Kadınlık onurumu düşündüm..

Ne istediğini biliyor biliyor. Derdi seni yola getirmekti, elinde patladı.

Altın yumurtlayan tavuğunu kaybetti o, onun bakışı.

O tarz çirkef insanlarla tartışmaya değmez bile üzmeyin kendinizi inşallah süreci iyi ve sağlıklı bir şekilde atlatırsınız. Sonraki hayatınız için de inşallah her şey gönlünüzce olur.

Bu durum hala beni çok yaralıyor biliyor musunuz? Evden çıkalı 7 ay bitti. Ama bu sözü aklıma geldikçe çok üzülüyorum anne olmayı çok istedim olmadı. Bir daha olabilir miyim bilemem. Davam açıldı. Çekişmeli şu an. Ara mahkemem de oldu. Avukat 2 sene sürer dedi. Umarım daha fazla sürmez. Anlaşmaliya yanaşmadı. Sonra avukat tebligat gönderince avukat tuttu. 50 bin teklif etti ayrılalım diye. Ben kabul etmedim. Çünkü altınlarımin değeri 3 katı kadar. Durum bu yani

Arkadaşlar merhaba. Karşı tarafın boşanma iddianamesini okudum. İddialardan biri şu. Ben Evimden ayrılmadan bir iki ay önce evimin balkonunu yıkamıştım. Normalde hep deterjanla yıkardım o gün suya çamaşır suyu katıp yıkayayım dedim. Parlasın diye. Alt komşunun da camasirlari asılı imiş hiç alt kata bakmak aklıma gelmedi. Balkonu yıkarken kadının kiyafetlerine iki damla çamaşır suyu damlamiş. Kadın geldi kıyafetlere damladı falan dedi. Çok öfkeli idi. Özür diledim. Hatta parasını vereyim dedim. Kadın kabul etmedi. Hakkımı helal etmiyorum dedi. Ben de üzüldüm. Hatta annemi aradım durumu anlattım. Arkadaşımı aradım anlattım. Sonuçta bilerek yapmamışsın dediler. O sırada evimde kaynanam ve eşim de vardı olaya da şahit oldular. İddianameye ne yazmışlar bakın. Benim bilerek komşuma zarar verdiğimi,öfke problemim olduğunu yazmışlar. Hatta ömrümde görmediğim komşunun kocasını şahit olarak yazmışlar. Komşu ile diyaloğumuz bile yok normalde.
Yorumlarınızı bekliyorum. Zaten konuyu biliyorsunuz.

Ne hasta ve sapık bir aile, kafaları kopar umarım. Siz de iftira atıyor diyin, arkadaşı şahit gösterin.

Ne hasta ve sapık bir aile, kafaları kopar umarım. Siz de iftira atıyor diyin, arkadaşı şahit gösterin.
İftiralari sadece bu yönde değil. Bu çok enterasan geldiği için bana bunu yazdım. Sırf yorumları merak ettiğim için. Olaya şahit olmalarına rağmen bunu yazmaları. Ve kadının eşini bile tanımıyor. Gidip adamı bulup şahit yazmış.

Bir diğer iddia ise şu; Ben dışarda onla iken elimde telefon oluyormuş onla ilgilenmiyormusum. Beni uyarıyomuş ben ters cevap veriyormuşum. Ben böyle bir şey hiç hatırlamıyorum. Ayrıca kendisi aileme her geldiği telefon elinde olur bir kenara çekilip oturur pek de muhabbet etmezdi. Bu konuda onu çok uyardım ama dikkate almadı. Hatta babam elinde sürekli telefon insan sohbet eder demişti. Bu konuda saygılı şekilde dememe rağmen değişen bişey olmadı. Ben de üstelemedim. Ama o böyle birşey yazmış. Bu da ilginç bir iddia geldi bana.

Kardeşim zararın neresinden dönsen kâr , koşarak kaç yoksa seni delirtir

Çekişmeli sanırım davanız bu sizi çok yıpratır keşke anlaşmalı olsa

Bir diğer iddia ise şu arkadaşlar. Benim tel faturam yüksek gelmişti. 205 TL. İnternet aşımından dolayı. Bunun sebebi de şu; 12 saat çalışıyorum. İşte WhatsApp grubumuz var tel ile işimiz çok oluyor. Ben de paket almadım fatura kesim tarihim yakın diye. Faturam ilk defa yüksek geldi. Ama bunu eşime söyleme gereği duymadım çünkü kendi kazancından ödüyorum faturayı. Sonra bana sorunca söyledim. Sen neden bana demiyorsun benden saklıyorsun vs dedi. Olay büyüdü. Durumu anlattım ama inanmadı bana. Sonra evimden ayrıldım. 3 ay sonra boşanma için imza istedim ondan bana dediği şu oldu. Senin faturan yüksek gelmişti hayatında biri mi vardı biri ile mi görüşüyordun dedi. Bunu da iddianameye şöyle yazmış. Faturası yüksek geldiği halde benden gizledi. Güvenimi sarstı. Benden gizli işler yapıyor diye yazdırmış. Bunu da hayretle okudum.

Allah dostun da düşmanın da dürüstünü versin inşallah.

Bu aileden kaçarak uzaklaşın şoklardayım

Allah dostun da düşmanın da dürüstünü versin inşallah.

Bu aileden kaçarak uzaklaşın şoklardayım
Elferay çok yıprandım zaten. En ufak hata yapın olaylar büyüyor. Ben de baktım ki mesele uzun ayrılma kararı aldım.

Bosanmayi agzina sakiz etmiş, ne kadar itici, tam düşük insan hareketi.
Al sana bosanma, geri adim atmamalisin bence, cunku bu iş dikiş tutmaz gibi.
Ben hiç bir zaman boşanma taraftarı olmadım ama buna mecbur kılındım. İddialarını okuyun neden mecbur kaldığımı anlarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…