Kadir Şeker'in kurtardığı kadının yaptığı adilik

Cok kızgınım boyle kadınlara ne demeli bilmiyorum. ya o kargaşada kadir ölseydi ne olacaktı. Şimdide suçsuz yere hapiste şaka gibi pess

Ahh yazık Kadir.Şimdi okudum ve çok üzüldüm.Aşağılık kadın keşke sen ölseydin dicem ama çok ağır olacak.19 sabıkası adamı tabii ki de kötü bi insan yapar.Kadir in hiç sabıkası yok o çocuk n'olacak?

Haberi okuyunca hic sasirmadim cok garip ama,hatta cocugun basina gelenleri okuyunca kadin kesin geberen herifi savunmustur diye dusundum ve yanilmadim.Onun icin bence disarida forulen kari koca kavgalarina karisilmamali ,adamdan dolayi degil,kadinin savunmaciligindan dolayi...

Dilber fırtına,beş yıl sonra çıktı.dışarda şimdi
Şu halimle beddua etmek istemiyorum ama Allah o Dilber i bildigi gibi yapsin pislik kadın. Onun kadar acımasızını görmedim cidden Allahta gostermesin

Işte bunun gibi birkactane ruh hastası sürtük yüzünden aklı başında kurtulmak isteyen onca kadına kimse yardım etmeyecek bu saatten sonra.. ınsanlar durup sadece izlemekte haklı maalesef.. kendini düşünmeyen biri yüzünden benim neden başım yansın diye düşünecekler artık..

Iyilikten maraz dogar diye bosuna dememisler. Boylelerine iyilik yapmayacaksin. Bencilce bir dusunce belki ama kimsenin kavgasina karismasin kimse. Cok ciddiyse polis cagirsin insanlar. Sonra boyle biz kocamla tartisiyorduk ne dovmesi demeyeceginin garantisi yok cunku. Oyle uzuluyorum ki Kadir'e. Ah be cocuk

Haberlerde gördüm ve sadeve keşke geberseydin pislik diyebildim. İnş rabbim o çocuğun yardımcısı olsun

Bu ülkede neye şaşıracaksın

Şaşılacak birşey bırakmadılarki

Bu ülkede kaç kişi siyanürle intahar etti kunuştuğumuz gün sayısı max 10 geçmez

Milletin gözünün önünde karısının boynunu kesen adam vardı çocuğun feryadını unutmamız ne kadar zamanımızı aldı

Ensarda kaç tane çocuğa tecavüz edildiğinde koskoca aile bakanı birkereden birşey olmaz demedimi

Deprem çocuk yaşta insanların evliliğinin yasaklanması sonucu allahın bir musibeti demedimi ülkenin saygın üniversitelerindeki bir profesör

Kızılay ensara bilmem kaç milyon lira para aktarmadı mı

Özgecanı hatırlıyormuyuz yada münevver karabulutu

Bize özgü sözlerimiz bile var
Kim çalmıyor ki
Çalıyor ama çalışıyor

Sadece üzgünüm kadir adına

Keşke hiç karışmamış olsa yoluna devam edip gidip yemeğini yeseydi
Yavrum o gün çok açmış

Sen adam evlat yetiştir , elin soysuzları 5 dakikada hayatını karartsın !
yazıklar olsun...

Kadir umarım en az ceza ile kurtulur ama hukuk kuralları belli ve kadirin eli zayıf maalesef. Kadının beş para etmez bir kadın olması adamın ipsiz sapsız suç makinesi bi adam olması kadirin bıçağını adamın kalbine saplayıp öldürdüğü gerçeğini değiştirmiyor. Pırıl pırıl bir çocuk yaktı kendini. Bazen fazla üstelemeden bu tarz kadınları makus talihleriyle başbaşa bırakmak lazım. Yazık oldu, ne denir bilmiyorum.

Bıçak taşımasın. O bıçak bugün kadirin ceza almasına neden olacak çünkü. Hukuk sistemi kişilere göre karar vermiyor ve bıçak taşımayan birine bıçakla saldırmak nefsi müdafaya girmiyor maalesef. Kadir o bıçağı taşımasaydı bugün adam ölse dahi kasten öldürmeden bahsetmiyor olurduk. Kendini korumak için bile olsa bıçağa silaha sıcak bakmayın baktırmayın. Olan tertemiz çocuklarımıza oluyor sonra.

Kadına şiddete hayır diyip duruyoruz ama 3 çocuğunu bi adama tercih edip üstelik dayak yeyip bide üstüne bı gencecik çocuk çocuğun korumasıyla hayatta kalıp bı de üstüne hala bu adamı koruyan bu kadini aslında iyi bı doveceksin sonra içeriye atacaksın .yazıklar olsun böyle insanlara böyle kadınlara . O gencecik çocuğun ne günahı vardı ya . Bu ülkede adalet diye bir şey kalmamış . Gözüyle gorupte hala susanlara da yazıklar olsun.yine sinirlendim ya

Kadının pislik karakterini öğrenince ağzımdan çıkan ilk laf gencecik çocuğu niye atıyorlar ya kadını atsınlar hapse.kadın bu dengesizliği ile tam bir azmettirici.

Bazı kadınlar ciddi ciddi sert erkek olsun dövsün de sevsin de modundalar. Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş da olan başkasına oldu malesef. Bana kalırsa orada kadın dövülüyorsa bile bıçağı çekip bırak kadını kahramanlıklarına gerek yoktu. Engelleyecek bir sürü hamle yapabilirdi. O en olmayacak yolu seçti. Yazık oldu...

Katılıyorum. Üstelik hem kadirin hem kadının ifadesinde dayağa yönelik bi şey yok bağırıyormuş adam sadece . Bi de kalbinden bıçaklamak yani. Kendi eliyle mahvetmiş oldu hayatını malaesef. Ben halkında aşırı galeyana geldiğini düşünüyorum bu davanın hakimine savcısına yapılan baskının haddi hesabı yok. Toplum olarak doğru tahlil edemiyoruz olayları ne yazık ki. Keşke böyle olmasaydı ama kadirin hiç ceza almamasını istemek de hiç doğru bir düşünce tarzı değil. En makul cezayla kurtulur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…