- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
Züğürt tesellisi o. 10 yıllık eşinin türlü türlü huyları çıkıp boşanan da var. Evlilik ömür boyu sürmeli diye bir şey yok ki.Sizlere bir sorum olacak. Hani evlilik 5 senede oturuyor diyorlar yaa acaba ben diyorum çok mu keskinim. Sabretseydim değişkenlik olur muydu?
Annem üzülmesin deyip durdu. Sonunda dağılan biz olduk. Umrunda mı zannetmiyorum. Çaba var mı? 1 hafta ağladı zirladi sonrası yok. 3 ay geçti ailem istemiyor diye beni 1 kere bile görmek için cabalamadi. Ailen istemedi ben ne yapayım dedi. Bence isteseydi aile falan hikaye. İşte bunları da düşündükçe daha çok hayal kırıklığı yaşıyorum.ana kuzusunu evine gonderelim
Başta oturmuyorsa o evlilik oturmuyor maalesefSizlere bir sorum olacak. Hani evlilik 5 senede oturuyor diyorlar yaa acaba ben diyorum çok mu keskinim. Sabretseydim değişkenlik olur muydu?
Hahahaa olur mu bu nasıl evlilik ben anlamış değilim diyordu. Ne bekliyorsa??Kısaca evliliği münasip bi yerinden isine geldiği gibi anlamış kurtulun ondan
Evliliğin oturması zaman alabilir ama kişilikler uyumlu ve düzenle ilgili basit çatışmalar varsa oturur. Sizinkindeki sorun asla çözülmezSizlere bir sorum olacak. Hani evlilik 5 senede oturuyor diyorlar yaa acaba ben diyorum çok mu keskinim. Sabretseydim değişkenlik olur muydu?
Demek ki kafamdaki düşünceler doğru... Doğru tektir.Evliliğin oturması zaman alabilir ama kişilikler uyumlu ve düzenle ilgili basit çatışmalar varsa oturur. Sizinkindeki sorun asla çözülmez
Kendini kurtardığın için şükür kurbanı kesöen lazım. Allah seni bundan sonra iyilerle karşılaştırsın inşallahHep anasının yönlendirmesi ile. Oğlu ile salonda son kez konuşurken anası geldi oturdu. Sen niye oturdun dedim . Oğlu anne sen çık deyince çıktı. Oğluna sana hakkımı helal etmiyorum dedim. Annene de. Bu evlilik ikiniz yüzünden bitti. Bunu bilin dedim. Bana ne derse beğenirsiniz .. Şeyma gitme.. Telefonunu mu yeniledin??
Sanki hicbisey olmamış gibi. Hiç Allah'tan korkmadilar.
Hiç düşünmeden boşanın aile büyüklerinin de araya girmesine izin vermeyin barıştırma çabalarına falan bi kere hamilelik konusunda zaten zor bi dönem geçirmişsiniz destek olması gerekirken saçma tutumlar göstermiş. Salatayı önden yemek vs. dikkat ettiği sırf soğumak için sebep bulduğu şeyler de komik zaten sevmiyorum diye bi cümle bir kere ağzından çıkmış bence düşünmeyin ileride çok daha üzülürsünüz.Arkadaşlar merhaba,
Şu an boşanma sürecindeyim.
Bu duruma nasıl geldim?
Eşimle ilk sene bir problem yoktu.
Gebelik dönemim oldu ama anomali nedeni ile sonlandırıldı. Sonra işsizlik sürecim başladı. Eşim bu durumlardan sonra anlasamadigimizi söyledi. Hiç kavgalarimiz yoktu. Öyle agresif biri de değilim. Tabi ben ağladım zirladim. Durduk yere bunu demesi... Pandemiden hemen önce annesine mesaj atmış ben boşanmak istiyorum diye... Ben bunu gördüm ama tepki vermedim. Sonra Google da boşanma davasını araştırmış. Bunu tartışma sırasında ona söyledim. Ses yok. Çocuk istiyordum. Her tartışmada çocuk istemiyorum diyordu. Sonra ailemin evine geldik birlikte.. Onlara ayrılmak istediğini söyledi. Tartışma sırasında davayı ben değil sen açacaksın diyordu. Açarsam geri dönüşü olmaz dedim. Sen yapamazsin diyordu.Sebep ise; salatayı önden yemem ve sabah o işe giderken uyumam imiş. Ailem şaşırdı. Bizi geri gönderdiler . Neyse yine bir gün öfkelendi inşaallah senden çocuğum olmaz senden anne olmaz sana güvenmiyorum dedi. En sonunda da sevmiyorum sevmiyorum inşaallah senden ayrılmak nasip olur dedi... Severek evlenmiştir... Sonuç boşanma davası açtım. Ağladı zirladi. Orayı burayı arayıp iptal etmemi istedi. Ama dönüşü yok.
Yorumlarınızı bekliyorum.
Sal gitsin. Bi gelecek var onların başına. Kendileri gibi birini bulup dünya kaç bucak görmeleri için, sal bir an önce görsünler.Hep anasının yönlendirmesi ile. Oğlu ile salonda son kez konuşurken anası geldi oturdu. Sen niye oturdun dedim . Oğlu anne sen çık deyince çıktı. Oğluna sana hakkımı helal etmiyorum dedim. Annene de. Bu evlilik ikiniz yüzünden bitti. Bunu bilin dedim. Bana ne derse beğenirsiniz .. Şeyma gitme.. Telefonunu mu yeniledin??
Sanki hicbisey olmamış gibi. Hiç Allah'tan korkmadilar.
Amin kardeş.Kendini kurtardığın için şükür kurbanı kesöen lazım. Allah seni bundan sonra iyilerle karşılaştırsın inşallah
Çok çok teşekkür ederim. Zaten ailem evine kabul etmedi ailesini. Dün eşyalarımı alırken sustuklarimi söyledim. Bir kere ağızlarını açıp sen de bunu bize dedin diyemediler. Kaynana olacak kadına dedim ki sen hiç beni dinlemedin. Bana susarak kafa sallıyor. Bi de diyor ki beş vakit huzura duruyoruz. Bunlar kimin huzuruna duruyor ben bilmiyorum. Allah'tan korkmuyorlar. Dün paramparça oldum basım çatladı agridanHiç düşünmeden boşanın aile büyüklerinin de araya girmesine izin vermeyin barıştırma çabalarına falan bi kere hamilelik konusunda zaten zor bi dönem geçirmişsiniz destek olması gerekirken saçma tutumlar göstermiş. Salatayı önden yemek vs. dikkat ettiği sırf soğumak için sebep bulduğu şeyler de komik zaten sevmiyorum diye bi cümle bir kere ağzından çıkmış bence düşünmeyin ileride çok daha üzülürsünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?