- 1 Haziran 2012
- 7.355
- 25.801
- 798
Arkadaşım bu psikolojik yada hormonal bir sorun yaşadığınızdan olabilir. Bu bir çok kavmin helak olma nedeni aynı zamanda. Biyolojik bir sebebten kaynaklanmıyorsa ciddi bir sapkınlık aslında. Tedavi olmanızı öneririm. inanç olarak nasıl bir anlayışınız olduğunu bilmiyorum ama etkili olabilecek kişiler ile görüşün. Son zamanlarda dikkat ediyorum eşcinsellik çok konuşulan korunan desteklenen bir durum oldu yabancı dizi ve sinemalarda bol bol bu tarz sahneler görüyoruz. Bu kareler bilinç altını yönlendiriyor dikkatli olmak lazım.![]()
Bu biyolojik ve doğal bir olay,sapkınlık falan değil.İnsanlar bunu uydurmuyorlar ya da sonradan ortaya çıkan bir şey değil,biraz araştırırsanız doğada eşcinsel hayvanların olduğunu görürsünüz.
Konu gerçek mi bilmiyorum,ama gerçekse bence deneyebilirsiniz konu sahibi,belki bir kadınla birlikte olunca hoşunuza gitmeyecek,belki sadece fantazi olarak kuruyorsunuzdur bu kadar.En iyisi yaşayıp görmek diyorum.Ondan sonra nasıl hissettiğinize bağlı olarak yolunuza devam edersiniz.Biseksüel miyim homoseksüel miyim diye de takılmayın,ne olduğunuz kimseyi ilgilendirmiyor.