- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
Adam ağır hasta çünkü.Arkadaşlar beni en çok merak ettiren bir durum... Bunu kendisine sordum ama cevap alamadım. Mesela cinsel ilişkiye sadece yatak odasında giriyordu... Ve girmeden önce odaların kapılarını kapatıyordu. Neden? Diye sordum cevap yok
Öğretmen misiniz hocam ? :)Hocam ona kalsa o hep susmuş... beni alttan almış... beni bencillikle,yalancı olmakla suçluyordu.
Biliyor musunuz? Bu cümlemizi teyzem dedi.. Ve dedi ki o küçükten ya biseye şahit olmuş ya da maruz kalmış...Adam ağır hasta çünkü.
Ben oĺsam hemen boşanırdım, bu adam hasta ..Arkadaşlar merhaba,
Şu an boşanma sürecindeyim.
Bu duruma nasıl geldim?
Eşimle ilk sene bir problem yoktu.
Gebelik dönemim oldu ama anomali nedeni ile sonlandırıldı. Sonra işsizlik sürecim başladı. Eşim bu durumlardan sonra anlasamadigimizi söyledi. Hiç kavgalarimiz yoktu. Öyle agresif biri de değilim. Tabi ben ağladım zirladim. Durduk yere bunu demesi... Pandemiden hemen önce annesine mesaj atmış ben boşanmak istiyorum diye... Ben bunu gördüm ama tepki vermedim. Sonra Google da boşanma davasını araştırmış. Bunu tartışma sırasında ona söyledim. Ses yok. Çocuk istiyordum. Her tartışmada çocuk istemiyorum diyordu. Sonra ailemin evine geldik birlikte.. Onlara ayrılmak istediğini söyledi. Tartışma sırasında davayı ben değil sen açacaksın diyordu. Açarsam geri dönüşü olmaz dedim. Sen yapamazsin diyordu.Sebep ise; salatayı önden yemem ve sabah o işe giderken uyumam imiş. Ailem şaşırdı. Bizi geri gönderdiler . Neyse yine bir gün öfkelendi inşaallah senden çocuğum olmaz senden anne olmaz sana güvenmiyorum dedi. En sonunda da sevmiyorum sevmiyorum inşaallah senden ayrılmak nasip olur dedi... Severek evlenmiştir... Sonuç boşanma davası açtım. Ağladı zirladi. Orayı burayı arayıp iptal etmemi istedi. Ama dönüşü yok.
Yorumlarınızı bekliyorum.
Aynen canım rabbimin adaleti şaşmaz.Yok. Annemdeyim evimden ayrıldım :)) Beni evimden etti. Ama Allah'a havale ediyorum.. O en büyük hesap görücudur
Hastanelik.Biliyor musunuz? Bu cümlemizi teyzem dedi.. Ve dedi ki o küçükten ya biseye şahit olmuş ya da maruz kalmış...
Ehliyetimi yenileyecektim. Randevu da almıştım. Beni adetliyim diye göndermedi. Sebep ise islerimiz rast gitmez.. Şimdi itiraz etsem olay çok büyür. Neyse dedim..
Mühendisim :)) Diğer odalarda cinsel ilişkisi olsa hapı yutardik.. çünkü eşyaları kirlendi diye atardı. Oturtmazdi. Sildirmekle de olmazdı. Adım gibi eminimÖğretmen misiniz hocam ? :)
Klasik arsız insan tipi. Yapar eder çatar sonra en kolay şey olan karşı tarafı suçlar. Amaç sizi suçlu çıkarmak. Şu diğer cinsellik ile ilgili yorumlarınızı da okudum. Kapı kapatma , başka oda da yapmama vs. Bu adam zaten anormal. Saygısızlığı da cabası olmuş.
Boşanma sürecindeyimBen oĺsam hemen boşanırdım, bu adam hasta ..
Allah yardımcınız olsun , dönmeyin bu dengesize...Boşanma sürecindeyim
Ana baba bu 8 yaşında iken boşanmış. Anne büyütmüş. Ama anne aşırı panik biri. Düşünün arıyorsunuz teli açıyor.. Nasılsın demeden hayırdır diyor.. sanki kötü haber alacak gibi.. Annesinde de gariplik vardı benceBoşa at anasının kucağına. İyi büyütememiş, biraz daha çalışsın üzerinde. El kızı onların yarımını tamam etmeye gelmiyor.
Hocam dediğiniz için sordum. :)Mühendisim :)) Diğer odalarda cinsel ilişkisi olsa hapı yutardik.. çünkü eşyaları kirlendi diye atardı. Oturtmazdi. Sildirmekle de olmazdı. Adım gibi eminim
Hastaya bak abi. Ay gülmiycem yazık ya off. Boşa oni. Oğullarını hastaneye götürünce deli derler diye evlendirmişler işte, el kızı çeksin diye.Mühendisim :)) Diğer odalarda cinsel ilişkisi olsa hapı yutardik.. çünkü eşyaları kirlendi diye atardı. Oturtmazdi. Sildirmekle de olmazdı. Adım gibi eminim
Analı oğullu..Ana baba bu 8 yaşında iken boşanmış. Anne büyütmüş. Ama anne aşırı panik biri. Düşünün arıyorsunuz teli açıyor.. Nasılsın demeden hayırdır diyor.. sanki kötü haber alacak gibi.. Annesinde de gariplik vardı bence
Çalıştığı halde zaten benim sonumun ne olacağı belli değil diyordu:)) Sanki her çalışanın sonu belli :)Hocam dediğiniz için sordum. :)
Yok inanın bu adam o kadar anormal ki nasıl betimlesem bilemedim.Gerçekten siz iyi bile dayanmışsınız.
Vala tek cümlem Allah'a havale...Hastaya bak abi. Ay gülmiycem yazık ya off. Boşa oni. Oğullarını hastaneye götürünce deli derler diye evlendirmişler işte, el kızı çeksin diye.
Hiçbirimizin belli değil. Sadece iş olarak değil hayatta ne tam olarak belli ki ? Hiç yaşamayalım onun kafası ile. Neyse kendi kendine yaşar artık.Çalıştığı halde zaten benim sonumun ne olacağı belli değil diyordu:)) Sanki her çalışanın sonu belli :)
Bak etiket yapmak yasak ama, burda QuantumPhysics diye bir üye var, böyle orijinal bir türden boşanıyor, çocuk da var onlarda. İnşallah görür burayı.Telefonum bozuldu bı ara. O da gördü. Tamir ettirelim dedi. Ama 4 senelik tel yani yenisini almak istedim. Sonuçta param var:) Bı tartışma da bana dedi ki aslında tel bozuk değildi sen bana tel aldırmak için bozuk dedin.. Sanki parası pulu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?