Daha önce parkta tinerciler yolunu kesmiş o yüzden tasiyormus bıçak öyle okumustum
Yorumunuzu vicdansızca buldum ,Yine de hakli cikarmaz ki?
Sonucta ortada bir bicak var.. kendiside de ölebilirdi degilmi? Yaninda bu tarz seyler tasiyanin ölme veya öldürme ihtimali ortada zaten.
Hic aciyamadim bu cocuga bu yüzden.
Kendi etmis kendi bulmus.
Kadina yardimci oldugu icin degil, yardim etme tarzindan dolayi...
Medenice ! savcılığa giden kadınların öldürülme haberlerini izliyoruz hergün televizyonda , defalarca koruma , uzaklaiştırma kararı çıkarmış kadınların haberiniz var mı ?Ozaman ona iyi ders olacaktir ceza almasi.
Benim cevremdeki gencler yaninda bicak veya caki tarzi seyler tasimiyor.
Medenice savunacaksin kendini veya cevrendekileri.
Kafa göz dalmak bicak cekmek nedir yani...
Trafikte bir erkek müsveddesi bir kadını bir yumrukla yere serdi gözümün önünde.Yorumunuzu vicdansızca buldum ,
Kadın olarak bizlerde yanımızda biber gazı vb şeyler taşıyoruz kendimizi korumak amacıyla başımıza bişey gelse hakediyormuyuz yani ?
Çocuk kurtarmak istemiş ve hayatı mahfoldu üzerinde bıçak taşıdığı için böyle düşünmeniz çok üzücü
Trafikte bir erkek müsveddesi bir kadını bir yumrukla yere serdi gözümün önünde.
Ve durup kimse müdahale etmedi biliyor musunuz. Öylece araçlarına binip gittiler.
Polisi arayabildim sadece.
Şayet elinde bıçak tabanca vs olsaydı ne tepki verirdim bilmiyorum.Ama ucu bana dokunacak diyip sadece polisi arayıp kaçsaydım insanlığımı sorgulardım.
O ani yaşamayan bilemez. Öyle yapardım böyle olurdu demek lafta sadece.
Kimsenin alıntılamasını istemiyorsanız veyaa aynı fikirde değilseniz linç yiyeceğinizi düşünüyorsanız fikrinizi kendinize saklayın ve kimseye hakaret etme cüretini kendinizde bulmayın , ıyı gunlerBeni birdaha kimse alintilamasin.
Hic cevap vermeye ugrasamam.
Bicak tasiyan bir kroya aciyan acisin banane ..
Kendi fikrimi paylastim. Kendisine de bu zihniyetsizlikle ölebilirdi ama öldürmüs.
Cezasini mahkeme verecek zaten.
Kadin ölen sevgilisini savunmasa dahi ceza alacakti o cocuk. Cunki kasitli / kasitsiz insan öldürmek suc!
Ki kasitsiz da degil... bicak niye cekilir? Ne amacla?
Neysseee sinirlerimi bozamam. Zaten konuda cogu kisi ayni fikirde simdi linc yerim
Medenice savunmayacaksak bizde kalkip birbirimize bicak mi cekelim??! Bozmayin sinirlerimi sabah sabah yahu
Vicdan sahibi olan her insan bence üzerine düşeni yapmalı , ayrıca bu anlık gelişen birşey planlı programlı hareket edilmez zaten o an , çocuğa çok yazık oldu çokTrafikte bir erkek müsveddesi bir kadını bir yumrukla yere serdi gözümün önünde.
Ve durup kimse müdahale etmedi biliyor musunuz. Öylece araçlarına binip gittiler.
Polisi arayabildim sadece.
Şayet elinde bıçak tabanca vs olsaydı ne tepki verirdim bilmiyorum.Ama ucu bana dokunacak diyip sadece polisi arayıp kaçsaydım insanlığımı sorgulardım.
O ani yaşamayan bilemez. Öyle yapardım böyle olurdu demek lafta sadece.
İnsanların sinir uçlarına dokup alıntılamayin demesi kolay.Sadece? Zaten yapmaniz gereken seyi yapmissiniz.
Bicak mi cekmek istediniz de yaninizda yoktu yoksa ?
19 sucdan sabıkalı oldugu kotu bırı oldugu anlamına gelmez demıs ayrıca , kokusmuslugun zırvesı bu heralde ,Kadın ifadesinde O'nun için 3 çocuğumu arkama bakmadan bıraktım demiş. İnsan evlatlarından nasıl vazgeçer. 19 suç sabıkalı biri için hangi yaratık 3 evladından vazgeçer. O çocukların kokusu dünyaya bedel. Bu kadından da başka bir şey beklenmezdi.
eminim hanımefendi kadının dayak yemesini engellemek istemiştir sadece polisi aramak dışında. bunun içinde evet kaba kuvvet gerekiyor. Siz hangi ülkede hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama medeniyet olayı polisi arayayım kadın gelene kadar otursun yesin dayağını diye beklemek değil bence. En basitinden bende arabada jop ve biber gazi taşıyorum, çünkü bikac ay önce mangandanın teki saldırdı sırf yolu kapattığı için korna çaldım diye. Ve etrafta kimse de yoktu. Şimdi bu adamı yaralasaydım jop taşıyan kıro mu olacaktım gözünüzde? Ben trafikte acımasızca dövüldü diye haber olmaktansa, şiddet gördü diye kendini savunarak adami yaralayıp haber olmayı tercih ederim.Sadece? Zaten yapmaniz gereken seyi yapmissiniz.
Bicak mi cekmek istediniz de yaninizda yoktu yoksa ?
Hanımefendi İzmir'de bir awm'de market içinde kadını hunharca döven bir adamı gördüm. Kimse de napıyorsun sen demedi.Yine de hakli cikarmaz ki?
Sonucta ortada bir bicak var.. kendiside de ölebilirdi degilmi? Yaninda bu tarz seyler tasiyanin ölme veya öldürme ihtimali ortada zaten.
Hic aciyamadim bu cocuga bu yüzden.
Kendi etmis kendi bulmus.
Kadina yardimci oldugu icin degil, yardim etme tarzindan dolayi...
Dogru tektir ve birdir insanlar kendini koruma amaçlı taşıyabilir. Siz kro dediğiniz şahsın saldırıya ugrayan bir kadının hayatını kurtarmak için kendi hayatını feda etmesine takılmayın bıçağa takılın zaten. Biz böyle tükeniyoruz insan nesli olarak maalesef.Beni birdaha kimse alintilamasin.
Hic cevap vermeye ugrasamam.
Bicak tasiyan bir kroya aciyan acisin banane ..
Kendi fikrimi paylastim. Kendisine de bu zihniyetsizlikle ölebilirdi ama öldürmüs.
Cezasini mahkeme verecek zaten.
Kadin ölen sevgilisini savunmasa dahi ceza alacakti o cocuk. Cunki kasitli / kasitsiz insan öldürmek suc!
Ki kasitsiz da degil... bicak niye cekilir? Ne amacla?
Neysseee sinirlerimi bozamam. Zaten konuda cogu kisi ayni fikirde simdi linc yerim
Medenice savunmayacaksak bizde kalkip birbirimize bicak mi cekelim??! Bozmayin sinirlerimi sabah sabah yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?