Evlenmeyi düşünmüyorum. Ağzım yandı. Korkuyorum artık. Çok büyük darbe yedimUmarım bundan sonra yüzünüz güler ve karşınıza sizi hakedecek birisi çıkar ...
Ne istediğini biliyor biliyor. Derdi seni yola getirmekti, elinde patladı.Beni hem polise şikayet edip hem eşyalarıma dokunma diyen biri sonra kalktı bana gitme dedi. Duygularından hiç emin değil. Ne istediğini bilmiyor. Sadece yoruyor. Dün şunu anladım. Olumsuz bir vakada direktmen silip atıyor panikliyor. Sana yöneliyor. Seninle iletişime geçip durumu çözmüyor.
Altın yumurtlayan tavuğunu kaybetti o, onun bakışı.Dün ona son konuşmamı yaptığımda gözleri kıpkırmızı oldu. O bakışlar vicdan bakışları idi... Susturuyordu vicdanını.. Yıkılması gereken ben iken onun yıkıldığını gördüm gözlerinde...
Aynı fikirdeyim. Geç anladım ama önemli olan anlamam ve şimdi daha iyi olmamAltın yumurtlayan tavuğunu kaybetti o, onun bakışı.
Dua edeceğim, kendisi gibisini nasip etsin Allah ona. En büyük ceza.Aynı fikirdeyim. Geç anladım ama önemli olan anlamam ve şimdi daha iyi olmam
O tarz çirkef insanlarla tartışmaya değmez bile üzmeyin kendinizi inşallah süreci iyi ve sağlıklı bir şekilde atlatırsınız. Sonraki hayatınız için de inşallah her şey gönlünüzce olur.Çok çok teşekkür ederim. Zaten ailem evine kabul etmedi ailesini. Dün eşyalarımı alırken sustuklarimi söyledim. Bir kere ağızlarını açıp sen de bunu bize dedin diyemediler. Kaynana olacak kadına dedim ki sen hiç beni dinlemedin. Bana susarak kafa sallıyor. Bi de diyor ki beş vakit huzura duruyoruz. Bunlar kimin huzuruna duruyor ben bilmiyorum. Allah'tan korkmuyorlar. Dün paramparça oldum basım çatladı agridan
Bu durum hala beni çok yaralıyor biliyor musunuz? Evden çıkalı 7 ay bitti. Ama bu sözü aklıma geldikçe çok üzülüyorumceviz içi değil de incir çekirdeği kadar olmayan saçma bahanelerle sizi bezmişse davada kararlı olun ve boşanın dengesiz yaaa. Ne hakkı var anne olmayın diye beddua eder ağzına en iğrenç WC. Terliği vurmak isterim
Arkadaşlar merhaba. Karşı tarafın boşanma iddianamesini okudum. İddialardan biri şu. Ben Evimden ayrılmadan bir iki ay önce evimin balkonunu yıkamıştım. Normalde hep deterjanla yıkardım o gün suya çamaşır suyu katıp yıkayayım dedim. Parlasın diye. Alt komşunun da camasirlari asılı imiş hiç alt kata bakmak aklıma gelmedi. Balkonu yıkarken kadının kiyafetlerine iki damla çamaşır suyu damlamiş. Kadın geldi kıyafetlere damladı falan dedi. Çok öfkeli idi. Özür diledim. Hatta parasını vereyim dedim. Kadın kabul etmedi. Hakkımı helal etmiyorum dedi. Ben de üzüldüm. Hatta annemi aradım durumu anlattım. Arkadaşımı aradım anlattım. Sonuçta bilerek yapmamışsın dediler. O sırada evimde kaynanam ve eşim de vardı olaya da şahit oldular. İddianameye ne yazmışlar bakın. Benim bilerek komşuma zarar verdiğimi,öfke problemim olduğunu yazmışlar. Hatta ömrümde görmediğim komşunun kocasını şahit olarak yazmışlar. Komşu ile diyaloğumuz bile yok normalde.
Yorumlarınızı bekliyorum. Zaten konuyu biliyorsunuz.
İftiralari sadece bu yönde değil. Bu çok enterasan geldiği için bana bunu yazdım. Sırf yorumları merak ettiğim için. Olaya şahit olmalarına rağmen bunu yazmaları. Ve kadının eşini bile tanımıyor. Gidip adamı bulup şahit yazmış.Ne hasta ve sapık bir aile, kafaları kopar umarım. Siz de iftira atıyor diyin, arkadaşı şahit gösterin.
Kardeşim zararın neresinden dönsen kâr , koşarak kaç yoksa seni delirtirArkadaşlar merhaba,
Şu an boşanma sürecindeyim.
Bu duruma nasıl geldim?
Eşimle ilk sene bir problem yoktu.
Gebelik dönemim oldu ama anomali nedeni ile sonlandırıldı. Sonra işsizlik sürecim başladı. Eşim bu durumlardan sonra anlasamadigimizi söyledi. Hiç kavgalarimiz yoktu. Öyle agresif biri de değilim. Tabi ben ağladım zirladim. Durduk yere bunu demesi... Pandemiden hemen önce annesine mesaj atmış ben boşanmak istiyorum diye... Ben bunu gördüm ama tepki vermedim. Sonra Google da boşanma davasını araştırmış. Bunu tartışma sırasında ona söyledim. Ses yok. Çocuk istiyordum. Her tartışmada çocuk istemiyorum diyordu. Sonra ailemin evine geldik birlikte.. Onlara ayrılmak istediğini söyledi. Tartışma sırasında davayı ben değil sen açacaksın diyordu. Açarsam geri dönüşü olmaz dedim. Sen yapamazsin diyordu.Sebep ise; salatayı önden yemem ve sabah o işe giderken uyumam imiş. Ailem şaşırdı. Bizi geri gönderdiler . Neyse yine bir gün öfkelendi inşaallah senden çocuğum olmaz senden anne olmaz sana güvenmiyorum dedi. En sonunda da sevmiyorum sevmiyorum inşaallah senden ayrılmak nasip olur dedi... Severek evlenmiştir... Sonuç boşanma davası açtım. Ağladı zirladi. Orayı burayı arayıp iptal etmemi istedi. Ama dönüşü yok.
Yorumlarınızı bekliyorum.
Çekişmeli sanırım davanız bu sizi çok yıpratır keşke anlaşmalı olsaBir diğer iddia ise şu; Ben dışarda onla iken elimde telefon oluyormuş onla ilgilenmiyormusum. Beni uyarıyomuş ben ters cevap veriyormuşum. Ben böyle bir şey hiç hatırlamıyorum. Ayrıca kendisi aileme her geldiği telefon elinde olur bir kenara çekilip oturur pek de muhabbet etmezdi. Bu konuda onu çok uyardım ama dikkate almadı. Hatta babam elinde sürekli telefon insan sohbet eder demişti. Bu konuda saygılı şekilde dememe rağmen değişen bişey olmadı. Ben de üstelemedim. Ama o böyle birşey yazmış. Bu da ilginç bir iddia geldi bana.
Şu an anlaşmaliya gitmeye çalışıyoruz. Mehir hakkımı vermek istemiyor. Bir meblağda anlaştık gibi. Avukattan haber bekliyorum.Çekişmeli sanırım davanız bu sizi çok yıpratır keşke anlaşmalı olsa
Allah dostun da düşmanın da dürüstünü versin inşallah.Arkadaşlar merhaba. Karşı tarafın boşanma iddianamesini okudum. İddialardan biri şu. Ben Evimden ayrılmadan bir iki ay önce evimin balkonunu yıkamıştım. Normalde hep deterjanla yıkardım o gün suya çamaşır suyu katıp yıkayayım dedim. Parlasın diye. Alt komşunun da camasirlari asılı imiş hiç alt kata bakmak aklıma gelmedi. Balkonu yıkarken kadının kiyafetlerine iki damla çamaşır suyu damlamiş. Kadın geldi kıyafetlere damladı falan dedi. Çok öfkeli idi. Özür diledim. Hatta parasını vereyim dedim. Kadın kabul etmedi. Hakkımı helal etmiyorum dedi. Ben de üzüldüm. Hatta annemi aradım durumu anlattım. Arkadaşımı aradım anlattım. Sonuçta bilerek yapmamışsın dediler. O sırada evimde kaynanam ve eşim de vardı olaya da şahit oldular. İddianameye ne yazmışlar bakın. Benim bilerek komşuma zarar verdiğimi,öfke problemim olduğunu yazmışlar. Hatta ömrümde görmediğim komşunun kocasını şahit olarak yazmışlar. Komşu ile diyaloğumuz bile yok normalde.
Yorumlarınızı bekliyorum. Zaten konuyu biliyorsunuz.
Elferay çok yıprandım zaten. En ufak hata yapın olaylar büyüyor. Ben de baktım ki mesele uzun ayrılma kararı aldım.Allah dostun da düşmanın da dürüstünü versin inşallah.
Bu aileden kaçarak uzaklaşın şoklardayım
Ben hiç bir zaman boşanma taraftarı olmadım ama buna mecbur kılındım. İddialarını okuyun neden mecbur kaldığımı anlarsınız.Bosanmayi agzina sakiz etmiş, ne kadar itici, tam düşük insan hareketi.
Al sana bosanma, geri adim atmamalisin bence, cunku bu iş dikiş tutmaz gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?