kadınların yolda dondurma yemesi

ahada şimdi buzdolabımdan çıkardım yiyeceğim. bu konuyu okudukça aldığım dondurma 2 günde bitecek. canım çekti bak.
teşekürler. dondurmalığama koyayımda kaşığımla yiyeyim bari:)

ha hanımefendi olmamak bana göre hakarettir biri bana reelde dese feci uçarım kendilerine:)

kimse salon kadını çizgisinden kaymasın kızlarsempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

tartışma çıkacağı gayet açık bi topiğin daha sonuna geldik, banlanacaklara, allah kurtarsın diyorum sempatiksalakcinni

konun holding sahibi insanların kızlarıyla ne alakası var ben anlamadım doğrusu, tr de flashlar patlamasın diye yemiyorlardır belki ama tr dışında hayatın tadını çıkarıyolardır kesin, ay ayrıca kim bu kızlar, ben doğanın kızlarını hiç görmedim, herkes tanır demişin ama... cemaatin seçkin simalarını takip etmiyorum napıyolar ne ediyolar diyesempatiksalakcinni

erkeklerin hiçbir konuda düşündüklerini umursamam.. ama kadınların yolda yalayarak dondurma yemesi felaket itici gelir bana.. "canımın her istediğini yaparım" demek özgürlük müdür? tartışılır.. ama karşıdan nasıl durduğuda önemlidir (benim için).. en azından bir hemcinsim bana "itici duruyor" dese "amaaaan salla" diyemem, üzülürüm..

dondurma mı yiyeceğim, giderim dondurmacıya, otururum masama,alırım elime dergimi.. en azından yürürken oluşabilecek (dökme, damlatma) gibi kötü görüntüleri de engellemiş olurum.. yerimseniben

yani özel hayatından kime ne bu kadınların, iş kadınlıklarıyla önde olan insanlarsempatiksalakcinni

ayy baktım netten merak ettim ayy bu nasıl bişey aman allahım ve bunu yolda nasıl yerler bilerek

Eklentiler

• $sirdan[1].webp
    4 KB · Görüntüleme: 65

ya canım, neden itici bulunduğu önemli, mesela bana da erkeğin sakız çiğnemesi abes geliyor ama sakız çiğniyor diye bi adama bu kesin gey demem
yani herşeyin cinselliğe bağlanması çok saçma, olabilir dondurma yiyen kadın insana itici gelebilir ama dondurma yiyor diye bu kesin hafif diye düşünülmesi, hatta bunu düşünmek için mesai harcanması çok saçma

ahada şimdi buzdolabımdan çıkardım yiyeceğim. bu konuyu okudukça aldığım dondurma 2 günde bitecek. canım çekti bak.
teşekürler. dondurmalığama koyayımda kaşığımla yiyeyim bari:)

pekte güzelmiş.
arada yalasam mısempatiksalakcinni

sakız çiğniyor diye gey demem, ama baseni kıvırarak çiğniyorsa "tam bir beyefendi" de demem kaydirigubbakcemile3

dil 1 karış dışarıda dondurma yalayana da "ay ne şeker" demem.. itici gelir ıykk akannehir görmedim mi? ohhoo.. semt ismi vermeyeyim alışverişe çıktığımda meydanlar çok oluyor abartılı şekilde yiyenler.. erkeklerin ne düşündüğü değil önemli olan.. benim gözümde hiçbir bayana yakışmıyor o şekilde yemek.. ama tabi tercih meselesi..

yani demek istediğim gıcık olursun, itici bulursun, gözüm görmesin seni dersin ama...
bu kesin erkekleri tahrik için dondurma yiyo, tüüüh suratına seni gidi hafif kadın demezsin, düşünmezsin herhalde
anlatmak istediğim ben bu tarz düşünenleri iyi niyetli bulmuyorum, yani senin için değil bu bahsettiğim durum için diyorum, belki donurma yalayanın kalbi, aaa şuna bak seni hafif diyen kadın diyenden daha temizdir allah bilir

mesela sigarayı bende yakıştırmıyorum kadına, itici geliyor bana ama bunun cinsellikle uzaktan yakından en ufak bi alakası yok, tamamen sigaraya düşmanlığımdansempatiksalakcinni

Merhaba,

Konuyu lütfen başka tarafa çekmeyin. Yazaqnların demedikleri şeyi sen bunu demeğe getiriyorsun şeklinde ithamda bulunmayın. Herkez ne demek istediğini yazıyor zaten.

Bu yaptığınız ortamı germekten başka bişeye yaramaz.

Diğer kullanıcıların sizin sözlük görevi görmenize ihtiyacı yok. Herkez okuduğunu kendince anlıyor.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Aynen...

Tek bizim milletin erkekleri erkek diğer milletlerin ki değil ki tahrik olmuyorlar.

Ben bu düşünceyi saçma buluyorum. Etkilenmiyor muyum? Evet

Bu yüzden külahta dondurma yemenin zevkini unuttum. Külah dondurmayı eve de getiremiyorsunuz. Dışarıda daha edepli yemeye gayret edince de külah dondurmanın hiç bir zevki kalmıyor.

mesajınızda size katılıyorum...
erkekler tahriş olmasada sokakta gezerken dondurma veya başka birşey yemek hiç hoş değil bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…