kadınların yolda dondurma yemesi

evet "kadin gormemis gibi bakma tabiri" tam uydu iste bende bunu demek istiyordum...yoksa kadinin hal ve hareketleri bile cok da onemli degil...

su dunyada sadece kadınlar var olsa ancak ozaman rahat ederisopuyorumnanaktan

Adabını bildiğin sürece sorun yok bence. Acıkcası şapır şupur yemiyorsak sorun degıl :icecream:

yerim dondurmamı ben dışarıda da

şimdiye kadar bunun için laf yemedim veya tuhaf bakışlara maruz kalmadım

yani dondurma fetişistleri çıkmadı karşıma (dondurma fetişizmi de neyse artık

onların beyinlerindeki hipofiz bezleri ve vücutlarındaki bilimum cinsel mekanizmaları dondurma yemekle tahrik olacak kadar hassassa benim yapabileceğim bir şey yok.tezelden bir endokrinoloji uzmanına başvuruversinler bi zahmet

iiyi arrtik dondurma yeme muz ye
ne yapicaz dondurmayi kimse yokken gizlimi yicez
kimse tahrik olmasin diye
bu arada külahta dondurma yemem hic ama yinede yani

muz yeme olucakti kaydirigubbakcemile3
dükkanda bile muz yemeye cekiniyorum biri bakicak diye
sirf bu sapik erkekler yüzündenkötükedihüso

bende onu diyorum sen ne yaparsan yap onların içinden geçenei tahmin edemezsin. konuştukça knu uzuyor. sonuçta herkes aynı şeyi söylüyor biz neden halen tartışmaya çalışıyoruz.

Her şehir erkeği farklı işde...

Sapık her yerde sapık.. Başı kapalı bir kadına bile önüne arkasına bakan. zihniyette bir çok kişi var. sen yerine göre giyinirsen sorun olmayacağı kanaaatindeyim...

Dondurmacı amcalar da tahrik oluyor muymuş :icecream: delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Hülya Koçyiğit'in Kurbağalar filminde de böyle bir dondurma yeme sahnesi vardı :)

kadıncağız dondurmayı utana sıkıla yiyordu sokakta eşarbıyla ağzını kapatmaya çalışarak. Talat Bulut da karşısında hayran hayran onu izliyordu.

acaba Talat da tahrik olmuş muydu ? yoksa beğendiği kadının dondurma yemesi ona sevimli mi gelmiştiCADIARZUfilmde yani sempatiksalakcinni

bunu niye yazdım ben şimdi ne bileyim bu da böyle bir anımdı işte sempatiksalakcinni

erkekler tahrik olmasın diye dondurma da yiyemeyeksek topuklu ya da yazın açık ayakkabı da giymeyin.
ayak fetişi denen bir şey var hayret yani.
her şeyimizi eli başka tarafında gezen eğitimsiz yaratıklara göre mi ayarlayacağiz?

dışarda asla saçlarımızda dokunmayalım mesela, pas veriyomuşuz gibi olmasınsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

aaaa napcaz biz salak oldum adamlar yutkunduğumuzuda farketmesinler neme lazımkaydirigubbakcemile3

sokak ortasında dondurma yemek gerçekten hoş bir görüntü değil...
bende dondurmayı külahta severim ama yenilecek yeride bilmek lazım...

sokak ortasında dondurma yemek gerçekten hoş bir görüntü değil...
bende dondurmayı külahta severim ama yenilecek yeride bilmek lazım...

tabi canim dondurma bu yenirmi hic sokakta gizli gizli bir kösede yemek gerekir:icecream:

Dondurma da yerim, lolipop da yerim, canım ne istiyorsa onu da yerim.
2 tane kazma bakacak da tahrik olacak diye keyfimden ödün veremem.
O kazmalar her şartta kazmalıklarını yapıyorlar zaten ister dondurma ye ister başın önde yürü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…