Kadınlık onurumu düşündüm..

İşin komik tarafı. Kaynanam karismiyor gibi görünüp oğlu ile benim hakkımda konusmasi. Oğlu ağzından kaçırınca anlıyordum. Ben sana kaynanalik mi ettim diyordu ama benim cocugu ne zaman doguracagima kadar evimin temizliğine kadar yorum yapıyordu..Bı de demiş ki oğluna Şeyma yola gelmeyecek biri değil. Kendileri çok düzgün sanki..

Üzerinden zaman geçmiş az da olsa ama umarım vazgecmemissinizdir. Boşanma fikrini sizden önce ailesiyle paylaşması bile adam sıfatında bir bebe ile evli olduğunuzu göstergesi

Üzerinden zaman geçmiş az da olsa ama umarım vazgecmemissinizdir. Boşanma fikrini sizden önce ailesiyle paylaşması bile adam sıfatında bir bebe ile evli olduğunuzu göstergesi
Yok vazgeçmedim. Hâlâ imza atmasını bekliyorum. Haftaya eşyalarımı toplamaya gideceğim.

Ahahahah ay göÇümmm. Bulmuşlar sakin kadını. Bunlara bi tane fettan gelsin de görsünler, yola kim geliyormuş.

Yok vazgeçmedim. Hâlâ imza atmasını bekliyorum. Haftaya eşyalarımı toplamaya gideceğim.
Allah yardımcınız olsun. Hâlâ yalvarıyor mu size? Bide madem böyle üzülecekti niye başta saçma sapan şeyleri sorun etmiş ki anlamadım ben

Bundan da korkuyorum. Ama bana bu evlilik epey ders verdi... Evi terk ettiğinde canlı cenaze gibiydim. Daha yeni toparlaniyorum. Eski Seyma olmam için belli bi süre lazım gerek bana.
Gel git yapma. Eski alışkanlığına kolayca dönme. Onu dedi bunu dediyi boşver. Senin kendi sorunun ne ona bak.

Allah yardımcınız olsun. Hâlâ yalvarıyor mu size? Bide madem böyle üzülecekti niye başta saçma sapan şeyleri sorun etmiş ki anlamadım ben
Yalvarıyor diyemem. Telefonla ilk hafta ağladı zirladi. Sonra sesini kesti. 3 ay geçti görmedi de beni. En son dün konuştum artık imzayı atsın diye. Onda da ben bişey yapmadım dedi.

Nasil boyle insanlar var hala şasiyorum ne olcakti siz aman yapma etme deyip onun doymayan egosunu mu tatmin edecektiniz . Asla barismayin, geri adim atmayin .

Gel git yapma. Eski alışkanlığına kolayca dönme. Onu dedi bunu dediyi boşver. Senin kendi sorunun ne ona bak.
Aslında ben ne istediğimi biliyorum su an. Çok şükür kendimce kısa vadeli planlarım var:) adım adım gerçekleştirmek istiyorum. Hayatıma biri girer mi girmez mi bilemem ama önceliğim o değil. Önceliğim kendim. Kendime sarılıp kafamdaki isteklerimi Allah izin verirse gerçekleştirmek istiyorum.

Nasil boyle insanlar var hala şasiyorum ne olcakti siz aman yapma etme deyip onun doymayan egosunu mu tatmin edecektiniz . Asla barismayin, geri adim atmayin .
Hala bakın ara beni konuşalım diyor. Kendi aramıyor! :) Ona göre o iyi bı insan ve ben onu 3 sene kullandım. Kim kimi kullandı acaba. Evin faturasında mutfak masrafına kadar bana aitti. O ise maaşını cebine attı.Dolar ve Euro fırladı . O zenginleşti. Hayatını garanti altına almak istiyordu. Aldı.

Bir dünya zaman geçmiş aradan hala bekliyor musunuz, yerinizde olsam anlaşmayı imzalasın diye beklemem artık, gider çekişmeli açarım. Hala pes edip eve döneceğinizi düşünüyor.

Bir dünya zaman geçmiş aradan hala bekliyor musunuz, yerinizde olsam anlaşmayı imzalasın diye beklemem artık, gider çekişmeli açarım. Hala pes edip eve döneceğinizi düşünüyor.
Avukatımın inisiyatifinde o çekişmeli derse çekişmeli olur. Eve döneceğimi düşünüyor ama haftaya eşyalarımı alınca anlar gerçekleri .

Şimdi o şunu da düşünüyor... 2018 de altın çok düşüktü. Şimdi fırladı. O zaman 40 bin olan altın değerim su an 90 bin TL oldu. Altının düşmesini de bekleyebilir. Onlar çok sever altının düşmesini beklemeyi. Ama kaçarı yok sonuçta verecek

Yaşadığın durum gerçekten zor ve bayağı yorucu bir süreç. Bende benzer bir deneyim yaşadığım için sizi çok iyi anlıyorum ve hissettiklerinizi acınızı hissediyorum. Bende 7. Haftada bebeğimi kaybettim bu süreçte tek başıma atlattım ve eski eş olacak kişi tarafından aldatıldım ve psikolojik şiddete maruz kaldım. Altı ay es verdim kendimi toplamak için o süreçte hem çalıştım hem gözlemledim hemde iyice düşündüm, boşanmaya karar verdim. Ve akabinde de anlaşmalı boşandım. Bunlara dayanarak diyebilirim ki bebişlerin olmasının da olmamasının da bir nedeni var, ve hiçbirşey nedensiz değil bir hayrı var.
Senin eş kişisi tek kelimeyle hasta, narsist ve başka hastalıkları da var bence çünkü her hareketi yalnış kendiyle çelişiyor ve tutarsız. Laflarına değil yaptıklarına bak her davranışı bir öncekinden daha tuhaf.
Eşin biyolojik olarak büyümüş ama ruhen küçük kalmış yaptıklarını çocuk dahi yapmaz. O yüzden onda mantık arama. Üzülerek söylüyorum ama seni yürüyen atm olarak görmüş kendini geliştirmeni istemesi senin daha çok kazanman için, ve sürekli seni çalışmaya teşfiki o yüzden. Bunuda anca bencil ve hesapçı biri yapar. Ayrıca ben yalan söylediğinide düşünüyorum sana kredi kartıyla birşey almış ya maaşım bitti demiş bence o da yalan.. Kendi kazansa dahi hesap kitap yapıp kendi parasından az harcayıp gerisini biriktirmeye çalışıyordur. Korku evinde yaşamışssın sana çöp attığında sürekli banyo yaptırtması el yıkatması sistematik işkenceye girer.. Bunu araştır ve terapiye başla elinde bir raporda olsun bu bu da boşanmanı kolaylaştırır. Git terapi al bununla ilgili elinde bir belge olsun bir psikologtan aldığın. Önüne boşanma protokolunu koyduğunda de ki ; bana bu yaptığın sistematik işkencenin ve bu yüzden de psikolojimin bozulduğunun raporu var, doktorum polisi aramaya kalktı ben hapse girmene engel oldum bunun karşılığında senden anlaşmalı boşanma protokolünü imzalamanı istiyorum yoksa bu yaptığın işkence içinde hakkımı arayacağım de gözünü korkut ve sana zorla banyo yaptırdığını da herkese anlat ailene arkadaşlarına şahit topla. Soyadı senden
Konu sahibi konunu dehşet içinde okudum bende benzer bir durum yaşadım. Ve eşin olacak kişi tek kelimeyle hasta ve sana yapmadığını bırakmamış sistematik işkence de uygulamış. Bunca yaptıklarının bir bedeli olmalı hiçbir hakkını bırakma. Şuan biraz işim var işim biter bitmez napılabilir napılmaz yazacağım.

Terapiye bir an önce başla ve rapor al sana sistematik işkence yaptığına ve psikolojini bozduğuna dair. Senin çöp attığında banyo yapmaya zorlaması ve sana sürekli kendini geliştir diye zorlaması seni sürekli daha çok çalışmaya zorlaması bunlar hep planlı bir amaca hizmet eden ve psikolojiyi bozan şeyler. Sistematik işkenceye hapis cezası var mı bilmiyorum araştırmadım ama sen bunu avukatınada sor böyle bir rapor işe yarar. Eş olacak kişiye diyeceksin ki ben bunlarla ilgili terapi alıyorum doktorda senin yaptıklarına dair raporum var eğer anlaşma protokolunu imzalamazsan bu yaptığın işkenceyle ilgili de hukuki tüm haklarımı arayacağım belki hapse bile girebilirsin de, birde doktorum seninle ilgili polisi arıyordu ben engel oldum, buna karşılık, anlaşma protklü imzalamanı istiyorum de iyice gözünü korkut. Eş kişisiyle ilgili muhataplık durumun nedir bilmiyorum ama bence o ne yazarsa yazsın cevap verme direk avukatınla muhatap olsun, ancak sen genede bu raporu al mahkemede işine yarar bence. Ne demek bir insan çöp attı diye banyo yaptırtmak daha çok çalıştırtmak kendini geliştirmeye zorlamak ne sanıyor kendini bu? Bu arada bu bütün durumu işkence dahil hem ailene hemde soyadı senin kızlık soydndan farklı olan kişilere anlat, mahkemede en az iki şahidin olsun seni uzun süredir tanıyan. Hiçbir eşyanı hakkınıda bu eş kişisinde bırakma. Sakın kararından vazgeçme o naparsa yapsın ne derse desin sen haklısın bunu unutma ve emeğine üzülmede üstüne düşeni fazlasıyla yaptın.. daha fazla yorulma sen kimsenin terapi merkezi değilsin bunu unutma. Vur tekmeyi hiç gözün arkaya bakmasın. Genceciksin daha, senin eş kişisinin yaptığı yanına kalmaz baharları bahçe görmez inşallah kurtulursun bundan.. Bebeğine de çok üzüldüm benim bebek de 7. Haftada düştü.. Her şerde bir hayır var.

Not: önceki mesajımda internet birden koptu bende göremedim mesajın gidip gitmediğini tekrara düştüm.

Boşanın dalga mı geçiyo sizle bi istiyorum bi istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…