Kadınlık onurumu düşündüm..

Sizlere bir sorum olacak. Hani evlilik 5 senede oturuyor diyorlar yaa acaba ben diyorum çok mu keskinim. Sabretseydim değişkenlik olur muydu?
Züğürt tesellisi o. 10 yıllık eşinin türlü türlü huyları çıkıp boşanan da var. Evlilik ömür boyu sürmeli diye bir şey yok ki.

ana kuzusunu evine gonderelim
Annem üzülmesin deyip durdu. Sonunda dağılan biz olduk. Umrunda mı zannetmiyorum. Çaba var mı? 1 hafta ağladı zirladi sonrası yok. 3 ay geçti ailem istemiyor diye beni 1 kere bile görmek için cabalamadi. Ailen istemedi ben ne yapayım dedi. Bence isteseydi aile falan hikaye. İşte bunları da düşündükçe daha çok hayal kırıklığı yaşıyorum.

Kaynanam annemi 1 kere aradı sonrası gelmedi. Ailem evine kabul etmediği için o da hiç bişey yapmadı. Sen bilirsin dedi benim yapabileceğim bişey yok dedi.

Sizlere bir sorum olacak. Hani evlilik 5 senede oturuyor diyorlar yaa acaba ben diyorum çok mu keskinim. Sabretseydim değişkenlik olur muydu?
Evliliğin oturması zaman alabilir ama kişilikler uyumlu ve düzenle ilgili basit çatışmalar varsa oturur. Sizinkindeki sorun asla çözülmez

Evet arkadaşlar yeni gelişme ile karşınızdayım. Dün eşyalarımı almaya gittim. Annesi evde idi kapıyı açmadı. Ben de cilingirciyi aradım. Beni duyunca hemen oğlunu aradı oğlu geldi kapıyı açtı. Girdim içeri salondaki eşyalarımın yerini düzeltmişler. Tabii açtım ağzımı yumdum gözümü. 2 sene çok sustum çünkü... Anası telefon elinde video çekiyor... Oğlu video çekiyor. Neymiş onların eşyasını alırız diye. Anasının bana aldığı robot vardı. Onu elime aldım. Dedi ki onu annem aldı. Ben de bıraktım. Düşünün evin her şeyini ben aldığım için onu da kendim aldım zannettim. O kadar çok şey söyledim ki bı kere ağızlarını açıp da sen de şunu dedin yaptın diyemediler. Oğlu nereye gitse anası oraya geliyor. Ben de sinirlendim çik odadan dedim. Polis çağırdılar. Polis bişey yapmadı. Dedi ki eşinizden şikayetçi iseniz eşiniz karakola gelecek. Şikayetçiyim dedi. O zaman siz de gelip ifade vereceksiniz deyince vazgeçti.

Hep anasının yönlendirmesi ile. Oğlu ile salonda son kez konuşurken anası geldi oturdu. Sen niye oturdun dedim . Oğlu anne sen çık deyince çıktı. Oğluna sana hakkımı helal etmiyorum dedim. Annene de. Bu evlilik ikiniz yüzünden bitti. Bunu bilin dedim. Bana ne derse beğenirsiniz .. Şeyma gitme.. Telefonunu mu yeniledin??
Sanki hicbisey olmamış gibi. Hiç Allah'tan korkmadilar.

Kendini kurtardığın için şükür kurbanı kesöen lazım. Allah seni bundan sonra iyilerle karşılaştırsın inşallah

Hiç düşünmeden boşanın aile büyüklerinin de araya girmesine izin vermeyin barıştırma çabalarına falan bi kere hamilelik konusunda zaten zor bi dönem geçirmişsiniz destek olması gerekirken saçma tutumlar göstermiş. Salatayı önden yemek vs. dikkat ettiği sırf soğumak için sebep bulduğu şeyler de komik zaten sevmiyorum diye bi cümle bir kere ağzından çıkmış bence düşünmeyin ileride çok daha üzülürsünüz.

Sal gitsin. Bi gelecek var onların başına. Kendileri gibi birini bulup dünya kaç bucak görmeleri için, sal bir an önce görsünler.

Çok çok teşekkür ederim. Zaten ailem evine kabul etmedi ailesini. Dün eşyalarımı alırken sustuklarimi söyledim. Bir kere ağızlarını açıp sen de bunu bize dedin diyemediler. Kaynana olacak kadına dedim ki sen hiç beni dinlemedin. Bana susarak kafa sallıyor. Bi de diyor ki beş vakit huzura duruyoruz. Bunlar kimin huzuruna duruyor ben bilmiyorum. Allah'tan korkmuyorlar. Dün paramparça oldum basım çatladı agridan

Dün bornozları alırken oradan benim bornozu almayın diye seslendi. Annem bana gösterdi hangisi diye ben de söyledim. Sonra anasının bana aldığı çanta vardı bu sizin dedim. O sende kalsın dedi. Daha demin bornoza laf eden aldıkları çanta sende kalsın diyorsun dedim ne dediğini bilmiyorsun dedim. Beyaz eşyalar ortak dedi 3 bin TL ben vermiştim dedi. Ben şok oldum. 4 sene önce verdiği parayı hatırlaması bana garip geldi. Annesinin bana aldığı robot için onu annem aldı dedi ben de koydum. Halbuki benim robotumu kendisi bozmuştu. Diyecek şey bulamıyorum Allah beni kurtardı tek bildiğim şey bu

Beni hem polise şikayet edip hem eşyalarıma dokunma diyen biri sonra kalktı bana gitme dedi. Duygularından hiç emin değil. Ne istediğini bilmiyor. Sadece yoruyor. Dün şunu anladım. Olumsuz bir vakada direktmen silip atıyor panikliyor. Sana yöneliyor. Seninle iletişime geçip durumu çözmüyor.

Dün ona son konuşmamı yaptığımda gözleri kıpkırmızı oldu. O bakışlar vicdan bakışları idi... Susturuyordu vicdanını.. Yıkılması gereken ben iken onun yıkıldığını gördüm gözlerinde...

Umarım bundan sonra yüzünüz güler ve karşınıza sizi hakedecek birisi çıkar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…