Evet çok çabuk oluyormuş. Bir de şöyle düşünelim 1 gün ağlamak var her gün ağlamak var. ..Anlaşmalı boşandık 5 dk da hemde.çok severek güvenerek evlenip hüsran olması koyuyor biraz tabi.zamanla geçiyor ama
Ben tayin istedim ayrıldım onun oldğ şehirden.onu ve karaktersiz ailesini görmediğim için daha iyiyim şükürEvet çok çabuk oluyormuş. Bir de şöyle düşünelim 1 gün ağlamak var her gün ağlamak var. ..
Online bi psikologla görüştüm ama çok bi Anlamı olmadı?Peki psikologa gittiniz mi?
Sizin sebepleriniz neler neden bpşanıyorsunuzSizin adınıza sevindim. Bana da arkadaşlarım mutlaka psikoloğa git diyorlar ama bakalim
Arkadaşlar merhaba,Sizin sebepleriniz neler neden bpşanıyorsunuz
Peki anlasmalı bosanma da karsı taraftan hak talep etmediniz mi.. Nafaka veya tazminat gıbıAnlaşmalı boşandık 5 dk da hemde.çok severek güvenerek evlenip hüsran olması koyuyor biraz tabi.zamanla geçiyor ama
Etmedim zaten bitek araba vardı onuda 2ye paylaştık evdeki tüm eşyaları herşeyi ona verdim çeyizimi alıp çıktım.bende çok uğraştım bitmesin diye önce o istemişti sonra ben onu evden kovdum öle bitiş oldu.10 ay olcak hazmedemediğim çok ayeıntı var hala.he şunuda ekleyim adam birini buldu bilePeki anlasmalı bosanma da karsı taraftan hak talep etmediniz mi.. Nafaka veya tazminat gıbı
Cıddı mısınız.. Burcu ne eskı esınızn ve sizin..Etmedim zaten bitek araba vardı onuda 2ye paylaştık evdeki tüm eşyaları herşeyi ona verdim çeyizimi alıp çıktım.bende çok uğraştım bitmesin diye önce o istemişti sonra ben onu evden kovdum öle bitiş oldu.10 ay olcak hazmedemediğim çok ayeıntı var hala.he şunuda ekleyim adam birini buldu bile
Hiç anlaşamayan iki burç o oğlak ben yayCıddı mısınız.. Burcu ne eskı esınızn ve sizin..
Bulduğu kız mı kadınmı bilmiyom ki yaşı var gibi duruyor asla onun tarzı biri değilHiç anlaşamayan iki burç o oğlak ben yay
Evlenince burçlara inancım arttı tam oğlaktı
Yay ve oglak aksıne cok uyumludur.. Fakat evlılık bambaska bir dünya.. Ona bakarsanız ben balık burcuyum esım yengec.. Acayip uyumluyuz burc olarak ama gelın görün ki evlilikte anlasamadık.. Ben ıstemedım bosanmak o ıstedı delı gbıHiç anlaşamayan iki burç o oğlak ben yay
Evlenince burçlara inancım arttı tam oğlaktı
MBulduğu kız mı kadınmı bilmiyom ki yaşı var gibi duruyor asla onun tarzı biri değil
Benimse yanımdan bile geçemez öle diyim
Layığını bulmuş yada ailesi bulmuş
sebep neydi?Yay ve oglak aksıne cok uyumludur.. Fakat evlılık bambaska bir dünya.. Ona bakarsanız ben balık burcuyum esım yengec.. Acayip uyumluyuz burc olarak ama gelın görün ki evlilikte anlasamadık.. Ben ıstemedım bosanmak o ıstedı delı gbı
Bunu genelde kadinlar yapar. Ufak seyleri büyütme, biriktirip patlama, helede aile evine gitme ve trip atma. Cok enteresan geldi.Tabii ciddi ciddi ağlıyor. Alakasız insanları ağlayıp telefonda ağlamalar. Yalvarma mesajları...Çok saçma şeylerden sorun çıkarıyordu. Yemek tuzlu diye ya da çamaşırda kulotlarimi niye ayrı atmadım diye .. Seni 3 sene idare ettim dedi.. Ortada sebep var mı hiç yok. Diyelim bı şeye içten içe kızıyor ama size belli etmiyor. Sonra gün hafta ya da aylar sonra o konuda patlıyor. Sok oluyorsunuz. Basit biseyden tartisiyordu mesela. Annesine gidiyordu 1 hafta. Ne arıyor ne soruyor. Arıyordum diyordu ki biz tartıştık ister gel ister gelme.
Arkadaşlar egimtimci bir arkadaşım var. Yıllardır gorusmuyordum. Allah'ın işi ya mesaj attı.. Konuştuk. Ben de içinde bulunduğum durumumu anlattim.
Esin ileri derece OKB hastası dedi.
Bunun üzerine çalışmaları varmış. Ve gördüğü hastalar da varmış. Çaresi yok her gün ilerler kötü sonuclar doğurur dedi. En doğrusu ayrılmak dedi.
Ona kızma ofkelenme o bı hasta dedi. Sesizce ayrıl dedi..
Çocuk gelişimi.... Bu hastalık üzerine tez çalışması varmış.Arkadaşınız ne konuda eğitimci merak ettim.
Arkadaşlar egimtimci bir arkadaşım var. Yıllardır gorusmuyordum. Allah'ın işi ya mesaj attı.. Konuştuk. Ben de içinde bulunduğum durumumu anlattim.
Esin ileri derece OKB hastası dedi.
Bunun üzerine çalışmaları varmış. Ve gördüğü hastalar da varmış. Çaresi yok her gün ilerler kötü sonuclar doğurur dedi. En doğrusu ayrılmak dedi.
Ona kızma ofkelenme o bı hasta dedi. Sesizce ayrıl dedi..
Yoook yaaa alakası yok:))) çünkü arkadaşın ablası ileri derece OKB hastası imiş. Bu yüzden bunla ilgili tez çalışması istemiş. Bizzat yaşadığı bir durum olduğu için bu şekilde yorum yapabiliyor.Arkadaşın yıllar sonra durduk yere mesaj atıyor, umut yok sessizce ayrıl diyor. Onlar tanışıyor olabilir mi? arkandan iş çeviriyorlar gibi hissediyorum. Yoksa alanında uzman bile olsa uzaktan teşhis koyup bu kadar keskin konuşmaz(ayrıl demek gibi )
Çocuk gelişimi.... Bu hastalık üzerine tez çalışması varmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?