Kadir Şeker'in kurtardığı kadının yaptığı adilik

Sosyal medyanın bir gücü var. Her zaman doğru işlemiyor ne yazık ki. İnsanlar istiyor ki biz toplum olarak hangi cezayı uygun gördüysek o uygulansın. Doğru ne yanlış ne bilen yok

Dislerimi sıkarak okudum bugun kadinin ifadesini. Ilk ifadesini resmen degistirmis. Aklinda ne varsa artik pisligin.
Aklima direkt kizini olduren baba geldi. Onun karisi da benim kocam iyii biri diyordu. Psikolojisi bozulmustu,kizina cok duskundu bilmem ne..
Bu kadinlarin ayari bozulmus.
Kadirin korudugu kadinin da zaten akli basinda olmadigii belli. 3 cocugunu birakip giden kadindan ne beklenir?!
Keske o bicagi tasimiyor olsaydi. Keske hic adama bicak cekmeseydi. Yazik oldu 2 pisliik yuzunden hayati kaydi.

Ölen mikrobun ailesi bu kadını tehdit etti kesin, bu aşağılık kadın da ifade değiştirip çocuğun başını yaktı. Fakat avukatlar işin peşinde. Tez zamanda beraatini alır inşallah içim yandı çocuğa, gençliğine, hayatının daha başında oluşuna, hayallerine.

Salak kadınlar böyle ruh hastası herifleri bulup milletin de başını derde sokuyorlar. Elalemin uyuşturucu bağımlısı oğlunu ( evlatlarını bırakmak pahasına ) kurtarmak sana kalmıştı di mi gerizekalı kadın!!!

Bicak tasimamis olsaydi olen kisi kadir olurdu. Adam boguyormus. Ki bu adam 19 suctan sabikali. Tabi ki en dogrusunu mahkeme bilir.Adli tip raporu cikmamis daha mesru mudafaa olup olmadigina karar veremezsiniz.

Bu adi kadın yalnızca Kadir'in vebalini almadı. Artık onun yaptığı bu şerefsizlik yüzünden sokakta öldürülmek istenen kadınlara kimse yardım etmeyeceği için o kadınların vebalinide aldı.. omur boyunca yüzü gülmesin inşallah..birgün ölen kocasından bile beter bir pisliğin kurbanı olunca anlar hanyayi konyayı.

Delikanlı kardeşim var. Adam gibi adam. Böyle olaylara müdahale eder, kadınları hiç ezdirmez hiçkimseye. Bu akşam ona, aman oğlum etme çocuğum bırak elleme kimseye, sana mı kaldı milleti düzeltmek derken buldum kendimi, çok utanıyorum ama böyle..
Hele bu kadına söyleyecek laflarım çok da demiyorum. Keşke 19 sabıkası olan dalkavuktan yeseydi dayağını otursaydı aşağı da milletin yüreğine kor düşürmeseydi. Resmen şiddet savunduruyorlar insana..

Bicak tasimamis olsaydi olen kisi kadir olurdu. Adam boguyormus. Ki bu adam 19 suctan sabikali. Tabi ki en dogrusunu mahkeme bilir.Adli tip raporu cikmamis daha mesru mudafaa olup olmadigina karar veremezsiniz.
Ben zaten veremem kanun vermiş. Sizi boğan birine silahla bıçakla karşılık verirseniz meşru müdafaa hükümleri uygulanmaz orantı yok çünkü. Haksız tahrikten bahsedebiliriz ama o da hem kalbe darbe olması hem kadirin olay yerini terketmesi nedeniyle, bilemiyorum sıkıntılı.

Yani kendinizi savunmak amacıyla bıçak tabanca falan taşımayın.

Bu çocuk ceza almadan kurtuldu diyelim hadi , çocuğun hayatı kaydı . ömür boyu bunun iziyle yaşayacak , psikolojisi bozulacak , kendini öldürmeyi bile düşünecek. Bizim insanımız 3-5 gün sonra kadiri de unutacak , neden böyle bir olaya giriştiğini de . Katil olarak kalacak insanların hafızasında. O yüzden ben çok fazla dua ediyorum haberi duyduğumdan beri umarım bu sıkıntılı günleri atlatır ve daima mutlu olur . Şu pislik düzen içinde mutlu olmayı en çok hak eden insanlardan biri.

Sokakta bır kadın dovulurse polısımarayın gecın gıdın arkadaslar kılınızı kıpırdatmayın. Insanlar nankor , vicdansız.

Çocuğa ve gelecekte yardıma muhtaç olacak kadınlara çok üzüldüm. Çünkü polisi bile aramam diyen onlarca yazı gördüm şu olaydan sonra. Savcı bir tanıdık da 15 yıldan çok yer dedi. Toplum baskısı ile değişir inşallah. Çocuğu mahvetti. Hayallerini mahvetti. Ailesini mahvetti..

Benim de 14 15 yaşlarında başıma bir taciz olayı gelmişti. Ben sadece takip ediliyordum ve farkındaydım. Bunu genç bir arkadaş grubu da görmüş. Onlar da ikimizin peşine düşmüşler. Bu arada çocuklardan biri önüme geldi ve tanıyor musun dedi arkamdaki şahsı. Yok dememle kovalamaya başladılar. Adam merdivenlerden yuvarlandı, köprünün altına düştü 5 6 metre yükseklik. Direkt döndüm ifade vermek, olanları anlatmak için. O adam ölse, sakat kalsaydı bu masum, iyi kalpli çocuklar mahvolurdu. İspat edemezlerdi hiçbir şeyi. Hainlik, vicdansızlık bu kadının yaptığı. Umarım hak ettiği şekilde yaşar bundan sonra da. Küfür etmek istemiyorum.

Benzer olayı eşim de yaşamıştı. Otobüste dayak yiyen kadını kurtarmak isterken dayakçı adamla yolcu adamlar arasında kavga cıkıyor ve kadın da kendini koruyan adamlara vuruyormuş. Gel de yardımcı ol.

İşte her kadın anne olmamalı sözünün canlı ispatı. Çocuklarını düşünmeyip bırakan Kadir gibi iyi niyetli bir çocuğu mu düşünecek? Yazıklar olsun bu kadın gibi kocamdır döver de sever de diyenlere. Hepsi oksijen israfı sadece.

Kaç gündür Kadir gibi gencecik bir öğrencinin içine düştüğü duruma üzülüyorum. Benim de böyle pırıl pırıl geleceğe yönelik hayalleri olan öğrencilerim var. Hep onlara doğruyu göstermeye çalışıyoruz. Ezilenin haksızın yanında olun, insanlığınızı kaybetmeyin diyoruz. Kadir de insanlığını yapmış, kadına yardım etmiş. Sırtını dönüp gitmemiş. Sonuç ne oldu peki? Hayatı karardı. Artık kimse eşlerin kavgasına müdahale etmeyecek. Gerçekten ihtiyacı olan kadınlara da yardım eli uzatılmayacak. Çocuğunun gözleri önünde öldürülen kadın için niye kimse kurtarmadı da videoya çekti demişti çoğu kişi. Müdahale edilince de olanlar ortada maalesef.

Sırf sevdiği erkeği korumak için suçu yalandan başka birine atıp o çocuğu öldürten kadını da unutmadım henüz. Masum kadınlar olduğu gibi böylesi iğrenç, aynı cinsiyette olmaktan utandığım kadınlar da var ortalıkta.

Kanunlarımızın topluma uygun hale getirilmesi gerekiyor. Adama bakıyorsun bir sürü suçtan sabıkalı ama serbest bırakılmış. Herhangi bir olaya karışsa tutuklansa bile eninde sonunda serbest bırakılıyor.Sonra gidip elalemin suçsuz günahsız çocuklarının başına bela oluyor. Ceren’ in öldürülmesinde günlerce üzüldük, katili resmen suç makinesi gibi ortalıkta dolaşan bir adammış . Bu gibi insanların kesinlikle serbest bırakılmaması gerekiyor. Kadir de umarım özgürlüğüne kavuşur.

Bir kadın böyle ifade vermez inanmıyorum ..hele yapsa dahi 3 çocuğumu özgür için terkettim demez haber kanalına velev ki dedi ..mahkemeye der gizlice ama onuda bu şekilde anlatmaz ortada apaçık tehdit var...cocuklarini öldürürüz sen bizim evladimizi aldın gibi mesela ..bu durumda onlari korumak için yapmış olabilir..çünkü ülkedeki korumayı adaleti herkes biliyor..koruma isteyen kişi öldürülüyor..uzaklaştırma alan kişi yine öldürülüyor ..kadında böyle bir yola başvurmuş olabilir..bu durumda suçlu kim. Kadın mı kadir mi devlet mi... devlete güven kalmadı güvenliğimizi dahi saglayaman devlete nasıl guvenelim

Bence bu kadın bilerek böyle konuştu. Kadirde n para koparmak için böyle yaptılar.

19 suç kaydı olması bir insanı kötü yapmaz da ne yaparmış acaba

Çok fazla hayal dünyasında yaşıyorsunuz.. :/
Çok değil 2 3 gün Müge anlıyı izleyin. Kendisine ciğerini veren kadını aldatıp bir başkasını hamile bırakan adamı gördü bu gözler. Adam ayan beyan "al ulan ciğerini, senin ciğerine mi kaldım" demişti. Ya da çocuklarını bırakıp başka adama kaçan kadınlar.. Yok mu sanıyorsunuz gerçekten?
Ben inanıyorum kadının böyle bir ifade verdiğine, arkasında tehdit olduğunu da sanmıyorum, Allah aşkına 3 çocuğunu yaldır yaldır terkedip 19 suç dosyası olan adama kaçan kadından korkup çocukları için yalan ifade vermesini bekleyebilir misiniz? Ben bekleyemem. Bunlar ülkenin gerçekleri, ben çok gördüm bu kadınlardan. Dayak yiyip yiyip "sizene beeeğğ bu adam benim kocam/sevgilim" diyen kadınları. Çok değil birkaç ay önceki öldürülen genç kız haberlerine bakın, orada bir kızı sokak ortasında dayak yediği sevgilisinden sokaktaki vatandaşlar kurtarıyordu, polis geliyordu. Kız polise "şikayetçi değilim" tarzında birşey diyordu. Aynı gece ya da gün aynı adam küçücük kızı katlediyordu. Yani olabiliyor, var ve bunlar ülkenin gerçekleri.

Neden bir ekşi sözlük entrysini kendin yazmış gibi gösteriyorsun? Daha önce de yazdım cevap vermedin, başka üyeliklerin de vardı senin adigenart, dandiktavşan falan diye onlar da sen misin? Kibledim incelenmesi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…