Benim yımışak tarafımı her daim o görür. Kimseye onun kadar anlayışlı olmam, kimse için yorulmam ona yorulduğum kadar, bi şeyi mesela başkası yapsa kafasını kırarım ama ona toleransım yüksek.Ne mümkün ... Canın sikildi mi o da sıkılıyor ne alaka ..
Bir gün öfkelendi bana. Dedi ki ben sana 3 yıl boyunca hiç sarilmadim ki...
Ne desen boş.
Ben de öyle idim. Ama karşılığı bu oldu..Benim yımışak tarafımı her daim o görür. Kimseye onun kadar anlayışlı olmam, kimse için yorulmam ona yorulduğum kadar, bi şeyi mesela başkası yapsa kafasını kırarım ama ona toleransım yüksek.
Allah yardımcın olsun canım bosaninca da çoluk çocuk sevindir Allah seni bı ateşin içinden almış diye valla gram üzme canını adam resmen delibu cümlenin aynısını yakın bı arkasim kurdu.
Bu sizi bankamatik olarak almış. Maaş kartınızı falan istedi mi hiç ?Kpss çalışmaya başladım.. Abooo döktü burnumdan. Anası da ben de idi. Her gün kavga. Tepeme geliyordu kaç doğru yaptın vs. Kovuyordum gitmiyordu. Mat çalıştırmak istiyordu. Kabul etmiyordum. Mat çalışmak istemediğimi sınavı kazanamayacagimi söylüyordu. Çok yıprandım o dönem.. Sanki hayatını benim kazanma kurmuştu
Boşanmak isteyen kendisi. Davayı açmışsın işte ne bu şimdi ? Asla kararından dönmeArkadaşlar merhaba,
Şu an boşanma sürecindeyim.
Bu duruma nasıl geldim?
Eşimle ilk sene bir problem yoktu.
Gebelik dönemim oldu ama anomali nedeni ile sonlandırıldı. Sonra işsizlik sürecim başladı. Eşim bu durumlardan sonra anlasamadigimizi söyledi. Hiç kavgalarimiz yoktu. Öyle agresif biri de değilim. Tabi ben ağladım zirladim. Durduk yere bunu demesi... Pandemiden hemen önce annesine mesaj atmış ben boşanmak istiyorum diye... Ben bunu gördüm ama tepki vermedim. Sonra Google da boşanma davasını araştırmış. Bunu tartışma sırasında ona söyledim. Ses yok. Çocuk istiyordum. Her tartışmada çocuk istemiyorum diyordu. Sonra ailemin evine geldik birlikte.. Onlara ayrılmak istediğini söyledi. Tartışma sırasında davayı ben değil sen açacaksın diyordu. Açarsam geri dönüşü olmaz dedim. Sen yapamazsin diyordu.Sebep ise; salatayı önden yemem ve sabah o işe giderken uyumam imiş. Ailem şaşırdı. Bizi geri gönderdiler . Neyse yine bir gün öfkelendi inşaallah senden çocuğum olmaz senden anne olmaz sana güvenmiyorum dedi. En sonunda da sevmiyorum sevmiyorum inşaallah senden ayrılmak nasip olur dedi... Severek evlenmiştir... Sonuç boşanma davası açtım. Ağladı zirladi. Orayı burayı arayıp iptal etmemi istedi. Ama dönüşü yok.
Yorumlarınızı bekliyorum.
Sevdiğine kuzu olur bu adam, demedi deme. Sevmediği için herşeyin batmış ona. Ben de birini sevmesem nefes alışından rahatsız olurum.Ben de öyle idim. Ama karşılığı bu oldu..
Ne alaka ya bu bazı erkekler kendilerini ne sanıyor kiSebep ise; salatayı önden yemem
Biz ne sınıfına koyuyorsak o sanıyorlar.Ne alaka ya bu bazı erkekler kendilerini ne sanıyor ki
Koysun neyi nereye koyuyorsa sanki hizmetçisi var yorumum "Kurtuldun"Tabii ciddi ciddi ağlıyor. Alakasız insanları ağlayıp telefonda ağlamalar. Yalvarma mesajları...Çok saçma şeylerden sorun çıkarıyordu. Yemek tuzlu diye ya da çamaşırda kulotlarimi niye ayrı atmadım diye .. Seni 3 sene idare ettim dedi.. Ortada sebep var mı hiç yok. Diyelim bı şeye içten içe kızıyor ama size belli etmiyor. Sonra gün hafta ya da aylar sonra o konuda patlıyor. Sok oluyorsunuz. Basit biseyden tartisiyordu mesela. Annesine gidiyordu 1 hafta. Ne arıyor ne soruyor. Arıyordum diyordu ki biz tartıştık ister gel ister gelme.
Aldatılmayı beklemeyin derim ben.Seni sevmiyorum diyen bir adamla ne işiniz var. Dönmeyin yolunuzdan. Belli ki güvendiği bir yer vardı, kar yağmış.Arkadaşlar merhaba,
Bu duruma nasıl geldim?
Gebelik dönemim oldu ama anomali nedeni ile sonlandırıldı. Sonra işsizlik sürecim başladı. Eşim bu durumlardan sonra anlasamadigimizi söyledi. Hiç kavgalarimiz yoktu. Öyle agresif biri de değilim. Tabi ben ağladım zirladim. Durduk yere bunu demesi... Pandemiden hemen önce annesine mesaj atmış ben boşanmak istiyorum diye... Ben bunu gördüm ama tepki vermedim. Sonra Google da boşanma davasını araştırmış. Bunu tartışma sırasında ona söyledim. Ses yok. Çocuk istiyordum. Her tartışmada çocuk istemiyorum diyordu. Sonra ailemin evine geldik birlikte.. Onlara ayrılmak istediğini söyledi. Tartışma sırasında davayı ben değil sen açacaksın diyordu. Açarsam geri dönüşü olmaz dedim. Sen yapamazsin diyordu.Sebep ise; salatayı önden yemem ve sabah o işe giderken uyumam imiş. Ailem şaşırdı. Bizi geri gönderdiler . Neyse yine bir gün öfkelendi inşaallah senden çocuğum olmaz senden anne olmaz sana güvenmiyorum dedi. En sonunda da sevmiyorum sevmiyorum inşaallah senden ayrılmak nasip olur dedi... Severek evlenmiştir... Sonuç boşanma davası açtım. Ağladı zirladi. Orayı burayı arayıp iptal etmemi istedi. Ama dönüşü yok.
Ben senin maasinda değilim diyordu. İstemesine gerek yoktu. Zaten benden mutfak fatura gideri ve onun netten ihtiyaçları karşılanıyordu. Sadece kirayı ödüyordu. Birgün lazer paramı verdi. O da bı kısmını. Hemen maaşım bitti bu ay dediBu sizi bankamatik olarak almış. Maaş kartınızı falan istedi mi hiç ?
Babam da bu yorumu yaptı. Tabi erkek bakışı bizden çok farklı oluyor. Sizin dini nikahıniz bile kalmamış dedi. Ben ruhsal hasta olduğunu düşünüyorim ama tani koyamam tabiAldatılmayı beklemeyin derim ben.Seni sevmiyorum diyen bir adamla ne işiniz var. Dönmeyin yolunuzdan. Belli ki güvendiği bir yer vardı, kar yağmış.
E mutfak masrafını faturaları birinin ödemesi lazım.Bana boşanmada bile iki yabancı gibi aynı evde yaşamayı da teklif etti
Hatta benden ayrılsa bile hep yanımda olacağını söyledi
Hatta ben dava açtıktan sonra bana mesaj attı. İstediğin zaman beni ara herşey eskisinden daha iyi olabilir yazmış.
Hatta avukat onu aramadan önce bana mesaj attı. Mesaj şu; bana saygılı davranacaksan evine dön. Seni seviyorum.
Çok çelişkili çok garip çok acınası yaa
Ona da cevabı var .. Bir anlık öfke ile dedim diyor..Aldatılmayı beklemeyin derim ben.Seni sevmiyorum diyen bir adamla ne işiniz var. Dönmeyin yolunuzdan. Belli ki güvendiği bir yer vardı, kar yağmış.
Arkadaşlar merhaba,
Bu duruma nasıl geldim?
Hep bir anlık öfke ile derler zaten.Ona da cevabı var .. Bir anlık öfke ile dedim diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?