peki mooncuğum senin tabirinle o kız 'sermek' istiyorsa bize ne
yani bize herhangi zararı olmayan bişeyden dolayı ben kimseyi kınamam..sonuçta bi bayanın kısacık etek giymesi ya da dekolte giymesi beni hiç ama hiç ilgilendirmiyo
ya ben çok mu hoşgörülüyüm bilemiyorum valla..bazen kendimi uzaylı gibi hissediyorum sempatiksalakcinni
mesela açık saçık giyinen birini,onunla bununla takılıp hatta ilişkiye giren birini,hatta cinsel tercihi farklı yönde olan birini ben hiç yadırgamıyorum..hiç aaa olur mu öyle şey demiyorum
belki de çok genişim dicem ama geniş de değilim..sanırım başkalarının hayat görüşlerine çok fazla saygı duyuyorum
insanlar nasıl mutluysalar öyle yaşasınlar..kimse de kimseyi kınamasın yadırgamasın..
başkasının özel alanına müdahale etmediğin ölçüde özgürsün bence..
yani birinin sermesi diğerinin kapaması hakkında hiç bi yorum yapmam ben..kişisel tercihtir der geçerim
Dondurma da yerim, lolipop da yerim, canım ne istiyorsa onu da yerim.
2 tane kazma bakacak da tahrik olacak diye keyfimden ödün veremem.
O kazmalar her şartta kazmalıklarını yapıyorlar zaten ister dondurma ye ister başın önde yürü.
gerçekten teşhir için giyinen kadınlar vardır belki, ya da giyinmeyi bilmiyordur, hemen bu kadın yollu diye düşünmek bana iyi niyetli gelmiyor
açıkcası çok açık giyinmiş bi kadın görsem, tüm bunları düşünmek için durup mesai harcamam kafamda, banane ki
kadın dediğin ağır olmalı, bende açık giyerim eğer buna açık denirse, ip askı giymem ama kolsuz kalın askılı giyerim, mini etek veya şort giymem ama dizaltı giyerim, asla ama asla göbeğimi açıkta bırakan birşey giymem bu en iğrendiğim şeydir bir bayana asla yakışmıyor, dün çarşıya çıktım eşimle durak öyle bi kalabalıktıki ruhum sıkıldı, o kalabalıkta bi kız vardı askılı bi tşört, düşük bel kot göbek deliği bile görünüyor, size yemin ederim kaç kadın gördüyse ayıpladı, o kalabalıkta tek görünen oydu emin olun. bana ters geliyor bu kendimize yasak koymak değil özen göstermek ayıplamamak ayıplanmaya fırsat bırakmamak bence. neden erkekler eşlerine veya sevgililerine kızar açık giymesinler diye. çünkü bir erkek öyle giyinen bi kıza bakarken düşünceleri farklı olur ve kendi eşlerine kendi sevgililerine bakılmasını istemez haklılar bence. kendini teşhir eden bir bayana her zaman her gözle bakılır bunu hepimiz biliyoruz kendinizi kandırmayın derim.
aydın doğanın kızları, sabancının kızları (herkesin tanıdığı kişiler diye söylüyorum) sokakta yalaya yalaya dondurma yerler mi, yemezler.. neden yemezler? çünkü hanımefendi insanlardırlar..
erkeklerin ne düşündüğü önemli değil, ben bir bayanın elinde dondurma külahı ile yalaya yalaya gitmesini doğru bulmuyorum...
sabancının kızını sokakta gören varmı acaba:))
halkın arasına karışabilirler mi ki. sanmam:))
çicekbocek kullanıcısından alıntı
aydın doğanın kızları, sabancının kızları (herkesin tanıdığı kişiler diye söylüyorum) sokakta yalaya yalaya dondurma yerler mi, yemezler.. neden yemezler? çünkü hanımefendi insanlardırlar..
ha bu arada biz yeriz diyenlerde hanımefendi değil demeye getiriyorsunuz.
hakaret değilmi bu yaptığınız sizin şimdi.
halkın arasına karışmasına gerek yok, onlarında "sokağa" çıktıkları zamanlar var tabi ki.. :))
.
konu ne halkın arasına karşıp dondurma yemek değilmi. yani haşk oradaki tanımadıkları diğer erkekler yoldan geçenler.
yani sıradan kişiler.
eeee. halkın arasına karışıp dondurma yiyen kızlara yanlış bakılmasından bahsedilmiyormu.
evet. bu kişiler dediğiniz gibi halkın arasına karışmadığına göreki belirttiniz gerek yok diyorsunuz o zaman ..:)))
yok be canım amacım hakaret değil, ama sokakta yalayarak dondurma yemekle benim bahsettiğim hanımefendiliği bağdaştıramıyorum sadece..
isteyen istediği gibi yer, fikir özgürlüğü değil mi bizimkisi...
aynı kapıya çıkıyor. bari geri almayın dediğiniz lafı...sempatiksalakcinni
dediğim lafı geri almıyorum canım, sadece nasıl dondurma yemeği tercih ettiğin beni ilgilendirmiyor.. ben kendi fikrimi söylüyorum, bağdaştıramıyorum diyorum... !!!
sen bunu yanlış görmüyorsan, yalayarak dondurma yemek hoşuna gidiyorsa, benim nasıl düşündüğüm seni irdelememeli değil mi? sonuçta fikirlerimizi değiştiremeyiz :))
geri sayfaları okusaydınız keşke. ısırarak yerim ben dondurmayı.belirttimdi. 1.
siz hanımefendi değiller dondurma yiyenler dediniz ,buda hakarettir zaten. geri almıyorsanız hakarete devam ediyorsunuz demekki..2
buyurunuz ediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?