Kadınlık onurumu düşündüm..

Ne mümkün ... Canın sikildi mi o da sıkılıyor ne alaka ..
Bir gün öfkelendi bana. Dedi ki ben sana 3 yıl boyunca hiç sarilmadim ki...
Ne desen boş.
Benim yımışak tarafımı her daim o görür. Kimseye onun kadar anlayışlı olmam, kimse için yorulmam ona yorulduğum kadar, bi şeyi mesela başkası yapsa kafasını kırarım ama ona toleransım yüksek.

Ben de öyle idim. Ama karşılığı bu oldu..

Bu sizi bankamatik olarak almış. Maaş kartınızı falan istedi mi hiç ?

Boşanmak isteyen kendisi. Davayı açmışsın işte ne bu şimdi ? Asla kararından dönme

Koysun neyi nereye koyuyorsa sanki hizmetçisi var yorumum "Kurtuldun"

Aldatılmayı beklemeyin derim ben.Seni sevmiyorum diyen bir adamla ne işiniz var. Dönmeyin yolunuzdan. Belli ki güvendiği bir yer vardı, kar yağmış.

Bu sizi bankamatik olarak almış. Maaş kartınızı falan istedi mi hiç ?
Ben senin maasinda değilim diyordu. İstemesine gerek yoktu. Zaten benden mutfak fatura gideri ve onun netten ihtiyaçları karşılanıyordu. Sadece kirayı ödüyordu. Birgün lazer paramı verdi. O da bı kısmını. Hemen maaşım bitti bu ay dedi

Aldatılmayı beklemeyin derim ben.Seni sevmiyorum diyen bir adamla ne işiniz var. Dönmeyin yolunuzdan. Belli ki güvendiği bir yer vardı, kar yağmış.
Babam da bu yorumu yaptı. Tabi erkek bakışı bizden çok farklı oluyor. Sizin dini nikahıniz bile kalmamış dedi. Ben ruhsal hasta olduğunu düşünüyorim ama tani koyamam tabi

Bana boşanmadan iki yabancı gibi aynı evde yaşamayı da teklif etti
Hatta benden ayrılsa bile hep yanımda olacağını söyledi
Hatta ben dava açtıktan sonra bana mesaj attı. İstediğin zaman beni ara herşey eskisinden daha iyi olabilir yazmış.
Hatta avukat onu aramadan önce bana mesaj attı. Mesaj şu; bana saygılı davranacaksan evine dön. Seni seviyorum.
Çok çelişkili çok garip çok acınası yaa

E mutfak masrafını faturaları birinin ödemesi lazım.

Ona da cevabı var .. Bir anlık öfke ile dedim diyor..

Gebeliğimin sonlandırılmasından 1 buçuk sene sonra dedi ki bana... Ben zaten istemiyordum sen istediğin için çocuk oldu. Ona da bı şok yaşadım.
Soklardan çıkamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…