Elbette zaten asla güvenmiyorum.Avukatla görüştüm. Anlaşmalı imza atmasi için aradım 2 kere dedi. İsim var demis. Mecbur boşanacak.. Yoksa daha çok sürünür... Eşyalarımı alınca ne yapacak?Eşiniz gelgit akillinin teki .Geri adım atmayın .Kadınlık onurunuz o zaman yerle bir olur işte .Bu adam barissaniz bile birkaç ay sonra tekrar ben boşanmak istiyorum der.
Peki psikologa gittiniz mi?Benim eşimi anlatıyorsunuz moktasına virgülüne kdr bende boşanalı 9 ay oldu .ne olursa olsun zor bi süreçti
Konu benim boşanma sürecine nasıl girdiğim. Su an eşyalarımı nasıl alabilirim onu sıkıntı yapıyorum. Çünkü onun evde benim esyalar üzerinde oturmasını hazmedemiyorumKonu nedir bende suan bosanma davası surecindeyım sorunuz varsa sorabilirsınız
Yorum: saygiliyi bi tanımlasın o koca kişisiBu attığı mesajdan 1 hafta önce bana attığı mesaj:
Şeyma bana saygılı davranacaksan evine dön artık. Seni çok seviyorum
Yorum sizin...
Ben tanımlayayim. Dediklerine itiraz etmeyeceksin.Yorum: saygiliyi bi tanımlasın o koca kişisi
Esyalar sıze aitse alablrsnz ama bosanma sonuclandıktan sonra. Kanun veriyor sıze esyaları vermemesi soz konusu bile olamaz cezası var. Bırakın otursun benimde ceyızımden yarısı evde cogu ama dıyorum kı nasılsa mahkeme de alacagım tazminat ta o esyaların parası cıkacak oyuzden kurulsun ustune diyorum.Konu benim boşanma sürecine nasıl girdiğim. Su an eşyalarımı nasıl alabilirim onu sıkıntı yapıyorum. Çünkü onun evde benim esyalar üzerinde oturmasını hazmedemiyorum
Allah'a havale ediyorum. Hak mutlaka tecelli olacak ve ben duyacağım!
Annem çift rahimli ve beş çocuk doğurmuş. Hiç kayıp yok. Üstelik o zamanlar doktor kontrolü diye bir şey de yok, sadece doğurmaya hastaneye gitmiş.Arkadaşlar bir durum daha yaşadim.
Benim adet ağrılarım çok sancılı geçiyordu. Öyle ki 2 gün yatıyordum. Sonra düzeliyordum. Bekarken gittim küçük kist var dedi Dr. Sonra ilaç verdi geçti. Evlendim ağrılar devam etti. Sonra birgün evde otururken dedim ki Dr a gideyim belki kist vardı göremedi.. Allah yönlendirdi inanın..
Gittim alt muayene sonucu çift rahimli olduğumu öğrendimtabi ne olduğunu anlamadım. Ağladım vs. Öğrendim. Dr çocuğun olmayabilir dedi. Sonra başka dr lara gittim. Onlar hamileliğe engel değil sadece erken doğum riski olur dediler. Dr. Ama gebelik düşünürsen sürekli kontrol altında olmalısın dedi.
Eşim eve gelince söyledim. Teselli etti vs.
Film çekildim teşhis tam kondu.
Son geçtiğimiz kurban bayramı hemen öncesinde yine saçma şeyden benle tartıştı ve bana şunu dedi. Sen ve annen çift rahimli olduğunu biliyorsunuz. Evlenmeden önce bana söylemediniz.
Ne diyeyim Allah'a havale
Evet avukatınız dogru solemıs suan bıle alablrsnz istersenız. Kendisiyle iletısıme gecun ev esyaları almak ısyedhnzıı soleyın. Eger bir bahane bulursa avukatla gorustum falan diyin gozunu korkutunEşyaların hepsi benim. Onun sadece oturma grubu ve TV var. Ve benim eşyalarımı kullanmasi zoruma gidiyor. Avukatla bugün görüştüm o da boşanmadan da alabilirsiniz eşyanızı dedi. Kapının kilidini degistirmis utanmadan. Eşyalarımı alıp dimdizlak ortada kalmasını istiyorum. Bir de bana diyordu ki zaten tüm esyalar senin. Ben bı ceketimi alır giderim. Şimdi benim eşyalarımin uzerindeler
Anlasmalı mı bosandınız cekısmelı mı.. Bende esımle bosanma asamasındayız suan.. Cok zor bı durum nası atlattınızBenim eşimi anlatıyorsunuz moktasına virgülüne kdr bende boşanalı 9 ay oldu .ne olursa olsun zor bi süreçti
Sizi ben çok iyi anlarım da eşim olacak şahıs ne anlar insan olacak önce .Annem çift rahimli ve beş çocuk doğurmuş. Hiç kayıp yok. Üstelik o zamanlar doktor kontrolü diye bir şey de yok, sadece doğurmaya hastaneye gitmiş.
Ben tek rahimliyim, henüz doğurmadım, iki kayıp var.
Anlatabildim mi bilmiyorum.
Daha boşanmadan. Dava açtım 1 ay oldu. Bu kararı almak çok zor oldu. Avukat anlaşmalı protokol açtı. Eşim şahısın imza atmasını bekliyorum. Av. İmza atarsa 1 buçuk aya randevu veriyor mahkeme dedi. İlk haftalar zorlandım ama kabullendim. Çünkü vicdanım çok rahat. O istedi ben açtım. Olacak ile ölmüşe çare yokAnlasmalı mı bosandınız cekısmelı mı.. Bende esımle bosanma asamasındayız suan.. Cok zor bı durum nası atlattınız
Burcunuz ne.. Sızın ve esınızınO ıssız kaldığında ben onunla oturup ağladım hep destek oldum. Kaygilanmadim çünkü her şey bizim için..
Ama ben ıssız kaldığımda asılmış suratla karsilandim. Rahatlıkla suclandim. Hayatımın amacı olmamakla suçlandım.
Kim samimi? Kim gerçek? Şimdi benim vicdanım rahat olmasın da kimin olsun?
İnsan kendinin doktorudur. Kendimizi iyileştirmek , kendimize iyi davranmak bizim elimizde.. Gecmise sünger çekip geleceğe bakmak zorundayım.. Ama iş hesap görmeye gelirse benim hesabımı Allah görecek. Çünkü O çok adildir. Bunda hiç şüphem yok. Ve ben duyacağım olanları...
İkimiz de başak burcuyuzBurcunuz ne.. Sızın ve esınızın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?