Kadınlık onurumu düşündüm..

Şu an anlaşmaliya gitmeye çalışıyoruz. Mehir hakkımı vermek istemiyor. Bir meblağda anlaştık gibi. Avukattan haber bekliyorum.
İmam nikahı kıyılırken imam mehiri de alta yazıp kağıt imzalatıyor eğer elinizdeyse o kağıt direnme gibi bi şansı yok mahkemeye sunduğunuzda hakim mehiri size verdiriyor

İmam nikahı kıyılırken imam mehiri de alta yazıp kağıt imzalatıyor eğer elinizdeyse o kağıt direnme gibi bi şansı yok mahkemeye sunduğunuzda hakim mehiri size verdiriyor
Ne yazık ki ben mehrimi ona hibe etmiştim. Kiymetimiz bu kadar bilindi. Benim mehir dediğim düğünde takılan altınlar. Düğün fotolarını ve videosunu avukata verdim.

Evet arkadaşlar yeni gelişme ile karşınızdayım. Avukatım aramış. 85 bin TL de anlaşıldı. 5 bin TL avukatın. Protokolü imzaladım. Avukata teslim edeceğim. Duruşma günü alınacak

Evet arkadaşlar yeni gelişme ile karşınızdayım. Avukatım aramış. 85 bin TL de anlaşıldı. 5 bin TL avukatın. Protokolü imzaladım. Avukata teslim edeceğim. Duruşma günü alınacak
Keşke daha fazla olsaydı ama buna da şükğr artık mecburen. Allah bundan sonra huzur versin sana

Hayırlı olsun, kurtulmuşsunuz. Belli ki psikolojik bir sorunu var; belki de kişilik bozukluğu vardır. Kesinlikle normal değil. Zamanla sizin psikolojinizi de bozardı. Karşınıza iyi kişiler çıkar bundan sonra umarım

Çok teşekkür ederim. Zaten evden çıktığımda ruh gibiydim. Gözümün ışığı gitmişti. Şimdi normal halime döndüm. Onun yüzünden korkular oluştu. Daha fazla vakit geçirseydim belki de özgüvenimi kaybedecektim.

Erkenden fark edip kurtulduğunuz için çok şanslısınız, aslında iyi ki hemen boşanalım demiş, bir de bu kişiyle 10 sene geçirdiğinizi düşündüm de korkunç

Erkenden fark edip kurtulduğunuz için çok şanslısınız, aslında iyi ki hemen boşanalım demiş, bir de bu kişiyle 10 sene geçirdiğinizi düşündüm de korkunç
Aslında erken farketmyebilirdim. Allah yardım etti. Ben evliliğimin 2 senesinde çok imtihan oldum. İmtihanlar peş peşe gelince onunda kişilik ortaya çıktı. Eğer böyle olmasaydı 10 yıl geçme durumu olabilirdi. Düşünün yüzünüze sürekli gülen. Her şey yolunda zannettiginiz bir evlilik. Bir bakıyorsunuz saçma bir nedenden birden sorun çıkaran bir kişiye dönüyor. Ne oldu şimdi diyorsunuz. Bu kısır döngü şeklinde devam ediyor. Yüzünüze gülmese sorunu size dile getirse anlayacaksiniz bu adam neye öfkelenir neyi sevmez diye. Ama anlayamıyorsunuz. Önce pasif direniş sonra agresif direniş oluyor.

iyi ki hemen boşanalım demiş,
Zaten başından beri istiyordu. Bosanalim demiyordu da kibarcasini diyordu. Biz anlaşamıyoruz diyordu ayrılalım diyordu. Demek ki boşanma kelimesi daha sert geliyordu. Bunu beni korkutmak için söylese bile affı olamaz. Zaten yakınımı aradığında yakınım sormuş boşanma ile tehdit ediyormuşsun demiş. O da ben şaka yaptım demiş. Bunun şakası mi olur demiş. Durumun ne kadar ciddi olduğunun farkında bile değil.

Kafasında sürekli elli tilki dolaşıyor, kendi kendine çıkarımlar yapıyor bence, bir de pasif agresiflik var. Sürekli kararlarını sorguluyor sanki artık kendine güvensizlik mi endişe bozukluğu mu bilemiyorum ama sizden bağımsız olarak her şeyi dert ediyor, tam oturmamış sanki karakteri. Onun için de üzücü umarım terapi alır.

Bu ne kadar iyi bı tespit... Aynen böyle. Ne eksik ne fazla. Psikoloji videosu da çok izledim. Pasif agresif davranışları tamamen taşıyor. Güvensizlik,endişe hepsi var. Ayrıca obsesif idi.

Gozunuzu korkutup calismaya baslaminizi istemis ama blofunu gormussunuz. Iyi yapmissiniz silkeleyin atin bacaginizdan

Gozunuzu korkutup calismaya baslaminizi istemis ama blofunu gormussunuz. Iyi yapmissiniz silkeleyin atin bacaginizdan
Bu yorum da doğru bı tespit. Çünkü benle tartışıp annesine gidiyordu 1-2 hafta gelmiyordu. Aramıyor mesaj dahi atmiyordu. Ben o ara ise girdim eve döndü.

Ne yazık ki ben mehrimi ona hibe etmiştim. Kiymetimiz bu kadar bilindi. Benim mehir dediğim düğünde takılan altınlar. Düğün fotolarını ve videosunu avukata verdim.
İnşallah kısa sürede lehinize sonuçlanır ve siz de kendi yolunuza bakarsınız

Ay sok oldum. Bu ne bicim adam. Diger konuda yazmadim konuyu fazla dagitmayalim diye ama beddua ederseniz doner dolasir sizi bulur. Allah'a havale ederseniz hic sasmaz. Cok dogru bir karar vermissiniz. Allah yolunuzu kolaylastirsin.

Ay sok oldum. Bu ne bicim adam. Diger konuda yazmadim konuyu fazla dagitmayalim diye ama beddua ederseniz doner dolasir sizi bulur. Allah'a havale ederseniz hic sasmaz. Cok dogru bir karar vermissiniz. Allah yolunuzu kolaylastirsin.
Yook artık hiç beddua etmiyorum. Tek dediğim Allah'a havale ediyorum. Onu da demiyorum. Kurduğum cümle şu diyecek bişey bulamıyorum diyorum.Amin Allah cümlemizin yolunu kolaylaştırsın.

Yook artık hiç beddua etmiyorum. Tek dediğim Allah'a havale ediyorum. Onu da demiyorum. Kurduğum cümle şu diyecek bişey bulamıyorum diyorum.Amin Allah cümlemizin yolunu kolaylaştırsın.

Birkac mesaj okudum konuda agzim acik kaldi. Sadaka falan verin kurtuldugunuza. Adam ciddi sorunlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…