Kadınlığınızı kullanma

çok severim tartışmayı, o da sever, güzel güzel tartışırız.
ikimizin de küsme huyu yoktur.
evine bağlansın diye özel bir şey yapmadım, evlenmeden önce de bağlıydık birbirimize.
çocuk benim evliliğimde bağlanmaya daha faydalı oldu, ama çocuk yap önerisi veremem tabi ki, çünkü çocukla birlikte az olan kavgaların sayısı da arttı, zaten bağlılık yoksa çözülmeye de sebep olabilir gibi.

Canim zaten seni sevmis ki senle evlenmis o sana baglansn falan yanlis zaten birliktesin en guzel evlisin
Ben esimle tartistimizda cogunluk ben kavga ederm o susar hic tepki vermez ve evinede baglidir Allaha sukur o bnle kavga ettiginde hep kendi haklidir haksizda olsa :)) hic tepki vermem surat yaparm ama kendi gelir sirnasir evdede herseyini yaparm disarda elalem icinde ne ezerim ne ezdirrm ikimizide oyle eve bagliycask bosey yok sayginizi sevginizi yitirmeyin yeter ki

+10000

kadınlıgınızı kullanmak...

kendı ruhuma tecavuz etmek gıbı
ne gerek var ?
kendın ol tartısacaksan tartıs neye kızdıgını bılsın ıkınızde bırbırınızın karakterını bılıp saygı duyup ona gore yasayın
kadınlıgını kullanan kadın benım gozumde hıc masum degıldır .

Annem de benzerini söyler hep bana.
Çocuk iyi giden evliliği daha da güzelleştirir çiftleri birbirine bağlar. Ama kötü giden evlilikleri daha da yıpratır daha da mutsuz eder der hep.

Odun odundur. Ne yaparsan yap odundur. Ancak onun zaafını bilmen lazım. Paraysa, zengin olman lazım, şehvetse baştan çıkarman lazım gibi. Ancak ve ancak bu zaafıyla gelir sana. Belkide onla maça gitmen dahi gerekecek ama buna artık aşkmı dersiiin, kendini kullandırtmak mı dersiiin onu bilemem. Bir adam severek evlencek yahu. Sevgi oluşturulabilecek birşey değil. Sebepli sevmeler sebep bitince biter. Sen beni karşılıksız sev ki, karşılığı olmasa da sev...

Imm. Ben hiç küsemeyen bi insandim haklı fa haksiz da olsam gidip Özür diledim sarıldım yalvardim çünkü küs kalmak en büyük düşmanımdi. KeNdime değer vermediğimi farkettim bigün. Kendimi asaguladigimi falan.. Oda alisti bu duruma tabi. Bi gün canım çok yandı kalbim kırıldı. Ağlayarak geçtim odama karar verdim konuşmucam haklı da haksız da olsam bu defa konusmucam dedim. 1 gün gecti 2 gün gecti dayanamiyordum. Sorularına cevap veriyodum ama samimi olmadım gel otur alım dedi işim var dedim kahve içelim dedi uykum var dedim 3 günün sonunda o kadar değişti ki hersey. Anlatsamda inanamassin.

Susmak ya da konuşmak değilde savunduğunuz fikirde istikrarlı olmak saygı kazandırıyor. Baktım ki anlamıyor bildiğimi yapıyorum kızarsa da ben sana bunu doğru bulduğumu söylemiştim ama sen sıkılıp konuyu bitirmedin kestin attın diyorum.

Canım seni seven sana aşık biri üzülmene dayanamaz ki. Kadınlığı kullanmak derken tam anlamadım ama hiçbi zaman eşimden özür dilemek ya da gönlünü yapmak için jartiyerimi giyip mumları yakmadım. Gerekir mi acaba bilemedim şimdi

Iste kimisi basariyo kendini Kabul ettirip , herkestende kiymetli, bas taci oluyo. Kimisi var Hic yanlisi olmadigi Halde bi taraflarini yirtiyo yinede yaranamiyo. Bu isin bir sirri olmasi lazim. Bilen varsa söylesin.
Valla içinde yoksa odunluk hamurunda varsa istediğini yap yaramiyo o sırrı bende bulsam keşke nerdeee...

Bağlanmak için gerekli olan ilk şey uzunca bir ''ip'' almak.

hırs yapmayın kaybedersiniz sadece samimi olun severken özellikle

Evet haklisin. Cevremde gözlemledigim kadariyla, bu konuda basarili olan kadinlar kocalarina karsi cocuk Gibi davraniyolar, mesela üzüldüklerinde dudak bükmeler, üzgün üzgün bakmalar. Yada bisey istediklerinde , ayni cocuklar Gibi cok sevinmek, o konunun üzerinde durmak. Kisaca masum rolünü oynuyolar. Adamlarin ic güdüsel olan koruma görevini Cagristiran hislerini uyariyolar . Bende o taktigi uyguladim bi kac kere ise yariyo gercekten. Ama nolursa olsun kociskolarinizi problemlerle bogmayin sIKmayin. Yok mu ya baska Taktik bilen?

Elimden geleni yapıyorum . Son yazdıklarınızı özellikle ama eşim benimle değil hala ailesiyle vakit gecırmeyı tercıh edıyor. Ve ben cok yoruldum

Elimden geleni yapıyorum . Son yazdıklarınızı özellikle ama eşim benimle değil hala ailesiyle vakit gecırmeyı tercıh edıyor. Ve ben cok yoruldum
her basbasa vakit gecirme imkaniniz oldugunda esinizi yalniz birakip ailesiyle vakit gecirin, ona bikkinlik gelecek sekilde ailesiyle ilgilenin Ama o arada kocaniza özel vakit ayirmayin bakalim noluyo? Sizce amaan bosver ailemi bugünde ikimiz biseyler yapalim der mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…