ooo bu konu açıldığında antalyanın yanık dondurmasını almış ve yiyordum:)
Nasıl savuncan canım, biri gelir eller geçer . en çokta bir bisikletliler tehlike saçar. Nereye savuncan hakkını . yüzüne bile dikkat etmediğin kişi sadece bir eller geçer.
kız ne dondurmaymıs bıtmedı mı hala sempatiksalakcinni
Kurabiye cim ben sadece bir bayanın hal ve harektlerine dikkat etmesi gerketiğini dile getiridm. Kendimi hiç bir erkeğe asla ezdirmedim. Taciz olaylarında kişi kadını ezmez eylemi yapar sadece. bu eylemi senin hiç dikkat etmediğin bili bire yapabilir. Yaş önemli küçük olunca o hareketi unutmuyosun. psikolojin bozuluyor. Ama ilk gençlik çağlarında yaşanan bazı şeyler malesef unutulmuyor.
sokak ortasında tacize uğrarsan da kimse sana yardım etmez. yada sen ancak judo, tekvando biliyorsan savunursun kendini yoksa o biraz zor.
oh maşallah afiyet olsun :)))
ayıptır söylemesi aksam yemeğinde dana gibi yediğim için dondurmaya yer kalmadı(
Kurabiye cim ben sadece bir bayanın hal ve harektlerine dikkat etmesi gerketiğini dile getiridm. Kendimi hiç bir erkeğe asla ezdirmedim. Taciz olaylarında kişi kadını ezmez eylemi yapar sadece. bu eylemi senin hiç dikkat etmediğin bili bire yapabilir. Yaş önemli küçük olunca o hareketi unutmuyosun. psikolojin bozuluyor. Ama ilk gençlik çağlarında yaşanan bazı şeyler malesef unutulmuyor.
sokak ortasında tacize uğrarsan da kimse sana yardım etmez. yada sen ancak judo, tekvando biliyorsan savunursun kendini yoksa o biraz zor.
moon kızım senin açtığın konular tavan yapıyor hep farkında mısın :)))))) helal kız sana :)))) nokta atışı yapiyosun :))))))
peki mooncuğum senin tabirinle o kız 'sermek' istiyorsa bize ne
yani bize herhangi zararı olmayan bişeyden dolayı ben kimseyi kınamam..sonuçta bi bayanın kısacık etek giymesi ya da dekolte giymesi beni hiç ama hiç ilgilendirmiyo
ya ben çok mu hoşgörülüyüm bilemiyorum valla..bazen kendimi uzaylı gibi hissediyorum sempatiksalakcinni
mesela açık saçık giyinen birini,onunla bununla takılıp hatta ilişkiye giren birini,hatta cinsel tercihi farklı yönde olan birini ben hiç yadırgamıyorum..hiç aaa olur mu öyle şey demiyorum
belki de çok genişim dicem ama geniş de değilim..sanırım başkalarının hayat görüşlerine çok fazla saygı duyuyorum
insanlar nasıl mutluysalar öyle yaşasınlar..kimse de kimseyi kınamasın yadırgamasın..
başkasının özel alanına müdahale etmediğin ölçüde özgürsün bence..
yani birinin sermesi diğerinin kapaması hakkında hiç bi yorum yapmam ben..kişisel tercihtir der geçerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?