kadınların yolda dondurma yemesi

dikkat ederseniz genelleme yapmadım. benimde çevremde var, dayımın kızları mesela, ha ben kapalı falanda değilim yanlış anlamayın ama herşeyi yerinde ustruplu giymek gerektiğini düşünüyorum. denize gidersin turistik bir yer olur giyerim bende oralarda ben çarşıda böyle dolaşanlardan gıcık alıyorum. şunuda söyleyim o an beni enterese etmez nasıl görünürlerse görünsünler, burda konusu oldu fikrimi yazdım. genelleme değil bu.

Ooooooooooooo konu ne kadar uzamış!!!
Erkekler şöyle düşünür,böyle davranır,öyle laf atarla hareket edersek işimiz yaş hanımlar!
Erkekleri kendilerinden fasulyeden nimet sanmalarına izin vermemek gerek!
İsteyen sakızını çiğnesin,isteyen yalasın dondurmasını..
Ben kendi adıma çok severim külahta dondurma.. Ama sadece dondurma değil hiç bişiyi dışarda yiyemiyorum.. Hem birilerinin canı çeker hem de ben çanta,telefon vs. derken rahat hareket edemiyorum yiyecekle..
Ama sigaramı içerim..
Zaten kapalı alanlarda sigara içme yasağı var,işyerinde 1 sigara içmek için aşağıya indiğimde kafede mi oturacam her seferinde 5 dakikalık keyfim için?

a.b.d yazıyo sizde. ben türk erkeklerinden bahsediyorum. dikkat edin türk erkekleri yurt dışına çıktığında afallar zavallım görmemiştir görür alışır sonra bakmamaya başlar.

erkekler her şekilde tahrik oluyor.bi dondurmadan tahrik oluyosa diycek lafım yok:smiley-cool:
kimseyii lgilendirmez yediğim dondurma:icecream::icecream::icecream:
ama sigara cidden kötü ya,düşmanm ben sigaraya

tahrık olmaya müsaıt erkeğı dondurmayı bırak suratına tükürsen tahrık edersın...

genelde ben de yürürken bırşey yıyemem üstüme dökerım dıye, ama yıyen de benı ılgılendırmez. çok garıp bırşey yapıyormuş gıbı suzmem, yargılamam, üzerınde durmam... bana ne sonuçta....

hepimiz kadınız kimsenin tarzıda kimseye uymayabilir onemli olan boyle durumlarda kadının kadını kollayabilmesi benim tasvip etmedigim sekilde giyinen bir kadının tacize ugradıgını gorsem ben bile dalarım adama onemli olanda budur herkes herkese benzemek zorunda degil ama hepimiz birbirimize saygı duymak zorundayız ben yolda dondurma yemiyorsam bana hos gelmiyorsa karsıdaki insanada hos gelmiyor olması sart degildir..keske dısarıda hicbirimiz erkeklerin kadın gormemis bakıslarına maruz kalmasak ne yazıkki pek mumkun olmuyor ben kimseye kendinizi kısıtlayında demem kısıtlamayan istedigi gibi giyinebilirde..cunku bazen ne kadar dikkat etsenizde hareketlerinize erkekler laf atıcak birsey buluyor..

ben bu yaşıma geldim dışarda dondurma yerken hiççç laf atan olmadı,bakan bile olmadı.amaaa hamileyken laf atıldı''offf yavrum kim şişirdi''diye hiçte umrumda olmadı kendi söyler kendi duyar.ayrıca ben yolda giderken sigarada içiyorum,bana çirkin gelmiyor(belki yurt dışında büyüdüğüm içindir)

Söylediklerinden hiçbir şey anlamadım emin olsempatiksalakcinni
Açıklayıcı anlatsaydın keşke.Kadınlar şortla gezer erkekler tahrik olur,
muz yer,dondurma yer,sakız çiğner tahrik tahrih tahrik.
Ya ben otobüste yanımda şeyiyle oynayan bir adam gördüm
şooook oldum o an :1shok:adam mastürbasyon yapar gibiydi.
Ben ne dondurma yiyordum ne de açık seçik birşeyler giymiştim.
Heee yok suçlu benim ama herifi kesin bir şekilde tahrik etmişimdir.
Bugün sokak ta dondurmamı da yedim hem de külahta:icecream::icecream:

Erkekler tahrik olur mu diye de hiç düşünmedim.sengözlerimebaksanab

Bence bur tarz konuların açılmasına izin verilmemeli.
Baştan belli gerginlik yaratacağı.
Bu dondurma neymiş ya kadınlara kesinlikle yasaklamalı.
Hatta satın alabilmemize bile izin verilmemeli.
Ağır tahrik var kardeeeeş...
sempatiksalakcinni

:roflol::roflol:
guzeldi

kusura bakmayin ama bu konu bana sirf polemik yaratmak icin acilmis gibi geldi
hadi erkeklerin böyle bisey demesini bi nebzede olsa normal karsilamaya calisirimda hemcinslerimizden bu düsüncede olmasi beni üzdü cidden,
bi dondurma yememiz kalmisti zaten, onuda kisitlayalim tam olsun :1closedeyes:
sebep.. erkekleri tahris etmeyelim pehhhlaelaelaelaelae

Ne yokmuş bende merak ettim sempatiksalakcinni
Yurt dışındaki erkekler niye çoğu konuda daha rahatlar onu merak ettim.
Asılda söylediğim bir ironiydi ama boş ver konu iyice kaymasın, bizene elalemin yaşam tarzından onlar farklı biz farklı hepsi bu.

hicbisey degilde önce biz kadinlar kendimize saygi duyalimki, erkeklerdende saygi bekleyelim :1closedeyes:
biz böyle bi zihniyette, hemcinslerimiz hakkinda böyle bi düsüncede olursak, bütün karalamalari hakediyoruz demektir

moon ben biseyi merak ediyorum
yanlis anlama sakin seninle hicbi sorunum yoka.s
sadece konuyu sen actin diye sana sormak istedim
bugün ne giydinde etekli, taytli fotolarini gördüm, gayette hos bi kizsin bacaklarin vs hos
simdi sen öyle giyinip erkekleri tahris etmis olmuyo musun :icecream:

Ne dondurmaymış bilader yaaa....
Arkadaşlar kendini bilen, kendine güvenen kadın dondurma da yer sokakta çekirdek de çitler.
Şu medyanın dondurma yemeyi seks yapmaya benzeten salak sulak reklamlarının etkisine girmeyiverin işte.
Yenilen şey ardı önü dondurulmuş süt, dondurma aşşaa dondurma yukarı nedir yani Alla Allaaa....

Kankaaaa koptuuuuum:roflol::roflol::roflol:

tahriş ve tahrik farklı şey değil mi, yoksam ben Türkçeyi mi unuttum -tatlicadiarzu-

valla bana da öyle geldi, ne bileyim mesela şu saatlerde izmir inciraltında gezinen kadınların yüzde 90 ı aman aman tü kaka yani o zaman
erkeklerin tamam bi kısmı sapık olabilirde, yani tüm erkeklerede tecavüzcü çoşkun muamelesi yapılmasıda çok komik ya, adam garibim umrunda değildir, böyle bi soru sorsan hönk diye kalır adam
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…