Kadir Şeker'in kurtardığı kadının yaptığı adilik

Bende diyorum ki nerede okudum :/

Üye oldugum tarihten beri benimle ugrasiyorsun
Kimsin bilmiyorum sensin dandik
ben seni bulucam ama senin bulundugun sehire gelip o dernekte cemiyette seni rezil edecegim buyuklerine kadar laf gidecek

yani ne olmus ???
dunyanin sonu mu ?
Ben kötü birşey mi söyledim?
Ya da ima mı ettim?
Dünyanın sonu mu dedim?
Kötü birşey mi yaptınız dedim?
Ne dedim?
Sadece bende okudum dedim, Allah rızası için bu sözde ne var?

Ben kötü birşey mi söyledim?
Ya da ima mı ettim?
Dünyanın sonu mu dedim?
Kötü birşey mi yaptınız dedim?
Ne dedim?
Sadece bende okudum dedim, Allah rızası için bu sözde ne var?
orada yazdigim yorumu burada da yazamam mi ?
hem k.k uyesi hem de eksi sozluk uyesi bir kadin olamaz miyiz yani ? oyle bir kural mi var ? nedir bu eksi sozluk dusmanligi ?
sizin de nickinizi misscherry denen cok sevdigim baska bir uye kullaniyor sizden cok daha once alinmis bir nick
ya da profil resminiz mesela ? madelaine petsch e ait baskasinin resmini çaldiniz
ben burada olurum olmam sanal ortam mühim degil ama davranislarini gözden gecir. surekli birilerini iğneliyorsun ve kenara cekilip ben ne yaptim diyorsun..Kalbinin kırılmasını istemiyorsan sen de baskalarini kırmayacaksın. Kırdığın yerden kırılırsın karma ya göre ( islam da karsiligi var sanirsam deistim ilgi alanima girmiyor )
Bu arada burun kıvırdığınız ekşi, buradan daha kaliteli bir platform. Bir kadın olarak erkekleri daha onurlu buluyorum. Neden mi ? Erkekler ezik degil. Bir erkek , karısı aldattigi zaman asla affetmiyor. Aninda iliskiyi bitiriyor hatta degil evlilik sevgililik durumunda bile. Ayrica erkekler aciz degil kadinsiz yapamam demiyor. Erkekler daha gururlu.
Hemcinsine dandik diyen bir varlık kadın olamaz benim gözümde. Kadın nesne eşya degildir. Dandik kadin dandik mal zihniyetinize sövesim var

Eklentiler

• FB_IMG_1581481909568.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
Hanımefendi ben öyle birşey iddia etmedim, Lütfen benimle ilgili polemik yaratmaya çalışmayın. Ben yazamazsınız ya da yazmayacaksınız demedim, ekşi sözlük üyesi olamazsınız da demedim. Sadece okudum dedim. 3 kelimelik bir cümleden nasıl bir anlam çıkardınız hiç anlamadım.
Ayrıca MissCherryBlossom ve @-Cheryl Blossom farklı isimler, sanırım okumanızda bir problem var, benim kullanıcı adım Cheryl, onunki ise Cherry. Ayrıca ona benzemekten de utanmam, zira kendisini ve fikirlerini gayet mantıklı bulurum, sevdiğim üyelerdendir. Fotoğraf ise siz bir başkasının yaptığı ya da tasarladığı profil fotoğrafımı kullanıyorsunuz. Ben ben ise Cheryl Blossom karakterinin diziden alınmış bir fotoğrafını. Daha fazla tartışmayalım isterseniz. Başkası üzerinden atamadığınız siniri benim üzerimden atıyorsunuz ve bu çok yanlış. Ayrıca ekşi sözlükte okuduğunu ben ortaya atmadım, yorumunu alıntıladığım üye attı ve ben ona cevap verdim. Sizinle ilgili bir problemim olsa gelip sizi alıntılar neden yazdınız derim ama demediğime göre sizinle ilgili bir problem yok. Dolayısıyla muhatabım siz değilsiniz, hayırlı sabahlar dilerim.

bende sinir oldum haberi okudukça...
bu herif için üç cocuğunu birakmiş bide tartışıyorduk beni dövmüyordu diyor öncesinde beni kurtardi demiş.. ;
gel bi sen gel...

Ben ekşi sözlüğü kötülemedim, beni nelerle itham ediyorsunuz inanın anlamıyorum. Dahası buradan aldatmaya nasıl geldik ben anlayamadım ama hemcinsine bu kelimeleri sarfeden birisi olarak sizinde itham ettiğiniz benden çok bir farkınız yok. Ama polemiğe girmek ve banlanmak istemiyorum. Ben kimseye dandik demedim, alıntılarsanız seve seve özrümü dilerim. Ama siz bana hakaret etmenin bedelini ödeyeceksiniz, buna inanın. Siz kimsiniz beni ve Mihail Zoscenko isimli üyeyi burada tehdit edip hakaret edebiliyorsunuz? Onu da rezil edeceğinizi, şehrine, cemiyetlerine, büyüklerine gideceğinizi falan söylemişsiniz. Kimseyi tehdit etme hakkınız yok, bana hakaret etme hakkınızda yok. Hiçbirşey olmasa bile utanmanızı sağlayacağım, burada muhatabım değilsiniz, mahkemede hesaplaşalım sizinle :)

Son düzenleyen: Moderatör:
her kadın şeytandir boşa dememiş ben kadınlığımdan utandim... bu kadin yüzünden..
ya diğer kadinlari düşünseydi..
cinayet işleyen kadinlar neye kurbana gidiyor allah aşkına..
bi empati kursaydi öldürseydi ne olurdu..
bu kadinin açiklamalara pes diyorum artık kimse yardim etmez buleş kadin yüzünden..
çok sinir oldum..
KADIN CİNAYETLERE HAYIRRRR

Kadın hangi kafayı yaşıyor acaba , yani bu çocuk onu kurtararak yanlış yapmış onun küçük aklına göre

Oradaki yazar sen değilsin yalan söyleme. Senin rezaletin umurumda değil ama nickindeki adı profilindeki resmi kirletiyorsun ona yanıyorum. En ufak bir soruda içindeki pislik nasıl ortaya çıkıyor ama. Ben yıllardır buradayım kim olduğum belli ama senin gibi kimdir necidir bilinmez tipler nasıl çamurunu bulaştırıyor gösteriyorum eklediğim resimlerde. O yüzden hep söylerim internette her medeni insan pozu kesene inanmayın diye. Mahkemede anlatırsın artık derdini. Düzce müzce demiş bir de alakam bile yok orasıyla kim sandıysa artık beni. Midem bulandı yeminle.

Böylelerini kurtarmasınlar valla insanın alnında da yazmıyorkı ne tür olduğu yazık gunah degılmı sımdı o cocuga hayallerıne ,
işte adamlar neyine güvenecek bölelere kurtarmasinlar diye.. bide yalvaracaklar beni kurtarin öldürüyo deseler...
haberleri okuyorlar kimse kurtaramaycak..
haber manşetlerinde kadin cinayetleri görecegiz..
fotograf da çekerler atarlar dayaklarini..
çocuğa çok üzüldüm bu kadinin adiliklerine sinirlendim.

Yani şu kadını şeyinden taksim meydanina asasim geldi. pislik insan hem kendi hayatini hem o zavalli cocugun hayatini mahvetti. Ayni zamanda ilerde böyle olaylarda insanlar sadece izleyici olacagi icin öldürülecek dövülecek tecavüze ugrayacak kadinlarinda vebalini aldı.

Zaten haberlerde kadın cinayetleri görmeye alıştı millet o yüzden biri öldürülünce çok rahat unutuluyor normal birşey olarak algılanıyor artık ,
bu olay bi dönüm noktası olabilirdi bence ama bu kadının söyledikleri
içimden çok şey geçiyor ama yazmak istemiyorum banlanmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…