inşallah toparlıcaz cnm bu lahana bitsin ben sonucu yazayım sende unutma bunun sonucunu yazarsınAy ben de cikmak istiyorum artik. O yuzden bugun ayca kayanin 1 hafta da 3.5 kg diyetine başladim
Kimiz biz?
Bizler, yıllarca "ay ne kadar kendinle barışıksın şekerim!" yalanıyla yaşayanlar...Hep bir şeyleri kamufle etmek için verilen ödünler, yapayalnız ağlanan saatler, dışarıya sempatik takılmaktan yorulan bir ruh...
Sırf kendine yakıştıracak kıyafet bulamadığı için mezuniyetine gidemeyen o kızız biz. Sevdiği kızın yanına yakışmadığını düşündüğü için teklif bile edemeyen o delikanlıyız. Çocuğu utanmasın diye veli toplantısına gidemeyen anne, babayız. Öğrencileri ondan utanıyor diye öğretmenler odasına saklanan öğretmeniz. Biz kocası "bir içim su" hatun bulup eve uğramayan adamın karısıyız. Biz; sevgilisinin başkasını düşünerek onu öptüğünü bilen, onu kaybetmemek için susan onlarcası, yüzlercesiyiz. Biz; hep ama hep başkalarına kendini kabul ettirmeye çalışan, dışlanan, bunu kamufle etmek için hep neşeli, hep güleryüzlü olan, sanki kanunmuş gibi... Biz, belki de hep başkaları için yaşayan.Biz, hep hayatını kendini kabullendirmek zorunda kalarak geçiren,Biz, en iyi okullarda okusak da kilo yüzünden işe alınmayan,Biz, hep o gülümseyen yüzün ardında akan yaş... Bir gün, - eşin dostun, sevdiceğin, ailenin hiç beklemediği zamanda- kafasının kontağı atan ve zayıflamaya karar veren o cesur yürekleriz biz.
23 ocak 2015 =91.700
6 mart 2015 = 84.00
13 mart güncel kilo 82.800
giden 8.900
Başlamak İçin Mükemmel Olmak Zorunda Değilsin Fakatttttt
Mükemmel Olmak İçin Başlamak Zorundasın !!!!!!!!!!!!!!
siz hangisini tercih edersiniz?[/QUOTE bende bi 15 kg kaybetsem dunyanin en mutlu insani olacagim sanki. Bu kilolar beni deli ediyor. Hamilelik sonrasi devasa bir gobegin var ;(
bende bi 15 kg kaybetsem dunyanin en mutlu insani olacagim sanki. Bu kilolar beni deli ediyor. Hamilelik sonrasi devasa bir gobegim var ;(Yorum yazdim nere gitti anlamadim
inşallah toparlıcaz cnm bu lahana bitsin ben sonucu yazayım sende unutma bunun sonucunu yazarsın
yapcaz cnm arkadaşım isteyelim yeterki bu sıralar acayip azimliyimCikarsin tatlim 80 lerden merak etme beraber kurtulacagiz insallah....
Bugun tartilmadim başlarken yani. Ama hedefim senin gibi ne yapip edip 1 nisan da 7 lerde olmak
yapcaz cnm arkadaşım isteyelim yeterki bu sıralar acayip azimliyim
2 kere çarşıya çıktım hele bugün amanın ne güzel kıyafetler çıkmış tiril tiril
onların içine giricem ben dedim
ve kendimi şartlandırdım kendime hedefime ulaşana kadar hiçbirşey almıcam
çünkü zaten yaza küçük gelcek dimi sende aynısını yap çok motive ediyo
sadece eşofman aldım oda yürüyüş için
83.1 cnm ama regliyim ondan ve fil gibi su içiyorum yağ atsın diyeHala 82.8 mi kilon
Katilayim tabi. Bende persembe gunu baslicam. 85 kiloyum ;( siparis verdim cafeslim alicam. Carsamba elimde olacak insallah. Faydasini goren cok. Bakalim bende işe yarayacak mi?bende bi 15 kg kaybetsem dunyanin en mutlu insani olacagim sanki. Bu kilolar beni deli ediyor. Hamilelik sonrasi devasa bir gobegim var ;(
bunu yazmışsın yanlış alıntılamışsın ondan çıkmamış cnm
başlarsan neden olmasın başlamak başarmanın yarısıdır
ben 90 küsürdüm hemde yakın geçmişte
asla inemem altına diyordum
ama bak ne oldu herşey istikrarla olur cnm hadi gel katıl sende bana
İnsallah bende 8 li rakamlardan biktim. Cocuklardan once 6 li rakamlardaydim. Ne olacak halimiz :-Dbir elma
1 litre su
1 nescafe
(pasta yemedim nescafe içtim harikayım bennnn )
şimdide tekrar lahana çorbası ve 750 ml su iççem bu göbek gidecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bu ay çıkmadan bende bu 8 li rakamları devirmessem güneş değilimmmm heytttt
cafe slim ney cnm ?Katilayim tabi. Bende persembe gunu baslicam. 85 kiloyum ;( siparis verdim cafeslim alicam. Carsamba elimde olacak insallah. Faydasini goren cok. Bakalim bende işe yarayacak mi?
artık müdahale ettiğimiz için sorun yok cnm bıkmadan pes estmeden sürdürücezİnsallah bende 8 li rakamlardan biktim. Cocuklardan once 6 li rakamlardaydim. Ne olacak halimiz :-D
İnstagram da yaz cikar. Gunduz gece caylari yesil kahve falan. Tok tutan caylar, ödem sökücü. Demek akalin gibi unluler de kullaniyor. Bitkisel.cafe slim ney cnm ?
cnm 800 gram gitti bile senden ne haberler var?Cikarsin tatlim 80 lerden merak etme beraber kurtulacagiz insallah....
Bugun tartilmadim başlarken yani. Ama hedefim senin gibi ne yapip edip 1 nisan da 7 lerde olmak
cnm 800 gram gitti bile senden ne haberler var?
gidicek inşallah cnmMasallahin var canim. Ben de 83.1 dim bugun 82.8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?