Kadınlık onurumu düşündüm..

Yazın 2 hafta gitti anasına. Gelmedi... Ne aradı ne sordu... Whatsappa giriyordu çevrim içi olduğu halde yazmiyordu. Ben de yazmadım sormadım.. 2 hafta sonra saçma bir mesaj... Ben geç saatte döneceğim yemeğe bekleme..

Bu da nazlı gelin gibi küsüp küsüp anasına gidiyor, ıyyyy. Ben böylesini koynuma almam ya, libido killer.

Bu da nazlı gelin gibi küsüp küsüp anasına gidiyor, ıyyyy. Ben böylesini koynuma almam ya, libido killer.
Ya işte narsist karakter böyle yapıyormuş. Sessizlik ile cezalandırma.. Ayrılık ile tehdit etme..

Bana istemediğim şeyleri yaptırıyordu. Ben itiraz edince. Zaten sana zorla yaptırıyorum. Ne yaparsan yap artık karismiyorum diyordu.. Zaten çalışmak da istemiyorsun ben zorladigim için çalışıyorsun diyordu.

Ek iş falan mı yaptırıyordu Seyma ?

Aileme herkese herseyi anlattığını düşünmüş. Telefonda onlara ağlarken size anlatmıştır deyip direkt konulara dalmış. Halbuki herkes ilk defa duyup şaşırmış.
Ayrıca bana evden gideceğini faturaları ve kirayı benim üzerime bırakacağını söylemişti. Kimin aklına gelir ya

MASUM.

Bana sökmez o. buz gibi soğurum
İşte bana da ..
Ek iş falan mı yaptırıyordu Seyma ?
Soyle diyim. Pandemi nedeniyle işsizlik oldu haliyle evde idim. Onun işyeri de evden çalışma başlattı. O pandemi de hep evdeydi. Ben de evde idim.. İşsizliğimi sorun ediyordu.. Ve de şansıma iyi iş yerleri denk gelmedi. Mutsuzdum. Ayrılmak isteyince isimden çalışmam için baskı yapıyordu. İşten çıkınca sen bı yerde duramiyorsun diyordu. Ama çok şükür su an ki isimden memnunum:))

Hiçbir yaptığı seven adam davranışı değil. Tek sorunu psikolojik sorunları değil. Adam seni sevmiyor.

Anladım. Allah bundan sonra hep gönlünüze göre versin inşAllah. :)

Kpss çalışmaya başladım.. Abooo döktü burnumdan. Anası da ben de idi. Her gün kavga. Tepeme geliyordu kaç doğru yaptın vs. Kovuyordum gitmiyordu. Mat çalıştırmak istiyordu. Kabul etmiyordum. Mat çalışmak istemediğimi sınavı kazanamayacagimi söylüyordu. Çok yıprandım o dönem.. Sanki hayatını benim kazanma kurmuştu

Benim de birtakım sıkıntılarım var, ama kocamın yanında bebbek gibi oluyorum.
Ne mümkün ... Canın sikildi mi o da sıkılıyor ne alaka ..
Bir gün öfkelendi bana. Dedi ki ben sana 3 yıl boyunca hiç sarilmadim ki...
Ne desen boş.

Sizi banka kartı olarak görmüş başka bı açıklaması yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…