Kadınlardan hoşlanıyorum.

Arkadaşım bu psikolojik yada hormonal bir sorun yaşadığınızdan olabilir. Bu bir çok kavmin helak olma nedeni aynı zamanda. Biyolojik bir sebebten kaynaklanmıyorsa ciddi bir sapkınlık aslında. Tedavi olmanızı öneririm. inanç olarak nasıl bir anlayışınız olduğunu bilmiyorum ama etkili olabilecek kişiler ile görüşün. Son zamanlarda dikkat ediyorum eşcinsellik çok konuşulan korunan desteklenen bir durum oldu yabancı dizi ve sinemalarda bol bol bu tarz sahneler görüyoruz. Bu kareler bilinç altını yönlendiriyor dikkatli olmak lazım. 😔

Bu biyolojik ve doğal bir olay,sapkınlık falan değil.İnsanlar bunu uydurmuyorlar ya da sonradan ortaya çıkan bir şey değil,biraz araştırırsanız doğada eşcinsel hayvanların olduğunu görürsünüz.

Konu gerçek mi bilmiyorum,ama gerçekse bence deneyebilirsiniz konu sahibi,belki bir kadınla birlikte olunca hoşunuza gitmeyecek,belki sadece fantazi olarak kuruyorsunuzdur bu kadar.En iyisi yaşayıp görmek diyorum.Ondan sonra nasıl hissettiğinize bağlı olarak yolunuza devam edersiniz.Biseksüel miyim homoseksüel miyim diye de takılmayın,ne olduğunuz kimseyi ilgilendirmiyor.

Kan sonucum negatif çıktı kızlar. Ben üzülmedim ama eşim hüngür hüngür ağlıyor...

Kan sonucum negatif çıktı kızlar. Ben üzülmedim ama eşim hüngür hüngür ağlıyor...

Kızlar bu mesaj neden burada çıktı anlamadım. Sistemde bir sorun oldu sanırım. Sayfa bir anda gerideki sayfaya geçti ve mesaj burada çıktı. Düzeltme butonu da çıkmıyor o yüzden açıklama yapayım dedim. Yanlış oldu bu mesaj. Tuhaf...

Bunca yıldır bu sitedeyim . İlk kez uyarı aldım. Bir gündür cezalıydım polemik sebebiyle . O zaten alışkındır ban yemeye .
Bende uzun zamandır buradayım ilk defa bu kadar aşağılık seviyesiz tartışma çıkaran gördüm diyecek laf çokta demicem aşağılık türk toplumunda yaşayacak bu toplumdan bir koca bulacak bı topluma bir evlat verecek böylesi zihniyet çok yazık

Bende uzun zamandır buradayım ilk defa bu kadar aşağılık seviyesiz tartışma çıkaran gördüm diyecek laf çokta demicem aşağılık türk toplumunda yaşayacak bu toplumdan bir koca bulacak bı topluma bir evlat verecek böylesi zihniyet çok yazık
Bende ilk kez karşılaşıyorum bu kadarıyla. Asalet herkeste olan birşey değil malesef ve sonradan kazanılmaz .

Arkadaşım bu psikolojik yada hormonal bir sorun yaşadığınızdan olabilir. Bu bir çok kavmin helak olma nedeni aynı zamanda. Biyolojik bir sebebten kaynaklanmıyorsa ciddi bir sapkınlık aslında. Tedavi olmanızı öneririm. inanç olarak nasıl bir anlayışınız olduğunu bilmiyorum ama etkili olabilecek kişiler ile görüşün. Son zamanlarda dikkat ediyorum eşcinsellik çok konuşulan korunan desteklenen bir durum oldu yabancı dizi ve sinemalarda bol bol bu tarz sahneler görüyoruz. Bu kareler bilinç altını yönlendiriyor dikkatli olmak lazım. 😔
Sevgili arkadaşım bu konu yüzünden daha yeni banlandım . Aslında yazmıycaktım ama yinede yazayım. Yazdıklarında hiç birşey yok ama inan anlamazlar . Ve sana saldırırlar . Başkalarını cehaletle okumamakla suçlayanlar , lüt kavmi desen bilmezler . Çünkü inanmazlar . Cezası bitince sana son derece terbizyesizce saldıranlar olursa hiç muhattap olma .

Evet kadınlardan hoşlanıyor olabilirsiniz ne var bunda? Ama arkadaşlarına açılmanızı önermem, sonu kötü olabilir.

Allah akıl fikir versin

Bende ilk kez karşılaşıyorum bu kadarıyla. Asalet herkeste olan birşey değil malesef ve sonradan kazanılmaz .
Müslüman bir ülkede yaşıyoruz herşeyden önce geçmiş te bu emsallerin başına neler gelmiş okuyup bilmek gerek bunuda geçtim batı gibi bunları meşrulaştıralım da yarın bir gün evlenip evlat mı edinsinler bizim dinimiz ülkemiz bu sapkınları kaldırmaz hoş karşılamaz bunun özgürlük veya medeniyet ile alakası yok

Merhaba. bir erkek arkadaşım vardı ve ilişkiye girmek istediğimizde giriyorduk ama ilişki anında bile başka bir kız arkadaşımı hayal ediyordum.

Bunu birine söylediğimde sen sanırım biseksüelsin demişlerdi ama bilmiyorum. Bu hayatımı çok etkiliyor. Ne yapacağımı bilemiyorum inanın. Çalıştığım iş yerinde kız arkadaşlarım var ve aralarında gerçekten hoş kızlar var. İster istemez kadın ortamı olduğu için rahat oluyorlar ve bu beni çok etkiliyor. Geçen bir arkadaşımın evinde çay için sözleştiğimizde iş yerinden direkt evine gittik. Kendisi evde kimse olmadığı için direkt gömleğini ve sütyenini çıkardı ve benim gözlerim takıldı. Ve o an o bakışlarımdan sanırım birşeyler anladı. Dedi noldu çok mu beğendin diyerek güldü.

Ben panik yapıp yok be falan diyip gülerek geçiştirdim ve mutfağa doğru yönelip çay koyuyorum dedim. Ama o an gözümün önünden gitmiyor. Bir erkekten daha çok etkiliyor kadınlar beni.

Çıkmazdayım. Çevremde kime açılmayı düşünsem acaba ters davranıp arkadaşlığını bozarlar mı diye düşünüyorum. Korkuyorum...
Benim böyle bir kız arkadaşım olsa maalesef arkadaşlığımız bozulur

Hastalik,hormanal,sapıklık vs diyerek tani koymayin. Insanlar tvden görüp eşcinsel olamaz mümkün değil. Insanlarin ne yaşadığını bilmeden atıp tutmak bu kadar kolay olmamali. Cinsel yoneliminden dolayı bir sürü insan nefret cinayetine maruz kalıyor . Inaniyorum ki ilerde gercekten bu nefret son bulcak tıpkı siyahilerin bir zamanlar dislanmasinda oldugu gibi.Ön yargılarınızı bir tarafa bırakıp vicdanınızla düşünün.

Ben
Hastalik,hormanal,sapıklık vs diyerek tani koymayin. Insanlar tvden görüp eşcinsel olamaz mümkün değil. Insanlarin ne yaşadığını bilmeden atıp tutmak bu kadar kolay olmamali. Cinsel yoneliminden dolayı bir sürü insan nefret cinayetine maruz kalıyor . Inaniyorum ki ilerde gercekten bu nefret son bulcak tıpkı siyahilerin bir zamanlar dislanmasinda oldugu gibi.Ön yargılarınızı bir tarafa bırakıp vicdanınızla düşünün.
Bu tarz şeyler empati ve sempati duydukça artacak ve gittikçe sapkın bir millet olacağız malesef. Ne dinimize uygun ne ahlakımıza .

Müslüman bir ülkede yaşıyoruz herşeyden önce geçmiş te bu emsallerin başına neler gelmiş okuyup bilmek gerek bunuda geçtim batı gibi bunları meşrulaştıralım da yarın bir gün evlenip evlat mı edinsinler bizim dinimiz ülkemiz bu sapkınları kaldırmaz hoş karşılamaz bunun özgürlük veya medeniyet ile alakası yok
Agzina saglik.. dogru soleyeni ancak alkışlanir :KK9:

Back
X