biz kavga edince el ense yapar barışırız :) yani bişey olmamıs gibi dvm ederim .cok usteleme bence ya .kaçan kovalnır.Merhaba kızlar ben 1 yıllık evliyim. Esimle her evlilikde olabilecek sorunlar yaşıyoruz hatta bazen daha fazlası. Ben elimde tutmak demim bu biraz bencilce olacak belki ama bana baglansın istiyorum. Yani siz eşinize nasıl davranırsınız, tartışma esnasında tepkiniz ne olur susarmisiniz yoksa susmazmisiniz biz küsünce esim gelip gönlümü almaz küsünce nasıl davranırsınız yani kısaca nasıl eş siniz?
Mesela ben anlayisli bi insan değilim ve hep bundan kaybediyorum esimi cok seviyorum ve bana baglanmasini istiyorum oneriliniz ciddiye alinacaktir :)
Benim eşim kusmez çocukça bulur öyle şeyleri ama kavga ederiz ben kuserim :) benim eşim asla gönlümü almak için cicekti bilmem neydi tatlı sözdu asla yapmaz kendim gidip konuşmamı bekler. Çünkü dediğim gibi o kusmez benim kusmemi de kendim sonlandirmami ister. Gelelim cinselliğe eşim çok düşkün dur karı koca olarak biraz öyleyizMerhaba kızlar ben 1 yıllık evliyim. Esimle her evlilikde olabilecek sorunlar yaşıyoruz hatta bazen daha fazlası. Ben elimde tutmak demim bu biraz bencilce olacak belki ama bana baglansın istiyorum. Yani siz eşinize nasıl davranırsınız, tartışma esnasında tepkiniz ne olur susarmisiniz yoksa susmazmisiniz biz küsünce esim gelip gönlümü almaz küsünce nasıl davranırsınız yani kısaca nasıl eş siniz?
Mesela ben anlayisli bi insan değilim ve hep bundan kaybediyorum esimi cok seviyorum ve bana baglanmasini istiyorum oneriliniz ciddiye alinacaktir :)
Elimden geleni yapıyorum . Son yazdıklarınızı özellikle ama eşim benimle değil hala ailesiyle vakit gecırmeyı tercıh edıyor. Ve ben cok yoruldum
Birlikte birşey yapmak için, ev dışı için teklif ettiğimde kesinlikle rededıyor. Mesela dün dışarıda biiki işimizvardı. Çıkıp onları halledelim sonra da bi kahve içelim dedim. Yok şantiyeye ugramam gerek dedi. Peki dedim işi var herhalde diye. Gebeyım yalnıx kalmak istemedım ve anneme bıraktı beni. Ve aksam gorustugumuxde ogrenıyorum ki, beni bırakıp evli ablası ve yegenıyle buluşup dısarıda yemek yemişler, sonra bızım eve getırmış namaz kılıp. Ikmıslar. Ama benım haberım gece oluyor. Fena kavga ettık. Konusmuyoruz suanAslında çok geniş bir konu ve kişilerin karakterine göre değişir bu tip hareketleri yansıtmak belki atladiginiz yerler ya da sorunlar vardır.
Neden sizinle vakit gecirmiyor bunu bulmak sonra çözümlemek gerek. Sıkılıyor mu? Kavga mi çıkıyor? Bir şeyden rahatsız mi oluyor?
Birlikte geçirdiğiniz vakitlerde en çok neyle meşgul olursunuz?
Birlikte birşey yapmak için, ev dışı için teklif ettiğimde kesinlikle rededıyor. Mesela dün dışarıda biiki işimizvardı. Çıkıp onları halledelim sonra da bi kahve içelim dedim. Yok şantiyeye ugramam gerek dedi. Peki dedim işi var herhalde diye. Gebeyım yalnıx kalmak istemedım ve anneme bıraktı beni. Ve aksam gorustugumuxde ogrenıyorum ki, beni bırakıp evli ablası ve yegenıyle buluşup dısarıda yemek yemişler, sonra bızım eve getırmış namaz kılıp. Ikmıslar. Ama benım haberım gece oluyor. Fena kavga ettık. Konusmuyoruz suan
valla ben olsam ben de sinir olurdum bu durumdABirlikte birşey yapmak için, ev dışı için teklif ettiğimde kesinlikle rededıyor. Mesela dün dışarıda biiki işimizvardı. Çıkıp onları halledelim sonra da bi kahve içelim dedim. Yok şantiyeye ugramam gerek dedi. Peki dedim işi var herhalde diye. Gebeyım yalnıx kalmak istemedım ve anneme bıraktı beni. Ve aksam gorustugumuxde ogrenıyorum ki, beni bırakıp evli ablası ve yegenıyle buluşup dısarıda yemek yemişler, sonra bızım eve getırmış namaz kılıp. Ikmıslar. Ama benım haberım gece oluyor. Fena kavga ettık. Konusmuyoruz suan
Hayır. Ailesiyle olan gorusmelere katmıyor beni. Aslında anlatsam ne dıyr bosanmıyorsun dedrsınız. Burda da cok konu acmışlıpım var. Bilmiyorum.. Eşim Beni sevmiyor sanurımEvet bu örnek de haklısınız ama bu istisnai bi durum mu sürekli böyle mi oluyor.
Sizide onlara katıyor mu mesela bu da önemli
Hayır. Ailesiyle olan gorusmelere katmıyor beni. Aslında anlatsam ne dıyr bosanmıyorsun dedrsınız. Burda da cok konu acmışlıpım var. Bilmiyorum.. Eşim Beni sevmiyor sanurım
12 senedir özellikle kavga/tartışma için "dişiliğimi" hiç kullanmadım .
Doğru ya da yanlış örnek diye vermiyorum bunu . Ben böyle yapıyorum .
Kavga vakti gelmişse kavgamı ettim .
Normal insan tepkisi yani .
Eril ya da dişil yükümlülükler tartışmada işlemez bizim evde .
Kim haksızsa zaten kısa sürede anlar . Anlayana kadar da gerekirse sesler bir kaç volume yükselir .
Tecrübene dayanarak soruyorum. Adama anlatıyorum haksız olduğunu örnek veriyorum. Anlamıyor , anlamiyor, anlamiyor. Bu defa ses tonum çok yükseliyor.
Anlamayan adama nasıl anlatıcam bir el at bana :)))
Yorumlarını genelde beğeniyorum ve mantıklı geliyor.
O sürekli anlattığın onunda anlamadığı olaylar ne bilmiyorum ama ; genelde erkek gözü olaya farklı bakar .
Ben kavga ederken :) genelde önce onun kendini savunacağı şeyi ilk ben söyleyerek elinden alırım . Sen şimdi bir erkek gözü ile şöyle düşünüyorsun , o gözle bakınca da haklısın ama kazağın ayağı öyle değil diye giriyorum meseleye
Kendi gözü ile olaya nasıl bakıyorsa onu baştan çürütmeyi tercih ediyorum .
Ha bazende ikimizin de çürüyecek fikri olmuyor , ikimizde haklıyız ama sadece fikirler çatışıyor ... o zaman da ; sen yap ne yapacaksan ama beni bulaştırma derim . (bunun içinde aile ilişkileri , iş kararları .. )
Eşin dediğim dedik çaldığım düdükse ... iş biraz zorlaşır tabii . Benim eşim makuldur . Mantıklı her fikre açıktır . İlle benim dediğim doğru diye diretmez , egosu yoktur yani.
Güzel yorumun için ayrıca teşekkürlerBöyle biraz üstün körü taktik oldu , çok özel değilse özel mesajdan yazarsan nedir bu adamın kafasının almadığı:)) belki daha pratik çözüm buluruz .
Al işte herkes farklı , benimkide her dediğine he diyim , evde oturayım istiyor. Evcimen olmamı istiyor aksine bende tam tersine çoğu dediğine hayır , çalışıyorum sürekli , gezmeyide seviyorumHuyum kurusun
@nehirnil111 nehir sende yorum yap kız
Evet haklisin. Cevremde gözlemledigim kadariyla, bu konuda basarili olan kadinlar kocalarina karsi cocuk Gibi davraniyolar, mesela üzüldüklerinde dudak bükmeler, üzgün üzgün bakmalar. Yada bisey istediklerinde , ayni cocuklar Gibi cok sevinmek, o konunun üzerinde durmak. Kisaca masum rolünü oynuyolar. Adamlarin ic güdüsel olan koruma görevini Cagristiran hislerini uyariyolar . Bende o taktigi uyguladim bi kac kere ise yariyo gercekten. Ama nolursa olsun kociskolarinizi problemlerle bogmayin sIKmayin. Yok mu ya baska Taktik bilen?
YaaaaYooo tartisma sona ermis
elimde tutmak gibi bir derdim yok ama ben küsemiyorum ya ben onu bağlamadım ama o beni bağladı nasıl yaptı bilmiyorum:))Merhaba kızlar ben 1 yıllık evliyim. Esimle her evlilikde olabilecek sorunlar yaşıyoruz hatta bazen daha fazlası. Ben elimde tutmak demim bu biraz bencilce olacak belki ama bana baglansın istiyorum. Yani siz eşinize nasıl davranırsınız, tartışma esnasında tepkiniz ne olur susarmisiniz yoksa susmazmisiniz biz küsünce esim gelip gönlümü almaz küsünce nasıl davranırsınız yani kısaca nasıl eş siniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?