Kadınlığınızı kullanma

36 yaşındayım, hiçbir ortamda bunu kullanmayı aklımdan geçirmedim, beni ben yapan şey bu olmamalı, aksine tüm ilişkilerime en ufak bir sekilde bile cinsiyet yuklememeyi tercih ederim. Kusura bakmayın ama bu tabir çok çok avam...

. Yazinin basini okudum cok sacma buldum , Asil evlendikten sonra basliyo hersey. Ah Nasil olsa nikahi bastik cepte keklik , böylesi cok yanlis. Asil evlendikten Sonrasi cok zor. konu sahibi bende merakla Bekliyorum cevaplari.

. Yazinin basini okudum cok sacma buldum , Asil evlendikten sonra basliyo hersey. Ah Nasil olsa nikahi bastik cepte keklik , böylesi cok yanlis. Asil evlendikten Sonrasi cok zor. konu sahibi bende merakla Bekliyorum cevaplari.

Olabilir tabii sizin düşünceniz, ama bana göre elinde tutmak ya da bağlamak diye bir şey yok. Adam evli olduğunun bilinciydeyse, arada sevgi, saygı varsa zaten sen bir şey yapmasanda yanında olur sana bağlı olur, ama değilse bağlasanızda durmaz bunu anlatmak istiyorum.

Son düzenleme:
tek kelime ile harikasınız

haklı olduğundan hakkını savun haksız olduğundan suçunu kabul et yeter

Tamam orasi dogru, Ama konu sahibinin degistirmek istedigi davranislari var belli ki. O acidan soruyo sanirim.

Tamam orasi dogru, Ama konu sahibinin degistirmek istedigi davranislari var belli ki. O acidan soruyo sanirim.

Konu sahibi anlayışsız bir insanım demiş, bu davranışının evliliğine belli bir süre sonra zarar verebileceğininde farkında olduğunu sanıyorum. İlk yorumumda yazmıştım ama belli ki siz sadece başını okumuşsunuz, eşler arasında anlayış sevgi-saygı kadar önemlidir. Her ikisininde birbirlerine anlayış göstermeleri gerekir. Yani konu sahibi anlayışsızlık konusunda kendisini biraz törpülemeli diye düşünüyorum.

Zaten Eger evlilik öncesi bi arada yasamamissa bir cift, Asil problemler evlendikten sonra baslayabilir. Ayni cati altinda yasamaya baslayinca, herkesin huyu suyu esas anlamda belli oluyo. Eger ki karsi taraf kötü huyunuzdan rahatsiz oluyosa, cabalayip degismek sart olabilir. Uysal olmak cok önemli bence. Kendi kisiliginden ödün vermeden, ortada bulusup anlasmak en güzeli. chiLL süper yorum yapmissin bu konuda, aynen katiliyorum.

Kendin ol. O zaman baglanir da sever de. Yaptığın hareket üzerinde egreti durmasin yeter ki.

Evet dogru . Iste o yüzden dedim ya basi uymuyo. Kadin Belliki anlamis böyle devam ederse koca Elden gitcek

Evet dogru . Iste o yüzden dedim ya basi uymuyo. Kadin Belliki anlamis böyle devam ederse koca Elden gitcek

İşte bende bu yüzden cümlenin başında öyle başladım yani evlisiniz bağlamak diye bir şey söz konusu olmaz. Kendinde fark ettiği yanlış davranışları düzelterek hem eşi hem de kendisi çok mutlu olabilirler. Ama ben huylarımı değiştirmeden nasıl elimde tutarım diyorsa onun için verilecek cevabım yok maalesef, bir yerden sonra insan sıkılır çünkü.

Genel bir tanımı yok bence.Bazısı naz yapanı sever,bazısı nazdan nefret eder. Ya da bazısı özgür kız,ayakları üstüne duran bir eş ister,bazısı evcimen olsun,ev kızı olsun ister. Misal ben asiyim dikbaşlıyım sinirliyim yapım böyle,bizim adamın hoşuna gidiyormuş bir kere ağzından kaçırdı.Başka bir adam olsa ağzımı burnumu kırar belki.

Al işte herkes farklı , benimkide her dediğine he diyim , evde oturayım istiyor. Evcimen olmamı istiyor aksine bende tam tersine çoğu dediğine hayır , çalışıyorum sürekli , gezmeyide seviyorum Huyum kurusun
nehirnil111 nehir sende yorum yap kız

Iste kimisi basariyo kendini Kabul ettirip , herkestende kiymetli, bas taci oluyo. Kimisi var Hic yanlisi olmadigi Halde bi taraflarini yirtiyo yinede yaranamiyo. Bu isin bir sirri olmasi lazim. Bilen varsa söylesin.

Aynen katılıyorum kadınlıkta lazım ama biyere kadar sizi bi obje gibi görmemeli sonuçta

Kimseyi bağlamak için cinselliği kullanmam. Kendimi kullanılmış gibi hissederim. Cinsellik karşılıkli istek ile olur.
kavgamızda saygıyı aşmam karşımdan da aynı saygıyı görebilmek için şart. Suçluysam özürdilerim değilsem dilemem.
Severse sever sevmesse kendi bilir hayata bikere geliyoruz isim gücüm yok bana bağlansın isteyim o istesin. Ayrica çok ilgi şımartır az ilgi kaçırır herseyin ortaşı iyi. Ye ni evlisin zamanla sende böyle düşüneceksin. Mutluluklar evliliğinize bağlanmasa senle evlenmezdi unutma ve stres olma.

Iste kimisi basariyo kendini Kabul ettirip , herkestende kiymetli, bas taci oluyo. Kimisi var Hic yanlisi olmadigi Halde bi taraflarini yirtiyo yinede yaranamiyo. Bu isin bir sirri olmasi lazim. Bilen varsa söylesin.

Aslında her şeyi kararında yapacaksın çok fazla değer verip üstüne titreyip totosunu kaldırmayacaksın, ama fazla ilgisiz alakasızda olmayacaksın. Öyle çok fedakarlıkta yapmayacaksın gerektiği yerde gerektiği kadar olacak. Karşındaki insan hiç fedakar değilse kılını bile kıpırdatmayacaksın. Sanırım böyle...

Bir sebepten dolayı dişiliğimi kullanmak o kadar itici geliyor ki...hele sevgiliyi kocayı elinde tutmak için aman allahımmmm. ..
yapamam yani içimden gelmez
o an eğreti durur
içime kapanmayı yeğlerim de o dişiliğin dişini göstermem...
bir amaç için mümkün değil kullanamam

bu sizin elinizde olan bırsey değil ki
erkekler genelde tartısma anında susan bayanları severler evet
daha sakin uslu kadınları severler
ben tartısma anında asla susamam
agır konusmam ancak illa konusurum
odaya gıder gelır yanına konusurum

bizde küslük olmaz
eşim gelir özür diler illa ki

ben de cok uymlu anlayıslı bı ınsan değilim
tam aksi biraz takığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…