kadınların yolda dondurma yemesi

Bugün kızımın fotoğrafını çekiyodum apartmanın bahçesinde mesela, gene o kazmalardan 2 tanesi arabadan laf attı bizi de çekseneeeaaa diye... hiiiç takmadım valla... kendimizi bu odunlara göre ayarlayacaksak işimiz var, ölelim o zaman. Valla ne bakarım, ne duyarım, canım ne istiyosa onu da yaparım.

çocuğuna tecavüz eden insanların arasında yaşadığımız için maalesef ki bu doğal olan bir durumdanda maalesef kendimizi kısıtlıyoruz.
cinsi cibiliyetsizin köküne kibrit suyu kötükedihüso

ayy güzel konu olmuş ben utanıorum buyüzden dışarda dondorma yemeye ay gerçekten erkekler insanın gözünün içine bakıyor sanki..külahta gezerek yemenin tadı başka ama çok edepli yenirse sorun olmaz..kimisi dilini çıkarıp bayağa yalıyor yani bizlerin bile ilgisini çekior ...onunda edebi var yaa

bırakın dondurma yemelerini, bana sigara içmeleri mısır yemeleri, şırdanı bileniniz varmı , adanada caddelerde minik masa ve tabureler atılıp şırdan satılır ve kadınlar özelikle lise çağlarındaki kızlar sokakta oturup onu yiyorlar işte en nefret ettiğim şey bu.

neffret ederim!

kesinlikle yemem,yiyenede sinir olurum....

sadece o da değil,yolda gzerek çıt çıt çekirdek yiyen kabuklarınıda yerlere atan kadınlarada illet oluyorum.....

ikiside iğrenç.....

asla bana göre değil kesinlikle sevmem iğrenç oluyor bi bayana yakışmıyor..
ama kaşıkla yemek başka..hele bi yerde oturulur yenirse tam bana göre olur :))

ben kendim yemeyeceğimi söyledim...
isteyen dondurma yesin isteyen muz...
isterse en kalabalık sokakta, beni hiç alakadar etmez...

tahrik olma konusuna gelincede;
tamam bazı erkekler var hiç dikkat çekecek birşey yapmadan
veya dikkat çekici bir kıyafetin olmadan sarkıyorlar...
bunlar zaten adam değil...
ama bazende bayan kıyafetiyle çok çok dikkat çekiyor...
adam bakmasında ne yapsın...

şimdi diyeceksinizki bakmasınlar diye örtüyemi bürünelim...
valla ben doğruyu söyledim...
bakılmamasını laf atılmamasını isteyen insan zaten dışarda ona göre giyinir...
giyinmeyen içinde sorun yoktur...
o zaten herşeyi kabullenmiştir boşuna erkeleri suçlamasın...

aman allahım bu nasıl bi zihniyettir?Sokakta dondurma yememiz saçma demek?Dilimin ucuna gelen çok şey var ama şu an tutuyorum kendimi,yanlış anlamayın konuyu siz açtığınız için sizin mesajınızı alıntıladım ama lafım bu zihniyetteki herkeseklava:

ßence erkekLer Yer arıo..

bqn bunu bizzat Yaşadım..Çok Masum bi Lafımdan öyLe bi anLam çıkardıkı Yanımdaki odun! yuh dedim ya Resmen..!

yani ne yaparsak yapaLım insanın fikri neyse zikride odur diorum..

ya ben yemem. ama yanımdan dondurma yiyen bi kadın geçse ve bi erkek ona laf atsa, o erkeğin kafasına çantayı indirecek ilk kişi ben olurum. ciddiyim.. çünkü çok iyi biliyorum ki o kadın o adamı tahrik etme niyetiyle yemiyor o dondurmayı. aslında erkek de bunun farkında ama ahlaksızlık ağır basıyor kimisinde. kendime gelince, zaten dondurmaya çok düşkün bi insan değilim, oturur evimde yerim yani ne bileyim.

ha bi de şu var. erkeği tahrik etmek için hiçbişi yapmanıza gerek yok. ahlaksızlık yapmaya niyeti olan, vajinası olan bir canlı olduğunuzu anladıkları vakit zaten yapacağını yapıyor. ben daha 2 ay önce, üsküdar gibi sözde muhafazakar bir ilçenin göbeğinde, uzun pardesüm, uzun eteğim ve sarkıtarak bağladığım eşarbıma rağmen laf yemiş bir insanım. neden? çünkü öğle vakti yemek molasında ucuz bir lokantaya gittim ve öğlenleri oraya çoğunlukla erkekler geliyordu. başka kadınlar da vardı lokantada, self servis. yemek seçerken birisi yanaştı abuk subuk laflar söyledi takmadım, sonra gittim sessizce yerime oturdum. adam geçerken yanımdan yine saydı. hayır öyle vücut hatları güzel olan falan da bi kadın değilim vallaha. yok ama oradaki tek genç bendim işte. yoksa yaz günü suratımdan başka hiçbi yerim belli olmamasına rağmen laf yememi açıklayamıyorum hala. ve bunu yapan adam dedem yaşındaydı! ben bekledim ilk önce gitmesini baya, sonra baktım o çıkmıyo hemen dışarı çıktım, bi baktım herif acele yerinden kalkıyo ayakta hesap ödüyo! en yakın bi başka fastfood yeri vardı oranın üst katına çıktım yarım saat bekledim :S neden? karthorozun tekinden laf yememek için! iğrenç bi gündü ya. böyle durumlarda tüm özgüvenimi kaybediyorum, hele ki ilerisini yaşayan bayanları düşünemiyorum ben.

bunu yaşadıktan bi süre sonra da işten ayrıldım. babama bile anlatmadım size anlatıyom kıymetinizi bilin :tomato:

velhasıl kelam, tacize tecavüze uğramanın kıyafetle, yediğin içtiğinle alakası yok diye düşünüyorum. ama yenmese iyi olur, ben yemiyorum dondurma dışarda. lanet olsun ya. hiçbişi yapmasak da yaşıyoruz böle şeyler ama, bi ihtimal bunu bahane edip ahlaksızlık yaparlar diye dondurma yemesek de olur diye düşünüyorum. yoksa erkek egemenliğine katıldığımdan değil, maksat kendimizi korumak.

su dunyada sadece kadınlar var olsa ancak ozaman rahat ederisopuyorumnanaktan

şu olay benim ütopyamdır ya.

sonuç olarak Allah bütün sapıkların gani gani belasını versin diyerek bu uzun postumu noktalıyorum. sempatiksalakcinni

Niye saçma ki.
Ne yani erkekler yese külahta
sorun teşkil etmeyecekte kadınlar yiyince tahrik mi oluyormuş?
Ben külahta yerim en çok.Sokakta da yerim.
İstersem muz bile yerim:icecream::icecream:
Yoksa muz da başka bİrşey mi çağrıştırıp tahrik ediyorsempatiksalakcinni
Sanırım yalayarak yemelerinden bahsediyorsunuz
CADIARZU

katılıyorum. ya bi bayan olarak yolda dondurmayı yalaya yalaya yiyen bir bayan gördüğümde ben bile bakıyorum ister istemez erkekler nasıl bakmasınki. haha ben bakıyorum derken yanlış anlaşılmasın dikkat çekiyorlar anlamında yani.

erkeklerin ne kadar igrenc olduklarının kanıtı lubnanda erkeklerin disi kopeklerle iliskileri yasal ama erkek kopeklerle yasak degil cezasıda idamsempatiksalakcinni

zaten benim yazdıklarımı okuyan bir kisi ne demek istedigimi anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…