kadınların yolda dondurma yemesi

bi de şey vardır dışarda kahkaha atılmazsempatiksalakcinni
evde kapıları sıkı sıkı kapayım öyle kahkaha atmalısempatiksalakcinni
şahsen kadınların ya da erkeklerin dondurma yemeyi ya da kahkaha atmayı kafalarında düşüncelerinde neyle özdeşleştirdikleri, beni ilgilendirmiyor.
kahkahaya bile anlamlar yükleyen bi milletiz dondurma ne ki
sempatiksalakcinni

yaşanılan şehrin yapısıda önemli tabii, şahsen yaşadığım şehirlerde her yaştan kadınlar rahatça dondurma yemekte, kimsede bakmamaktaydı, ne kadınların ne erkeklerin buna bi anlam yüklediğini sanmıyorum:hulya:

ay aklıma geçen gün yaşadığım bi olay geldi, okullar açıldı 1. sınıflar için biliyorsunuz, iki kız annesi konuşuyor sınıfta, o kadar da tatlı kızları var ki, dert yandıkları konu kızlara dizde etek giydirememek, okula gelirken dizde giydirmek istemişler, kızlar miniyi sevdiklerinden yine mini giymişler
hemen aklımdan bu veliler kk da olsa kk da linç edilirlerdi diye geçti
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

kadın dediğin ağır olmalı, bende açık giyerim eğer buna açık denirse, ip askı giymem ama kolsuz kalın askılı giyerim, mini etek veya şort giymem ama dizaltı giyerim, asla ama asla göbeğimi açıkta bırakan birşey giymem bu en iğrendiğim şeydir bir bayana asla yakışmıyor, dün çarşıya çıktım eşimle durak öyle bi kalabalıktıki ruhum sıkıldı, o kalabalıkta bi kız vardı askılı bi tşört, düşük bel kot göbek deliği bile görünüyor, size yemin ederim kaç kadın gördüyse ayıpladı, o kalabalıkta tek görünen oydu emin olun. bana ters geliyor bu kendimize yasak koymak değil özen göstermek ayıplamamak ayıplanmaya fırsat bırakmamak bence. neden erkekler eşlerine veya sevgililerine kızar açık giymesinler diye. çünkü bir erkek öyle giyinen bi kıza bakarken düşünceleri farklı olur ve kendi eşlerine kendi sevgililerine bakılmasını istemez haklılar bence. kendini teşhir eden bir bayana her zaman her gözle bakılır bunu hepimiz biliyoruz kendinizi kandırmayın derim.

gerçekten teşhir için giyinen kadınlar vardır belki, ya da giyinmeyi bilmiyordur, hemen bu kadın yollu diye düşünmek bana iyi niyetli gelmiyor
açıkcası çok açık giyinmiş bi kadın görsem, tüm bunları düşünmek için durup mesai harcamam kafamda, banane ki

ay bu yollu kelimeside burhan altıntoptan kalma bende, yollu bu yollusempatiksalakcinni :roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

kazmalarda bizim bi parçamız, onları sevelim koruyalım:roflol:

bak ben yollu demedim ama ya bi kadın açık giydiğinde zaten erkeklerin ilgisinin üzerinde olduğunu anlar. e hala devam ediyosa buna bu teşhircilikten başka bişey değildir. haşa yollu olarak görmüyorum ya öyleyle bile kendi tercihi kendi hayatıdır kimse karışamaz. ben sadece düşüncelerimi söyledim. yeni nesil aileleri buna pek takmadığı için şimdi çoğaldı açık saçık giyinenler, eskiden öylemiydi bi babanın otoritesi vardır baba sözünden çıkılırsa vay o kızın haline. ha sadece baba izin vermez diye giymeyenler yok tabiki, insanın içinde olmalı

aydın doğanın kızları, sabancının kızları (herkesin tanıdığı kişiler diye söylüyorum) sokakta yalaya yalaya dondurma yerler mi, yemezler.. neden yemezler? çünkü hanımefendi insanlardırlar..

erkeklerin ne düşündüğü önemli değil, ben bir bayanın elinde dondurma külahı ile yalaya yalaya gitmesini doğru bulmuyorum...

genelleme yapmazsanız sevinirim. size göre teşhir etme bana göre değil.
bizim ailede öyle giyinen var.ince askılı da şoırttta giyerim. ve buna teşhir demem. ne babam der ne dayım ne ağabeyim. asla onlara göre böyle değil.
çevremdede öyledir.
ha sizin çevrenizin ve erkeklerin bakış açısı başkaysa onu bilemem. ama bizde erkekler böyle bakmaz.onlara gayet normal gelir şort ve askılı.

sabancının kızını sokakta gören varmı acaba:))
halkın arasına karışabilirler mi ki. sanmam:))

çicekbocek kullanıcısından alıntı
aydın doğanın kızları, sabancının kızları (herkesin tanıdığı kişiler diye söylüyorum) sokakta yalaya yalaya dondurma yerler mi, yemezler.. neden yemezler? çünkü hanımefendi insanlardırlar..

ha bu arada biz yeriz diyenlerde hanımefendi değil demeye getiriyorsunuz.
hakaret değilmi bu yaptığınız sizin şimdi.

sabancının kızını sokakta gören varmı acaba:))
halkın arasına karışabilirler mi ki. sanmam:))

halkın arasına karışmasına gerek yok, onlarında "sokağa" çıktıkları zamanlar var tabi ki.. :))

yok be canım amacım hakaret değil, ama sokakta yalayarak dondurma yemekle benim bahsettiğim hanımefendiliği bağdaştıramıyorum sadece..

isteyen istediği gibi yer, fikir özgürlüğü değil mi bizimkisi...

halkın arasına karışmasına gerek yok, onlarında "sokağa" çıktıkları zamanlar var tabi ki.. :))

.
konu ne halkın arasına karşıp dondurma yemek değilmi. yani haşk oradaki tanımadıkları diğer erkekler yoldan geçenler.
yani sıradan kişiler.
eeee. halkın arasına karışıp dondurma yiyen kızlara yanlış bakılmasından bahsedilmiyormu.
evet. bu kişiler dediğiniz gibi halkın arasına karışmadığına göreki belirttiniz gerek yok diyorsunuz o zaman ..:)))

evet. bu kişiler dediğiniz gibi halkın arasına karışmadığına göreki belirttiniz gerek yok diyorsunuz,
o zaman :)
hah böyle olacaktı..
edit yok
şu virgül cümleyi değiştirdi. unutmuşumda :))

aynı kapıya çıkıyor. bari geri almayın dediğiniz lafı...sempatiksalakcinni

aynı kapıya çıkıyor. bari geri almayın dediğiniz lafı...sempatiksalakcinni

dediğim lafı geri almıyorum canım, sadece nasıl dondurma yemeği tercih ettiğin beni ilgilendirmiyor.. ben kendi fikrimi söylüyorum, bağdaştıramıyorum diyorum... !!!

sen bunu yanlış görmüyorsan, yalayarak dondurma yemek hoşuna gidiyorsa, benim nasıl düşündüğüm seni irdelememeli değil mi? sonuçta fikirlerimizi değiştiremeyiz :))

geri sayfaları okusaydınız keşke. ısırarak yerim ben dondurmayı.belirttimdi. 1.
siz hanımefendi değiller dondurma yiyenler dediniz ,buda hakarettir zaten. geri almıyorsanız hakarete devam ediyorsunuz demekki..2
buyurunuz ediniz

ben sizin mesajlarınızı okuyup yorum yapmıyorum ki.. diğer sayfaları okumama da gerek yok, konu başlığına bakıp fikrimi belirtiyorum bu konuda...

hanımefendi olmamak hakaret midir yaw :)) ne kadar alınganlık gösteriyorsunuz ha, siz boşverin benim fikrimi dilediğinizce ısırın yiyin dondurmanızı :))

benim fikrim budur, değişir mi , hiiç sanmam

afiyet olsun.. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…