Merhaba kızlar ben 1 yıllık evliyim. Esimle her evlilikde olabilecek sorunlar yaşıyoruz hatta bazen daha fazlası. Ben elimde tutmak demim bu biraz bencilce olacak belki ama bana baglansın istiyorum. Yani siz eşinize nasıl davranırsınız, tartışma esnasında tepkiniz ne olur susarmisiniz yoksa susmazmisiniz biz küsünce esim gelip gönlümü almaz küsünce nasıl davranırsınız yani kısaca nasıl eş siniz?
Mesela ben anlayisli bi insan değilim ve hep bundan kaybediyorum esimi cok seviyorum ve bana baglanmasini istiyorum oneriliniz ciddiye alinacaktir :)
laf dinleyen -haklı haksız farketmez her dediğine he demeniz gerek-
ev işleri ve yemek konusunda laf söyletmez bir hamaratlık sergileyen
eşinin anne babasına müthiş bir şekilde hizmet eden
kendisine bakan, deli gibi bakan -fantazi iç çamaşırları gibi-
geç gelmiş, telefonunu saklamış falan filan hesap sormayan serbest ve serbest ve serbest bırakan
kadınlara ba-yı-lı-yor-lar
ama onlar söz dinlemeyecek, asla iş yapmayacak, sizin anne babanızı sallamasa da ses çıkmayacak, saklayacak gezecek tozacak yiyecek içecek kıskanacak yasaklayacak
bayılırlar
+1Tartışma esnasında genelde cevap vermem eğer sinirimi kontrol edebilecek duzeydeysem sakince kısa ve net cevaplar veririm. Çoğunluk böyle ama tabi ki kukredigim anlarda olur. Her tartışmanın ardında eşim gelip Özür diler. Bunun sebebi de Özür dilemezse bende konu kapanmaz. Yine denk geldikçe konuşurum ama sıcaklık göstermem bu yüzden
Kadinliginzi kullanma dediğiniz kısım ayrı bir kısım
size bağlı olmasını istemeniz ayrı bir kısım.
Severseniz sevilirsiniz. Değer verirseniz değer görürsünüz. Adamı yipratmaz adama hayat katarsaniz adam bağlanır.
Habire trip at laf sok küs adam yıpranir kaçar haliyle baglanmazda.
Kötü espiri bile yapsa gülersen eve gelince güleryüzlü karsilarsan sevdiği yemekleri yaparsan, tv karşısında uzansin izin verirsen birde ustune içerden yastık getirirsen adam mutlu olur. Evinde huzurlu olur, huzur bulduğu yerden kimse kaçmaz.
6 yıllık evlilikten benim çıkardığım sonuç bu.
Tartışma esnasında genelde cevap vermem eğer sinirimi kontrol edebilecek duzeydeysem sakince kısa ve net cevaplar veririm. Çoğunluk böyle ama tabi ki kukredigim anlarda olur. Her tartışmanın ardında eşim gelip Özür diler. Bunun sebebi de Özür dilemezse bende konu kapanmaz. Yine denk geldikçe konuşurum ama sıcaklık göstermem bu yüzden
Kadinliginzi kullanma dediğiniz kısım ayrı bir kısım
size bağlı olmasını istemeniz ayrı bir kısım.
Severseniz sevilirsiniz. Değer verirseniz değer görürsünüz. Adamı yipratmaz adama hayat katarsaniz adam bağlanır.
Habire trip at laf sok küs adam yıpranir kaçar haliyle baglanmazda.
Kötü espiri bile yapsa gülersen eve gelince güleryüzlü karsilarsan sevdiği yemekleri yaparsan, tv karşısında uzansin izin verirsen birde ustune içerden yastık getirirsen adam mutlu olur. Evinde huzurlu olur, huzur bulduğu yerden kimse kaçmaz.
6 yıllık evlilikten benim çıkardığım sonuç bu.
genelde ben sinirli olursam eşim susar ben kavga ederimMerhaba kızlar ben 1 yıllık evliyim. Esimle her evlilikde olabilecek sorunlar yaşıyoruz hatta bazen daha fazlası. Ben elimde tutmak demim bu biraz bencilce olacak belki ama bana baglansın istiyorum. Yani siz eşinize nasıl davranırsınız, tartışma esnasında tepkiniz ne olur susarmisiniz yoksa susmazmisiniz biz küsünce esim gelip gönlümü almaz küsünce nasıl davranırsınız yani kısaca nasıl eş siniz?
Mesela ben anlayisli bi insan değilim ve hep bundan kaybediyorum esimi cok seviyorum ve bana baglanmasini istiyorum oneriliniz ciddiye alinacaktir :)
HalatMerhaba kızlar ben 1 yıllık evliyim. Esimle her evlilikde olabilecek sorunlar yaşıyoruz hatta bazen daha fazlası. Ben elimde tutmak demim bu biraz bencilce olacak belki ama bana baglansın istiyorum. Yani siz eşinize nasıl davranırsınız, tartışma esnasında tepkiniz ne olur susarmisiniz yoksa susmazmisiniz biz küsünce esim gelip gönlümü almaz küsünce nasıl davranırsınız yani kısaca nasıl eş siniz?
valla ben 10 yıllık evli bi bayan olarak çok tartışmamız oldu hemde şiddetli ama ben hep sustum zoruma gitmidimi çok gitti ama herzaman bitarf fedakar olmak zorunda ben sırf cocuklarım var diye sustum zaten ben yapı olarak çok laf etmeyi sevmem yani çat pat kavga etmem uysalimdir ama dediğim gibi çok tartıştik ama ben hep altan aldım tabi kuş kaldığımız zamanlar oluyordu yeri geldi o özür diledi yeri geldi bennnn diyorum ya yuva çok onmli kurması kolay yıkmasi çok kolay ama ayakta tutmak fedakarlık ister arkadaşım peki genelde özel olmasa eşinle hangi konularda tartisiyosunuzMerhaba kızlar ben 1 yıllık evliyim. Esimle her evlilikde olabilecek sorunlar yaşıyoruz hatta bazen daha fazlası. Ben elimde tutmak demim bu biraz bencilce olacak belki ama bana baglansın istiyorum. Yani siz eşinize nasıl davranırsınız, tartışma esnasında tepkiniz ne olur susarmisiniz yoksa susmazmisiniz biz küsünce esim gelip gönlümü almaz küsünce nasıl davranırsınız yani kısaca nasıl eş siniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?