ben sizin mesajlarınızı okuyup yorum yapmıyorum ki.. diğer sayfaları okumama da gerek yok, konu başlığına bakıp fikrimi belirtiyorum bu konuda...
hanımefendi olmamak hakaret midir yaw :)) ne kadar alınganlık gösteriyorsunuz ha, siz boşverin benim fikrimi dilediğinizce ısırın yiyin dondurmanızı :))
benim fikrim budur, değişir mi , hiiç sanmam
afiyet olsun.. :))
aydın doğanın kızları, sabancının kızları (herkesin tanıdığı kişiler diye söylüyorum) sokakta yalaya yalaya dondurma yerler mi, yemezler.. neden yemezler? çünkü hanımefendi insanlardırlar..
erkeklerin ne düşündüğü önemli değil, ben bir bayanın elinde dondurma külahı ile yalaya yalaya gitmesini doğru bulmuyorum...
bırakın dondurma yemelerini, bana sigara içmeleri mısır yemeleri, şırdanı bileniniz varmı , adanada caddelerde minik masa ve tabureler atılıp şırdan satılır ve kadınlar özelikle lise çağlarındaki kızlar sokakta oturup onu yiyorlar işte en nefret ettiğim şey bu.
şırdan nee?
erkeklerin hiçbir konuda düşündüklerini umursamam.. ama kadınların yolda yalayarak dondurma yemesi felaket itici gelir bana.. "canımın her istediğini yaparım" demek özgürlük müdür? tartışılır.. ama karşıdan nasıl durduğuda önemlidir (benim için).. en azından bir hemcinsim bana "itici duruyor" dese "amaaaan salla" diyemem, üzülürüm..
dondurma mı yiyeceğim, giderim dondurmacıya, otururum masama,alırım elime dergimi.. en azından yürürken oluşabilecek (dökme, damlatma) gibi kötü görüntüleri de engellemiş olurum.. yerimseniben
ahada şimdi buzdolabımdan çıkardım yiyeceğim. bu konuyu okudukça aldığım dondurma 2 günde bitecek. canım çekti bak.
teşekürler. dondurmalığama koyayımda kaşığımla yiyeyim bari:)
ya canım, neden itici bulunduğu önemli, mesela bana da erkeğin sakız çiğnemesi abes geliyor ama sakız çiğniyor diye bi adama bu kesin gey demem
yani herşeyin cinselliğe bağlanması çok saçma, olabilir dondurma yiyen kadın insana itici gelebilir ama dondurma yiyor diye bu kesin hafif diye düşünülmesi, hatta bunu düşünmek için mesai harcanması çok saçma
sakız çiğniyor diye gey demem, ama baseni kıvırarak çiğniyorsa "tam bir beyefendi" de demem kaydirigubbakcemile3
dil 1 karış dışarıda dondurma yalayana da "ay ne şeker" demem.. itici gelir ıykk akannehir görmedim mi? ohhoo.. semt ismi vermeyeyim alışverişe çıktığımda meydanlar çok oluyor abartılı şekilde yiyenler.. erkeklerin ne düşündüğü değil önemli olan.. benim gözümde hiçbir bayana yakışmıyor o şekilde yemek.. ama tabi tercih meselesi..
Dondurma yersin tahrik olurlar
Sakiz cignersin basit sanarlar
Kadina kadina bir cafede yada eglecnce mekaninda birani icersin f....derler
Nedir bu ya?
Hayir almanyadaki erkekler erkek degilmi diye düsünmeye basladim simdi.
Onlar neden bu tür sacma sapan seylerden tahrik olmuyor?
Neymis dondurma yedin, adami tahrik ettin, ehh suc senin!
Ya gidin Allah askiniza.....cidden tepem atiyor bazen bu türk erkeklerinin sürekli kendi igrenc fantazilerinin hesabini yine kadinlara ödetmelerine......kendi nefsleri zayifsa bunun ceremesini niye kadinlar ceksin yahu?:umursamaz:
Carsinin göbeginede giderim, kizlarimla bir güzel dondurmamida yerim hemde külahta :icecream:ne olmus? Sakizda cignerim....en baloncuklusundan, ( kizim seviyor patlat anne patlat diyorkaydirigubbakcemile2) ne yapiyim?boshayallersmile
Bu erkekleri bu duruma getiren yine hep biz kadinlariz, sunu yapma ayip bunu yapma ayip!
Yiyin icin kizlar, dondurmanizida yiyin, sakizinizida cigneyin, tahrik olan varsa soguk dus alsin....hadi ordan
Dondurma yersin tahrik olurlar
Sakiz cignersin basit sanarlar
Kadina kadina bir cafede yada eglecnce mekaninda birani icersin f....derler
Nedir bu ya?
Hayir almanyadaki erkekler erkek degilmi diye düsünmeye basladim simdi.
Onlar neden bu tür sacma sapan seylerden tahrik olmuyor?
Neymis dondurma yedin, adami tahrik ettin, ehh suc senin!
Ya gidin Allah askiniza.....cidden tepem atiyor bazen bu türk erkeklerinin sürekli kendi igrenc fantazilerinin hesabini yine kadinlara ödetmelerine......kendi nefsleri zayifsa bunun ceremesini niye kadinlar ceksin yahu?:umursamaz:
Carsinin göbeginede giderim, kizlarimla bir güzel dondurmamida yerim hemde külahta :icecream:ne olmus? Sakizda cignerim....en baloncuklusundan, ( kizim seviyor patlat anne patlat diyorkaydirigubbakcemile2) ne yapiyim?boshayallersmile
Bu erkekleri bu duruma getiren yine hep biz kadinlariz, sunu yapma ayip bunu yapma ayip!
Yiyin icin kizlar, dondurmanizida yiyin, sakizinizida cigneyin, tahrik olan varsa soguk dus alsin....hadi ordan
bir arastırmaya gore yolda dondurma yiyen kadınları erkekleri tahrik edermis..gerci arastırmaya gerek yokdu az cok bunu biliyordukopuyorumnanaktan sizde sokakta kadınların dondurma yemesini sacma buluyormusunuz benim gibialkisalkisalkis
Oki gitmiş...akannehir
erkeklerin hiçbir konuda düşündüklerini umursamam.. ama kadınların yolda yalayarak dondurma yemesi felaket itici gelir bana..
"canımın her istediğini yaparım" demek özgürlük müdür? tartışılır.. ama karşıdan nasıl durduğuda önemlidir (benim için).. en azından bir hemcinsim bana "itici duruyor" dese "amaaaan salla" diyemem, üzülürüm..
dondurma mı yiyeceğim, giderim dondurmacıya, otururum masama,alırım elime dergimi.. en azından yürürken oluşabilecek (dökme, damlatma) gibi kötü görüntüleri de engellemiş olurum.. yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?