- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.652
- 448
Eve giderken dondurma alıcam, canımı istetdinizsempatiksalakcinni
Eve giderken dondurma alıcam, canımı istetdinizsempatiksalakcinni
Dondurma size göre masum bana göre değil demekki
Kendimle çelişkili değilim,çelişkili olanlar masumhane şekilde dondurma yemeyip sonra bütün erkekler sapık,sıkıldım laf atmalarından gibi ahlanıp vahlanan bayanlar (böyle davrananlara sözüm )
Yine tekrarlıyorum bir dondurma ne kadar masumhane yenebilir ki sonuçta eriyo
Kimse yemesin demiyorum buda bir özgürlüktür hem ne haddime,yeniyorsa sonuç hep değil ama genelde bu oluyo diyorum.Hemcinslerim daha iyi bilir hihoyyyt
Ama konunun sapmasını istemiyorum,iyi günler :1closedeyes:
Papatya58 erkekler yüzünden kendimi kısıtlayamam diyorsun.... asi birisin. Asiliğinin acısını ya tacizle yada çok farklı bir harkete maruz kalarak çekersin. Bende istediğmi giyerim derdim. Ama erkeklerin her kızın arkasından neresine baktığını görünce iğrendiiiiiim...
Hiç ummadığın anda yolda ıssız bir sokakta...Hiç hoşuna gitmayen bir el sana uzana bilir... sen böyle bir elin sana uzanmasını istermisin...
Her genç kızın başına gelebilir.
Ben şahsen yaşadım((.
Burdan diile söylemesi çok kolay ama sen gerçekten erkek zihniyetini algılayamamışsın...
Çoğunluğu bir kızın bir hareketinden neler neler çıkarırlar. Belkide neler neler hayal ederler.. Sokakta gördükleri kızı bile kafayı takan binlerce sapık dolaşıyor. KAfasına esen sokaktan kız kaçıçıp neler neler yapıyor...
SOkaklar çok tehlikeli.. Özellikle genç kıpır kıpır genç kızlarımız çok dikkatli olmalı.. Burdan ben sadece sana uyarıda bulunabilirim.
Bu davranışın inşallah ilerde canını yakmaz
Ağzının tadı bozulmasın.
Bol dondurmalı günler...
Papatya58 erkekler yüzünden kendimi kısıtlayamam diyorsun.... asi birisin. Asiliğinin acısını ya tacizle yada çok farklı bir harkete maruz kalarak çekersin. Bende istediğmi giyerim derdim. Ama erkeklerin her kızın arkasından neresine baktığını görünce iğrendiiiiiim...
Hiç ummadığın anda yolda ıssız bir sokakta...Hiç hoşuna gitmayen bir el sana uzana bilir... sen böyle bir elin sana uzanmasını istermisin...
Her genç kızın başına gelebilir.
Ben şahsen yaşadım((.
Burdan diile söylemesi çok kolay ama sen gerçekten erkek zihniyetini algılayamamışsın...
Çoğunluğu bir kızın bir hareketinden neler neler çıkarırlar. Belkide neler neler hayal ederler.. Sokakta gördükleri kızı bile kafayı takan binlerce sapık dolaşıyor. KAfasına esen sokaktan kız kaçıçıp neler neler yapıyor...
SOkaklar çok tehlikeli.. Özellikle genç kıpır kıpır genç kızlarımız çok dikkatli olmalı.. Burdan ben sadece sana uyarıda bulunabilirim.
Bu davranışın inşallah ilerde canını yakmaz
Ağzının tadı bozulmasın.
Bol dondurmalı günler...
ne kadar çok dondurma muhabbeti yapılmış ahh gripliyim bi de boğazlarım kocaman şiş canımı istettiniz benim de mafoldumben
Erkekleri çok iyi tanıyorum bende her kadın gibi bir çok kez laflı tacizle karşı karşıya kaldım ama hiç bi zaman susmadım.
Senin adınada çok üzüldüm.
Ben erkeklerdn nefret ederim onlar yüzünden kendimi kısıtlamam hala söylüyorum dondurma sadece bi örnek ama herhngi bir erkek bana tacizde bulununca asla kendimi ezdirmem hakkımı savunurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?