- 29 Ekim 2019
- 6.704
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.807
- 198
Hayat sürprizlerle dolu ..Bir daha evlilik....çok zor
Psikologa gideyim bakayım ne der. Ben de merak ediyorumYapar demiyorum zaten.
Ya hangi duygusu gerçek anlayamıyorum. Bebeğimi kaybettiğimde ağladı. Aylar sonra bana dedi ki aslında ben çocuk istemiyordum sen istedin diye oldu. Şimdi hangisi doğru??Üzüldüm ve bebeğinizin olmaması bir hayra işaret. İnşallah seni ve bebeğinin babası olmayı hakeden biri karşına çıkar bu hastalıklı düşüncelere sahip adamı ve onla geçen süreci zihninden tamamen çıkarırsın.
Bunu babam da dedi. Bir erkek dedi hanımı nikâhla tehdit edemez. Bunun şakası olmaz kızım dedi. 1 kere bile demesi onun evliliğin ne demek olduğunu anlamamış demek olduğunu gösterir dediBir kez bile istemiyorum derse anında boşarım şakasını bile affetmem herkes ağzından çıkana dikkat edecek hemde donuna kadar alırım kendi bile tanıyamaz beni feleğini şaşirtirim
sizin adınıza çok sevindim. dengesiz mahlukat Allah size yaşattıklarının mislini yaşatsın, sizin ahınızı yanına bırakmasın inşallah.. size hayatta başarılar dilerim asalak birisinden kurtulunca eminim yolunuz aydınlanacaktırArkadaşlar merhaba,
Şu an boşanma sürecindeyim.
Bu duruma nasıl geldim?
Eşimle ilk sene bir problem yoktu.
Gebelik dönemim oldu ama anomali nedeni ile sonlandırıldı. Sonra işsizlik sürecim başladı. Eşim bu durumlardan sonra anlasamadigimizi söyledi. Hiç kavgalarimiz yoktu. Öyle agresif biri de değilim. Tabi ben ağladım zirladim. Durduk yere bunu demesi... Pandemiden hemen önce annesine mesaj atmış ben boşanmak istiyorum diye... Ben bunu gördüm ama tepki vermedim. Sonra Google da boşanma davasını araştırmış. Bunu tartışma sırasında ona söyledim. Ses yok. Çocuk istiyordum. Her tartışmada çocuk istemiyorum diyordu. Sonra ailemin evine geldik birlikte.. Onlara ayrılmak istediğini söyledi. Tartışma sırasında davayı ben değil sen açacaksın diyordu. Açarsam geri dönüşü olmaz dedim. Sen yapamazsin diyordu.Sebep ise; salatayı önden yemem ve sabah o işe giderken uyumam imiş. Ailem şaşırdı. Bizi geri gönderdiler . Neyse yine bir gün öfkelendi inşaallah senden çocuğum olmaz senden anne olmaz sana güvenmiyorum dedi. En sonunda da sevmiyorum sevmiyorum inşaallah senden ayrılmak nasip olur dedi... Severek evlenmiştir... Sonuç boşanma davası açtım. Ağladı zirladi. Orayı burayı arayıp iptal etmemi istedi. Ama dönüşü yok.
Yorumlarınızı bekliyorum.
Çok teşekkür ederim. Hepimizin için aydınlık yollar olsunsizin adınıza çok sevindim. dengesiz mahlukat Allah size yaşattıklarının mislini yaşatsın, sizin ahınızı yanına bırakmasın inşallah.. size hayatta başarılar dilerim asalak birisinden kurtulunca eminim yolunuz aydınlanacaktır
Çocuk yapmadığına bin pişman şu an.O hep benim iş hayatimda ilerlememi istiyordu. Kurslara git yüksek lisans yap falan diyordu. Ben ise çocuğum olsun 2_3 sene bakayim sonra iş hayatina dönerim diyordum. Ama o bunu kabul etmedi. Çünkü hamilelik+ çocuk doğumundan sonraki süreci 3 yıllık iş kaybı olarak görüyordu. Yaşımın da ilerleyecegi için iş hayatına donmemin zor olacagini düşünüyordu. Bu yüzden erteledikce erteliyordu.. İş hayatim da düzenli olmayınca sorun teşkil etti. Yani duygularimin çok da önemi yoktu. Bu beni epey üzüyordu. İlk zamanlar ona hak veriyordum ama baktım ki bu zaman ilerledikçe ilerliyor ve bu konuyu açmadan hiç açmıyordu. Açınca da o da olacak diyordu. Ama tartışma sırasında tutturdun çocuk da çocuk diyordu.
Hiç zannetmiyorum. Çocuk sevgisi yoktu. Benim yeğenim var 4 yaşında onu da sevmiyordu. Neymiş simarikmis. Alakası yokÇocuk yapmadığına bin pişman şu an.
Çocuk değil mesele, sensin yahu. Bak çocuk da yok, çıktın gittin kolayca. Sana ulaşmak, hayatına burnunu sokmak için bahanesi yok şimdi. Onunla aranızda kopmaz bir bağ yok. Bin pişman şu an.Hiç zannetmiyorum. Çocuk sevgisi yoktu. Benim yeğenim var 4 yaşında onu da sevmiyordu. Neymiş simarikmis. Alakası yok
Onun anası ona yeter... Ben onu çok uyardım... Üstelik tek çocuk.. Yalnız kalırsın. Bugün yarın anan ölür kimse baki değil dedim.. Durmadı durmadı ..Çocuk değil mesele, sensin yahu. Bak çocuk da yok, çıktın gittin kolayca. Sana ulaşmak, hayatına burnunu sokmak için bahanesi yok şimdi. Onunla aranızda kopmaz bir bağ yok. Bin pişman şu an.
Sen öyle san..Onun anası ona yeter... Ben onu çok uyardım... Üstelik tek çocuk.. Yalnız kalırsın. Bugün yarın anan ölür kimse baki değil dedim.. Durmadı durmadı ..
Bir insan ne yaparsa kendine yapar der annem. Bunu o kadar iyi anladım ki.. Kendi değerini kendi düşürdü. Ailem ona çok guvenmisti. Ama kendi kendini harcadı..Sen öyle san..
Kendi pişman olmaya başlamıştı bile.İşin garip tarafı da ne biliyor musunuz. Hem kendi ayrılmak istiyordu. Ben kabul edince de çok pişman olacaksın diyordu.
Babami coook severim.. Ama babamın da kıymetini bilemedi.. İnsan her şeyden önce evlendiği kişinin ailesini düşünerek hareket etmeli.( Eğer aile düzgün bir aile ise)Çok şanslısınız arkanızda babanız var kıymetini bilin derim baba candır
Anlaşmalı boşandık 5 dk da hemde.çok severek güvenerek evlenip hüsran olması koyuyor biraz tabi.zamanla geçiyor amaAnlasmalı mı bosandınız cekısmelı mı.. Bende esımle bosanma asamasındayız suan.. Cok zor bı durum nası atlattınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?