- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
Tek sorunu hastalık değil. Kötü, bencil biri ve seni sevmiyor.Arkadaşlar egimtimci bir arkadaşım var. Yıllardır gorusmuyordum. Allah'ın işi ya mesaj attı.. Konuştuk. Ben de içinde bulunduğum durumumu anlattim.
Esin ileri derece OKB hastası dedi.
Bunun üzerine çalışmaları varmış. Ve gördüğü hastalar da varmış. Çaresi yok her gün ilerler kötü sonuclar doğurur dedi. En doğrusu ayrılmak dedi.
Ona kızma ofkelenme o bı hasta dedi. Sesizce ayrıl dedi..
Delimi ne .Boşver boşanmak hayırlıArkadaşlar merhaba,
Şu an boşanma sürecindeyim.
Bu duruma nasıl geldim?
Eşimle ilk sene bir problem yoktu.
Gebelik dönemim oldu ama anomali nedeni ile sonlandırıldı. Sonra işsizlik sürecim başladı. Eşim bu durumlardan sonra anlasamadigimizi söyledi. Hiç kavgalarimiz yoktu. Öyle agresif biri de değilim. Tabi ben ağladım zirladim. Durduk yere bunu demesi... Pandemiden hemen önce annesine mesaj atmış ben boşanmak istiyorum diye... Ben bunu gördüm ama tepki vermedim. Sonra Google da boşanma davasını araştırmış. Bunu tartışma sırasında ona söyledim. Ses yok. Çocuk istiyordum. Her tartışmada çocuk istemiyorum diyordu. Sonra ailemin evine geldik birlikte.. Onlara ayrılmak istediğini söyledi. Tartışma sırasında davayı ben değil sen açacaksın diyordu. Açarsam geri dönüşü olmaz dedim. Sen yapamazsin diyordu.Sebep ise; salatayı önden yemem ve sabah o işe giderken uyumam imiş. Ailem şaşırdı. Bizi geri gönderdiler . Neyse yine bir gün öfkelendi inşaallah senden çocuğum olmaz senden anne olmaz sana güvenmiyorum dedi. En sonunda da sevmiyorum sevmiyorum inşaallah senden ayrılmak nasip olur dedi... Severek evlenmiştir... Sonuç boşanma davası açtım. Ağladı zirladi. Orayı burayı arayıp iptal etmemi istedi. Ama dönüşü yok.
Yorumlarınızı bekliyorum.
:))) cahil cesareti iştealanında uzman bile olsa uzaktan teşhis koyup bu kadar keskin konuşmaz(ayrıl demek gibi )
Yani kesin teşhis koymak...Arkadaşlar egimtimci bir arkadaşım var. Yıllardır gorusmuyordum. Allah'ın işi ya mesaj attı.. Konuştuk. Ben de içinde bulunduğum durumumu anlattim.
Esin ileri derece OKB hastası dedi.
Bunun üzerine çalışmaları varmış. Ve gördüğü hastalar da varmış. Çaresi yok her gün ilerler kötü sonuclar doğurur dedi. En doğrusu ayrılmak dedi.
Ona kızma ofkelenme o bı hasta dedi. Sesizce ayrıl dedi..
Hastalığı umrumda değil açıkçası. Benim için yaşadıklarım ve beni sevip sevmemesi önemli. Sonuç olarak hakkımı helal etmiyorum. Ve inşaallah İlahi adalet tecelli edecekYani kesin teşhis koymak...
Hani OKB olabilir mi olabilir elbet. Ama bunu biz bilemeyiz. Arkadaşında bilemez.
Hayır hiç değildir. Her konuda zitlar.Yay ve oglak aksıne cok uyumludur.. Fakat evlılık bambaska bir dünya.. Ona bakarsanız ben balık burcuyum esım yengec.. Acayip uyumluyuz burc olarak ama gelın görün ki evlilikte anlasamadık.. Ben ıstemedım bosanmak o ıstedı delı gbı
Mecbur imza atacak. Her türlü onun aleyhine olur.. Benim için farketmez. Davayı ben açtığım için av anlaşmalı boşanmayı teklif edelim dedi. Kabul etmezse cekismeliye döner..Konu sahibi siz şimdi anlaşmalı boşanma protokolü hazırladım diyorsunuz ama hala eşinizin imza atmadigindan bahsediyorsunuz kapı kilitleri değiştirilmiş diyorsunuz. Bu nasıl anlaşmalı boşanma anlamadım? Niyeti yoksa adamın bu iş cekismeliye dönecek.
Geri dönüşü yok mu diyor? Ve ben çok kötü biri miyim diyor? Ben bir şey yapmadım diyorTek sorunu hastalık değil. Kötü, bencil biri ve seni sevmiyor.
Aralardaki gelismeleri okuyamadim ama ilk mesajiniza istinaden acil bosanin; adam ruh hastasi belliGeri dönüşü yok mu diyor? Ve ben çok kötü biri miyim diyor? Ben bir şey yapmadım diyor
Psikologa gidiyormuş. 5. Seansa gelmiş. İş işten geçmiş,akan sular durulmuş. Gerisi boşAralardaki gelismeleri okuyamadim ama ilk mesajiniza istinaden acil bosanin; adam ruh hastasi belli
Ben de sevmediğini düşünmüyorum. Psikologa gidiyormuş. 5.seansa başlamış. Ben ona yalvarırken ben hasta isem benle neden yaşıyorsun diyordu. Daha bugün konuştum. Bana diyor ki ben bişey yapmadım. Sürekli fikir değiştiriyor. Geçen gün özür diliyordu. Hangi duygusu gerçek bilmiyorum.. Ben de bayılarak ayrilmiyorum ama kendim için bunu yapmak zorundayım. Ona karşı güvenim kalmadı. Aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Ama sevgim devam ediyor.Eşinize üzüldüm çünkü hasta olduğu çok açık, yaptığı hataların farkında olduğunu düşünmüyorum. O yüzden ona kızmayın, yaptıklarını kişisel algılamayın. Eşiniz büyük ihtimalle tedavi olmadığı sürece hayatında mutlu olamayacak onu o haliyle kimsenin kabul edeceğini düşünmüyorum ki siz (sabırlı biri gibi göründünüz bana) bile bi noktadan sonra patlamışsınız.
Bence ayrılma kararını almakla çok iyi yaptınız. Eğer hatalarının farkında olan ve tedaviye istekli biri olsaydı bir şans verin diyebilirdim ancak karşınızda kendinde hiç hata görmeyen biri var. Diğerleri gibi sizi sevmediğini de düşünmüyorum ama sevgi her zaman yeterli değil. Kendi ruh sağlığınız ve geleceğiniz için ayrılmanız isabet olmuş. Hakkınızda hayırlısı olsun.
DeliArkadaşlar merhaba,
Şu an boşanma sürecindeyim.
Bu duruma nasıl geldim?
Eşimle ilk sene bir problem yoktu.
Gebelik dönemim oldu ama anomali nedeni ile sonlandırıldı. Sonra işsizlik sürecim başladı. Eşim bu durumlardan sonra anlasamadigimizi söyledi. Hiç kavgalarimiz yoktu. Öyle agresif biri de değilim. Tabi ben ağladım zirladim. Durduk yere bunu demesi... Pandemiden hemen önce annesine mesaj atmış ben boşanmak istiyorum diye... Ben bunu gördüm ama tepki vermedim. Sonra Google da boşanma davasını araştırmış. Bunu tartışma sırasında ona söyledim. Ses yok. Çocuk istiyordum. Her tartışmada çocuk istemiyorum diyordu. Sonra ailemin evine geldik birlikte.. Onlara ayrılmak istediğini söyledi. Tartışma sırasında davayı ben değil sen açacaksın diyordu. Açarsam geri dönüşü olmaz dedim. Sen yapamazsin diyordu.Sebep ise; salatayı önden yemem ve sabah o işe giderken uyumam imiş. Ailem şaşırdı. Bizi geri gönderdiler . Neyse yine bir gün öfkelendi inşaallah senden çocuğum olmaz senden anne olmaz sana güvenmiyorum dedi. En sonunda da sevmiyorum sevmiyorum inşaallah senden ayrılmak nasip olur dedi... Severek evlenmiştir... Sonuç boşanma davası açtım. Ağladı zirladi. Orayı burayı arayıp iptal etmemi istedi. Ama dönüşü yok.
Yorumlarınızı bekliyorum.
Kendisi tedavi olurken seni hasta edecek, derdi oBen de sevmediğini düşünmüyorum. Psikologa gidiyormuş. 5.seansa başlamış. Ben ona yalvarırken ben hasta isem benle neden yaşıyorsun diyordu. Daha bugün konuştum. Bana diyor ki ben bişey yapmadım. Sürekli fikir değiştiriyor. Geçen gün özür diliyordu. Hangi duygusu gerçek bilmiyorum.. Ben de bayılarak ayrilmiyorum ama kendim için bunu yapmak zorundayım. Ona karşı güvenim kalmadı. Aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Ama sevgim devam ediyor.
Ona fazla geldiğin için. Bazı erkekler böyle işte ona fazla gelen kadını döküyorlar.Beni en çok acıtan şu. İlgili biri idi. Benle sohbet etmeyi çok seviyordu. Hep fikrimi sorardı. Öyle yasaklayan bı tıp değildi. Ama nedense hep ayrılık istedi. Zor zamanlarda hemen modu düşüyordu. Ya da tartışma sırasında hemen ayrılığı dile getiriyordu. Çok yoruldum bu durumdan. Çünkü size hiç açık kapı bırakmıyor. Ben hep onun iyi yanlarını görürken o benim eksik yanlarımı dillendirdi. Sorumsuz değilim onla suçladı. Yalan söylemem onla sucladi. Ben bu işin içinden cikamadim
Seymahn sevginin devam etmesini anlıyorum ama düşün bi aen sevgi duygusuna sahipsin yine birini sevebilirsin o ise kimseyi sevemez. Eşin bipolar olabilir, hipomanik olabilir ya da borderline. Her koşulda bu onun seni düzgün sevemeyeceğini gösterir. Çocuk kötü evliliği kurtarmaz ve bu adamdan baba olmaz. Onu elde etmeye ya da tutmaya uğraşma.Beni en çok acıtan şu. İlgili biri idi. Benle sohbet etmeyi çok seviyordu. Hep fikrimi sorardı. Öyle yasaklayan bı tıp değildi. Ama nedense hep ayrılık istedi. Zor zamanlarda hemen modu düşüyordu. Ya da tartışma sırasında hemen ayrılığı dile getiriyordu. Çok yoruldum bu durumdan. Çünkü size hiç açık kapı bırakmıyor. Ben hep onun iyi yanlarını görürken o benim eksik yanlarımı dillendirdi. Sorumsuz değilim onla suçladı. Yalan söylemem onla sucladi. Ben bu işin içinden cikamadim
Ben bişey yapmadım diyor. Hani bişey yapmak için ne lazım. Dövmek mi? İçmek mi? Nedir ? Aklımla oynuyor.Deli
Midir nediree salatayi
Onden yiyosan ne oluyomus? Gecinmeye gonlu yokmus. Bu kadar hakaret niye yani? Bosan bu gerizekalidan coxuk zaten yapma
Yaaa çok teşekkür ederim. Yazınızı okuyunca bir an silkelendim. Neden seviyorum? Cevabı var aslında. Yeni birine alışmak ona tekrardan içini dökmek aynı şeyleri başa sarmak. Ve beni (çift rahimliyim) bu şekilde kabul edecek biri olur mu? Korkuyorum... Aynı acıyı yaşamaktan... Çünkü erkeklerde malum bir vurdumduymazlik var. Onun birçok özelliği bana uygundu. Bu özellikler yeni kişide olmazsa diye korkuyorum. Hep bir korku. Evliliğe su an çok çok uzağım. Umarım anlatabildim.Seymahn sevginin devam etmesini anlıyorum ama düşün bi aen sevgi duygusuna sahipsin yine birini sevebilirsin o ise kimseyi sevemez. Eşin bipolar olabilir, hipomanik olabilir ya da borderline. Her koşulda bu onun seni düzgün sevemeyeceğini gösterir. Çocuk kötü evliliği kurtarmaz ve bu adamdan baba olmaz. Onu elde etmeye ya da tutmaya uğraşma.
Bak ben eşinin ayynısı birini tanıyorum. Kadın ama.
Aynı aynı şeyleri kocasına söyledi yaptı adam boşanmayı kabul edince yediremedi yalvardı sonra da aldattı.
Psikoloğa bir yıldır gidiyor ilaçlı tedavi ile, iflah olmadı.
Ben birinin beni istememesi ya da bana küsmesine katlanamıyorum elde etmek için her şeyi yapıyorum ama sonra da beni istemedi diye kinlenip affedince daha beter şeyler yapmayı tasarlıyorum diyordu.
Sevgi değil de bağımlılık seninki. Eşini salla sendeki sebebi bul. Bu adamı neden sevdiğini sanıyorsun? Gençsin yeniden birini sever sağlıklı bi babayla bebek yaparsın. Daha iyisini bulamam mı sanıyorsun, sevilmemek mi ağırına gidiyor bunu çöz. Çok zor biliyorum ama düşün bununla ömür geçer mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?