kadınların yolda dondurma yemesi

Eve giderken dondurma alıcam, canımı istetdinizsempatiksalakcinni

Zaten çocukluğumdan beri yolda dondurma yeme mevzu problem olmuştur.
Arkadaşlar önceden hep derdi yolda yenmez, ayıp, kötü bir görüntü falan diye (Ben yaşca onlardan küçük olduğum için anlamazdım pek)
Bu anket sonucu herşeyi anlatıyor.
Demek tahrik oluyorlarmış heee.:icecream: :icecream: :icecream: :hooray:
kaydirigubbakcemile3

bende bilmiyordum babam hep derdi dışarda yenmez diye ama nedenini hiç bilmezdim öğrenmiş oldum dışarda ağzıma sürmem artık dondurma zaten sürmüyordumda nedenini öğrenince daha iyi oldu

hiç bir kadının, yolda, dondurmayı dili dışarıda, yalarken vs... görmedim...hiç kimse böyle bir şey yapmaz zaten... ayrıca artık sokaklarda fare gibi korka korka, çekinerek, her yer tarafı kollayarak gezmekten sıkıldım... dondurma yenmese bile onlar tahrik olacak bir şeyler bulur zaten... bu gibi fikirleri ortaya atanlar da nedense hep erkekler oluyor... dışarıda abartmadan yeniyor zaten dondurma... ayyy çok sinirlendim:icecream: :icecream::icecream:

itifaraf etmeliyim bu yaşıma kadar hep ayıp olur dediler evet dedim demek bundanmış bu insanların kalpleri ne kadar fesat biz ne kadar iyi düşünceliyiz biri bana böyle söylemese kesinlikle aklıma kırkyıl düşünsem düşünemezdim peesseyvahedigeldismile

ya işin aslı
bende dili dışarda yalaya yalaya yiyene pek rastlamadım. genelde herkes ısırarak yiyor. o ben pek dil görmedim öyle yalayan:))

ay benımde canımı cektırdınız yaaa sıparıs vereyım aksama yerım evımde televızyonun karsısında gaşşık gaşşık

heyt ben sabah almıştım. antalyanın meşhur yanık dondurması. hatta konuyu okurken yiyordum bile.:)..

düşünceler farklı olsa da adabıyla tartışmayı bildiğiniz için teşekkür ediyorum size
iyi günler

Papatya58 erkekler yüzünden kendimi kısıtlayamam diyorsun.... asi birisin. Asiliğinin acısını ya tacizle yada çok farklı bir harkete maruz kalarak çekersin. Bende istediğmi giyerim derdim. Ama erkeklerin her kızın arkasından neresine baktığını görünce iğrendiiiiiim...

Hiç ummadığın anda yolda ıssız bir sokakta...Hiç hoşuna gitmayen bir el sana uzana bilir... sen böyle bir elin sana uzanmasını istermisin...

Her genç kızın başına gelebilir.
Ben şahsen yaşadım ((.

Burdan diile söylemesi çok kolay ama sen gerçekten erkek zihniyetini algılayamamışsın...

Çoğunluğu bir kızın bir hareketinden neler neler çıkarırlar. Belkide neler neler hayal ederler.. Sokakta gördükleri kızı bile kafayı takan binlerce sapık dolaşıyor. KAfasına esen sokaktan kız kaçıçıp neler neler yapıyor...
SOkaklar çok tehlikeli.. Özellikle genç kıpır kıpır genç kızlarımız çok dikkatli olmalı.. Burdan ben sadece sana uyarıda bulunabilirim.

Bu davranışın inşallah ilerde canını yakmaz

Ağzının tadı bozulmasın.
Bol dondurmalı günler...

Erkekleri çok iyi tanıyorum bende her kadın gibi bir çok kez laflı tacizle karşı karşıya kaldım ama hiç bi zaman susmadım.

Senin adınada çok üzüldüm.
Ben erkeklerdn nefret ederim onlar yüzünden kendimi kısıtlamam hala söylüyorum dondurma sadece bi örnek ama herhngi bir erkek bana tacizde bulununca asla kendimi ezdirmem hakkımı savunurum

ne kadar çok dondurma muhabbeti yapılmış ahh gripliyim bi de boğazlarım kocaman şiş canımı istettiniz benim de mafoldumben

Bence kadınlar kapansın o zaman yada hiç dışarı çıkmasınlar
Bunun dondurma yemekle yada kıyafetle alakası yok
Erkek şerefsizse her şekilde pislik yapabilir..
Kadın olmanız yeterli erkeği tahrik etmek için..
Hemde artık kadınlar bile tacize maruz kalarak çekebilirsin derse
Erkekler neler yapar , neler yapma hakkı bulurlar kendilerinde..
Hep sizin gibi düşünenler yüzünden kadın ezilip , erkek aslan kesiliyor ya..

ooo bu konu açıldığında antalyanın yanık dondurmasını almış ve yiyordum:)

Nasıl savuncan canım, biri gelir eller geçer . en çokta bir bisikletliler tehlike saçar. Nereye savuncan hakkını . yüzüne bile dikkat etmediğin kişi sadece bir eller geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…