Kadınlık onurumu düşündüm..

Bir tek göremeyen ben olmuşum. Kendimi akıllı zannederdim. Babam annem herkes bunu diyor.
Üzülerek söylüyorum ama seni yürüyen atm olarak görmüş kendini geliştirmeni istemesi senin daha çok kazanman için, ve sürekli seni çalışmaya teşfiki o yüzden. B

Cok çok teşekkür ederim. Yarın avukatimi arayıp konuşacağım. Onun muhatap olmuyorum. Bu konuda da olmak istemiyorum. Avukatım aracılığı ile iletebilirim. Evet hala o sıkıntilar üzerimde... Biraz daha onla yasasaydim benliğimi kaybedebilirdim.

Telefon faturam 200 küsur gelmişti net aşımından. Bana hesap soruyor. Kiminle görüştün hayatında biri mi var? Allah'tan korkmaz manyak ruhlu ya

Valla U dönüşü olmuş onun için :) Sen yine iyi sabretmişsin okurken on kere boşandım o yüzden hep şunu diyorum bi evlilikte önce saygı gelmeli tabi ki sevgisiz de olmaz ama bu tarz kavga, ağır konuşmalarda sevgi bitiyor hatta soğuyorsun her geçen gün. O yüzden saygısını her daim devam ettirebilen biri önemli ki bunu bulmakta zor o ayrı :) Yalnız niye birden böyle bir şey istemiş onu anlamadım seni ondan kısa süreliğine de olsa soğutan ya da uzaklaştıran ne olmuş olabilir hiç sordun mu kendisine? Tamam boşanalım ama bana gerçeği söyle de mesela. Hayır boşanmak istemesini önce sana söylemesi gerekirken annesine demesi de hoş değil. Ve sen daha anne olmadan anneliğine hakaret etmesi kabul edilebilir bir şey değil. Bence şanslısın çocuk olsaydı bir de onun için katlanmak isteyecektin daha çok kararsız kalıp stresten çıkamazdın ama şimdi nasıl bir baba olacağını hatta olamayacağını anlamış oldun bence. Bana göre baba olupta senin zor zamanında yanında olacak iyi bir baba değil tabi çocuğu olunca hisleri değişir mi bilmem ama pek sanmıyorum yeterince sana hakaret etmiş sabretmişsin yol yakından boşan derim. Hem her insan hata yapar artık acele etmez iyice tanır saygısıda kusur etmeyen biriyle evlenirsin inşallah. Umarım yanlış bir şey yazmamışımdır kuzenim de hemen hemen aynı şeyleri yaşadığı için sinirli hissediyorum kendimi

Telefon faturam 200 küsur gelmişti net aşımından. Bana hesap soruyor. Kiminle görüştün hayatında biri mi var? Allah'tan korkmaz manyak ruhlu ya
Davada talep etsin hesap dökümünü, içi rahat etsin. Gerçi onun da sonu boşanmak ama olsundu

Ağzından çıkan her şeyi kanıtlamak zorunda. Yok öyle.
Zaten kanıtladı ki.. Barışmak için benim en yakınlarımi arayıp agladi zirladi ve tüm dediklerini kabul de etti. Ona rağmen hala diretiyor. Dün geri dönüşü yok mu diyordu bugün hayatında biri mi var diyor:)))

Kendi de biliyor, herkes ondan iyi. :)

Kaynanam dedi ki; sen calışsaydın sizin çocuğunuz da olurdu arabanızda.
Yani burada kaynananıza çok şey derdim ama terbiyem müsaade etmiyor.
Madem araba istiyor oğulları ikinci bir işte çalışsın, siz evlenirken araba taahhüdünde mi bulundunuz.
Başka eşek bulsunlar kendilerine..

Pandemide iş yeri evden çalışmaya gönderdi. 2 sene evde oturdu .Ek iş bile yapmadı. Ben iş bulamadığım için bana baskılar yaptı. Sırf onun baskısı yüzünden çalışmak istemiyordum. Çünkü benim isteklerine saygısı yoktu. Kaldı ki durumumuz da iyi idi. Su an calisiyorum. Ama sevdiğim bı iş . O zaman iş yerimde alakalı sıkıntılarım vardı ona rağmen illa orada çalışacaksın diyordu

Ben şunu söyleyebilirim. Eğer ben kesinlikle calismayacagim deseydim boşanma davasını bana o açardı. Tünelin sonunda ışık göstermediği için ben de çalışmam için bir sebep bulamıyordum. Daha iyi hayat için diyordu .. Daha iyi hayat tek taraflı olmuyor.Kendi istediği zaman çocuk olacak. Kendi istedigi süre calisacagim vs vs.

Günler geçtikçe anlıyorum ki benim toksik bir iliskim varmış. Ben çok sevmişim o ise kendi istekleri yapılınca mutlu olmuş yapılmayınca hep eleştirmiş. Ama ben çok sevdiğim için alttan almışım.. Kaybetme korkum yokru sadece mutlu bir yuvam olsun istedim. Çünkü paraya pula ihtiyacım yoktu ama o daha çok istiyordu. Beni hayata toz pembe bakmakla suçladığında anlamamıştım. Hoş hiç anlamamisim o ayrı. Bana yariliktan bahsettiğinde çok ağlamıştim. Demek ki bu davranışlarım onda [bu benden ayrılmaz ] düşüncesi uyandırmış. Halbuki derdim yol arkadaşı idi..Şimdi anlıyorum ki ben yol arkadaşı isterken o gelecegini garanti altına almaya çalışmış. Şimdi ise benim biri ile görüştüğümu o yüzden ondan ayrıldığımi zannediyor. Halbuki benimki sadece bir analizdi. Yaşadıklarımı devam edip etmeyeceğini beklemekti. Baktım ki olacak gibi değil sürekli ayrılık lafı ve benim için sevgi mücadelesi olmayan bir insan... İyi ki bu kararı almışım son duyduğum (Senin hayatında biri mi var? Telefon faturan yüksek) deyince daha iyi anladım. Olaylar farklı ama sonuçlar aynı... Sağlıklı biri oldugunu düşünmüyorum. Beni de zaten sevmiyor. Onunkisi sadece yalnızlık korkusu imiş. Gercek sevgi benimki imiş. Ben de mantigimin yolunda gidince yol vermişim. Her insanda bı nebze olsun yalnızlık korkusu olur. Ama benim temel isteğim bir ailemin olması idi. Onun ise hayallerinin gerçekleşmesi idi. Ben onun hayallerinin gerçekleşmesi için bir basamak idim. Tabii ki de hayal olacak. Ama bu karşı taraftaki insanın önüne geçmemeli. Sen iyi ol mutlu ol her şey olur demeli. Bunu duymadım. Sorumluluk ona ağır geldikce ayrılık kelimeleri havada uçuştu. Ben yoruluyordum. Çok hem de... Su an yorgunluğum yok. Ama yalnızlığım var... Bununla baş etmek için de planlarım olmalı. Çok şükür ailem hep yanımda. Ama aile de bı yere kadar. Kendi başıma yol almalı devam etmeliyim. Yalnız öleceğimi bilsem bile. Ya kalıp toksit şekilde yasayacaktim ya da bu yola gidecektim.

Beni tutan ise onun kibar davranmasi ev işlerinde istediğimde yardım etmesi imiş... Ama dönüp baktığımda tekmisim. Bunu ona da söylemiştim ama umursamadım. Tek olduğumu nasıl anladim. Her zor koşulda insan teselli arıyor. İsteklerine kulak verilmesini istiyor. O içinden gelerek değil ben kirilmayayim diye yapıyordu. Bunu da diyordu sen kırılma diye yaptım. Halbuki kirilacak bir durumum yok . Ki öyle kırılgan biri hiç değilim. Aslında sen kırılma diye yaptım kelimesinin turkcesini çok sonradan ben anladım. Şunu demek istiyor ben bunu aslında yapmak istemiyorum ama sen istediğin için de yapıyorum. Ama ben yaparken hiç mutlu olmuyorum. Ben onun mutlu olmadığı kısmı hiç anlamadım. Çünkü bana tartışma anında gösteriyordu o yüzünü. Halbuki ben onun mutsuz olacağı hiç birşeyi yapmıyordum. Belki de 3 yıl devam etmesinin sebebi bu idi. Ben ısrarcı ben merkezci ya da hayır kelimesini sürekli söyleyen biri olsaydım daha fazla durmazdi. Ben iyi olduğum için o iyiydi. Ben samimi idim o oynuyordu ben gerçek zannediyordum. Hepsi bu

Çocuk meselesindeki gibi... Ben istiyordum ama o içten içe istemiyormuş... Bana demedi. Çocuk oldu. Gebelik sonlandırıldı. Aylar sonra ben istemiyordum sen istediğin için oldu dedi...Ben mutlu olurken o mutsuz oluyordu ben bunu bilmiyordum. İçine atıyordu... Sonra bunun adını fedakarlık koyuyordu. Bu fedakarlık değil... Bu gerçek duygularını söylememek. Gerçek duygularini söylediğinde ise şok etkisi oluyordu.. Ben bunu bilmiyordum diyorsunuz şaşırıp kalıyorsunuz.. O zaman ben ne için kürek çekmişim diyorsunuz. O yüzden bana hep diyordu ben çabalıyorum sen cabalamiyorsun. Halbuki ben hep aynı bendim. Ama o evliliği yapılması gereken vazifeler olarak görmüş. Evlilik vazife değildir. Her şeyden önce zor zamanda iyi zamanda yoldaşlıktir. Vazifeler sadece hayatı düzene koymak içindir.

Ben işe girmek için teklif aldığımda sevincinden oynardı. Hemen hayaller kurmaya başlardı...

Kararlı ol.. asla geri dönme yol yakınken bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…