Kadınlık onurumu düşündüm..

Psikoloğa bir yıldır gidiyor ilaçlı tedavi ile, iflah olmadı.
Ben de düzeleceğini zannetmiyorum. Aynı zamanda obsesif de. Zaten bu tarz rahatsızlıklar obsesif olmaya yatkınlık veriyormuş. Araştırmalarından yani..

Uygun değil aslında sen öyle inanmak istiyorsun.
Sana dostça söylüyorum esas senin terapiye ihtiyacın var. Hem yaşadıkların için hem de yanlış şemaların için. Durumun varsa hemen başla yoksa hiç değilse kitaplar oku. Şu an hızlıca Serhat Yabancı ve Derya Bal takip etmeni öneririm instadan. Kendini bulacaksın bazen. Çift rahimli olmak senin ayıbın mı? Birinden çalıp öı taktın, laf.
Yaradılış bu. İnsan sevince bak neler kabul ediyor. Eşinin deliliğini kabul etmişsin sen. Seni neden biri kabul etmesin? Kolay geliyor sana bu bildiğim biri diye. Hazır yemek var dolapta kötü de olsa soğuk da olsa yiyeyim yenisini pişirmeyeyim der gibi. Hangisi daha lezzetli?
Bir de garantisi yok.
Hayatını bu admaın vicdanına gel gitine bırakma.
Sen değerli değil misin? Kendini ona mı laok görüyorsun?

Kimbilir tedavi süreci ne kadar sürecek. Benim arkadaşım eşiyle gidiyor. Ki onların ki basit bı mesele... Aylardır gidiyorlar..
En az 3 yıl düzenli gitmeli. Kalıbımı basarım en geç on senansta bırakır. Gerçeklerle yüzleştikçe hazmedemez.

Durumum var. Evet gitmeliyim terapiye... Yazılarınızı okumak iyi geldi. Aydınlanma oluyor. Bu da benim terapiye ihtiyacım olduğunu gösteriyor.

En az 3 yıl düzenli gitmeli. Kalıbımı basarım en geç on senansta bırakır. Gerçeklerle yüzleştikçe hazmedemez.
3 yıl gitmez o. O kadar dayanmaz. Altından çok şeyler çıkar. Birden fazla durum mevcut onda... Benimki bağımlılık olabilir. Ya da bı daha sevilmemek korkusu. Gelecek kaygısı. Aslında bunları terapide konuşarak aşmam gerek.

Ben ağlamadım mi o kadar. Size gelmek istedik izin vermediniz diyor. Bakın ben evimden çıkalı 3 ay olmuş. Bu zaman zarfında 1 kere bile beni görmeyi zorlamadi. Kapımıza 1 kere geldi daha da gelmedi. İş yerimi biliyor. 1 kere uğramadı. Benden ne istiyorsun diyor. Yahuuu evimi bırakmışım. Senin kapılarda yatıp af dilemen lazım.. Telefonlarla hallolacak zannediyor.

Sevmiyor, anla artık bunu. Hiç sevmedi. Hasta olanın da akıllı bir anı olur, ben napıyorum der, çıkar 50 defa gelirdi.

Durumum var. Evet gitmeliyim terapiye... Yazılarınızı okumak iyi geldi. Aydınlanma oluyor. Bu da benim terapiye ihtiyacım olduğunu gösteriyor.
Kendine yapacağın en güzel iyilik olur. Çünkü bu durum aslında senin çocuğunla da ilişkini düzenlecek gelecekte.
Ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Elinde olsa, aana dönse, yalvarsa bu kadar istemeyeceksin onu. Sevgi böyle bir şey değil emin ol.
Sevgi daha yumuşak, insanı huzurlu hissettiren, yormayan, gidecek diye korkutmayan, insana zarar vermeyen bir şey olmalı. Bazı kitaplara başla şimdilik. Önce kendi özdeğerini yapılandır. Bi gelişim değişim göstermezsen yine benzer bir tip çekeceksin. Çünkü kendini eksik, hatalı, sorunlu görüp ezilmiş gibi karşındakinden alttaymış gibi davranacaksın o da seni cepte görüp kıymet vermeyecek. Halbuki sen değerlisin, insan gibi sevmeyi biliyorsun, kalbin var. Eksiklerine değil artılarına odaklan. Hangimizin eksiği yok ki? Senle aynı hataları yapmış biri olduğum için rahatça yazıyorum. Benim konum biraz daha farklı boşanıyorum. Ama kafam nasıl değişti inanamazsın. Bazen insan kendini göremiyor.
O değişmez onu salla ama sen değişebilir ve layık olduğunu yaşayabilirsin.
Geciktirme, erteleme imkanım var diyorsun o zaman bugün başla terapiye. Seninki de uzun sürecek. Kocamdan başka sorunum yok ki derken kendi şemalarını keşfedeceksin, çok şaşıracaksın. Uzun zaman terapi aldım ben de. Aydınlandım, dedim olay bendeymiş.

İnşallah senden çocugum olmaz nedir yaa sevisme mademnolmaz cocuğun hem sevisip hem olmasin demekte kacinci mallık seviyesi

Siz işe girince mi çocuk yapacakmış?
Ama o işe giderken siz uyuyorsunuz diye sorun etmiş erkek olarak kadınlık beklemiş sizden de siz çalışmazken adamlığı nereye gitmiş sorsaydınız.
Terbiyesiz adam, kadın çocuk yapmak için çalışmak mecburiyetinde miymiş!
Çok iyi yapmışsınız hiç pişman olmayın!

Bu adamdan bırakın baba olmayı cacığa hıyar bile olmazmış zaten!

Sakın kendinize bu kötülüğü yapmayın gerçekten!
Kapınızda ayılıp bayılsa da çıktığınız yoldan dönmeyin.
Evlilikte kavgalar olur ama sizinki bambaşka ve bu minvalde değerlendiremez.
Sizi boşanmaya zorlayan o zaaten!

Beyefendinin! aşağılayacağı horlayacağı kimse olmadığından boşlukta hissetmiş ondan boşanmak istemiyor..

Bence de

Sevmiyor, anla artık bunu. Hiç sevmedi. Hasta olanın da akıllı bir anı olur, ben napıyorum der, çıkar 50 defa gelirdi.
Anladık 50 defa sevmedi dediniz... Zor bir süreç
Aynen öyle ise girince de şartı oluyordu. 1 sene çalışacağım sonra çocuk düşünecek. Eğer 1 seneden önce işten ayrilirsan çocuk durumunu tekrardan rafa kaldırıyor. Yıpratıcı idi benim için. Duygularım hep yarım kalıyordu. Olmamış çocuk için engelli olursa kaldiramam diyordu. Daha olmamış çocuğun stresine sokuyordu beni

Bi gelişim değişim göstermezsen yine benzer bir tip çekeceksin.
Bundan da korkuyorum. Ama bana bu evlilik epey ders verdi... Evi terk ettiğinde canlı cenaze gibiydim. Daha yeni toparlaniyorum. Eski Seyma olmam için belli bi süre lazım gerek bana.

Kaynanam dedi ki; sen calışsaydın sizin çocuğunuz da olurdu arabanızda.
Sorsan bi tanecik errkek oğlu vardır onun. Ama yetmiyormuş demek ki. Böylesinin yüzüne denecek bir laf var ama diyecek insana denk gelmemiş, ondan böyle hadsiz.

İnşallah senden çocugum olmaz nedir yaa sevisme mademnolmaz cocuğun hem sevisip hem olmasin demekte kacinci mallık seviyesi

Sorsan bi tanecik errkek oğlu vardır onun. Ama yetmiyormuş demek ki. Böylesinin yüzüne denecek bir laf var ama diyecek insana denk gelmemiş, ondan böyle hadsiz.
Onlara ne desen boş. Ha duvara konuş ha onlara.. Denecek çok şey var da ben seviyemi düşürmek istemiyorum. Yoksa çok cirkeflik çıkardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…