Kadinlarin surekli esinin pesinde oldugunu dusunen arkadas!!

Size birsey itham ettigi yok bence rahat olun.
O aslinda kocasına güvenmiyor.
Zaten kendiniz yazmissiniz aldatilmis diye.
Bir sekilde durumu rasyonalize edip kabullenmesi lazim ya da bosanmasi lazim.
Bosanmadigina gore de kocasını degil kadınları suçlayarak isin içinden cikmis kendini rahatlatmistir.
Dıştan oyle dese de ama,icten ice herseyin farkinda.
Yoksa nasil kabullenir insan. Kocam kadinlara asilabilir o yuzden yalniz bırakmıyorum diyecek hali yok ya.
Umarim anlamissinizdir o yuzden hic üstünüze alinmayin ama uzak durun o adamdan asilir masilir...

Sizi bile isteye itham etmiyor bence, psikolojik olarak kendini bu sekilde kandirip rahatlatiyor.
He deyip gecin, takilmayin... Yakin arkadasinizmista.
Bundan sonra cok samimi olacagimi sanmiyorum...
Lafimi soyledim. Kocasi ile kafayi bozan biri ve her kelimesi "benim kocam da oyle" "beni cok kiskaniyor" gibi laflar..
Aldatildigini bildigi halde "napiyim yuvami mi bozayim onu tekrar elde etmeye calisirim" kafasinda ve bunu alenen soyluyor....

Hayrini görsün ne diyem
Adam dalgasina bakiyordur hem evde hem disarda oh ne guzel
Tam tersi olsa hem bosayip hem de 32 yerinden bicaklardi kocası
Agir tahrik iyi hal falan derken 10 ceza alir 5 yil yatar çıkardı...

B.kunda boncuk mu varmış kocasının kim napsın onun kocasını. Böyle zihniyetin evlendiği kişinin de zihniyetinin çok farklı olacağını sanmam
Bu kadar dar dusunen kadinlarla gercekten ayni ortamda bulunmak bile beni geriyor inanin... Ki arkadasimdi kendileri. Onun kocasini elde etmek gibi bir gayem olabilir mi bes ay sonra evlenecegim.

Bu kadar dar dusunen kadinlarla gercekten ayni ortamda bulunmak bile beni geriyor inanin... Ki arkadasimdi kendileri. Onun kocasini elde etmek gibi bir gayem olabilir mi bes ay sonra evlenecegim.
Ya zaten arkadaş olmasından ziyade evli biriyle asla öyle bi şey düşünülmez. Aşırı saçma. Benim mantığım almıyo yani böyle evli vs olup da yapılan sadakatsizlikler.

Biz buna züğürt tesellisi diyoruz halk arasında.

Onun kocası aslında sütten çıkmış akkaşık, karısına aşık, ailesine düşkün.Hep o pis kadınlar yüzünden.

Ayartıyorlar adamı.

Kendisini kandırıyor.Kendine o adamla devam etmek için bahaneler yaratıyor.

Bu bakış açısında olan birinden uzak durmakta fayda var.

Benimde komşum var öyle ablamdan bile kiskanıyorum diyor karşı da oturan komşusuna sabah kaçta çıkıyorsun evde filan demiş kız da laf arasında x abiyle arada aynı saatte çıkıyoruz dedi diye kızla konuşmuyor sürekli bana kıskanirim ben diyor sinir oluyorum . Birde esler tanissin istiyor ondan dolayı uzak duruyorum . Değişik geliyor bu tarz insanlar bana. Sizde pek samimi olmayın.

Bu sekilde düşünmek işine gelmiştir. Yoksa başka türlü nasıl yaşayacak o adamla. Geceleri nasıl rahatça uyuyacak. Kadınlar bırakmıyor kocamın peşini, kadınlar kandırıyor diye bilirse eğer, bir nebze yükü hafiflemistir.

Benim görümcem de beni kocasından kıskanıyor halbuki boyunca kardeşim olsun var böyle dengesiz yarım akıllılar takma sen kendini biliyorsan no problem

Görüşmeyin . Gördüğünüz gibi pozitif enerjinizi ćeker alır. Eşi kendisini aldatmışsa başka kadınlara yan gözle bakma potansiyeli vardır. Ve haberiniz olmadan bu kadın siz olabilirsiniz. Sonra yakanıza yapışır kocamı baştan çıkardın diye. Kocası daima haklıdır. Kadınlar onu kandırmıstır. kocası da gerizekalı olduğu için her gördüğü kadının pesine gidebilir. Burda hatalı olan dünyadaki bütün kadınlardır. Ve tek masum onun kocasıdır..

Ben olsam hiç görüşmezdim.Bence o kadında kocasını affetmesini içten içe kendisine yediremiyor ve kocasına artık güvenmiyor.Ama buna karşı bir savunma mekanizması geliştirmiş; suç kadınlarda.

kadın resmen kompleks kraliçesi. bırakın böylelerine merhaba bile demiceksinde işte iş arkadaşı.

Okurken kesin defalarca aldatılmaya doymamıştır diye düşündüm ve aynen. Uzak dur. İfrira bile atar bu tipler.

Hayrini görsün ne diyem
Adam dalgasina bakiyordur hem evde hem disarda oh ne guzel
Tam tersi olsa hem bosayip hem de 32 yerinden bicaklardi kocası
Agir tahrik iyi hal falan derken 10 ceza alir 5 yil yatar çıkardı...
Zaten kocasi her gece istisnasiz icen ve eve gelmeyi bilmeyen biri.. Calismiyor da.. Kadin da kafasini esiyle bozmus bu yuzden, sanki cok ise yarar bi kocasi var da gozumuz kalacak. Banane yani... Aldatilan kadinlarin cogu sucu niye esinde bulmuyor niye el pence ona hizmet ediyor anlamis degilim.... Esini bile o giydiriyor... Ve bunu övünerek anlatiyor....

Adam asilir mi bilemem yeterince tanimiyorum ama bu kadin guzel bir iftira atar adama! Cunku her aldatilma olayini kadinlara bagliyor kadin rahatmis acik giyiniyormus!!!
O yuzddn gozu kayiyormus.. Davaya bak.. Allah bilir beni de o kadinlardan goruyor.

Kesinlikle oyle Haklisiniz...
Eve cok misafir cagirmiyor nazar degdiriyolar bize diyor kimin gozu iyi kimin gozu kotu bilemem diyor... Cok guzel bir evliligi var sanki herkes ona ozenecek:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…