Üzerinden zaman geçmiş az da olsa ama umarım vazgecmemissinizdir. Boşanma fikrini sizden önce ailesiyle paylaşması bile adam sıfatında bir bebe ile evli olduğunuzu göstergesiArkadaşlar merhaba,
Şu an boşanma sürecindeyim.
Bu duruma nasıl geldim?
Eşimle ilk sene bir problem yoktu.
Gebelik dönemim oldu ama anomali nedeni ile sonlandırıldı. Sonra işsizlik sürecim başladı. Eşim bu durumlardan sonra anlasamadigimizi söyledi. Hiç kavgalarimiz yoktu. Öyle agresif biri de değilim. Tabi ben ağladım zirladim. Durduk yere bunu demesi... Pandemiden hemen önce annesine mesaj atmış ben boşanmak istiyorum diye... Ben bunu gördüm ama tepki vermedim. Sonra Google da boşanma davasını araştırmış. Bunu tartışma sırasında ona söyledim. Ses yok. Çocuk istiyordum. Her tartışmada çocuk istemiyorum diyordu. Sonra ailemin evine geldik birlikte.. Onlara ayrılmak istediğini söyledi. Tartışma sırasında davayı ben değil sen açacaksın diyordu. Açarsam geri dönüşü olmaz dedim. Sen yapamazsin diyordu.Sebep ise; salatayı önden yemem ve sabah o işe giderken uyumam imiş. Ailem şaşırdı. Bizi geri gönderdiler . Neyse yine bir gün öfkelendi inşaallah senden çocuğum olmaz senden anne olmaz sana güvenmiyorum dedi. En sonunda da sevmiyorum sevmiyorum inşaallah senden ayrılmak nasip olur dedi... Severek evlenmiştir... Sonuç boşanma davası açtım. Ağladı zirladi. Orayı burayı arayıp iptal etmemi istedi. Ama dönüşü yok.
Yorumlarınızı bekliyorum.
Yok vazgeçmedim. Hâlâ imza atmasını bekliyorum. Haftaya eşyalarımı toplamaya gideceğim.Üzerinden zaman geçmiş az da olsa ama umarım vazgecmemissinizdir. Boşanma fikrini sizden önce ailesiyle paylaşması bile adam sıfatında bir bebe ile evli olduğunuzu göstergesi
Ahahahah ay göÇümmm. Bulmuşlar sakin kadını. Bunlara bi tane fettan gelsin de görsünler, yola kim geliyormuş.İşin komik tarafı. Kaynanam karismiyor gibi görünüp oğlu ile benim hakkımda konusmasi. Oğlu ağzından kaçırınca anlıyordum. Ben sana kaynanalik mi ettim diyordu ama benim cocugu ne zaman doguracagima kadar evimin temizliğine kadar yorum yapıyordu..Bı de demiş ki oğluna Şeyma yola gelmeyecek biri değil. Kendileri çok düzgün sanki..
Ben Allah'a havale ettim. Fırtınaya tutulunca görecekler.Ahahahah ay göÇümmm. Bulmuşlar sakin kadını. Bunlara bi tane fettan gelsin de görsünler, yola kim geliyormuş.
Onun da doğurduğunu yola getirirler bir gün.Ben Allah'a havale ettim. Fırtınaya tutulunca görecekler.
Allah yardımcınız olsun. Hâlâ yalvarıyor mu size? Bide madem böyle üzülecekti niye başta saçma sapan şeyleri sorun etmiş ki anlamadım benYok vazgeçmedim. Hâlâ imza atmasını bekliyorum. Haftaya eşyalarımı toplamaya gideceğim.
Gel git yapma. Eski alışkanlığına kolayca dönme. Onu dedi bunu dediyi boşver. Senin kendi sorunun ne ona bak.Bundan da korkuyorum. Ama bana bu evlilik epey ders verdi... Evi terk ettiğinde canlı cenaze gibiydim. Daha yeni toparlaniyorum. Eski Seyma olmam için belli bi süre lazım gerek bana.
Yalvarıyor diyemem. Telefonla ilk hafta ağladı zirladi. Sonra sesini kesti. 3 ay geçti görmedi de beni. En son dün konuştum artık imzayı atsın diye. Onda da ben bişey yapmadım dedi.Allah yardımcınız olsun. Hâlâ yalvarıyor mu size? Bide madem böyle üzülecekti niye başta saçma sapan şeyleri sorun etmiş ki anlamadım ben
Nasil boyle insanlar var hala şasiyorum ne olcakti siz aman yapma etme deyip onun doymayan egosunu mu tatmin edecektiniz . Asla barismayin, geri adim atmayin .Arkadaşlar merhaba,
Bu duruma nasıl geldim?
Gebelik dönemim oldu ama anomali nedeni ile sonlandırıldı. Sonra işsizlik sürecim başladı. Eşim bu durumlardan sonra anlasamadigimizi söyledi. Hiç kavgalarimiz yoktu. Öyle agresif biri de değilim. Tabi ben ağladım zirladim. Durduk yere bunu demesi... Pandemiden hemen önce annesine mesaj atmış ben boşanmak istiyorum diye... Ben bunu gördüm ama tepki vermedim. Sonra Google da boşanma davasını araştırmış. Bunu tartışma sırasında ona söyledim. Ses yok. Çocuk istiyordum. Her tartışmada çocuk istemiyorum diyordu. Sonra ailemin evine geldik birlikte.. Onlara ayrılmak istediğini söyledi. Tartışma sırasında davayı ben değil sen açacaksın diyordu. Açarsam geri dönüşü olmaz dedim. Sen yapamazsin diyordu.Sebep ise; salatayı önden yemem ve sabah o işe giderken uyumam imiş. Ailem şaşırdı. Bizi geri gönderdiler . Neyse yine bir gün öfkelendi inşaallah senden çocuğum olmaz senden anne olmaz sana güvenmiyorum dedi. En sonunda da sevmiyorum sevmiyorum inşaallah senden ayrılmak nasip olur dedi... Severek evlenmiştir... Sonuç boşanma davası açtım. Ağladı zirladi. Orayı burayı arayıp iptal etmemi istedi. Ama dönüşü yok.
Aslında ben ne istediğimi biliyorum su an. Çok şükür kendimce kısa vadeli planlarım var:) adım adım gerçekleştirmek istiyorum. Hayatıma biri girer mi girmez mi bilemem ama önceliğim o değil. Önceliğim kendim. Kendime sarılıp kafamdaki isteklerimi Allah izin verirse gerçekleştirmek istiyorum.Gel git yapma. Eski alışkanlığına kolayca dönme. Onu dedi bunu dediyi boşver. Senin kendi sorunun ne ona bak.
Hala bakın ara beni konuşalım diyor. Kendi aramıyor! :) Ona göre o iyi bı insan ve ben onu 3 sene kullandım. Kim kimi kullandı acaba. Evin faturasında mutfak masrafına kadar bana aitti. O ise maaşını cebine attı.Dolar ve Euro fırladı . O zenginleşti. Hayatını garanti altına almak istiyordu. Aldı.Nasil boyle insanlar var hala şasiyorum ne olcakti siz aman yapma etme deyip onun doymayan egosunu mu tatmin edecektiniz . Asla barismayin, geri adim atmayin .
Bir dünya zaman geçmiş aradan hala bekliyor musunuz, yerinizde olsam anlaşmayı imzalasın diye beklemem artık, gider çekişmeli açarım. Hala pes edip eve döneceğinizi düşünüyor.Yok vazgeçmedim. Hâlâ imza atmasını bekliyorum. Haftaya eşyalarımı toplamaya gideceğim.
Yok vazgeçmedim. Hâlâ imza atmasını bekliyorum. Haftaya eşyalarımı toplamaya gideceğim.
Avukatımın inisiyatifinde o çekişmeli derse çekişmeli olur. Eve döneceğimi düşünüyor ama haftaya eşyalarımı alınca anlar gerçekleri .Bir dünya zaman geçmiş aradan hala bekliyor musunuz, yerinizde olsam anlaşmayı imzalasın diye beklemem artık, gider çekişmeli açarım. Hala pes edip eve döneceğinizi düşünüyor.
Yaşadığın durum gerçekten zor ve bayağı yorucu bir süreç. Bende benzer bir deneyim yaşadığım için sizi çok iyi anlıyorum ve hissettiklerinizi acınızı hissediyorum. Bende 7. Haftada bebeğimi kaybettim bu süreçte tek başıma atlattım ve eski eş olacak kişi tarafından aldatıldım ve psikolojik şiddete maruz kaldım. Altı ay es verdim kendimi toplamak için o süreçte hem çalıştım hem gözlemledim hemde iyice düşündüm, boşanmaya karar verdim. Ve akabinde de anlaşmalı boşandım. Bunlara dayanarak diyebilirim ki bebişlerin olmasının da olmamasının da bir nedeni var, ve hiçbirşey nedensiz değil bir hayrı var.Arkadaşlar merhaba,
Bu duruma nasıl geldim?
Konu sahibi konunu dehşet içinde okudum bende benzer bir durum yaşadım. Ve eşin olacak kişi tek kelimeyle hasta ve sana yapmadığını bırakmamış sistematik işkence de uygulamış. Bunca yaptıklarının bir bedeli olmalı hiçbir hakkını bırakma. Şuan biraz işim var işim biter bitmez napılabilir napılmaz yazacağım.Arkadaşlar merhaba,
Bu duruma nasıl geldim?
Boşanın dalga mı geçiyo sizle bi istiyorum bi istemiyorumArkadaşlar merhaba,
Bu duruma nasıl geldim?
Aynı tespitleri ben kendim ona koydum. Anlattığım yakınlarım da aynısını dedi.Senin eş kişisi tek kelimeyle hasta, narsist ve başka hastalıkları da var bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?