- 22 Kasım 2021
- 85
- 87
- 3
Hiç bir tutulur yanı yok. Çok haklısın ve çok haklılar. Kararından sakın vazgeçme gözünü boyamasına izin verme.Aynı tespitleri ben kendim ona koydum. Anlattığım yakınlarım da aynısını dedi.
Üzülerek söylüyorum ama seni yürüyen atm olarak görmüş kendini geliştirmeni istemesi senin daha çok kazanman için, ve sürekli seni çalışmaya teşfiki o yüzden. B
Cok çok teşekkür ederim. Yarın avukatimi arayıp konuşacağım. Onun muhatap olmuyorum. Bu konuda da olmak istemiyorum. Avukatım aracılığı ile iletebilirim. Evet hala o sıkıntilar üzerimde... Biraz daha onla yasasaydim benliğimi kaybedebilirdim.Terapiye bir an önce başla ve rapor al sana sistematik işkence yaptığına ve psikolojini bozduğuna dair. Senin çöp attığında banyo yapmaya zorlaması ve sana sürekli kendini geliştir diye zorlaması seni sürekli daha çok çalışmaya zorlaması bunlar hep planlı bir amaca hizmet eden ve psikolojiyi bozan şeyler. Sistematik işkenceye hapis cezası var mı bilmiyorum araştırmadım ama sen bunu avukatınada sor böyle bir rapor işe yarar. Eş olacak kişiye diyeceksin ki ben bunlarla ilgili terapi alıyorum doktorda senin yaptıklarına dair raporum var eğer anlaşma protokolunu imzalamazsan bu yaptığın işkenceyle ilgili de hukuki tüm haklarımı arayacağım belki hapse bile girebilirsin de, birde doktorum seninle ilgili polisi arıyordu ben engel oldum, buna karşılık, anlaşma protklü imzalamanı istiyorum de iyice gözünü korkut. Eş kişisiyle ilgili muhataplık durumun nedir bilmiyorum ama bence o ne yazarsa yazsın cevap verme direk avukatınla muhatap olsun, ancak sen genede bu raporu al mahkemede işine yarar bence. Ne demek bir insan çöp attı diye banyo yaptırtmak daha çok çalıştırtmak kendini geliştirmeye zorlamak ne sanıyor kendini bu? Bu arada bu bütün durumu işkence dahil hem ailene hemde soyadı senin kızlık soydndan farklı olan kişilere anlat, mahkemede en az iki şahidin olsun seni uzun süredir tanıyan. Hiçbir eşyanı hakkınıda bu eş kişisinde bırakma. Sakın kararından vazgeçme o naparsa yapsın ne derse desin sen haklısın bunu unutma ve emeğine üzülmede üstüne düşeni fazlasıyla yaptın.. daha fazla yorulma sen kimsenin terapi merkezi değilsin bunu unutma. Vur tekmeyi hiç gözün arkaya bakmasın. Genceciksin daha, senin eş kişisinin yaptığı yanına kalmaz baharları bahçe görmez inşallah kurtulursun bundan.. Bebeğine de çok üzüldüm benim bebek de 7. Haftada düştü.. Her şerde bir hayır var.
Not: önceki mesajımda internet birden koptu bende göremedim mesajın gidip gitmediğini tekrara düştüm.
Valla U dönüşü olmuş onun için :) Sen yine iyi sabretmişsin okurken on kere boşandımArkadaşlar merhaba,
Şu an boşanma sürecindeyim.
Bu duruma nasıl geldim?
Eşimle ilk sene bir problem yoktu.
Gebelik dönemim oldu ama anomali nedeni ile sonlandırıldı. Sonra işsizlik sürecim başladı. Eşim bu durumlardan sonra anlasamadigimizi söyledi. Hiç kavgalarimiz yoktu. Öyle agresif biri de değilim. Tabi ben ağladım zirladim. Durduk yere bunu demesi... Pandemiden hemen önce annesine mesaj atmış ben boşanmak istiyorum diye... Ben bunu gördüm ama tepki vermedim. Sonra Google da boşanma davasını araştırmış. Bunu tartışma sırasında ona söyledim. Ses yok. Çocuk istiyordum. Her tartışmada çocuk istemiyorum diyordu. Sonra ailemin evine geldik birlikte.. Onlara ayrılmak istediğini söyledi. Tartışma sırasında davayı ben değil sen açacaksın diyordu. Açarsam geri dönüşü olmaz dedim. Sen yapamazsin diyordu.Sebep ise; salatayı önden yemem ve sabah o işe giderken uyumam imiş. Ailem şaşırdı. Bizi geri gönderdiler . Neyse yine bir gün öfkelendi inşaallah senden çocuğum olmaz senden anne olmaz sana güvenmiyorum dedi. En sonunda da sevmiyorum sevmiyorum inşaallah senden ayrılmak nasip olur dedi... Severek evlenmiştir... Sonuç boşanma davası açtım. Ağladı zirladi. Orayı burayı arayıp iptal etmemi istedi. Ama dönüşü yok.
Yorumlarınızı bekliyorum.
Davada talep etsin hesap dökümünü, içi rahat etsin. Gerçi onun da sonu boşanmak ama olsunduTelefon faturam 200 küsur gelmişti net aşımından. Bana hesap soruyor. Kiminle görüştün hayatında biri mi var? Allah'tan korkmaz manyak ruhlu ya
Aynısını dedim. O şizofren kafasında kuruyor.Davada talep etsin hesap dökümünü, içi rahat etsin. Gerçi onun da sonu boşanmak ama olsundu
Ağzından çıkan her şeyi kanıtlamak zorunda. Yok öyle.Aynısını dedim. O şizofren kafasında kuruyor.
Zaten kanıtladı ki.. Barışmak için benim en yakınlarımi arayıp agladi zirladi ve tüm dediklerini kabul de etti. Ona rağmen hala diretiyor. Dün geri dönüşü yok mu diyordu bugün hayatında biri mi var diyor:)))Ağzından çıkan her şeyi kanıtlamak zorunda. Yok öyle.
Kendi de biliyor, herkes ondan iyi. :)Zaten kanıtladı ki.. Barışmak için benim en yakınlarımi arayıp agladi zirladi ve tüm dediklerini kabul de etti. Ona rağmen hala diretiyor. Dün geri dönüşü yok mu diyordu bugün hayatında biri mi var diyor:)))
Yani burada kaynananıza çok şey derdim ama terbiyem müsaade etmiyor.Kaynanam dedi ki; sen calışsaydın sizin çocuğunuz da olurdu arabanızda.
Pandemide iş yeri evden çalışmaya gönderdi. 2 sene evde oturdu .Ek iş bile yapmadı. Ben iş bulamadığım için bana baskılar yaptı. Sırf onun baskısı yüzünden çalışmak istemiyordum. Çünkü benim isteklerine saygısı yoktu. Kaldı ki durumumuz da iyi idi. Su an calisiyorum. Ama sevdiğim bı iş . O zaman iş yerimde alakalı sıkıntılarım vardı ona rağmen illa orada çalışacaksın diyorduYani burada kaynananıza çok şey derdim ama terbiyem müsaade etmiyor.
Madem araba istiyor oğulları ikinci bir işte çalışsın, siz evlenirken araba taahhüdünde mi bulundunuz.
Başka eşek bulsunlar kendilerine..
Kararlı ol.. asla geri dönme yol yakınken bırakArkadaşlar merhaba,
Şu an boşanma sürecindeyim.
Bu duruma nasıl geldim?
Eşimle ilk sene bir problem yoktu.
Gebelik dönemim oldu ama anomali nedeni ile sonlandırıldı. Sonra işsizlik sürecim başladı. Eşim bu durumlardan sonra anlasamadigimizi söyledi. Hiç kavgalarimiz yoktu. Öyle agresif biri de değilim. Tabi ben ağladım zirladim. Durduk yere bunu demesi... Pandemiden hemen önce annesine mesaj atmış ben boşanmak istiyorum diye... Ben bunu gördüm ama tepki vermedim. Sonra Google da boşanma davasını araştırmış. Bunu tartışma sırasında ona söyledim. Ses yok. Çocuk istiyordum. Her tartışmada çocuk istemiyorum diyordu. Sonra ailemin evine geldik birlikte.. Onlara ayrılmak istediğini söyledi. Tartışma sırasında davayı ben değil sen açacaksın diyordu. Açarsam geri dönüşü olmaz dedim. Sen yapamazsin diyordu.Sebep ise; salatayı önden yemem ve sabah o işe giderken uyumam imiş. Ailem şaşırdı. Bizi geri gönderdiler . Neyse yine bir gün öfkelendi inşaallah senden çocuğum olmaz senden anne olmaz sana güvenmiyorum dedi. En sonunda da sevmiyorum sevmiyorum inşaallah senden ayrılmak nasip olur dedi... Severek evlenmiştir... Sonuç boşanma davası açtım. Ağladı zirladi. Orayı burayı arayıp iptal etmemi istedi. Ama dönüşü yok.
Yorumlarınızı bekliyorum.
Sizlere bir sorum olacak. Hani evlilik 5 senede oturuyor diyorlar yaa acaba ben diyorum çok mu keskinim. Sabretseydim değişkenlik olur muydu?Kararlı ol.. asla geri dönme yol yakınken bırak.
Annem ile babam 20 senelik evliliklerinin üzerine boşandilar. Sayılara takılmayın bence.Sizlere bir sorum olacak. Hani evlilik 5 senede oturuyor diyorlar yaa acaba ben diyorum çok mu keskinim. Sabretseydim değişkenlik olur muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?