Kadınlık onurumu düşündüm..

Ya hangi duygusu gerçek anlayamıyorum. Bebeğimi kaybettiğimde ağladı. Aylar sonra bana dedi ki aslında ben çocuk istemiyordum sen istedin diye oldu. Şimdi hangisi doğru??

Bir kez bile istemiyorum derse anında boşarım şakasını bile affetmem herkes ağzından çıkana dikkat edecek hemde donuna kadar alırım kendi bile tanıyamaz beni feleğini şaşirtirim

Bir kez bile istemiyorum derse anında boşarım şakasını bile affetmem herkes ağzından çıkana dikkat edecek hemde donuna kadar alırım kendi bile tanıyamaz beni feleğini şaşirtirim
Bunu babam da dedi. Bir erkek dedi hanımı nikâhla tehdit edemez. Bunun şakası olmaz kızım dedi. 1 kere bile demesi onun evliliğin ne demek olduğunu anlamamış demek olduğunu gösterir dedi

sizin adınıza çok sevindim. dengesiz mahlukat Allah size yaşattıklarının mislini yaşatsın, sizin ahınızı yanına bırakmasın inşallah.. size hayatta başarılar dilerim asalak birisinden kurtulunca eminim yolunuz aydınlanacaktır

Çok teşekkür ederim. Hepimizin için aydınlık yollar olsun

O hep benim iş hayatimda ilerlememi istiyordu. Kurslara git yüksek lisans yap falan diyordu. Ben ise çocuğum olsun 2_3 sene bakayim sonra iş hayatina dönerim diyordum. Ama o bunu kabul etmedi. Çünkü hamilelik+ çocuk doğumundan sonraki süreci 3 yıllık iş kaybı olarak görüyordu. Yaşımın da ilerleyecegi için iş hayatına donmemin zor olacagini düşünüyordu. Bu yüzden erteledikce erteliyordu.. İş hayatim da düzenli olmayınca sorun teşkil etti. Yani duygularimin çok da önemi yoktu. Bu beni epey üzüyordu. İlk zamanlar ona hak veriyordum ama baktım ki bu zaman ilerledikçe ilerliyor ve bu konuyu açmadan hiç açmıyordu. Açınca da o da olacak diyordu. Ama tartışma sırasında tutturdun çocuk da çocuk diyordu.

Çocuk yapmadığına bin pişman şu an.

Hiç zannetmiyorum. Çocuk sevgisi yoktu. Benim yeğenim var 4 yaşında onu da sevmiyordu. Neymiş simarikmis. Alakası yok
Çocuk değil mesele, sensin yahu. Bak çocuk da yok, çıktın gittin kolayca. Sana ulaşmak, hayatına burnunu sokmak için bahanesi yok şimdi. Onunla aranızda kopmaz bir bağ yok. Bin pişman şu an.

Çocuk değil mesele, sensin yahu. Bak çocuk da yok, çıktın gittin kolayca. Sana ulaşmak, hayatına burnunu sokmak için bahanesi yok şimdi. Onunla aranızda kopmaz bir bağ yok. Bin pişman şu an.
Onun anası ona yeter... Ben onu çok uyardım... Üstelik tek çocuk.. Yalnız kalırsın. Bugün yarın anan ölür kimse baki değil dedim.. Durmadı durmadı ..

İşin garip tarafı da ne biliyor musunuz. Hem kendi ayrılmak istiyordu. Ben kabul edince de çok pişman olacaksın diyordu.

Çok şanslısınız arkanızda babanız var kıymetini bilin derim baba candır
Babami coook severim.. Ama babamın da kıymetini bilemedi.. İnsan her şeyden önce evlendiği kişinin ailesini düşünerek hareket etmeli.( Eğer aile düzgün bir aile ise)

Bana hep anlaşamıyoruz derdi
Ben dava açınca bana mesaj attı.
Biz çok iyi anlasiyorduk hala da anlaşıyoruz. Bize nazar mı değdi?
Ne desem boş.
Halbuki ben iyi anlaştığimizi zannediyordum. Ama o boyle düşünmüştü.

Anlasmalı mı bosandınız cekısmelı mı.. Bende esımle bosanma asamasındayız suan.. Cok zor bı durum nası atlattınız
Anlaşmalı boşandık 5 dk da hemde.çok severek güvenerek evlenip hüsran olması koyuyor biraz tabi.zamanla geçiyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…