Ben bunlardan bişey anlamadım. Annesi bana ben seni kızım gibi görüyorum diyordu ama hiç yardımcı olmadı. Yanında kavgalar ediyorduk ikimize kızıyordu. Gerisini bilmiyorum. İsim var çok şükür. Bana bundan aylar önce diyordu ki ben ayrılsam bile sen çalış ayaklarının üzerinde dur. Garip ya inanın kafam almiyor. Ayrılsam bile yanında olurum vsEvli kalsaniz huzurunuz yok. Esinizin ne ailesi ne de kendisi huzur gecim niyetli insanlar degil. Size burda bi bye bye demek duser. Zirlarsa zirlasin yetiskin biri gibi degil esiniz. Sakin cocuk yapmayin. Gencsiniz. Is bulun ic huzurunuz yerine gelsin yeni birileri illaki gelir karsiniza. Vakit kaybetmeyin lutfen yazik size
Artık arada bir yuva kalmamış gibi. Eşinizin psikolojik sorunları mı var hem evlenmeyi istiyor hem de istemiyor. Olayları ailenize bile taşımış daha ne olacak . Öyle bir adama bir ömür güven olmaz. Boşverin çok iyi bir karar almışsınız.Arkadaşlar merhaba,
Şu an boşanma sürecindeyim.
Bu duruma nasıl geldim?
Eşimle ilk sene bir problem yoktu.
Gebelik dönemim oldu ama anomali nedeni ile sonlandırıldı. Sonra işsizlik sürecim başladı. Eşim bu durumlardan sonra anlasamadigimizi söyledi. Hiç kavgalarimiz yoktu. Öyle agresif biri de değilim. Tabi ben ağladım zirladim. Durduk yere bunu demesi... Pandemiden hemen önce annesine mesaj atmış ben boşanmak istiyorum diye... Ben bunu gördüm ama tepki vermedim. Sonra Google da boşanma davasını araştırmış. Bunu tartışma sırasında ona söyledim. Ses yok. Çocuk istiyordum. Her tartışmada çocuk istemiyorum diyordu. Sonra ailemin evine geldik birlikte.. Onlara ayrılmak istediğini söyledi. Tartışma sırasında davayı ben değil sen açacaksın diyordu. Açarsam geri dönüşü olmaz dedim. Sen yapamazsin diyordu.Sebep ise; salatayı önden yemem ve sabah o işe giderken uyumam imiş. Ailem şaşırdı. Bizi geri gönderdiler . Neyse yine bir gün öfkelendi inşaallah senden çocuğum olmaz senden anne olmaz sana güvenmiyorum dedi. En sonunda da sevmiyorum sevmiyorum inşaallah senden ayrılmak nasip olur dedi... Severek evlenmiştir... Sonuç boşanma davası açtım. Ağladı zirladi. Orayı burayı arayıp iptal etmemi istedi. Ama dönüşü yok.
Yorumlarınızı bekliyorum.
İçim parcalaniyor. Bugün kıyafetlerimi almak için eve gittim. Kilit değiştirilmiş. Annesi evimde. Kendi duzeninr göre koltukların yerlerini değiştirmiş. AğlıyorumEşiniz terbiyesiz,çocuk ruhlu ve belki akli dengesi bozuk biri.
Çanta bırakır gibi sizi götürüp ailenize ,ben boşanıcam falan diyor.
Salatayı önden yemek boşanma sebebi olabilir mi yani,ona ne? İstersem önden tatlı yerim kime ne?
Üzülerek söylüyorum ki Allahın sevgili kuluymuşsunuz,çocuklarinız olmadan göstermiş size gerçek yüzünü zira bu adamdan hiçbirşey olmaz.
Ben yuvam dağılmasın diye direndim. Hem çocuk istemiyordu hem de diyordu ki çocuk olmayan evden yuva mi olur. Sürekli çelişkili konuşmalar .Artık arada bir yuva kalmamış gibi. Eşinizin psikolojik sorunları mı var hem evlenmeyi istiyor hem de istemiyor. Olayları ailenize bile taşımış daha ne olacak . Öyle bir adama bir ömür güven olmaz. Boşverin çok iyi bir karar almışsınız.
Açtirabiliyorsun diye biliyorum. Bir avukata danışın ama elbet.Ve tüm esyalar bana ait. Kilit değiştirilmiş... Ne kadar acı
Allah kurtarmış sizi diyelim çocuk olsa her şey daha zorBen yuvam dağılmasın diye direndim. Hem çocuk istemiyordu hem de diyordu ki çocuk olmayan evden yuva mi olur. Sürekli çelişkili konuşmalar .
Konu nedir bende suan bosanma davası surecindeyım sorunuz varsa sorabilirsınızAçtirabiliyorsun diye biliyorum. Bir avukata danışın ama elbet.
Ha yok ben arkadaş için demiştim.Konu nedir bende suan bosanma davası surecindeyım sorunuz varsa sorabilirsınız
tabi tabi sizi kızı gibi görüyordu sözde. siz gider gitmez eve konmuş hemen.İçim parcalaniyor. Bugün kıyafetlerimi almak için eve gittim. Kilit değiştirilmiş. Annesi evimde. Kendi duzeninr göre koltukların yerlerini değiştirmiş. Ağlıyorum
Merhaba bende sizinle aynı durumdayım bosanma davası surecindeyım esımle, esyslarınızı almak ıcın acele etmeyin cnku o esyalar zaten sızın ve mahkeme sonuclanınca ceyızınızı alırsınız, bu arada evlenmeden önce ne aldıysanız hepsı sızın kanunen. Yanı o eve kım ne aldıysa o kısıye aittir. Esınız mobılyaları aldı ödedi diyelim mobilyalar esınıze aittir. Siz sadece kendi ödediğiniz seylerı alablrsnz kanunen, ceyızınızı yani.. Kılık kıyafet ten bahsediyorssnız onları mecbur alacaksınız eger eve girmeme izin vermezseniz sikayetci olurum polis cagırırım deyin. Kaynana olayına gelince hıc sasırmayın.. Bunların hepsi iki yüzlü. Benim kaynanamda boyle.. Sakin aglamayın üzülmeyin sadece avukat tutun haklarınızı ogrenın ve mtlka nafaka isteyin. Benim evimde bem gidince gorumcem esımle temizlemıs Esyalarımın yerini degistırmıs yani bu durumu sadece siz yasamıyorsunuz üzülmeyin. Sadece bu adamdan kurtulmaya bakın cnku zamanı gelince zaten kopek gibi pısman olcktabi tabi sizi kızı gibi görüyordu sözde. siz gider gitmez eve konmuş hemen.
sadaka verin çok ciddiyim
ve lütfen psikolojik destek alın, işlerinizi avukatla halledin.
Psikolojik destek alacağım inşaallah. Fakat her hafta sonu acil isim çıkıyor. Ama ihmal etmeyeceğimtabi tabi sizi kızı gibi görüyordu sözde. siz gider gitmez eve konmuş hemen.
sadaka verin çok ciddiyim
ve lütfen psikolojik destek alın, işlerinizi avukatla halledin.
Evet annem ve yakın bı arkadaşım bana bu narsist dediler. Önce ihtimal vermedim. Daha sonra bı sayfada bir paylaşım vardı. O paylaşımda ki özelliklerin aynısı eşim de vardı. Ben de alttaki yorumları okudum. İki kişi bu gizli narsist karakter özelliği diye yazmis. Ben de araştırdım. Tüm özellikleri aynı gizli narsist kişilik bozukluğu ile. Ama Dr daha iyi bilir. Psikologa gitmem gerekiyorKesınlıkle cocuk yokken ayrılın.. Bu adam ruh hastası cok bellı. Narsıst bir kısılıge benziyor.. Narsıst erkeklerden uzak durun diyor psikologlar..
Eşyaların hepsi benim. Onun sadece oturma grubu ve TV var. Ve benim eşyalarımı kullanmasi zoruma gidiyor. Avukatla bugün görüştüm o da boşanmadan da alabilirsiniz eşyanızı dedi. Kapının kilidini degistirmis utanmadan. Eşyalarımı alıp dimdizlak ortada kalmasını istiyorum. Bir de bana diyordu ki zaten tüm esyalar senin. Ben bı ceketimi alır giderim. Şimdi benim eşyalarımin uzerindelerMerhaba bende sizinle aynı durumdayım bosanma davası surecindeyım esımle, esyslarınızı almak ıcın acele etmeyin cnku o esyalar zaten sızın ve mahkeme sonuclanınca ceyızınızı alırsınız, bu arada evlenmeden önce ne aldıysanız hepsı sızın kanunen. Yanı o eve kım ne aldıysa o kısıye aittir. Esınız mobılyaları aldı ödedi diyelim mobilyalar esınıze aittir. Siz sadece kendi ödediğiniz seylerı alablrsnz kanunen, ceyızınızı yani.. Kılık kıyafet ten bahsediyorssnız onları mecbur alacaksınız eger eve girmeme izin vermezseniz sikayetci olurum polis cagırırım deyin. Kaynana olayına gelince hıc sasırmayın.. Bunların hepsi iki yüzlü. Benim kaynanamda boyle.. Sakin aglamayın üzülmeyin sadece avukat tutun haklarınızı ogrenın ve mtlka nafaka isteyin. Benim evimde bem gidince gorumcem esımle temizlemıs Esyalarımın yerini degistırmıs yani bu durumu sadece siz yasamıyorsunuz üzülmeyin. Sadece bu adamdan kurtulmaya bakın cnku zamanı gelince zaten kopek gibi pısman olck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?