Kadınlığınızı kullanma

biz kavga edince el ense yapar barışırız :) yani bişey olmamıs gibi dvm ederim .cok usteleme bence ya .kaçan kovalnır.

Benim eşim kusmez çocukça bulur öyle şeyleri ama kavga ederiz ben kuserim :) benim eşim asla gönlümü almak için cicekti bilmem neydi tatlı sözdu asla yapmaz kendim gidip konuşmamı bekler. Çünkü dediğim gibi o kusmez benim kusmemi de kendim sonlandirmami ister. Gelelim cinselliğe eşim çok düşkün dur karı koca olarak biraz öyleyiz ama istemediği bişeyi asla o şekilde bile ikna edemem hayirsa hayirdir

Valla ben yeri gelirse bağırırım
Yeri gelirse trip atarım
Hiç affım yok
Ha bide ben tartismaliyken kadınlık felan gelmez aklıma
Şahsen ben mutsuzsam onuda mutsuz ederim
Çokta seyyapmamak gerekli bence
Abartmamak

Kadınlığı kullanmak tamlamasını yanlış buluyorum ama niyetinizin kötü olmadığından eminim konuya gireyim. Evli arkadaşlar daha iyi cevap verirler ama şimdiki ilişkimde asla alttan almayan, anlayışlı olmayan, sert taraf benim. Ortamı yumuşatan da sevgilim. Beni şu halde çekmesinin tek nedeni sevgisi. Yanlış yapıyorum ama elimde değil, çok sık tartışmıyoruz allahtan. Ona da söz verdim düzelmeye çalışıyorum.

Bir önceki ilişkimde de pamuk tarlası gibi olan ben asla aynı bağlılığı göremezdim. Etrafımda da evli arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla kadın cazgır da olsa erkek seviyorsa bir şekilde sevip bağlanıyor, o kadar çok sevmiyorsa ya da yapısı öyle değilse dünyanın en çekici ya da en anlayışlı kadını olsanız kar etmiyor maalesef. İlişkinizde bir sorun yoksa halihazırda, bence bu işleri kurcalamayın :)

Elimden geleni yapıyorum . Son yazdıklarınızı özellikle ama eşim benimle değil hala ailesiyle vakit gecırmeyı tercıh edıyor. Ve ben cok yoruldum

Aslında çok geniş bir konu ve kişilerin karakterine göre değişir bu tip hareketleri yansıtmak belki atladiginiz yerler ya da sorunlar vardır.
Neden sizinle vakit gecirmiyor bunu bulmak sonra çözümlemek gerek. Sıkılıyor mu? Kavga mi çıkıyor? Bir şeyden rahatsız mi oluyor?
Birlikte geçirdiğiniz vakitlerde en çok neyle meşgul olursunuz?

Birlikte birşey yapmak için, ev dışı için teklif ettiğimde kesinlikle rededıyor. Mesela dün dışarıda biiki işimizvardı. Çıkıp onları halledelim sonra da bi kahve içelim dedim. Yok şantiyeye ugramam gerek dedi. Peki dedim işi var herhalde diye. Gebeyım yalnıx kalmak istemedım ve anneme bıraktı beni. Ve aksam gorustugumuxde ogrenıyorum ki, beni bırakıp evli ablası ve yegenıyle buluşup dısarıda yemek yemişler, sonra bızım eve getırmış namaz kılıp. Ikmıslar. Ama benım haberım gece oluyor. Fena kavga ettık. Konusmuyoruz suan

Evet bu örnek de haklısınız ama bu istisnai bi durum mu sürekli böyle mi oluyor.
Sizide onlara katıyor mu mesela bu da önemli

valla ben olsam ben de sinir olurdum bu durumdA

Evet bu örnek de haklısınız ama bu istisnai bi durum mu sürekli böyle mi oluyor.
Sizide onlara katıyor mu mesela bu da önemli
Hayır. Ailesiyle olan gorusmelere katmıyor beni. Aslında anlatsam ne dıyr bosanmıyorsun dedrsınız. Burda da cok konu acmışlıpım var. Bilmiyorum.. Eşim Beni sevmiyor sanurım

Hayır. Ailesiyle olan gorusmelere katmıyor beni. Aslında anlatsam ne dıyr bosanmıyorsun dedrsınız. Burda da cok konu acmışlıpım var. Bilmiyorum.. Eşim Beni sevmiyor sanurım

Ailesi ile arada sorun var mı? Ailesinin sana davranış şekli nasıl oluyor gorustugunuz zamanlarda?

Tecrübene dayanarak soruyorum. Adama anlatıyorum haksız olduğunu örnek veriyorum. Anlamıyor , anlamiyor, anlamiyor. Bu defa ses tonum çok yükseliyor.
Anlamayan adama nasıl anlatıcam bir el at bana :)))
Yorumlarını genelde beğeniyorum ve mantıklı geliyor.

O sürekli anlattığın onunda anlamadığı olaylar ne bilmiyorum ama ; genelde erkek gözü olaya farklı bakar .

Ben kavga ederken :) genelde önce onun kendini savunacağı şeyi ilk ben söyleyerek elinden alırım . Sen şimdi bir erkek gözü ile şöyle düşünüyorsun , o gözle bakınca da haklısın ama kazağın ayağı öyle değil diye giriyorum meseleye

Kendi gözü ile olaya nasıl bakıyorsa onu baştan çürütmeyi tercih ediyorum .

Ha bazende ikimizin de çürüyecek fikri olmuyor , ikimizde haklıyız ama sadece fikirler çatışıyor ... o zaman da ; sen yap ne yapacaksan ama beni bulaştırma derim . (bunun içinde aile ilişkileri , iş kararları .. )

Eşin dediğim dedik çaldığım düdükse ... iş biraz zorlaşır tabii . Benim eşim makuldur . Mantıklı her fikre açıktır . İlle benim dediğim doğru diye diretmez , egosu yoktur yani.

Güzel yorumun için ayrıca teşekkürler Böyle biraz üstün körü taktik oldu , çok özel değilse özel mesajdan yazarsan nedir bu adamın kafasının almadığı:)) belki daha pratik çözüm buluruz .

ben asabiyimdir biraz normal konusmam bile hararetlidir hep alisti artik esim benim aksime cok sakin bence evlilikde benzer kisilikler cok zor zit olmali birbirini dengelemek acisindan..sinirlendigimde sessiz kalir cok uzatirsam sesi yukselir sadece onun bu sakinligi beni daha durgunlastiriyor buda benim.acimdan iyi kontrolu sagliyorum

İyi akşamlar canım özelden yaziyorum .

Aynı bennnn ve kocamm

Düzenli olarak kavga ediyoruz sonra

O taktiği denedim. Ama benim adam yemiyor ya biraz özgür ruhluyum ama istediğimi yaptırmak, gönlünü almak, pohpohlamak vs için gayet profesyonelce kullandım taktiği. Ama boş hiçbir derdimle boğmam hep pozitif bir insanım ama kocam gıcık benim

Valla benim eşim acaip aksi bi insandır. En ufak şeye bile sinirlenir ama saman alevi gibi. O kükrerken ben yanından kaçıp diğer odaya gidiyorum çamaşır katlıyorum çekmece düzenliyorum vs. Sonra zaten siniri geçip geliyor. Kesinlikle o sinirliyken ben susarım ben sinirliyken o susar ya da başka odaya geçer o da. Böyle bi düzene soktum

elimde tutmak gibi bir derdim yok ama ben küsemiyorum ya ben onu bağlamadım ama o beni bağladı nasıl yaptı bilmiyorum:))

Ikizlee burcuyum haksiz olsam bile hakli cikaririm kendimi cok pis.
Bu huyumuda hic sevmem.
Biraz sakinlesmek icin kenara cekilsem ayni tartisma sahnesini tekrar kuruyorum kafamda, ve bi bakiyorum tekrar ben hakliyim. Dahada ofkeleniyorum.
Evli degilim.
Smdilik bu yetenegimi gizli tutmayi dusunuyorum, yoksa evde kalicam.:)

Oldugunuz gibi davranin neyseniz o olun....

Kendiniz olmaktan çıkarsaniz bi süre sonra kendinizi taniyamayacaksiniz...

davranişlarinizda dahi özgür olmadiginizi görüp özgüveninizi kaybedeceksiniz ....

Kisacasi mutsuz olacaksiniz ...sadece biraz öfke kontrolu kendinizi başka biri haline dönüştürmenize gerk yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…