- 30 Eylül 2016
- 1.184
- 1.600
- 133
Sosyal medyanın bir gücü var. Her zaman doğru işlemiyor ne yazık ki. İnsanlar istiyor ki biz toplum olarak hangi cezayı uygun gördüysek o uygulansın. Doğru ne yanlış ne bilen yokKatılıyorum. Üstelik hem kadirin hem kadının ifadesinde dayağa yönelik bi şey yok bağırıyormuş adam sadece . Bi de kalbinden bıçaklamak yani. Kendi eliyle mahvetmiş oldu hayatını malaesef. Ben halkında aşırı galeyana geldiğini düşünüyorum bu davanın hakimine savcısına yapılan baskının haddi hesabı yok. Toplum olarak doğru tahlil edemiyoruz olayları ne yazık ki. Keşke böyle olmasaydı ama kadirin hiç ceza almamasını istemek de hiç doğru bir düşünce tarzı değil. En makul cezayla kurtulur umarım
Bicak tasimamis olsaydi olen kisi kadir olurdu. Adam boguyormus. Ki bu adam 19 suctan sabikali. Tabi ki en dogrusunu mahkeme bilir.Adli tip raporu cikmamis daha mesru mudafaa olup olmadigina karar veremezsiniz.Bıçak taşımasın. O bıçak bugün kadirin ceza almasına neden olacak çünkü. Hukuk sistemi kişilere göre karar vermiyor ve bıçak taşımayan birine bıçakla saldırmak nefsi müdafaya girmiyor maalesef. Kadir o bıçağı taşımasaydı bugün adam ölse dahi kasten öldürmeden bahsetmiyor olurduk. Kendini korumak için bile olsa bıçağa silaha sıcak bakmayın baktırmayın. Olan tertemiz çocuklarımıza oluyor sonra.
Ben zaten veremem kanun vermiş. Sizi boğan birine silahla bıçakla karşılık verirseniz meşru müdafaa hükümleri uygulanmaz orantı yok çünkü. Haksız tahrikten bahsedebiliriz ama o da hem kalbe darbe olması hem kadirin olay yerini terketmesi nedeniyle, bilemiyorum sıkıntılı.Bicak tasimamis olsaydi olen kisi kadir olurdu. Adam boguyormus. Ki bu adam 19 suctan sabikali. Tabi ki en dogrusunu mahkeme bilir.Adli tip raporu cikmamis daha mesru mudafaa olup olmadigina karar veremezsiniz.
19 suç kaydı olması bir insanı kötü yapmaz da ne yaparmış acabaBu ifadelerden sonra kimse sokakta dövülen, öldürülen kadınlara yardım etmeyecek.
Bir de sabıkalı herif için 3 çocuğunu terketmiş.
İğrenç pislik kadın.
YAZIKLAR OLSUN!!!
Kadir Şeker'in kurtardığı kadın konuştu: 19 suç kaydı olması bir insanı kötü yapmaz.
DHA muhabirine konuşan Ayşe D. ise, "'Olay günü Özgür alkollüydü. Tartışıyorduk, beni dövmüyordu. Çok güzel günlerimiz oldu. 19 suç kaydı olması, bir insanı kötü yapmaz" dedi.
'Ben Özgür'le severek birlikte oldum, onun için üç çocuğumu bıraktım'
Kadir Şeker'in kurtardığı kadın konuştu: 19 suç kaydı olması bir insanı kötü yapmaz - 11.02.2020, Sputnik Türkiye
Konya'da Özgür Duran’ı, Ayşe D.’yi döverken engellemek istediği sırada çıkan arbedede kalbinden bıçaklayarak öldüren Kadir Şeker'in tutukluluğuna itiraz... 11.02.2020, Sputnik Türkiyetr.sputniknews.com
Çok fazla hayal dünyasında yaşıyorsunuz.. :/Bir kadın böyle ifade vermez inanmıyorum ..hele yapsa dahi 3 çocuğumu özgür için terkettim demez haber kanalına velev ki dedi ..mahkemeye der gizlice ama onuda bu şekilde anlatmaz ortada apaçık tehdit var...cocuklarini öldürürüz sen bizim evladimizi aldın gibi mesela ..bu durumda onlari korumak için yapmış olabilir..çünkü ülkedeki korumayı adaleti herkes biliyor..koruma isteyen kişi öldürülüyor..uzaklaştırma alan kişi yine öldürülüyor ..kadında böyle bir yola başvurmuş olabilir..bu durumda suçlu kim. Kadın mı kadir mi devlet mi... devlete güven kalmadı güvenliğimizi dahi saglayaman devlete nasıl guvenelim
Neden bir ekşi sözlük entrysini kendin yazmış gibi gösteriyorsun? Daha önce de yazdım cevap vermedin, başka üyeliklerin de vardı senin adigenart, dandiktavşan falan diye onlar da sen misin? Kibledim incelenmesi için.Bu ülkenin kadını şiddeti , öldürülmeyi, yerlerde sürünmeyi hak ediyor. Lanet olsun.
"ben özgür'le severek birlikte oldum. onun için üç çocuğumu bıraktım.(...)özgür ile çok güzel günlerimiz oldu. bir insanı geçmişiyle yargılamamak gerekir. 19 suç kaydı olması, bir insanı kötü yapmaz. ne yaptıysa uyuşturucu yüzünden yaptı. ama ben elimden geleni yapıp, onu bu durumdan kurtardım.(...) "
ahahahaahaaa
böyle cahil tiplerle hiç bir şekilde bir münasebette bulunulmaması gerektiğini gösteren ifadedir.
sen tüm iyi niyetinle yardım etmek istersin ama sonunda olan sana olur. gelir ''kocam değil mi döver de sever de'' dediği an kalırsın ortada. o yüzden bırakacaksın kendi hallerine dayak mı yiyorsun bırak yesin, gebertiyorlar mı bırak gebertsinler.
zaten aklı başında bir kadın kendisini o konuma düşürmez. kendisi o duruma geldiyse de bunu kendisi istemiştir. çocuk kendi başını yaktığıyla kaldı. birde üstüne kadının bu açıklaması üstüne tuz biber olmuş.
var mı böyle bir şey ya. kendini koysana o çocuk yerine, dışarıda böyle bir olaya denk geliyorsun kadının o haline üzülüp yardım ediyorsun ve çıkan tartışma sonunda adamı öldürüyorsun ve kadın çıkıp sana kocamı sen öldürdün, karı-koca arasında olan bir tartışmaydı diyor. o an yaşayabileceğin psikolojiyi düşünebiliyor musun.
geçmiş olsun umarım çocuk bu durumu en hafif şekilde atlatır, gencecik yaşında hayatı kararmaz.
cahillik böyle bir şey, yardım edersin neden yardım ettin der, etmezsin bu sefer kimse yardım etmedi, bu adam bana saldırıyor beni koruyun diye haykırır. ortaları yok, savundukları bir şey de yok tek yaptıkları bulundukları kabın şeklini almak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?