Kadınlık onurumu düşündüm..

Bu seni sevmiyorum her şeyin bana batıyor demek. Nasıl incitici nasıl onur kırıcı davranmış. Boşa gitsin. Arkana bile bakma. Eline aklına sağlık
Ahhh ahhh annem dedi ki bir kadının ne kadar hassas noktası varsa hep seni irfan vurup aşağılamis dedi.

Ahhh ahhh annem dedi ki bir kadının ne kadar hassas noktası varsa hep seni irfan vurup aşağılamis dedi.
Salatayı önden yiyorsun nedir Ya! Eşim de yemekleri tek tek yer ben hepsinden aynı anda yerim! Napalım birbirimizden tiksinelim mi! Seni sevmiyor sevmiyor sevmiyor!
Hadsiz terbiyesiz saygısız biri kaç kurtar kendini. Senin adına içim acıdı üzüldüm resmen ya

Ben de kendime çok üzülüyorum biliyor musunbazen çok duygulaniyorum. Hiç haketmedim çünkü. Ama Allah'a havale ediyorum. Muhakkak hesap dönecek.

Arkadaşlar bir durum daha yaşadim.
Benim adet ağrılarım çok sancılı geçiyordu. Öyle ki 2 gün yatıyordum. Sonra düzeliyordum. Bekarken gittim küçük kist var dedi Dr. Sonra ilaç verdi geçti. Evlendim ağrılar devam etti. Sonra birgün evde otururken dedim ki Dr a gideyim belki kist vardı göremedi.. Allah yönlendirdi inanın..
Gittim alt muayene sonucu çift rahimli olduğumu öğrendim tabi ne olduğunu anlamadım. Ağladım vs. Öğrendim. Dr çocuğun olmayabilir dedi. Sonra başka dr lara gittim. Onlar hamileliğe engel değil sadece erken doğum riski olur dediler. Dr. Ama gebelik düşünürsen sürekli kontrol altında olmalısın dedi.
Eşim eve gelince söyledim. Teselli etti vs.
Film çekildim teşhis tam kondu.
Son geçtiğimiz kurban bayramı hemen öncesinde yine saçma şeyden benle tartıştı ve bana şunu dedi. Sen ve annen çift rahimli olduğunu biliyorsunuz. Evlenmeden önce bana söylemediniz.
Ne diyeyim Allah'a havale

1 senedir sancım falan yok. Hareket olunca hiç ağrım olmuyor. Çok şükür iyiyim:)

Düşünün boyle kafadan riskli gebelik durumundayım. Gebe kalırsam bile çalışmamı istiyordu. Doğum iznine ayrılırsin sonra dönersin diyordu
Ben ise böyle durumda çalışmayı istemediğim için tartisiyordu benle.

Zaten dr çocuğun olmaz dedikten 6 ay sonra hamile kaldım :))

Kaç defa sevmiyor dersek ikna olursun?

Kaldı ki bekar biri alttan muayene olmaz. Bunu nasıl bilmeyebilir.. Yorumsuz

Kaç defa sevmiyor dersek ikna olursun?
Kardeş onu anladık ama ben işin sevme boyutunda değilim. Hastalık durumundayim. Çok ciddi bı sorunu olduğu kesin. Sevmemek bile normal bir insanın yapacağı bişey. Ama bu başka..

Kardeş onu anladık ama ben işin sevme boyutunda değilim. Hastalık durumundayim. Çok ciddi bı sorunu olduğu kesin. Sevmemek bile normal bir insanın yapacağı bişey. Ama bu başka..
Hastalığın bile adabı vardır, fikri vardır, sınırı vardır. Bu adam kötü, ha bi de sevmiyor. Hasta görmesem ben de hasta der geçerim bu adama, ama hasta gördüm.

Hastalığın bile adabı vardır, fikri vardır, sınırı vardır. Bu adam kötü, ha bi de sevmiyor. Hasta görmesem ben de hasta der geçerim bu adama, ama hasta gördüm.
İşte takildigim noktaya geldiniz.... Çünkü bu adam 2 gün çok iyi... 3 gün garip... O bu adam mı dersin. 2 kişilik taşıyor gibi...

İşte takildigim noktaya geldiniz.... Çünkü bu adam 2 gün çok iyi... 3 gün garip... O bu adam mı dersin. 2 kişilik taşıyor gibi...

Hastalığı seni ilgilendirmez . Seni sevmiyor. Bak bu ilgilendirir.

Arkadaşlar her bir yorumunuz çok kıymetli idi. Aldığım kararın bir kez daha ne kadar doğru olduğunu anlamış oldum iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Doğru yoldasın vazgeçme

Yok ya bu adaminki aldatma falan degil. Hayati yeniden kesfedin diye bir kitap var. Psikolojik semalari anlatiyor. Agir bir durum var gibi eski esinizde. Hem akliniz dagilir hem de yasadiklariniza benzer ornekler gorursunuz. Teyzenizin dedigi bence de dogru. Bi yerde kopmus esinizin kayis. Kurtuldugunuza cok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…