genelleme yapmazsanız sevinirim. size göre teşhir etme bana göre değil.
bizim ailede öyle giyinen var.ince askılı da şoırttta giyerim. ve buna teşhir demem. ne babam der ne dayım ne ağabeyim. asla onlara göre böyle değil.
çevremdede öyledir.
ha sizin çevrenizin ve erkeklerin bakış açısı başkaysa onu bilemem. ama bizde erkekler böyle bakmaz.onlara gayet normal gelir şort ve askılı.
genelleme yapmazsanız sevinirim. size göre teşhir etme bana göre değil.
bizim ailede öyle giyinen var.ince askılı da şoırttta giyerim. ve buna teşhir demem. ne babam der ne dayım ne ağabeyim. asla onlara göre böyle değil.
çevremdede öyledir.
ha sizin çevrenizin ve erkeklerin bakış açısı başkaysa onu bilemem. ama bizde erkekler böyle bakmaz.onlara gayet normal gelir şort ve askılı.
ayy baktım netten merak ettim ayy bu nasıl bişey aman allahım ve bunu yolda nasıl yerler bilerek
niye sacma demissin sanırım konunun basında benim yazdıgım cumleye karsılık yakıstıramıyorum sebebide bu sonra erkeklerin buna bakıs acısından rahatsız oldugum icin tercih etmiyorum..erkeklere sorun bence neden muz veya dondurma sizi tahrik ediyor diye ne diyim yane..hani dondurmayı bu yuzden yemeyen kadınların davranısı cok abes degilki yani..ozaman bende burda yolda dondurma yemenin sacmalıklarından bahsedebilirim
Yabancılar ülkelerde bu yokmuş neden acaba çok merak ettim bak şimdi.sempatiksalakcinni
Bence bur tarz konuların açılmasına izin verilmemeli.
Baştan belli gerginlik yaratacağı.
Bu dondurma neymiş ya kadınlara kesinlikle yasaklamalı.
Hatta satın alabilmemize bile izin verilmemeli.
Ağır tahrik var kardeeeeş...sempatiksalakcinni
Yurt dışındaki erkekler niye çoğu konuda daha rahatlar onu merak ettim.Ne yokmuş bende merak ettim sempatiksalakcinni
hicbisey degilde önce biz kadinlar kendimize saygi duyalimki, erkeklerdende saygi bekleyelim :1closedeyes:
biz böyle bi zihniyette, hemcinslerimiz hakkinda böyle bi düsüncede olursak, bütün karalamalari hakediyoruz demektir
moon ben biseyi merak ediyorum
yanlis anlama sakin seninle hicbi sorunum yoka.s
sadece konuyu sen actin diye sana sormak istedim
bugün ne giydinde etekli, taytli fotolarini gördüm, gayette hos bi kizsin bacaklarin vs hos
simdi sen öyle giyinip erkekleri tahris etmis olmuyo musun :icecream:
kusura bakmayin ama bu konu bana sirf polemik yaratmak icin acilmis gibi geldi
hadi erkeklerin böyle bisey demesini bi nebzede olsa normal karsilamaya calisirimda hemcinslerimizden bu düsüncede olmasi beni üzdü cidden,
bi dondurma yememiz kalmisti zaten, onuda kisitlayalim tam olsun :1closedeyes:
sebep.. erkekleri tahris etmeyelim pehhhlaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?