Kadınlık onurumu düşündüm..

Adam ağır hasta çünkü.

Hocam ona kalsa o hep susmuş... beni alttan almış... beni bencillikle,yalancı olmakla suçluyordu.
Öğretmen misiniz hocam ? :)
Klasik arsız insan tipi. Yapar eder çatar sonra en kolay şey olan karşı tarafı suçlar. Amaç sizi suçlu çıkarmak. Şu diğer cinsellik ile ilgili yorumlarınızı da okudum. Kapı kapatma , başka oda da yapmama vs. Bu adam zaten anormal. Saygısızlığı da cabası olmuş.

Adam ağır hasta çünkü.
Biliyor musunuz? Bu cümlemizi teyzem dedi.. Ve dedi ki o küçükten ya biseye şahit olmuş ya da maruz kalmış...
Ehliyetimi yenileyecektim. Randevu da almıştım. Beni adetliyim diye göndermedi. Sebep ise islerimiz rast gitmez.. Şimdi itiraz etsem olay çok büyür. Neyse dedim..

Ben oĺsam hemen boşanırdım, bu adam hasta ..

Hastanelik.

Mühendisim :)) Diğer odalarda cinsel ilişkisi olsa hapı yutardik.. çünkü eşyaları kirlendi diye atardı. Oturtmazdi. Sildirmekle de olmazdı. Adım gibi eminim

Boşa at anasının kucağına. İyi büyütememiş, biraz daha çalışsın üzerinde. El kızı onların yarımını tamam etmeye gelmiyor.
Ana baba bu 8 yaşında iken boşanmış. Anne büyütmüş. Ama anne aşırı panik biri. Düşünün arıyorsunuz teli açıyor.. Nasılsın demeden hayırdır diyor.. sanki kötü haber alacak gibi.. Annesinde de gariplik vardı bence

Mühendisim :)) Diğer odalarda cinsel ilişkisi olsa hapı yutardik.. çünkü eşyaları kirlendi diye atardı. Oturtmazdi. Sildirmekle de olmazdı. Adım gibi eminim
Hocam dediğiniz için sordum. :)
Yok inanın bu adam o kadar anormal ki nasıl betimlesem bilemedim. Gerçekten siz iyi bile dayanmışsınız.

Hastaya bak abi. Ay gülmiycem yazık ya off. Boşa oni. Oğullarını hastaneye götürünce deli derler diye evlendirmişler işte, el kızı çeksin diye.

Analı oğullu..

Hocam dediğiniz için sordum. :)
Yok inanın bu adam o kadar anormal ki nasıl betimlesem bilemedim. Gerçekten siz iyi bile dayanmışsınız.
Çalıştığı halde zaten benim sonumun ne olacağı belli değil diyordu:)) Sanki her çalışanın sonu belli :)

Telefonum bozuldu bı ara. O da gördü. Tamir ettirelim dedi. Ama 4 senelik tel yani yenisini almak istedim. Sonuçta param var:) Bı tartışma da bana dedi ki aslında tel bozuk değildi sen bana tel aldırmak için bozuk dedin.. Sanki parası pulu yok

Bak etiket yapmak yasak ama, burda QuantumPhysics diye bir üye var, böyle orijinal bir türden boşanıyor, çocuk da var onlarda. İnşallah görür burayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…