Kadinlarin surekli esinin pesinde oldugunu dusunen arkadas!!

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
36
Selam kzlar,
Dun is yerinden bi arkadasa oturmaya gittik. Kendisi aldatan erkeklerin kadinlar tarafindan cezbedildigini dusunuyor. Erkekler masum kafasinda yani evli ve bir cocugu var kendisinin. Bir muhabbette konu acildi ben yaninda olmadan arkadaslarimi kocamla tek gorusturmem artik erkeklerden cok kadinlardan korkulur dedi bastan cikariyolar dedi. Ayriyeten zaten dusununce sen olmadan niye tek esinle goruseyim ki mantiksizlik?!
Oturmaya gidildiginde ona esim de olsa dedi arkadaslarimla ayni odada tek birakmam dedi vs...
Gecen gun de aksam ben ona kahve icmeye ugramistim, tam cikarken esi geldi ve israrla kocasina beni eve birakmasini soyledi. Yahu ben giderim diyorum olmaz aksam gec oldu diye esi ve yaninda baska bir arkadasiyla arabayla eve biraktirdi beni. Kendisi gelmedi. Dun de diyor esimin arkadasi olmasaydi asla izin vermezdim.!
Yahu Ben sana israr mi ettim aksine ben giderim dedim sen usteledin nedir bu tavir simdi!!
Ben tabii durmadim. Ben senin yakin arkadasinim boyle dusunmen kendini yipratir dedim. Kadinlar cezbetmeye calisiyolarsa erkekler de cezbedilmesin o zaman dedim. Kocalarin hic gunahi yok sanki, esine guvenmiyosan kadinlara laf soylememek gerek dedim. Sustu ve anladi.
Ve benim iki gundur kafamda bu mevzu. Ayriyeten bu arkadasim kocasi tarafindan defalarca aldatilan evden kovulan ama yuvamdir diyerek tekrar eve gelen bir kadin...
Benim onun kocasini bastan cikardigimi dusunmuyor olsa gerek?? Ki adamla kac kez yuzyuze geldik en fazla 3..
Her kadin onun kocasinin pesinde saniyor
Sizce benim tavrim bu arkadasa ne olmali? İcim hala sogumadi ne ile itham ediyor beni... Yanlis anlamis olamam degil mi? Fikir verir misiniz hanimlar? Tesekkurler.

görüşme artık bence..sırtı aldatılmaya alışmış bahanesini de hazırlamış, kocasını baştan çıkartan kadınlar yüzündenmiş yoksa zavallı kocişinin bir suçu yok.. yarın öbür gün daha altından kalkılmaz bir laf etmeye müsait.. başka bir alemde yaşıyor o..

Kocişiyle kafayı yemiş. Benim arkadaşım Böyle bi muhabbet yapsa, eşim bunu duysa ağzına ... o kadının mesela.

E daha görüşmeyi düşünmüyorsun heralde terbiyesizle?

Valla bu zihniyetle arkadaş kalmazdım. Tek bıraksaymış yarın bi gün sana da çamuru bulaşırmış. Zaten bu konuşmayı da gözdağı vermek için yapmış olduğunu düşünürüm. Kadının zaten genel düşüncesi. Uzak dur bence.

Son düzenleme:
Son paragraf aslında kadının tutumunu özetliyor: Defalarca aldatılan ama affeden bir kadın!
E ne olacaktı, bu acizliğinin bir bahanesi olacaktı elbette. Ya çocuklarım için yuvamı yıkmadım diyecek ya da hıncını diğer kadınlardan çıkararak aslında benim kocam masum kadınlar yoldan çıkarıyor diyecek.
Şahsen ben olsam böyle biriyle görüşmem, yarın bir gün kocasına tanıdık olduğu için selam versen sana bile iftira atabilecek bir potansiyeli var.

Bulunmaz hint kumaşı bulmuş ya, onun gibisini bulamaz her kadın peşine düşer.
Kim ne yapsın senin kocanı der, sürekli kocasını gömerdim, zavallı kadınlardan bahsederdim benim kocam yapmazcıları da gömerdim bi süre sonra selam verir geçerdim asla arkadaşım olamazdı

Ben nisanliyim temmuzda Evlenecegim benden boyle bisey bekleyecegi tek insanim. Evli ve kocamdan bikmis bir kisi degilim heyecanlarimi yeni tadacagim.. Benim baska bir hareketime sinir olup bu sozleri etmesi gerek bence...

Daha konuyu okurken, "Kadın aldatmış zaten" demek gecıyordu içimden, öyle olduğunu yazmışsınız zaten. Kadın kafayı bozmuş kocasıyla uzak durun. Size resmen "kocamı ayartabılırsın" dıyor. Arkadaş kalmanın anlamı var mı daha?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…