Ben de düzeleceğini zannetmiyorum. Aynı zamanda obsesif de. Zaten bu tarz rahatsızlıklar obsesif olmaya yatkınlık veriyormuş. Araştırmalarından yani..Psikoloğa bir yıldır gidiyor ilaçlı tedavi ile, iflah olmadı.
Kimbilir tedavi süreci ne kadar sürecek. Benim arkadaşım eşiyle gidiyor. Ki onların ki basit bı mesele... Aylardır gidiyorlar..Kendisi tedavi olurken seni hasta edecek, derdi o
Uygun değil aslında sen öyle inanmak istiyorsun.Yaaa çok teşekkür ederim. Yazınızı okuyunca bir an silkelendim. Neden seviyorum? Cevabı var aslında. Yeni birine alışmak ona tekrardan içini dökmek aynı şeyleri başa sarmak. Ve beni (çift rahimliyim) bu şekilde kabul edecek biri olur mu? Korkuyorum... Aynı acıyı yaşamaktan... Çünkü erkeklerde malum bir vurdumduymazlik var. Onun birçok özelliği bana uygundu. Bu özellikler yeni kişide olmazsa diye korkuyorum. Hep bir korku. Evliliğe su an çok çok uzağım. Umarım anlatabildim.
En az 3 yıl düzenli gitmeli. Kalıbımı basarım en geç on senansta bırakır. Gerçeklerle yüzleştikçe hazmedemez.Kimbilir tedavi süreci ne kadar sürecek. Benim arkadaşım eşiyle gidiyor. Ki onların ki basit bı mesele... Aylardır gidiyorlar..
Durumum var. Evet gitmeliyim terapiye... Yazılarınızı okumak iyi geldi. Aydınlanma oluyor. Bu da benim terapiye ihtiyacım olduğunu gösteriyor.Uygun değil aslında sen öyle inanmak istiyorsun.
Sana dostça söylüyorum esas senin terapiye ihtiyacın var. Hem yaşadıkların için hem de yanlış şemaların için. Durumun varsa hemen başla yoksa hiç değilse kitaplar oku. Şu an hızlıca Serhat Yabancı ve Derya Bal takip etmeni öneririm instadan. Kendini bulacaksın bazen. Çift rahimli olmak senin ayıbın mı? Birinden çalıp öı taktın, laf.
Yaradılış bu. İnsan sevince bak neler kabul ediyor. Eşinin deliliğini kabul etmişsin sen. Seni neden biri kabul etmesin? Kolay geliyor sana bu bildiğim biri diye. Hazır yemek var dolapta kötü de olsa soğuk da olsa yiyeyim yenisini pişirmeyeyim der gibi. Hangisi daha lezzetli?
Bir de garantisi yok.
Hayatını bu admaın vicdanına gel gitine bırakma.
Sen değerli değil misin? Kendini ona mı laok görüyorsun.
3 yıl gitmez o. O kadar dayanmaz. Altından çok şeyler çıkar. Birden fazla durum mevcut onda... Benimki bağımlılık olabilir. Ya da bı daha sevilmemek korkusu. Gelecek kaygısı. Aslında bunları terapide konuşarak aşmam gerek.En az 3 yıl düzenli gitmeli. Kalıbımı basarım en geç on senansta bırakır. Gerçeklerle yüzleştikçe hazmedemez.
Herkes her şeyi der. Ne yaptığına bak.Geri dönüşü yok mu diyor? Ve ben çok kötü biri miyim diyor? Ben bir şey yapmadım diyor
Sevmiyor, anla artık bunu. Hiç sevmedi. Hasta olanın da akıllı bir anı olur, ben napıyorum der, çıkar 50 defa gelirdi.Ben ağlamadım mi o kadar. Size gelmek istedik izin vermediniz diyor. Bakın ben evimden çıkalı 3 ay olmuş. Bu zaman zarfında 1 kere bile beni görmeyi zorlamadi. Kapımıza 1 kere geldi daha da gelmedi. İş yerimi biliyor. 1 kere uğramadı. Benden ne istiyorsun diyor. Yahuuu evimi bırakmışım. Senin kapılarda yatıp af dilemen lazım.. Telefonlarla hallolacak zannediyor.
Kendine yapacağın en güzel iyilik olur. Çünkü bu durum aslında senin çocuğunla da ilişkini düzenlecek gelecekte.Durumum var. Evet gitmeliyim terapiye... Yazılarınızı okumak iyi geldi. Aydınlanma oluyor. Bu da benim terapiye ihtiyacım olduğunu gösteriyor.
Ugrasmaya degmez seninde omrunu yer..Kimbilir tedavi süreci ne kadar sürecek. Benim arkadaşım eşiyle gidiyor. Ki onların ki basit bı mesele... Aylardır gidiyorlar..
Siz işe girince mi çocuk yapacakmış?Bir de sen beni 3 sene boyunca kullandin dedi... Başıma bela oldun dedi. İşsizliğimi sorun yapıyordu. İse girince tamam çocuk yapacağız diyordu çıkınca erteliyordu. Tek başıma sorumluluk almak istemiyorum diyordu. Halbuki evin faturaları ve mutfak masraflarını ben karşılıyorum. Oturduğumuz eşyaya kadar hepsi bana ait. Oturma grubu ve buz dolabı hariç! Evlenirken de borçsuz evlendik.
Sakın kendinize bu kötülüğü yapmayın gerçekten!Ben ağlamadım mi o kadar. Size gelmek istedik izin vermediniz diyor. Bakın ben evimden çıkalı 3 ay olmuş. Bu zaman zarfında 1 kere bile beni görmeyi zorlamadi. Kapımıza 1 kere geldi daha da gelmedi. İş yerimi biliyor. 1 kere uğramadı. Benden ne istiyorsun diyor. Yahuuu evimi bırakmışım. Senin kapılarda yatıp af dilemen lazım.. Telefonlarla hallolacak zannediyor.
Bence deNe tutarsız adam
Boşanmak o istiyorsa niye davayı siz açacakmışsınız?
Çocuk istemiyorsa siz niye ısrar ediyorsunuz?
Adam ailenize boşanmak istiyorum deyince aileniz niye ikinizi de evden yolluyor?
Boşanma davası açınca niye ağlayıp vazgeç diyor?
Bi de salatayı önden yeme demek bu kadar zor muymuş?
Bence bu adamın görüştüğü biri vardı
O ilişki devam ederken sizi yıldırmaya çalıştı
Sizin boşanma davası açtığınız zamanda o ilişki de bitince bari eldekini kaçırmayayım dedi
Anladık 50 defa sevmedi dediniz... Zor bir süreçSevmiyor, anla artık bunu. Hiç sevmedi. Hasta olanın da akıllı bir anı olur, ben napıyorum der, çıkar 50 defa gelirdi.
Aynen öyle ise girince de şartı oluyordu. 1 sene çalışacağım sonra çocuk düşünecek. Eğer 1 seneden önce işten ayrilirsan çocuk durumunu tekrardan rafa kaldırıyor. Yıpratıcı idi benim için. Duygularım hep yarım kalıyordu. Olmamış çocuk için engelli olursa kaldiramam diyordu. Daha olmamış çocuğun stresine sokuyordu beniSiz işe girince mi çocuk yapacakmış?
Ama o işe giderken siz uyuyorsunuz diye sorun etmiş erkek olarak kadınlık beklemiş sizden de siz çalışmazken adamlığı nereye gitmiş sorsaydınız.
Terbiyesiz adam, kadın çocuk yapmak için çalışmak mecburiyetinde miymiş!
Çok iyi yapmışsınız hiç pişman olmayın!
Bu adamdan bırakın baba olmayı cacığa hıyar bile olmazmış zaten!
Bundan da korkuyorum. Ama bana bu evlilik epey ders verdi... Evi terk ettiğinde canlı cenaze gibiydim. Daha yeni toparlaniyorum. Eski Seyma olmam için belli bi süre lazım gerek bana.Bi gelişim değişim göstermezsen yine benzer bir tip çekeceksin.
Kaynanam dedi ki; sen calışsaydın sizin çocuğunuz da olurdu arabanızda.kadın çocuk yapmak için çalışmak mecburiyetinde miymiş!
Sorsan bi tanecik errkek oğlu vardır onun. Ama yetmiyormuş demek ki. Böylesinin yüzüne denecek bir laf var ama diyecek insana denk gelmemiş, ondan böyle hadsiz.Kaynanam dedi ki; sen calışsaydın sizin çocuğunuz da olurdu arabanızda.
İnşallah senden çocugum olmaz nedir yaa sevisme mademnolmaz cocuğun hem sevisip hem olmasin demekte kacinci mallık seviyesi
Onlara ne desen boş. Ha duvara konuş ha onlara.. Denecek çok şey var da ben seviyemi düşürmek istemiyorum. Yoksa çok cirkeflik çıkardı.Sorsan bi tanecik errkek oğlu vardır onun. Ama yetmiyormuş demek ki. Böylesinin yüzüne denecek bir laf var ama diyecek insana denk gelmemiş, ondan böyle hadsiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?