Kadınlık onurumu düşündüm..

Kardeş onu anladık ama ben işin sevme boyutunda değilim. Hastalık durumundayim. Çok ciddi bı sorunu olduğu kesin. Sevmemek bile normal bir insanın yapacağı bişey. Ama bu başka..
çok ciddi bir sorunu var ve hastaysa buyursun doktora gitsin, gitmiyorsa da bu saatten sonra kendi ve çevresindekiler bilir. teşhis koyup, iyileştirecek değilsiniz ya.. en iyisini yapmışsınız bunca şeye katlanmaya devam etmeyerek. her şerde bir hayır vardır, çocuk olmamasında da varmış bir hayır. zaten bu adamdan baba da olmazmış. hakkınızda her şeyin hayırlısı olsun ileriki hayatınızda..

Annesinin evinde kalsın büyüsün biraz. En iyisini yapmışsın, yolun açık olsun.

Dr u kabul etmedi. Benim neyim var dedi. Ben boşanma davası açınca terapiye gidelim diye ağladı. Zaten takıntıları da var. Çocuk olsa temizlik takıntısı nedeniyle çok yüksek ihtimal zorluk yasayacaktim. Mesela banyo ve tuvalet çöplerini attıktan sonra duş alıyordu. Ve ben de atsam zorla bana da aldırıyordu.

Benim inatçı olduğumu iddia ediyordu. Sürekli kendini düzelt diyordu. Düzelmezsen hep daha kötüye gidecek ve biz hep tartışacağız diyordu. Hayır kelimesini sevmiyordu. İtiraz edince saygısız oluyordum suratı asiliyordu.

Ablacım sen bir kurban falan kes, bi fakiri sevindir. Her yazdığını ağzım 1mm daha açılarak okudum. Bu nasıl hayat? Gülseren Budayıcıoğlu kitaplarından fırlamış bir tiple evliymişsin sen..

Ablacım sen bir kurban falan kes, bi fakiri sevindir. Her yazdığını ağzım 1mm daha açılarak okudum. Bu nasıl hayat? Gülseren Budayıcıoğlu kitaplarından fırlamış bir tiple evliymişsin sen..
Emin olun sizin tepkilerinizi çevrem de veriyor. Ama annesine göre oğlu çok normal. Hatta onun gibi kocayı nereden bulacaksın diyordu bana

Emin olun sizin tepkilerinizi çevrem de veriyor. Ama annesine göre oğlu çok normal. Hatta onun gibi kocayı nereden bulacaksın diyordu bana
E çeken bir el kızı olmazsa oğlunu doktora götürmek zorunda kalacak, maazallah deli meli derler. Çok normalse alsın yaşasın oğluşu ile. Aaa olmaz de mi, ehtiyar bünyesi kaldırmaz aşşırı normal oğluşu. Doğru ya, böyle orijinal bir modeli nerde bulcan, çık sokağa bak, var mı böylesi? Ekşın onda, macera onda. Millet çok sıkıcı.

E ne güzel işte, oğlu boşa düştü, birlikte yaşarlar artık. Madem bulunmaz hint kumaşı oğlu var, kaptırmasın gelin kızlara.
Anası oğlundan daha hasta bence!

E ne güzel işte, oğlu boşa düştü, birlikte yaşarlar artık. Madem bulunmaz hint kumaşı oğlu var, kaptırmasın gelin kızlara.
Anası oğlundan daha hasta bence!
Anasının hasta olduğunu biz de düşünüyoruz. 60 ini devirmiş biri öyle yapmaz. Oğluna küsme tavrı da vardı. Bir nevi cezalandırma. Ben tartışmaya girsem çok rezillik çıkardı ama susmayı tercih ettim. Şimdi mahkemeye çıksam bana diyeceği 1 cümlesi bile yok. Kaldı ki tüm söylediklerini kabul de ediyor. Telefonda millete ağlayıp pişman olduğunu söylemiş.
Yaptıklarını inkar etmiyor

Ruh hastası galiba
Salatayı önden yedi diye bosanmaya geliyorsa konu.
Cidden hasta.
Gecmis olsun.
Ama kacın kurtarın kendinizi.

İkimizde olgunluk cagindasiniz ama eşin ham belliki psikolojik sorunları var belliki bosanmayacaksan tedavi alması şartı koş belliki pişman olmuş aile etkeni de olabilir sen daha iyi gözlemlersin bunu eğer degisebilecegine ihtimal veriyorsan tedaviyi kabul ederse bir şans daha verebilirsin

Ben ona çok şans verdim. Bayramda da verdim. 3 ay boyunca tedavi olması gerektiğini söyledim. Psikolog parasını çok bulduğu için kabul etmedi. Kaldı ki parası da var ...Şartı da koştum. Ciddiye almadı ki. Evden ayrıldım çıktım. Bana attığı mesaj şu. Ben 1 hafta yokum. Nette boşanma protokolü var dolduralım. Ya da konuşalım tartışmak istemiyorum. Her tartışmada ben gönlünü aliyordum.

Biz evleneli 3 yıl bitti. 4. Yıla girdik. Annesi bir kere bile anneme gelmedi. Dünür sözde... Bana geliyordu kayinvalidem. 2 hafta kalıyordu belki daha fazla bir kere bile demedi ki hadi annene gidelim. Gelmesini bırak bayramda seyranda annemi 1 kere aramisligi yok.

Elinizden geleni yapmışsınız o halde kendi bilir yüklü bir tazminat ayrıca takımlarımızı da talep edin mutlaka

Bu tarz insanlarla ailen muhatap olmasın zaten bence
Öyle oldu. Eve gelmek istediler ailem kabul etmedi. Sorunlar yaşanırken nerde idim dedi ? Pandemi vardı dediler. Sorunlar pandemiden öncesine dayanıyor.

Evli kalsaniz huzurunuz yok. Esinizin ne ailesi ne de kendisi huzur gecim niyetli insanlar degil. Size burda bi bye bye demek duser. Zirlarsa zirlasin yetiskin biri gibi degil esiniz. Sakin cocuk yapmayin. Gencsiniz. Is bulun ic huzurunuz yerine gelsin yeni birileri illaki gelir karsiniza. Vakit kaybetmeyin lutfen yazik size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…