- 12 Şubat 2022
- 527
- 521
- 23
- 25
İnanmıyorum aynı benim eşim,bende bu söylediklerinizi yaşadım.Cümleler falan hep aynı demekki bunlardan baya türemiş Allah’ın cezaları.Bende çekişmeli dava sürecindeyim.Bütün haklarımı alcağım.Size tavsiyem kesinlikle haklarınızı alın.Bu şerefsziler bize çok şey yaşattı.Bizdehaklarımızı alarak ve bunları mahkemede süründürerek keyfimizi çıkaracağız.Arkadaşlar merhaba,
Şu an boşanma sürecindeyim.
Bu duruma nasıl geldim?
Eşimle ilk sene bir problem yoktu.
Gebelik dönemim oldu ama anomali nedeni ile sonlandırıldı. Sonra işsizlik sürecim başladı. Eşim bu durumlardan sonra anlasamadigimizi söyledi. Hiç kavgalarimiz yoktu. Öyle agresif biri de değilim. Tabi ben ağladım zirladim. Durduk yere bunu demesi... Pandemiden hemen önce annesine mesaj atmış ben boşanmak istiyorum diye... Ben bunu gördüm ama tepki vermedim. Sonra Google da boşanma davasını araştırmış. Bunu tartışma sırasında ona söyledim. Ses yok. Çocuk istiyordum. Her tartışmada çocuk istemiyorum diyordu. Sonra ailemin evine geldik birlikte.. Onlara ayrılmak istediğini söyledi. Tartışma sırasında davayı ben değil sen açacaksın diyordu. Açarsam geri dönüşü olmaz dedim. Sen yapamazsin diyordu.Sebep ise; salatayı önden yemem ve sabah o işe giderken uyumam imiş. Ailem şaşırdı. Bizi geri gönderdiler . Neyse yine bir gün öfkelendi inşaallah senden çocuğum olmaz senden anne olmaz sana güvenmiyorum dedi. En sonunda da sevmiyorum sevmiyorum inşaallah senden ayrılmak nasip olur dedi... Severek evlenmiştir... Sonuç boşanma davası açtım. Ağladı zirladi. Orayı burayı arayıp iptal etmemi istedi. Ama dönüşü yok.
Yorumlarınızı bekliyorum.
Adama diyorum agzina sakiz etmis diye, sana degil.Ben hiç bir zaman boşanma taraftarı olmadım ama buna mecbur kılındım. İddialarını okuyun neden mecbur kaldığımı anlarsınız.
Terapiye gittiniz mi? Ben 3 ay yalvardım. Kabul etmedi. Ben hasta isem benle neden yaşıyorsun dedi. Sonra baktım ki bu terapi ile çözülecek bir durum değil. Hakkımı almak için bekliyorum. Yoksa çoktan boşanmıştım.İnanmıyorum aynı benim eşim,bende bu söylediklerinizi yaşadım.Cümleler falan hep aynı demekki bunlardan baya türemiş Allah’ın cezaları.Bende çekişmeli dava sürecindeyim.Bütün haklarımı alcağım.Size tavsiyem kesinlikle haklarınızı alın.Bu şerefsziler bize çok şey yaşattı.Bizdehaklarımızı alarak ve bunları mahkemede süründürerek keyfimizi çıkaracağız.
Benim 4 ay oldu ailemin desteği ile ayakta duruyorum.Boşanmamdaki en büyük etken beni zorla kürtaja mecbur bıraktı.Tabi travmalar kaldı.İlk aylar çok çok kötüydüm.Şuan daha iyim ama tam anlamıyla atlatamadım.Çok ağır şeyler yaşadım belki ondan.Eşim şiddet uyguluyordu tabi delil aldım bi güzel gittim emniyette kendisini şikayet ettim.Delilerimi savcıya kadar gösterdim.Kürtaj olayındada şikayet ettim.Hakkında kamu davası açıldı.Bi güzelde avukat tuttum.Avukat bu delilerle bütün haklarını alırsın dedi.Şimdi boşanma gününü bekliyorum.Tabi benimki baya aradı yazdı.Ailecek yalavardılar,aklımı karıştırmaya çalıştılar.Bu sitedeki ablalarım ve ailem bana doğru yolu gösterdı.Yoksa az daha o adama kanıp gidebilirdim bana yaşattığı onca acıya rağmen.Çok acı cekiyordum belki bundan korkup gitme düşüncesine kapıldım ama doğru düşünmediğimi farkettim ve gitmedim.Çünkü onca ay yazmayan etmeyen adam kendi derdine düşmüştü.Para vermemek,Ceza almamak için yalvarıyordu.Ve sizede şunu söylemek istiyorum.Size yalvarması bir şey değiştirmeyecek hatta sizi daha kötü etkileyecek.Bazen diyorum Kİ keşke mesaj atıp yalvarmasaydı çünkü insanız aklımız karışabiliyor ve yanlış hamleler yapabiliyoruz.Siz bu şekilde daha çabuk kabullenip atlatacaksınız emin olun.Bize sabretmek düşüyor.Allah yardımcımız olsun.Terapiye gittiniz mi? Ben 3 ay yalvardım. Kabul etmedi. Ben hasta isem benle neden yaşıyorsun dedi. Sonra baktım ki bu terapi ile çözülecek bir durum değil. Hakkımı almak için bekliyorum. Yoksa çoktan boşanmıştım.
Arkadaşlar merhaba. Karşı tarafın boşanma iddianamesini okudum. İddialardan biri şu. Ben Evimden ayrılmadan bir iki ay önce evimin balkonunu yıkamıştım. Normalde hep deterjanla yıkardım o gün suya çamaşır suyu katıp yıkayayım dedim. Parlasın diye. Alt komşunun da camasirlari asılı imiş hiç alt kata bakmak aklıma gelmedi. Balkonu yıkarken kadının kiyafetlerine iki damla çamaşır suyu damlamiş. Kadın geldi kıyafetlere damladı falan dedi. Çok öfkeli idi. Özür diledim. Hatta parasını vereyim dedim. Kadın kabul etmedi. Hakkımı helal etmiyorum dedi. Ben de üzüldüm. Hatta annemi aradım durumu anlattım. Arkadaşımı aradım anlattım. Sonuçta bilerek yapmamışsın dediler. O sırada evimde kaynanam ve eşim de vardı olaya da şahit oldular. İddianameye ne yazmışlar bakın. Benim bilerek komşuma zarar verdiğimi,öfke problemim olduğunu yazmışlar. Hatta ömrümde görmediğim komşunun kocasını şahit olarak yazmışlar. Komşu ile diyaloğumuz bile yok normalde.
Yorumlarınızı bekliyorum. Zaten konuyu biliyorsunuz.
Bir diğer iddia ise şu; Ben dışarda onla iken elimde telefon oluyormuş onla ilgilenmiyormusum. Beni uyarıyomuş ben ters cevap veriyormuşum. Ben böyle bir şey hiç hatırlamıyorum. Ayrıca kendisi aileme her geldiği telefon elinde olur bir kenara çekilip oturur pek de muhabbet etmezdi. Bu konuda onu çok uyardım ama dikkate almadı. Hatta babam elinde sürekli telefon insan sohbet eder demişti. Bu konuda saygılı şekilde dememe rağmen değişen bişey olmadı. Ben de üstelemedim. Ama o böyle birşey yazmış. Bu da ilginç bir iddia geldi bana.
Bunların hepsine cevap verebilirsin, hiç üzülme, beyinsizler işte yazacak şey bulamayınca böyle şeyler uydurmuşlar. Telefonla ilgili kısmı isterlerse döküm alarak ispatlayabileceğinizi söyler açıklama yaparsınız, komşu meselesine gelince, bunlar adamı bulduysa sen de git kadını bul konuş ve şahit yaz. Daha çok iftira duyacaksın hazırlıklı olmaya çalışBir diğer iddia ise şu arkadaşlar. Benim tel faturam yüksek gelmişti. 205 TL. İnternet aşımından dolayı. Bunun sebebi de şu; 12 saat çalışıyorum. İşte WhatsApp grubumuz var tel ile işimiz çok oluyor. Ben de paket almadım fatura kesim tarihim yakın diye. Faturam ilk defa yüksek geldi. Ama bunu eşime söyleme gereği duymadım çünkü kendi kazancından ödüyorum faturayı. Sonra bana sorunca söyledim. Sen neden bana demiyorsun benden saklıyorsun vs dedi. Olay büyüdü. Durumu anlattım ama inanmadı bana. Sonra evimden ayrıldım. 3 ay sonra boşanma için imza istedim ondan bana dediği şu oldu. Senin faturan yüksek gelmişti hayatında biri mi vardı biri ile mi görüşüyordun dedi. Bunu da iddianameye şöyle yazmış. Faturası yüksek geldiği halde benden gizledi. Güvenimi sarstı. Benden gizli işler yapıyor diye yazdırmış. Bunu da hayretle okudum.
Çok üzüldüm. Ağır şey yasamıssiniz. Benimkinde şiddet yoktu. Ama psikolojik olarak baskı vardı. Bir şeyi istemediğim halde tatlı dille yaptırmaya çalışıyordu. Ben hayır deyince sorun oluyordu. Bana da ailem çok destek verdi. Çok geçmiş olsun. 7 ay bitti evden ayrılalı. 1 hafta ağladı sadece. Sonra ne aradı ne de mesaj yazdı. Sizi Allah kurtarmış. Ben 4 senedir evliyim. Çocuk konusuna yanaşmadı. Benim çalışmamı istediği için ve çalışma hayatım yarım kalır diye sürekli erteliyordu.Benim 4 ay oldu ailemin desteği ile ayakta duruyorum.Boşanmamdaki en büyük etken beni zorla kürtaja mecbur bıraktı.Tabi travmalar kaldı.İlk aylar çok çok kötüydüm.Şuan daha iyim ama tam anlamıyla atlatamadım.Çok ağır şeyler yaşadım belki ondan.Eşim şiddet uyguluyordu tabi delil aldım bi güzel gittim emniyette kendisini şikayet ettim.Delilerimi savcıya kadar gösterdim.Kürtaj olayındada şikayet ettim.Hakkında kamu davası açıldı.Bi güzelde avukat tuttum.Avukat bu delilerle bütün haklarını alırsın dedi.Şimdi boşanma gününü bekliyorum.Tabi benimki baya aradı yazdı.Ailecek yalavardılar,aklımı karıştırmaya çalıştılar.Bu sitedeki ablalarım ve ailem bana doğru yolu gösterdı.Yoksa az daha o adama kanıp gidebilirdim bana yaşattığı onca acıya rağmen.Çok acı cekiyordum belki bundan korkup gitme düşüncesine kapıldım ama doğru düşünmediğimi farkettim ve gitmedim.Çünkü onca ay yazmayan etmeyen adam kendi derdine düşmüştü.Para vermemek,Ceza almamak için yalvarıyordu.Ve sizede şunu söylemek istiyorum.Size yalvarması bir şey değiştirmeyecek hatta sizi daha kötü etkileyecek.Bazen diyorum Kİ keşke mesaj atıp yalvarmasaydı çünkü insanız aklımız karışabiliyor ve yanlış hamleler yapabiliyoruz.Siz bu şekilde daha çabuk kabullenip atlatacaksınız emin olun.Bize sabretmek düşüyor.Allah yardımcımız olsun.
Bunların hepsini bir solukta çürütürüm bunlar sorun değil. İş uzamasın diye anlaşmalı olsun diyorum. En son 80 bin TL veririm demiş. Benim altınların değeri 100 bin tutuyor. Avukata dedim ki 80 üstünu zorlayın vermezse 80 de anlasın bitsin. Uğraşmak istemiyorum. Çünkü cidden saçmalık.Bunların hepsine cevap verebilirsin, hiç üzülme, beyinsizler işte yazacak şey bulamayınca böyle şeyler uydurmuşlar. Telefonla ilgili kısmı isterlerse döküm alarak ispatlayabileceğinizi söyler açıklama yaparsınız, komşu meselesine gelince, bunlar adamı bulduysa sen de git kadını bul konuş ve şahit yaz. Daha çok iftira duyacaksın hazırlıklı olmaya çalış
Zaten o psikolojik şiddet en ağır olanı.Çoçuk konusuna yanaşmama sebebi sizinle bir gelecek düşünmüyordu ve ayağına bağ etmek istemiyordu.Çünkü evlenip çoçuk istemek kadar normal bir şey yok ama bu adamlar kendilerine güvenmedikleri için yanaşmıyorlar.Bizim için en hayırlısı buydu.Çabaladık ve emek verdik yuvamızı sağlam tutmak için ama bizden kaynaklı değildi.Onların merhametsiz ve kanı bozuk olmasındaydı.Sizi çok iyi anlıyorum şuan.Üzülüyorsunuz,neden benim başıma geldi,neden beni istemdi...ama emin olun ki bizden kaynaklı bir sorun değil ben defalarca bunları kendime sordum,araştırmalar yaptım ama sonuç karşımızdaki insanlar ruh hastasıydı.Yani emin olun başkasıyla evlenselerdi yine aynı şeyi onların başınada getireceklerdi.Asla kendinizi suçlamayın.Bir kapı kapanır başka bir kapı açılır.Belki bir gün iyiki bu acı tecrübeleri yaşamışız diyeceğiz.Çünkü nefes aldığımız sürece umut vardır.Allah’ım halimize acıdıda bize o ruh hastası insanlardan çekip aldı.Güzel düşünmekten başka çaremiz yok.Çok üzüldüm. Ağır şey yasamıssiniz. Benimkinde şiddet yoktu. Ama psikolojik olarak baskı vardı. Bir şeyi istemediğim halde tatlı dille yaptırmaya çalışıyordu. Ben hayır deyince sorun oluyordu. Bana da ailem çok destek verdi. Çok geçmiş olsun. 7 ay bitti evden ayrılalı. 1 hafta ağladı sadece. Sonra ne aradı ne de mesaj yazdı. Sizi Allah kurtarmış. Ben 4 senedir evliyim. Çocuk konusuna yanaşmadı. Benim çalışmamı istediği için ve çalışma hayatım yarım kalır diye sürekli erteliyordu.
Çok teşekkür ederim. Aynı duygulari paylasiyorum sizle. Bu çocuk mevzusunda aynı cümleleri ailem kurdu. Senden ayrılmayı düşündüğü için çocuk istemedi. Bakmayacağını biliyordu dediler. Vardır bunda da bir hikmet. Rabbim geleceğimizi hayreylesinZaten o psikolojik şiddet en ağır olanı.Çoçuk konusuna yanaşmama sebebi sizinle bir gelecek düşünmüyordu ve ayağına bağ etmek istemiyordu.Çünkü evlenip çoçuk istemek kadar normal bir şey yok ama bu adamlar kendilerine güvenmedikleri için yanaşmıyorlar.Bizim için en hayırlısı buydu.Çabaladık ve emek verdik yuvamızı sağlam tutmak için ama bizden kaynaklı değildi.Onların merhametsiz ve kanı bozuk olmasındaydı.Sizi çok iyi anlıyorum şuan.Üzülüyorsunuz,neden benim başıma geldi,neden beni istemdi...ama emin olun ki bizden kaynaklı bir sorun değil ben defalarca bunları kendime sordum,araştırmalar yaptım ama sonuç karşımızdaki insanlar ruh hastasıydı.Yani emin olun başkasıyla evlenselerdi yine aynı şeyi onların başınada getireceklerdi.Asla kendinizi suçlamayın.Bir kapı kapanır başka bir kapı açılır.Belki bir gün iyiki bu acı tecrübeleri yaşamışız diyeceğiz.Çünkü nefes aldığımız sürece umut vardır.Allah’ım halimize acıdıda bize o ruh hastası insanlardan çekip aldı.Güzel düşünmekten başka çaremiz yok.
Rica ederim.Bu süreçte duygularınız sakın bastırmayın.kendinizi rahat bırakın.Ağlamak isterseniz ağlayın,konuşmak isterseniz yakınızdan birine içinizi dökün,bu sitede sizinle aynı duyguları yaşayıp atlatmış insanlar var onlara yazıp rahatlayabilirsiniz.Şunuda söylemek istiyorum tekrar sevilip sevebilriz,annelik duygusunu yaşayabiliriz ama tecrübelerimiz sayesinde doğru insanla bunlari yaşayacağız inşallah.Önce kendimizi sevelim,değer verelim.Sonrası çok güzel olacak inanın.Çok teşekkür ederim. Aynı duygulari paylasiyorum sizle. Bu çocuk mevzusunda aynı cümleleri ailem kurdu. Senden ayrılmayı düşündüğü için çocuk istemedi. Bakmayacağını biliyordu dediler. Vardır bunda da bir hikmet. Rabbim geleceğimizi hayreylesin
Boşanma lafları beni korkutmak içindi bunu biliyorum. Ama nikahın korkutması olmaz. Ayrıca ailemin evine kadar gelip ayrılmak istediğini de söyledi. Ben ne bileyim ciddi mi değil mi. Hesabını yapamam. Kendi kaşındı. Ben de dahil bedelini ödesin. Ben de bedel ödedim onunla. Önce ben de çift kişilik diye düşündüm. Araştırma sonucunda pasif agresif kişilik bozukluğunun aynısını taşıyor. Bu kanaate vardım.Çift kişilikli olabilir mı ? O kadar gururunu kırmış boşanmak istemiş iş ciddiye binince niye ağlıyor ?
Bence onun boşanma lafları seni korkutmak sindirmek içindi kesinlikle baktı ki iş ciddiye biniyor şimdi zırlıyor. Aman aman sakın barışma manyak bu
Rabbim en doğrusunu bilir ama bence isabetli bi karar.Elferay çok yıprandım zaten. En ufak hata yapın olaylar büyüyor. Ben de baktım ki mesele uzun ayrılma kararı aldım.
Allah razı olsun. O hiç birşey vermeden boşanmak istedi. Nafaka,tazminat istemiyorum. Sadece hakkım olan mehrimi istiyorum onu da vermemek de diretiyor. Verse idi çoktan bitmişti bu iş.Rabbim en doğrusunu bilir ama bence isabetli bi karar.
Hakkın da hayırlısı olsun inşallah. Bir an evvel biter diye Ümit ediyorum ama belli ki tüm kozlarını oynayacaklar, tüm kendi pisliklerini dökecekler.
Şu hareketlerden belli ki vermemek için elinden geleni yapacak terbiyesiz herif !Allah razı olsun. O hiç birşey vermeden boşanmak istedi. Nafaka,tazminat istemiyorum. Sadece hakkım olan mehrimi istiyorum onu da vermemek de diretiyor. Verse idi çoktan bitmişti bu iş.
Bunu herkes diyor. Çocuğum olsaydı başka sorunlar oluşurdu. Çocuğun başına bişey gelse benden bilirdi. Çünkü bana demişti ki çocuk olsa sen bakmazsın benim üzerime atarsın dedi.Ay sen dua et ki bu adamdan çocuğun yok
Ay salak herif ya...Bunu herkes diyor. Çocuğum olsaydı başka sorunlar oluşurdu. Çocuğun başına bişey gelse benden bilirdi. Çünkü bana demişti ki çocuk olsa sen bakmazsın benim üzerime atarsın dedi.
İnşaallah umuyorum. Avukatın aramasını bekliyorum. Bazen içim çok daralıyor. Rabbim akıbetimi hayreylesinAy salak herif ya...
Bir an evvel hayırlı haberlerini ver bize inşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?