biseksüelsin demişlerdi ama bilmiyorum. Bu hayatımı çok etkiliyor. Ne yapacağımı bilemiyorum inanın. Çalıştığım iş yerinde kız arkadaşlarım var ve aralarında gerçekten hoş kızlar var. İster istemez kadın ortamı olduğu için rahat oluyorlar ve bu beni çok etkiliyor. Geçen bir arkadaşımın evinde çay için sözleştiğimizde iş yerinden direkt evine gittik. Kendisi evde kimse olmadığı için direkt gömleğini ve sütyenini çıkardı ve benim gözlerim takıldı. Ve o an o bakışlarımdan sanırım birşeyler anladı. Dedi noldu çok mu beğendin diyerek güldü.

Ben panik yapıp yok be falan diyip gülerek geçiştirdim ve mutfağa doğru yönelip çay koyuyorum dedim. Ama o an gözümün önünden gitmiyor. Bir erkekten daha çok etkiliyor kadınlar beni.

Çıkmazdayım. Çevremde kime açılmayı düşünsem acaba ters davranıp arkadaşlığını bozarlar mı diye düşünüyorum. Korkuyorum...

Ben de yeni evliyim eşimin cinsel tercihi farklı diye şüpheleniyorum. İlişki sırasında Gözünü kapatıyor, hareketsiz uzanıyor öpmek istemiyor
E hareketsiz yatıyorsa nasıl giriyorsunuz ilişkiye? Siz mi hareketlisiniz ya da sadece? Bir de aseksüel olabilir, cinsel tercihten ziyada.

Ya bence hetero-flexible da olabilirsinizdir.(normalde heteroseksüeldir ama hemcinsiyle de "nadir" olsa da ilişkiye girebilir). Cinsel yönelim sonradan gerçekleşen birşey değildir. Hep içinizdedir. Doğuştan gelen bir güdümdür. Şey olamaz mı? Masturbasyon yaparken o tarz şeyleri düşünüp onu alışkanlık edindiğiniz için direkt aklınıza geliyordur. Kendinizi en iyi siz bilirsiniz. Her ne olursa olsun hasta değilsiniz

Bence hem kadin hem erkeklerden hoşlanıyorsunuz cunku sadece kadin olsaydi bir erkekle beraberlige katlanamazdınız. Bu daha zor bir durum. Ya sadece birini seçeceksiniz ya da uzak duracaksınız böyle bir yere varamazsiniz.

Bence hem kadin hem erkeklerden hoşlanıyorsunuz cunku sadece kadin olsaydi bir erkekle beraberlige katlanamazdınız. Bu daha zor bir durum. Ya sadece birini seçeceksiniz ya da uzak duracaksınız böyle bir yere varamazsiniz.
Kadınlardan hoşlanıyor sadece bence. Öyle olsa erkekle birlikte olunca neden gözünü kapatsın kadın hayal etsin.

Öncelikle kesinlikle hasta falan değilsiniz. Dünyada böyle duyguları ve hisleri yaşayan ne ilk kişisiniz ne de son olacaksınız. Sadece ülke şartlarında her zaman garip karşılanacaktır bu durum, siz de farkındasınız. O yüzden sanırım istediklerinizi iyice netleştirdikten sonra bir seçim yapmanız gerek. Ya bu hislerinizi bastıracak, kendinizi başka bir kimliğe sokacaksınız. Ya da istediklerinizi yaşayacaksınız.o_O

Konu fake mi bilemedim ama Uzman olarak***** bilgilendirme amaçlı cok kısa bir kaç cümle yazacagım.

Tedavi olun ibarelerini eshefle kınıyorum. Bu bir hastalık değildir. Yönelimdir. Sadece kişinin çevreyle uyum ve uyumsuzluğu ve bundan doğan stresle mücadelesi konusunda destek alınabilir.
Lütfen biraz okuyun olur mu lütfen !!!!!! Ya sabır

Konu fake mi bilemedim ama Uzman olarak***** bilgilendirme amaçlı cok kısa bir kaç cümle yazacagım.

Tedavi olun ibarelerini eshefle kınıyorum. Bu bir hastalık değildir. Yönelimdir. Sadece kişinin çevreyle uyum ve uyumsuzluğu ve bundan doğan stresle mücadelesi konusunda destek alınabilir.
Lütfen biraz okuyun olur mu lütfen !!!!!! Ya sabır
Tedavi olun derken Dahiliyeye görünün demek istemediğimizi anlamamış olamazsınız uzmanım değil mi?
Psikolojik destek alması gerektiğinden bahsediyoruz bizlerde zaten. Hem stres ile mücadele hemde eğilimlerini tersi yönde değiştirmek amaçlı.

Tedavi olun derken Dahiliyeye görünün demek istemediğimizi anlamamış olamazsınız uzmanım değil mi?
Psikolojik destek alması gerektiğinden bahsediyoruz bizlerde zaten. Hem stres ile mücadele hemde eğilimlerini tersi yönde değiştirmek amaçlı.

Normal değil ifadesi de yanlıştır. :)
Eğilimleri de “ergenlik döneminde” olmadığı sürece asla değiştirme “amacına girmiyoruz cok daha farklı sıkıntılar doğuyor. Ergenlikte bile girmiyoruz sadece daha iyi kendisini tanımaya yönelik çalışıyoruz. Bunun yanında yapılacak diğer şeyler de aile ile görüşmek bilgilendirmek şeklinde devam ediyor

Back
X