Tartisirken kadinligimi degil, hakliligimi ispatlamak icin zekami kullanirim. Hic yari yolda birakmadi.
+10000Ben öyle eve bağlamak için dişiliğin kullanılmasını doğru bulmuyorum.
Keyfin yerindeyse canım isterse seksi de olurum cilveli de olurum.
Ama kavga etmişsek yada beni kırmışsa bağlamak falan umurumda olmaz. Kavga ederken bağırır çağırırım da ama genelde yüzünü görmek istemem başka odaya giderim, suratım da çok asık olur. Kalbim kırılmışken bir de dişilik falan uğraşamam. Hatalı olan kimse özür diler yada mevzu neyse konuşulur halledilir ondan sonra yüzüm güler benim. Yapmacık tepkiler veremem eve bağlansın bana bağlansın diye
çok severim tartışmayı, o da sever, güzel güzel tartışırız.
ikimizin de küsme huyu yoktur.
evine bağlansın diye özel bir şey yapmadım, evlenmeden önce de bağlıydık birbirimize.
çocuk benim evliliğimde bağlanmaya daha faydalı oldu, ama çocuk yap önerisi veremem tabi ki, çünkü çocukla birlikte az olan kavgaların sayısı da arttı, zaten bağlılık yoksa çözülmeye de sebep olabilir gibi.
Odun odundur. Ne yaparsan yap odundur. Ancak onun zaafını bilmen lazım. Paraysa, zengin olman lazım, şehvetse baştan çıkarman lazım gibi. Ancak ve ancak bu zaafıyla gelir sana. Belkide onla maça gitmen dahi gerekecek ama buna artık aşkmı dersiiin, kendini kullandırtmak mı dersiiin onu bilemem. Bir adam severek evlencek yahu. Sevgi oluşturulabilecek birşey değil. Sebepli sevmeler sebep bitince biter. Sen beni karşılıksız sev ki, karşılığı olmasa da sev...Merhaba kızlar ben 1 yıllık evliyim. Esimle her evlilikde olabilecek sorunlar yaşıyoruz hatta bazen daha fazlası. Ben elimde tutmak demim bu biraz bencilce olacak belki ama bana baglansın istiyorum. Yani siz eşinize nasıl davranırsınız, tartışma esnasında tepkiniz ne olur susarmisiniz yoksa susmazmisiniz biz küsünce esim gelip gönlümü almaz küsünce nasıl davranırsınız yani kısaca nasıl eş siniz?
Mesela ben anlayisli bi insan değilim ve hep bundan kaybediyorum esimi cok seviyorum ve bana baglanmasini istiyorum oneriliniz ciddiye alinacaktir :)
Valla içinde yoksa odunluk hamurunda varsa istediğini yap yaramiyo o sırrı bende bulsam keşke nerdeee...Iste kimisi basariyo kendini Kabul ettirip , herkestende kiymetli, bas taci oluyo. Kimisi var Hic yanlisi olmadigi Halde bi taraflarini yirtiyo yinede yaranamiyo. Bu isin bir sirri olmasi lazim. Bilen varsa söylesin.
Ee sonra evden mi? Kaçmış.Bi tanidiktan ne duydum inanmazsiniz, kocasiyla tartistigi bi zaman , corbasina uyku hapi katmis, uyutmus adami.
Yooo tartisma sona ermisEe sonra evden mi? Kaçmış.
Elimden geleni yapıyorum . Son yazdıklarınızı özellikle ama eşim benimle değil hala ailesiyle vakit gecırmeyı tercıh edıyor. Ve ben cok yoruldumTartışma esnasında genelde cevap vermem eğer sinirimi kontrol edebilecek duzeydeysem sakince kısa ve net cevaplar veririm. Çoğunluk böyle ama tabi ki kukredigim anlarda olur. Her tartışmanın ardında eşim gelip Özür diler. Bunun sebebi de Özür dilemezse bende konu kapanmaz. Yine denk geldikçe konuşurum ama sıcaklık göstermem bu yüzden
Kadinliginzi kullanma dediğiniz kısım ayrı bir kısım
size bağlı olmasını istemeniz ayrı bir kısım.
Severseniz sevilirsiniz. Değer verirseniz değer görürsünüz. Adamı yipratmaz adama hayat katarsaniz adam bağlanır.
Habire trip at laf sok küs adam yıpranir kaçar haliyle baglanmazda.
Kötü espiri bile yapsa gülersen eve gelince güleryüzlü karsilarsan sevdiği yemekleri yaparsan, tv karşısında uzansin izin verirsen birde ustune içerden yastık getirirsen adam mutlu olur. Evinde huzurlu olur, huzur bulduğu yerden kimse kaçmaz.
6 yıllık evlilikten benim çıkardığım sonuç bu.
her basbasa vakit gecirme imkaniniz oldugunda esinizi yalniz birakip ailesiyle vakit gecirin, ona bikkinlik gelecek sekilde ailesiyle ilgilenin Ama o arada kocaniza özel vakit ayirmayin bakalim noluyo? Sizce amaan bosver ailemi bugünde ikimiz biseyler yapalim der mi?Elimden geleni yapıyorum . Son yazdıklarınızı özellikle ama eşim benimle değil hala ailesiyle vakit gecırmeyı tercıh edıyor. Ve ben cok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?