. Yazinin basini okudum cok sacma buldum , Asil evlendikten sonra basliyo hersey. Ah Nasil olsa nikahi bastik cepte keklik , böylesi cok yanlis. Asil evlendikten Sonrasi cok zor. konu sahibi bende merakla Bekliyorum cevaplari.Zaten evlenmişsiniz elinizde tutmak ve bağlanması kısmını pek anlayamadım. Sizi sevmiş ki evlenmiş öyle değil mi? 15 yıllık evli bir insan olarak şunu söyleyebilirim tartışma esnasında bazen ben alttan alırım bazen o ikimizde sinirliysek konuyu uzatmayız ve sakinleşmeyi bekleriz sakinleştikten sonra konuşuruz. Küsme konusuna gelince galiba biz eskidik akşam küssek sabah unutuyoruz küs olduğumuzu :) Hatta bazen eşim sen akşam bana küsmemiş miydin? diyor bende şimdi mi söylenir bu baştan söylesene konuşmayayım diyorum :) Son olarak eşiniz size siz eşinize karşı anlayışlı olmak zorundasınız aksi halde mutlu olmak çok zor.
. Yazinin basini okudum cok sacma buldum , Asil evlendikten sonra basliyo hersey. Ah Nasil olsa nikahi bastik cepte keklik , böylesi cok yanlis. Asil evlendikten Sonrasi cok zor. konu sahibi bende merakla Bekliyorum cevaplari.
tek kelime ile harikasınızlaf dinleyen -haklı haksız farketmez her dediğine he demeniz gerek-
ev işleri ve yemek konusunda laf söyletmez bir hamaratlık sergileyen
eşinin anne babasına müthiş bir şekilde hizmet eden
kendisine bakan, deli gibi bakan -fantazi iç çamaşırları gibi-
geç gelmiş, telefonunu saklamış falan filan hesap sormayan serbest ve serbest ve serbest bırakan
kadınlara ba-yı-lı-yor-lar
ama onlar söz dinlemeyecek, asla iş yapmayacak, sizin anne babanızı sallamasa da ses çıkmayacak, saklayacak gezecek tozacak yiyecek içecek kıskanacak yasaklayacak
bayılırlar
haklı olduğundan hakkını savun haksız olduğundan suçunu kabul et yeterMerhaba kızlar ben 1 yıllık evliyim. Esimle her evlilikde olabilecek sorunlar yaşıyoruz hatta bazen daha fazlası. Ben elimde tutmak demim bu biraz bencilce olacak belki ama bana baglansın istiyorum. Yani siz eşinize nasıl davranırsınız, tartışma esnasında tepkiniz ne olur susarmisiniz yoksa susmazmisiniz biz küsünce esim gelip gönlümü almaz küsünce nasıl davranırsınız yani kısaca nasıl eş siniz?
Mesela ben anlayisli bi insan değilim ve hep bundan kaybediyorum esimi cok seviyorum ve bana baglanmasini istiyorum oneriliniz ciddiye alinacaktir :)
Tamam orasi dogru, Ama konu sahibinin degistirmek istedigi davranislari var belli ki. O acidan soruyo sanirim.
Evet dogru . Iste o yüzden dedim ya basi uymuyo. Kadin Belliki anlamis böyle devam ederse koca Elden gitcekKonu sahibi anlayışsız bir insanım demiş, bu davranışının evliliğine belli bir süre sonra zarar verebileceğininde farkında olduğunu sanıyorum. İlk yorumumda yazmıştım ama belli ki siz sadece başını okumuşsunuz, eşler arasında anlayış sevgi-saygı kadar önemlidir. Her ikisininde birbirlerine anlayış göstermeleri gerekir. Yani konu sahibi anlayışsızlık konusunda kendisini biraz törpülemeli diye düşünüyorum.
Evet dogru . Iste o yüzden dedim ya basi uymuyo. Kadin Belliki anlamis böyle devam ederse koca Elden gitcek
Al işte herkes farklı , benimkide her dediğine he diyim , evde oturayım istiyor. Evcimen olmamı istiyor aksine bende tam tersine çoğu dediğine hayır , çalışıyorum sürekli , gezmeyide seviyorumGenel bir tanımı yok bence.Bazısı naz yapanı sever,bazısı nazdan nefret eder. Ya da bazısı özgür kız,ayakları üstüne duran bir eş ister,bazısı evcimen olsun,ev kızı olsun ister. Misal ben asiyim dikbaşlıyım sinirliyim yapım böyle,bizim adamın hoşuna gidiyormuş bir kere ağzından kaçırdı.Başka bir adam olsa ağzımı burnumu kırar belki.
Iste kimisi basariyo kendini Kabul ettirip , herkestende kiymetli, bas taci oluyo. Kimisi var Hic yanlisi olmadigi Halde bi taraflarini yirtiyo yinede yaranamiyo. Bu isin bir sirri olmasi lazim. Bilen varsa söylesin.İşte bende bu yüzden cümlenin başında öyle başladım yani evlisiniz bağlamak diye bir şey söz konusu olmaz. Kendinde fark ettiği yanlış davranışları düzelterek hem eşi hem de kendisi çok mutlu olabilirler. Ama ben huylarımı değiştirmeden nasıl elimde tutarım diyorsa onun için verilecek cevabım yok maalesef, bir yerden sonra insan sıkılır çünkü.
Başlığımız açıkçası bana yanlış geldi..kadınlık bir yere kadar söker. İnsan olarak karakterler cakisir çoğu zaman çünkü. Birde herkesin karakteri farklı her evliliğin dinamiği başkadır. Ben eşime nasıl davraniyorsam sizde öyle yapamazsınız yani.ama temelde bazı noktalar vardır mesela saygısizlik anlayasizlik yalan gereksiz kaprisler yalnız evlilikleri değil bütün ilişkileri bitirir.
Sadece evlilik adına şunu söyleyebilirim. İki tarafta sınırlı iken tartışma anında bir tarafın biraz sakin ve mantıklı olması gerekiyor.ve asla hakaret olmamalı.
Saygı bittiğinde sevgi de bitiyor çünkü.
Iste kimisi basariyo kendini Kabul ettirip , herkestende kiymetli, bas taci oluyo. Kimisi var Hic yanlisi olmadigi Halde bi taraflarini yirtiyo yinede yaranamiyo. Bu isin bir sirri olmasi lazim. Bilen varsa söylesin.
bu sizin elinizde olan bırsey değil kiMerhaba kızlar ben 1 yıllık evliyim. Esimle her evlilikde olabilecek sorunlar yaşıyoruz hatta bazen daha fazlası. Ben elimde tutmak demim bu biraz bencilce olacak belki ama bana baglansın istiyorum. Yani siz eşinize nasıl davranırsınız, tartışma esnasında tepkiniz ne olur susarmisiniz yoksa susmazmisiniz biz küsünce esim gelip gönlümü almaz küsünce nasıl davranırsınız yani kısaca nasıl eş siniz?
Mesela ben anlayisli bi insan değilim ve hep bundan kaybediyorum esimi cok seviyorum ve bana baglanmasini istiyorum oneriliniz ciddiye alinacaktir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?