Kadınlık onurumu düşündüm..

Ben bunlardan bişey anlamadım. Annesi bana ben seni kızım gibi görüyorum diyordu ama hiç yardımcı olmadı. Yanında kavgalar ediyorduk ikimize kızıyordu. Gerisini bilmiyorum. İsim var çok şükür. Bana bundan aylar önce diyordu ki ben ayrılsam bile sen çalış ayaklarının üzerinde dur. Garip ya inanın kafam almiyor. Ayrılsam bile yanında olurum vs

Eşiniz terbiyesiz,çocuk ruhlu ve belki akli dengesi bozuk biri.
Çanta bırakır gibi sizi götürüp ailenize ,ben boşanıcam falan diyor.
Salatayı önden yemek boşanma sebebi olabilir mi yani,ona ne? İstersem önden tatlı yerim kime ne?
Üzülerek söylüyorum ki Allahın sevgili kuluymuşsunuz,çocuklarinız olmadan göstermiş size gerçek yüzünü zira bu adamdan hiçbirşey olmaz.

Artık arada bir yuva kalmamış gibi. Eşinizin psikolojik sorunları mı var hem evlenmeyi istiyor hem de istemiyor. Olayları ailenize bile taşımış daha ne olacak . Öyle bir adama bir ömür güven olmaz. Boşverin çok iyi bir karar almışsınız.

İçim parcalaniyor. Bugün kıyafetlerimi almak için eve gittim. Kilit değiştirilmiş. Annesi evimde. Kendi duzeninr göre koltukların yerlerini değiştirmiş. Ağlıyorum

Ben yuvam dağılmasın diye direndim. Hem çocuk istemiyordu hem de diyordu ki çocuk olmayan evden yuva mi olur. Sürekli çelişkili konuşmalar .

Kesınlıkle cocuk yokken ayrılın.. Bu adam ruh hastası cok bellı. Narsıst bir kısılıge benziyor.. Narsıst erkeklerden uzak durun diyor psikologlar..

İçim parcalaniyor. Bugün kıyafetlerimi almak için eve gittim. Kilit değiştirilmiş. Annesi evimde. Kendi duzeninr göre koltukların yerlerini değiştirmiş. Ağlıyorum
tabi tabi sizi kızı gibi görüyordu sözde. siz gider gitmez eve konmuş hemen.
sadaka verin çok ciddiyim
ve lütfen psikolojik destek alın, işlerinizi avukatla halledin.

Ne kadar dengesiz bir adam. Boşanmayı teklif eden kendisi, şimdi niye geri vites atmış. Siz deney faresi misiniz tepkilerini ölçüyor.
Allah kurtarmış sizi. Bu adamdan ne koca, ne baba olur. Tutarsız.

Merhaba bende sizinle aynı durumdayım bosanma davası surecindeyım esımle, esyslarınızı almak ıcın acele etmeyin cnku o esyalar zaten sızın ve mahkeme sonuclanınca ceyızınızı alırsınız, bu arada evlenmeden önce ne aldıysanız hepsı sızın kanunen. Yanı o eve kım ne aldıysa o kısıye aittir. Esınız mobılyaları aldı ödedi diyelim mobilyalar esınıze aittir. Siz sadece kendi ödediğiniz seylerı alablrsnz kanunen, ceyızınızı yani.. Kılık kıyafet ten bahsediyorssnız onları mecbur alacaksınız eger eve girmeme izin vermezseniz sikayetci olurum polis cagırırım deyin. Kaynana olayına gelince hıc sasırmayın.. Bunların hepsi iki yüzlü. Benim kaynanamda boyle.. Sakin aglamayın üzülmeyin sadece avukat tutun haklarınızı ogrenın ve mtlka nafaka isteyin. Benim evimde bem gidince gorumcem esımle temizlemıs Esyalarımın yerini degistırmıs yani bu durumu sadece siz yasamıyorsunuz üzülmeyin. Sadece bu adamdan kurtulmaya bakın cnku zamanı gelince zaten kopek gibi pısman olck

Eşiniz gelgit akillinin teki .Geri adım atmayın .Kadınlık onurunuz o zaman yerle bir olur işte .Bu adam barissaniz bile birkaç ay sonra tekrar ben boşanmak istiyorum der.

Benim eşimi anlatıyorsunuz moktasına virgülüne kdr bende boşanalı 9 ay oldu .ne olursa olsun zor bi süreçti

Psikolojik destek alacağım inşaallah. Fakat her hafta sonu acil isim çıkıyor. Ama ihmal etmeyeceğim

Kesınlıkle cocuk yokken ayrılın.. Bu adam ruh hastası cok bellı. Narsıst bir kısılıge benziyor.. Narsıst erkeklerden uzak durun diyor psikologlar..
Evet annem ve yakın bı arkadaşım bana bu narsist dediler. Önce ihtimal vermedim. Daha sonra bı sayfada bir paylaşım vardı. O paylaşımda ki özelliklerin aynısı eşim de vardı. Ben de alttaki yorumları okudum. İki kişi bu gizli narsist karakter özelliği diye yazmis. Ben de araştırdım. Tüm özellikleri aynı gizli narsist kişilik bozukluğu ile. Ama Dr daha iyi bilir. Psikologa gitmem gerekiyor

Eşyaların hepsi benim. Onun sadece oturma grubu ve TV var. Ve benim eşyalarımı kullanmasi zoruma gidiyor. Avukatla bugün görüştüm o da boşanmadan da alabilirsiniz eşyanızı dedi. Kapının kilidini degistirmis utanmadan. Eşyalarımı alıp dimdizlak ortada kalmasını istiyorum. Bir de bana diyordu ki zaten tüm esyalar senin. Ben bı ceketimi alır giderim. Şimdi benim eşyalarımin uzerindeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…