- 30 Kasım 2019
- 12.748
- 40.974
- 598
Hala sizi manipüle etmeye çalışıyor...Ben sana hep iyilikle davrandım. Üzerine titredim dedi bana .. Size soruyorum iyilik nedir ? Emek nedir?
İyilik sadece karın doyurmak mıdır? Herkes iyidir. Ama evlilik iyi insan olmakla bitmiyor ..
Bu yorumu ilk sizden aldım. Genel de narsist yorumu aldımKocan bipolar bence
Bunun çok farkındayım. Ve hala kendini düşünüyor. Normal biri şunu der. Yaa Şeyma ben bı hata ettim seni mahvettim.. Sahi halin nedir?Hala sizi manipüle etmeye çalışıyor...
İntihar ederim falan da derse şaşma. Kendilerini o kadar değerli görürler ki, sen de aynı görürsün diye düşünürler. Yok olmaları ile tehdit ederler.Bunun çok farkındayım. Ve hala kendini düşünüyor. Normal biri şunu der. Yaa Şeyma ben bı hata ettim seni mahvettim.. Sahi halin nedir?
Bana dediği kilo verdim bu gidişle daha çok veririm oldu
İskeletöre dönersin umarım deseydin.Bunun çok farkındayım. Ve hala kendini düşünüyor. Normal biri şunu der. Yaa Şeyma ben bı hata ettim seni mahvettim.. Sahi halin nedir?
Bana dediği kilo verdim bu gidişle daha çok veririm oldu
Korkak biri onu yapmaz.İntihar ederim falan da derse şaşma. Kendilerini o kadar değerli görürler ki, sen de aynı görürsün diye düşünürler. Yok olmaları ile tehdit ederler.
Ayneeen. O yüzden narsist kişilik bozukluğu ... Ama büyüklenmeci olandan değil. Örtük olandan. Daha depresif halİskeletöre dönersin umarım deseydin.Yok , böyleleri demez. Bunlar eziyet eder eder , gidersin yine sen suçlu olursun. Onlar hep mağdurdurlar.
Severek evlendiğinize Emin misiniz? Yorumları okumadan yazıyorum sanki öncesinde unutamadığı biri varda aklı onda kalmış ama o kısıyle olmasi da imkansız olduğu için sizi de kaybederim arasında kalmış gibi geldi ya. Neden böyle bir şey hissettim inanın bilmiyorum da okur okumaz öncesinde unutamadığı biri var diye geldi banaArkadaşlar merhaba,
Şu an boşanma sürecindeyim.
Bu duruma nasıl geldim?
Eşimle ilk sene bir problem yoktu.
Gebelik dönemim oldu ama anomali nedeni ile sonlandırıldı. Sonra işsizlik sürecim başladı. Eşim bu durumlardan sonra anlasamadigimizi söyledi. Hiç kavgalarimiz yoktu. Öyle agresif biri de değilim. Tabi ben ağladım zirladim. Durduk yere bunu demesi... Pandemiden hemen önce annesine mesaj atmış ben boşanmak istiyorum diye... Ben bunu gördüm ama tepki vermedim. Sonra Google da boşanma davasını araştırmış. Bunu tartışma sırasında ona söyledim. Ses yok. Çocuk istiyordum. Her tartışmada çocuk istemiyorum diyordu. Sonra ailemin evine geldik birlikte.. Onlara ayrılmak istediğini söyledi. Tartışma sırasında davayı ben değil sen açacaksın diyordu. Açarsam geri dönüşü olmaz dedim. Sen yapamazsin diyordu.Sebep ise; salatayı önden yemem ve sabah o işe giderken uyumam imiş. Ailem şaşırdı. Bizi geri gönderdiler . Neyse yine bir gün öfkelendi inşaallah senden çocuğum olmaz senden anne olmaz sana güvenmiyorum dedi. En sonunda da sevmiyorum sevmiyorum inşaallah senden ayrılmak nasip olur dedi... Severek evlenmiştir... Sonuç boşanma davası açtım. Ağladı zirladi. Orayı burayı arayıp iptal etmemi istedi. Ama dönüşü yok.
Yorumlarınızı bekliyorum.
Ne halt olursa olsun , sen kurtuluyorsun ya önemli olan o.Ayneeen. O yüzden narsist kişilik bozukluğu ... Ama büyüklenmeci olandan değil. Örtük olandan. Daha depresif hal
Yok yok hocam. Hastalıklı ruh hali. Öncesinde görüştüğü biri olmuş. Bakın enteresan o bayan da mühendis imiş. İstemeye gitmişler babası vermemiş. Sen maddi olarak benim kızıma bakamazsin demiş. Bunun çok zoruna gitmiş. Sonra kız akrabadan biri ile evlenmiş. Adamı görmüş demek ki takip etti sosyal medyadan. Adam benden tipsiz ve daha kısa diyordu.Severek evlendiğinize Emin misiniz? Yorumları okumadan yazıyorum sanki öncesinde unutamadığı biri varda aklı onda kalmış ama o kısıyle olmasi da imkansız olduğu için sizi de kaybederim arasında kalmış gibi geldi ya. Neden böyle bir şey hissettim inanın bilmiyorum da okur okumaz öncesinde unutamadığı biri var diye geldizsin bana
Hocası bana ben genetik olduğunu düşünüyorum dedi..Ne halt olursa olsun , sen kurtuluyorsun ya önemli olan o.Bunun zaten annesi de normal değil. Belki kalıtımsal bir hastalıktır ya da onu model ala ala öyle olmuştur.
Bak işte canım dediğin gibi bir psikoloji olarak var sıkıntı da geçmişe de takıntısı var bu adamın.Yok yok hocam. Hastalıklı ruh hali. Öncesinde görüştüğü biri olmuş. Bakın enteresan o bayan da mühendis imiş. İstemeye gitmişler babası vermemiş. Sen maddi olarak benim kızıma bakamazsin demiş. Bunun çok zoruna gitmiş. Sonra kız akrabadan biri ile evlenmiş. Adamı görmüş demek ki takip etti sosyal medyadan. Adam benden tipsiz ve daha kısa diyordu.
Doğrudur. Mantıklı çünkü. Sen naptın evde ki eşyalarını alabildin mi ?Hocası bana ben genetik olduğunu düşünüyorum dedi..
Sadece takıntısı o olsaa.. obsesif aynı zamandaBak işte canım dediğin gibi bir psikoloji olarak var sıkıntı da geçmişe de takıntısı var bu adamın.
İmzayı atmasını bekliyorum. Atsın alicam ins. Çünkü vazgecmesin durum cekismeliye gitmesin diyeDoğrudur. Mantıklı çünkü. Sen naptın evde ki eşyalarını alabildin mi ?
Umarım atar da kısa yoldan kurtulursun.İmzayı atmasını bekliyorum. Atsın alicam ins. Çünkü vazgecmesin durum cekismeliye gitmesin diye
Üzüldüm ve bebeğinizin olmaması bir hayra işaret. İnşallah seni ve bebeğinin babası olmayı hakeden biri karşına çıkar bu hastalıklı düşüncelere sahip adamı ve onla geçen süreci zihninden tamamen çıkarırsın.Sadece takıntısı o olsaa.. obsesif aynı zamanda
Bir daha evlilik....çok zorÜzüldüm ve bebeğinizin olmaması bir hayra işaret. İnşallah seni ve bebeğinin babası olmayı hakeden biri karşına çıkar bu hastalıklı düşüncelere sahip adamı ve onla geçen süreci zihninden tamamen çıkarırsın.
Yapar demiyorum zaten.Korkak biri onu yapmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?