- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
Bende diyorum ki nerede okudum :/Neden bir ekşi sözlük entrysini kendin yazmış gibi gösteriyorsun? Daha önce de yazdım cevap vermedin, başka üyeliklerin de vardı senin adigenart, dandiktavşan falan diye onlar da sen misin? Kibledim incelenmesi için.
Üye oldugum tarihten beri benimle ugrasiyorsunNeden bir ekşi sözlük entrysini kendin yazmış gibi gösteriyorsun? Daha önce de yazdım cevap vermedin, başka üyeliklerin de vardı senin adigenart, dandiktavşan falan diye onlar da sen misin? Kibledim incelenmesi için.
yani ne olmus ???Bende diyorum ki nerede okudum :/
Ben kötü birşey mi söyledim?yani ne olmus ???
dunyanin sonu mu ?
orada yazdigim yorumu burada da yazamam mi ?Ben kötü birşey mi söyledim?
Ya da ima mı ettim?
Dünyanın sonu mu dedim?
Kötü birşey mi yaptınız dedim?
Ne dedim?
Sadece bende okudum dedim, Allah rızası için bu sözde ne var?
Hanımefendi ben öyle birşey iddia etmedim, Lütfen benimle ilgili polemik yaratmaya çalışmayın. Ben yazamazsınız ya da yazmayacaksınız demedim, ekşi sözlük üyesi olamazsınız da demedim. Sadece okudum dedim. 3 kelimelik bir cümleden nasıl bir anlam çıkardınız hiç anlamadım.orada yazdigim yorumu burada da yazamam mi ?
hem k.k uyesi hem de eksi sozluk uyesi bir kadin olamaz miyiz yani ? oyle bir kural mi var ? nedir bu eksi sozluk dusmanligi ?
sizin de nickinizi misscherry denen cok sevdigim baska bir uye kullaniyor sizden cok daha once alinmis bir nick
ya da profil resminiz mesela ? madelaine petsch e ait baskasinin resmini çaldiniz
Ben ekşi sözlüğü kötülemedim, beni nelerle itham ediyorsunuz inanın anlamıyorum. Dahası buradan aldatmaya nasıl geldik ben anlayamadım ama hemcinsine bu kelimeleri sarfeden birisi olarak sizinde itham ettiğiniz benden çok bir farkınız yok. Ama polemiğe girmek ve banlanmak istemiyorum. Ben kimseye dandik demedim, alıntılarsanız seve seve özrümü dilerim. Ama siz bana hakaret etmenin bedelini ödeyeceksiniz, buna inanın. Siz kimsiniz beni veorada yazdigim yorumu burada da yazamam mi ?
hem k.k uyesi hem de eksi sozluk uyesi bir kadin olamaz miyiz yani ? oyle bir kural mi var ? nedir bu eksi sozluk dusmanligi ?
sizin de nickinizi misscherry denen cok sevdigim baska bir uye kullaniyor sizden cok daha once alinmis bir nick
ya da profil resminiz mesela ? madelaine petsch e ait baskasinin resmini çaldiniz
ben burada olurum olmam sanal ortam mühim degil ama davranislarini gözden gecir. surekli birilerini iğneliyorsun ve kenara cekilip ben ne yaptim diyorsun..Kalbinin kırılmasını istemiyorsan sen de baskalarini kırmayacaksın. Kırdığın yerden kırılırsın karma ya göre ( islam da karsiligi var sanirsam deistim ilgi alanima girmiyor )
Bu arada burun kıvırdığınız ekşi, buradan daha kaliteli bir platform. Bir kadın olarak erkekleri daha onurlu buluyorum. Neden mi ? Erkekler ezik degil. Bir erkek , karısı aldattigi zaman asla affetmiyor. Aninda iliskiyi bitiriyor hatta degil evlilik sevgililik durumunda bile. Ayrica erkekler aciz degil kadinsiz yapamam demiyor. Erkekler daha gururlu.
Hemcinsine dandik diyen bir varlık kadın olamaz benim gözümde. Kadın nesne eşya degildir. Dandik kadin dandik mal zihniyetinize sövesim var
o zaman hiçbir mantıklı açıklaması olamaz pislik kadın yaktı çocuğuOnlarla bağı yok. İstese kaçabilir.
Üç çocuğunu bir sabıkalı için terkedecek kadar gözü dönmüş bir kadını kimse korkutamaz.
artık bu kadinin açiklamalarindan sonra hiç kimse hayatini kurtaramayacak..Kadın hangi kafayı yaşıyor acaba , yani bu çocuk onu kurtararak yanlış yapmış onun küçük aklına göre
Oradaki yazar sen değilsin yalan söyleme. Senin rezaletin umurumda değil ama nickindeki adı profilindeki resmi kirletiyorsun ona yanıyorum. En ufak bir soruda içindeki pislik nasıl ortaya çıkıyor ama. Ben yıllardır buradayım kim olduğum belli ama senin gibi kimdir necidir bilinmez tipler nasıl çamurunu bulaştırıyor gösteriyorum eklediğim resimlerde. O yüzden hep söylerim internette her medeni insan pozu kesene inanmayın diye. Mahkemede anlatırsın artık derdini. Düzce müzce demiş bir de alakam bile yok orasıyla kim sandıysa artık beni. Midem bulandı yeminle.orada yazdigim yorumu burada da yazamam mi ?
ben burada olurum olmam sanal ortam mühim degil ama davranislarini gözden gecir. surekli birilerini iğneliyorsun ve kenara cekilip ben ne yaptim diyorsun..Kalbinin kırılmasını istemiyorsan sen de baskalarini kırmayacaksın. Kırdığın yerden kırılırsın karma ya göre ( islam da karsiligi var sanirsam deistim ilgi alanima girmiyor )
Bu arada burun kıvırdığınız ekşi, buradan daha kaliteli bir platform. Bir kadın olarak erkekleri daha onurlu buluyorum. Neden mi ? Erkekler ezik degil. Bir erkek , karısı aldattigi zaman asla affetmiyor. Aninda iliskiyi bitiriyor hatta degil evlilik sevgililik durumunda bile. Ayrica erkekler aciz degil kadinsiz yapamam demiyor. Erkekler daha gururlu.
Hemcinsine dandik diyen bir varlık kadın olamaz benim gözümde. Kadın nesne eşya degildir. Dandik kadin dandik mal zihniyetinize sövesim var
Böylelerini kurtarmasınlar valla insanın alnında da yazmıyorkı ne tür olduğu yazık gunah degılmı sımdı o cocuga hayallerıne ,artık bu kadinin açiklamalarindan sonra hiç kimse hayatini kurtaramayacak..
Alenen tehdidi de unutmayalım.Kişiliğe, dini değerlere, türklüğe hakaret kendin beğen artık.
işte adamlar neyine güvenecek bölelere kurtarmasinlar diye.. bide yalvaracaklar beni kurtarin öldürüyo deseler...Böylelerini kurtarmasınlar valla insanın alnında da yazmıyorkı ne tür olduğu yazık gunah degılmı sımdı o cocuga hayallerıne ,
Bu ifadelerden sonra kimse sokakta dövülen, öldürülen kadınlara yardım etmeyecek.
Bir de sabıkalı herif için 3 çocuğunu terketmiş.
İğrenç pislik kadın.
YAZIKLAR OLSUN!!!
Kadir Şeker'in kurtardığı kadın konuştu: 19 suç kaydı olması bir insanı kötü yapmaz.
DHA muhabirine konuşan Ayşe D. ise, "'Olay günü Özgür alkollüydü. Tartışıyorduk, beni dövmüyordu. Çok güzel günlerimiz oldu. 19 suç kaydı olması, bir insanı kötü yapmaz" dedi.
'Ben Özgür'le severek birlikte oldum, onun için üç çocuğumu bıraktım'
Kadir Şeker'in kurtardığı kadın konuştu: 19 suç kaydı olması bir insanı kötü yapmaz - 11.02.2020, Sputnik Türkiye
Konya'da Özgür Duran’ı, Ayşe D.’yi döverken engellemek istediği sırada çıkan arbedede kalbinden bıçaklayarak öldüren Kadir Şeker'in tutukluluğuna itiraz... 11.02.2020, Sputnik Türkiyetr.sputniknews.com
Zaten haberlerde kadın cinayetleri görmeye alıştı millet o yüzden biri öldürülünce çok rahat unutuluyor normal birşey olarak algılanıyor artık ,işte adamlar neyine güvenecek bölelere kurtarmasinlar diye.. bide yalvaracaklar beni kurtarin öldürüyo deseler...
haberleri okuyorlar kimse kurtaramaycak..
haber manşetlerinde kadin cinayetleri görecegiz..
fotograf da çekerler atarlar dayaklarini..
çocuğa çok üzüldüm bu kadinin adiliklerine sinirlendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?