Kadir Şeker'in kurtardığı kadının yaptığı adilik

haklısın katılıyorum..
bu kadin tam döneklik yaptı.. öle demeseydi tam dönüm noktasi olacakti..

Aboooov o neydi gız?

Dandiktavsan nicki demiş size dandik dememiş keşke bu kadar yazacağınıza bi okusaydınız

haklısın katılıyorum..
bu kadin tam döneklik yaptı.. öle demeseydi tam dönüm noktasi olacakti..
Kadının ifadesini okurken dedimki kendime o kadar genç kızlar gitti ne güzel hayalleri olan gencecik hayat dolu insanlar keşke böyle biri kurtulmasaydı o çocugunda bası belaya gırmeseydı haketmiyor gerçekten

Bune yaaa

Üşenmez mahkemeye verirdim

Dandiktavsan nicki demiş size dandik dememiş keşke bu kadar yazacağınıza bi okusaydınız
Yahu onu ben bile demedim, bana öyle bir yükseldi ki, ne mallığım kaldı ne dandikliğim. Yüzüme de söyleyecek ama yüzüme de malsın dandiksin diyebilecek mi bakalım.

Canım araya kaynadın resmen çok üzgünüm sana da bulaşsın istemezdim
Yahu ne alakası var,tabiki haklının yanında olacağım. Ne hakla ne vasıfla o kadar hakareti bize edebiliyor bunu açıklayacak. Sana atacaktım ama kaybettim. Sen attığın nicklerin açtığı bir konuda türbanlı olduğundan vs bahsetmişsin, seni oradan tanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım araya kaynadın resmen çok üzgünüm sana da bulaşsın istemezdim
Buldum.

olaylar bu noktaya nasıl geldı
İnan bilmiyorum. Kimdir necidir tanımıyorum bile, bahsettiğim nicklerle gelen bir üye vardı 2-3 sene önce, boşanmayla ilgili bir iki kez mesajlaşmıştık, sonra sonra forumdaki konuşma şekli garip gelmişti diyaloğa girmemiştim bir daha. Saldırgan yazım tarzı ona çok benzediği için geçenlerde açtığı konusunda bir kez ve şimdi bir kez o sen misin diye sordum ve sonuç bu. Kim olduğunu bilmiyorum.

Bu cocugu niye herkes koruyor hic anlamis degilim..

Kadinin sacmaliklari ayri konu veya sevgilisinin suclari vs .. ama adam öldürmek ayri konu.

Bunlari birbirleriyle bagdastirmak ah yazik oldu cocuga demek cok sacma.

Esini hertürlü koruyan kadinlar varmi var..tabi yardim edince de yardim eden kisiye olan oluyor.

Ama burda bir insan ölmüs?! Öldürülmüs!
Artik yanlislikla mi oldu yoksa bilerek mi Allah bilir.

Ama benim ailem veya cevremden bir erkek yaninda bicak tasisaydi ne ayaksin diye sorurdum.

Sizin esleriniz yanlarinda bicak mi tasiyor da ah bir kadina yardim etse ve karsidaki herifi "yanlislikla" öldürse kalkip kadini linc edeceksiniz??

Beynim durdu benim
Neleri nelerle bagdastiriyor insanlar ve suclu sucsuz diye karar veriyor.

Bir insani öldüren biri sucsuz veya masum olamaz, kimse kusura bakmasin.

Bir baskasinin canini alamaz kimse. Isterse esini dövsün isterse 19 suc islemis olsun kalkip o kisiyi öldürme bicak cekme hakki vermez.

Herkes kafasina göre birilerini korumaya calissa bicak cekse ortalik kan gölü olur. Varsa bir sorun polis cagirirsin medeni insan gibi.

Ha cidden cocuk öldürmek istemediyse de olan kendisine oldu ozaman. Her önüne gelene bicak cekmeseymis... universiteli gencimiz!

Son düzenleme:
Bu çocuk daha ergen. Genelde o yaşlarda çakı tarzı şeyler taşımaya heves ederler. Kavga ederlerken olmuş yanlışlıkla.

Bu çocuk daha ergen. Genelde o yaşlarda çakı tarzı şeyler taşımaya heves ederler. Kavga ederlerken olmuş yanlışlıkla.

Ozaman ona iyi ders olacaktir ceza almasi.

Benim cevremdeki gencler yaninda bicak veya caki tarzi seyler tasimiyor.

Medenice savunacaksin kendini veya cevrendekileri.
Kafa göz dalmak bicak cekmek nedir yani...

Daha önce parkta tinerciler yolunu kesmiş o yüzden tasiyormus bıçak öyle okumustum

Tamam hanımefendi bir gün birisi yolunuzu keser taciz tecavüz eder(Allah korusun) şiddet uygular medenice savunursunuz kendinizi.
Cinayeti falan savunmuyorum.
Medenice kurtarılmayı bekleyen nice kadınlar öldü memleketimizde.
Adam boğazını sıkmış ölmek üzereyken kimsenin medenice kendini savunmak isteyeceğini sanmıyorum.
Buradan atıp tutabiliriz sadece.
Olay nasıl yaşandı o bıçak ölen adamın kalbine nasıl saplandı bilemeyiz.
Yaşamak gerekir ben empati yaparak düşünürüm hep.
Medeni bir insan olsa zaten kadına sokak ortasında hakaret edip şiddet uygulamazdı.
Bıçak niye taşıyormuş, medenice kurtaraydı demesi kolay.
Sokakta bulduğu yavru köpekleri eve gidip sevmek icin sabirsizlanan bir çocuktan bahsediyoruz.Sanmiyorum alsın durduk yere bile isteye bir insanın canına kıysın.
Ölür müsün,öldürür müsün?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…