Kadinlarin surekli esinin pesinde oldugunu dusunen arkadas!!

Kesinlikle oyle Haklisiniz...
Eve cok misafir cagirmiyor nazar degdiriyolar bize diyor kimin gozu iyi kimin gozu kotu bilemem diyor... Cok guzel bir evliligi var sanki herkes ona ozenecek:))

Aynı profilde bi komşum var uzak durmak lazım iftiraya kadar giden bi kıskançlık yelpazeleri var kocalarını bulunmaz hint kumaşı sanıyolar benim eşim bile rahatsız kadından o kadar dengesiz biri

Kadını kocası sürekli boynuzluyor. Bu da imkansızlıktan ya da basiretsizlukten artık neyse sebebi geri dönüyor. Geri döndüğü adama şerefsiz diyecek hali yok. Kadınlar kocamı ayarlıyor diyor. Nasıl öyle avutacak kendini.

Amaa bu kadının evine girip çıkma derim. Densiz bir kadın bence. Kocası da sanırım uçan kuşa halleniyor. Belki seni kocasıyla gönderdikten sonra içine kürt düştü. Ya da kocası dönünce onun rahatsız olacağı bişey yaptı veya söyledi seninle ilgili. Neyse bence kadın sana ayar vermeye çalışmış aklı sıra. Karı koca ilişkisi düzgün olan insanlar değiller o sebeple sen bunlar ile ailece bile görüşme.

Mümkün oldugu kadar görüşme.Hem sen kendini kasacaksın bu sıkıntıya girme hem de o saçma sapan durumlardan anlam çıkarıp "sende benim kocama asılıyorsun" diyebilecek bir tip belli ki.Yarin birgün başın ağrır hiç uğraşma.

Bundan sonra sadece is arkadasim olarak kalacak. Adam baska biriyle birlikte ve eve her gece gec geliyor ve arkadasim bunu biliyor kac kez neler yakaladi. Adam kadina annenin evine git naparsan yap defol diye evden kovdugu icin bu da kafayi yemek uzere belli. Napiyim yuvami mi dagitayim diyor. Nasil sığ bir kafa.

Kadın paranoyak olmuş.kocası aldattığı için.ama ihanetler tek taraflı değil işte..adamın evli olduğunu bile bile onunla ilişki yaşayan kızlar ve kadınlar var..öylelerinden sakınmaya çalışıyor. Çünkü biliyor ki öyle bir kıza rast gelse kocası da boş durmayacak. Arkadaşınız eşiyle olan bu problemi sizinle paylaşmış ise psikologla görüşmesini tavsiye edebilirsiniz.. Tabi madem rahatsız olduğunu belli etmiş, mümkün olduğunca görüşmeyin..

Bundan sonra sadece is arkadasim olarak kalacak. Adam baska biriyle birlikte ve eve her gece gec geliyor ve arkadasim bunu biliyor kac kez neler yakaladi. Adam kadina annenin evine git naparsan yap defol diye evden kovdugu icin bu da kafayi yemek uzere belli. Napiyim yuvami mi dagitayim diyor. Nasil sığ bir kafa.
Burda tek suclu kadin degil iste. Kocasi da bir o kadar suclu ve haysiyetsiz biri. Ve bunu benimle paylastigi zaman psikologu degil bosanmasini tavsiye ediyorum. Kovuldugum eve gitmem ben.
Ailesi sahip ciktigi halde bosamiyor o adami.

İsrar edilsede binmemeye çalissaydin araba ya sanki daha iyi olurmus sonuçta takik bi kadinmis anlatmista düsüncelerini yani yada kendide geleymis seni birakirken .
Çekilmez böyle rüzgardan nem kaparlar isterse bacisi olsun ona farketmez o düsüncede ki insan kurar kurgular oynar uzak dur işe kalsin mrbniz kafaniz rahat olur en azindan o anda tepki verin ne demeye çalisiyorsun diyerek kendi zikri neyse herkesi öyle siniflandirir böyleleri ...

Kizim sana soyluyorum , gelinim sen anla der gibi. Bu kadindan uzak durun 5 parmagiyla karayi calar insana.. Dusunceli terbiyeli akli basinda bir kadin olsa ben bunlari anlatiyorum ama karsimdaki alinirmi diye dusunur.

Ben zaten hic binmek istemedim biliyorum cunku adam da kadin da yemis kafayi kari koca. Karisi israr etti, hayir madem bu kadar takiyosun sen de gel yani. Kadin biraz psikopatca dusunuyor. Soyle ki, misafirlige giderken insan nezaketen bisey alip goturuyosun. Arkadasim asla yemez. Once getirenlerin onune koyar bakalim okunmus mu buyu yapilmis mi diye. Onlar yerse yer, icer. Yemezlerse Direkt cope atar. Buyu yapip getirdiklerini dusunuyor! Cunku her gelen misafiri onun mutlu yuvasini (!) kiskaniyor. Ve bozmak icin buyu yapiyor... O Kafada biri varin siz dusunun.

Ruh sağliği kalmamis vesselam. Öcü böcü ler de onda hep misafir demek ki kolay değil yaşadiklari dengesi şaşmiş siz de bosanin demisiniz aileside destekçi ama o kafayi adamla yemis iflah olmaz en iyisi siz gerçekten kendinizi hirpalamayin uzak dursun mrb mrb o kadar uğraşilmazlar .

Ona vereceğiniz en iyi ders hayatınızdan çıkarmak olur. Böyle devam ederse zaten etrafında insan kalacağını sanmıyorum.

Kesinlikle oyle :)
Batil inanclari bu denli fazla olan insanlar beni zaten hep korkutuyor, uzak duracagimdan emin olabilirsiniz.. O kocayla da daha cok sasacak dengesi.. Ama insanin kendine ettigini kimse etmezmis. O da bu misal...

Kadıncağız iyi değil çok üzüldüm lanet herifler ve hayatlarına ettikleri kadınlar o kadar çoğaldı ki yazık... Ama bi hadis okudum geçenllerd böyle helali varken başka kadına giden insan müsveddeleri kadın olsun erkek olsun cehennemde şöyle cezalandırılacaklarmış
Biri türlü helal ve temiz yiyeceklerin olduğu bir sofra diğeri pis irin kan vs. olan pis bi sofra eşini aldatanlar o pis sofradan yiyecek temiz sofraya uzaktan bakacaklarmış

Kesinlikle oyle :)
Batil inanclari bu denli fazla olan insanlar beni zaten hep korkutuyor, uzak duracagimdan emin olabilirsiniz.. O kocayla da daha cok sasacak dengesi.. Ama insanin kendine ettigini kimse etmezmis. O da bu misal...
Aynen insanin kendine yaptiği kötülüğü kimse istese yapamaz .En güzeli ohh kafaniz rahat olur en azindan.

Evlerden ırak arkadaşınız ağır bir travmanın içinden çıkamamış kocasının aldatmasını yemiş oturmuş ama kabullenememiş ve kendince savunma mekanizması geliştirmiş diğer kadınlar suçlu benim beyim ak kaşık diye. Ben olsam bu kişi iş arkadaşım olarak kalırdı evine ayak basmazdım çünkü sonu iftiraya kadar gider sonra çık işin içinden

Yok bi daha tovbe:) Asla da gitmem eve, dunden sonra yazdi bana cvap vermedim. Ya anladi hatasini ya da yuzsuzun biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…