kadınların yolda dondurma yemesi

Nasıl savuncan canım, biri gelir eller geçer . en çokta bir bisikletliler tehlike saçar. Nereye savuncan hakkını . yüzüne bile dikkat etmediğin kişi sadece bir eller geçer.

Bi seferinde yoldan geçen adam oluydu tacizde bulunda çantama vurdum hemen bi tane sapıkk diyee saolsun abiler vardı adamın hakkından gelmişlerdi üstelik babam yaşında adam onlarla onların dilinden konuşmak lazım

Kurabiye cim ben sadece bir bayanın hal ve harektlerine dikkat etmesi gerketiğini dile getiridm. Kendimi hiç bir erkeğe asla ezdirmedim. Taciz olaylarında kişi kadını ezmez eylemi yapar sadece. bu eylemi senin hiç dikkat etmediğin bili bire yapabilir. Yaş önemli küçük olunca o hareketi unutmuyosun. psikolojin bozuluyor. Ama ilk gençlik çağlarında yaşanan bazı şeyler malesef unutulmuyor.
sokak ortasında tacize uğrarsan da kimse sana yardım etmez. yada sen ancak judo, tekvando biliyorsan savunursun kendini yoksa o biraz zor.

Yuppii ben judoya gidiyorum sempatiksalakcinni

oh maşallah afiyet olsun :)))
ayıptır söylemesi aksam yemeğinde dana gibi yediğim için dondurmaya yer kalmadı (

anam çanta ne güne duruyor.yer kafaya kafaya.
bakın ne oldu bir gece eve dönüyordum kız arkadaşımda yanımda.
biri laf attı. var ya.ve çocuğu kovalamayq başladım . delikanlı kaçıyor ben kovalıyorum. elime geçse var ya. mahvederdim ona. ama nasıl kaçıyor ayakları poposuna değiyor nerdeyse. öyle hızlı. yakalayamadım maalesef.

:hulya:kaydirigubbakcemile2.
kaydirigubbakcemile2 olumunekankayizsmile
dondurma

moon kızım senin açtığın konular tavan yapıyor hep farkında mısın :)))))) helal kız sana :)))) nokta atışı yapiyosun :))))))

bakın hal ve hareketlere dikkat edilse dahi terbiye yoksunu adam yine de eller yine de laf atar
küçücüktüm lise hazırlığa mı gidiyodum yoksa ortaokul mu hatırlamıyorum tam..kafam önümde yürüyordum..sizin tabirinizle hal ve hareketlerime dikkat ediyodum ama babam yaşında adam yanımdan geçerken göğsüme dokundu gitti..annem yanımdaydı bi de düşünün..
yani burda olay kadının hal ve hareketlerine dikkat etmesi değil erkeğin terbiyesizliği,iğrençliği..
işe gidip gelirken sürekli laf atıyorlar malesef..yani 'açık giyindin laf atılmayı hak ettin' tarzı bi görüşe karşıyım ben..ya da 'aman sen kızsın hareketlerine dikkat etmelisin' düşüncesine..

moon kızım senin açtığın konular tavan yapıyor hep farkında mısın :)))))) helal kız sana :)))) nokta atışı yapiyosun :))))))

herkesin icinde kalmıs seyleri yakalıyom demekki fırsatını buluncada iclerini dokuyolar ahahakaydirigubbakcemile3

ay valla akşam yürüyüşlerinde eşim ve oğlumla sık sık yeriz, hiçte kimsenin bana baktığını görmedim, caddede kadınlı erkekli çocuklu herkes çekirdek çitler, dondurma yer, bence her dondurma yiyen kadına baksalardı manyak olurdu, gözleri heryere bakmaktan şaşı olurdu, heryer dondurma yiyen kadın dolu mesela akşamları bizim burda, bence abes değil:hulya:

ulkemizde ne yazik ki, erkekler yolda kendi halinde yuruyene bile laf atiyorlar, kendi kiz kardesini tanimayip laf atani bile duydum... mesele dondurma, sigara degil...

sigarayı bende dedim ama bunu erkekler laf atıyor diye demedim kadına yakıstıramıyorum diye..herseyden once nerde nasıl davranacagını bilmeli insan simdi bir pazar gunu carsıda sevgilisyle mini etegiyle dolasan bir kızın etegi aniden acıldı ve altında tangası oldugu gibi cıktı gorenler pis pis sırıttı..simdi gelip kıza laf atsalar veya taciz etseler kız haketmis olurmu tabiki olmaz ama nerde ne yapacagını nasıl giyinecegini bir kadınında bilmesi lazım adamlar her gordugune laf atıyor nede olsa deyipde sermenin alemi yok yani..erkeklerden once kendimize saygı olması acısından

Aslinda gercekci olmak gerekirse sadece erkeklerin degil yolda etegi acilana bizim bile gozumuz kayiyor, bu biraz da yasayisimizla alakali olabilir, cunku ben yurtdisinda kimsenin donup baktigini gormuyorum boyle durumlarda, gayet normalmis gibi artik boyle seyler onlar icin...

peki mooncuğum senin tabirinle o kız 'sermek' istiyorsa bize ne
yani bize herhangi zararı olmayan bişeyden dolayı ben kimseyi kınamam..sonuçta bi bayanın kısacık etek giymesi ya da dekolte giymesi beni hiç ama hiç ilgilendirmiyo
ya ben çok mu hoşgörülüyüm bilemiyorum valla..bazen kendimi uzaylı gibi hissediyorum sempatiksalakcinni
mesela açık saçık giyinen birini,onunla bununla takılıp hatta ilişkiye giren birini,hatta cinsel tercihi farklı yönde olan birini ben hiç yadırgamıyorum..hiç aaa olur mu öyle şey demiyorum
belki de çok genişim dicem ama geniş de değilim..sanırım başkalarının hayat görüşlerine çok fazla saygı duyuyorum
insanlar nasıl mutluysalar öyle yaşasınlar..kimse de kimseyi kınamasın yadırgamasın..
başkasının özel alanına müdahale etmediğin ölçüde özgürsün bence..

yani birinin sermesi diğerinin kapaması hakkında hiç bi yorum yapmam ben..kişisel tercihtir der geçerim

sahsen benide ilgilendirmiyor ben kimsenin tarzına giyinisine begenmesem bile laf soylemem onun tercihi der gecerim..benim demeye calıstıgım o degilki zaten rahatsız olmuyan zaten istedigi gibi giyinir aslında kimse kimseye karısmasa yadırgamasa cok iyi olurdu ama artık mumkun degil ve olmayacakda senin benim gibi dusunen insanlar git gide azalıyor ben o kızın orda eteginina acılıpda icinin gozukmesine bir kadın olarak uzuldum..zaten sunuda dedim kızın etegi acılsa bile erkeklerin bunu fırsat bilip taciz etmesine hakkı yok..bende senin gibi dusunuyorum baskasına zarar vermedigin surece kimsenin karısmaya hakkı yok ama onlar sana karısır seni uzer bu insanları degistiremezsin adam 10 sene istanbulda yasıyor hala kadın gormemis gibi bakıyor uymak zorunda bırakılıyoruz ortama istemesekde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…