haklısın katılıyorum..Zaten haberlerde kadın cinayetleri görmeye alıştı millet o yüzden biri öldürülünce çok rahat unutuluyor normal birşey olarak algılanıyor artık ,
bu olay bi dönüm noktası olabilirdi bence ama bu kadının söyledikleri
içimden çok şey geçiyor ama yazmak istemiyorum banlanmak istemiyorum
Aboooov o neydi gız?Oradaki yazar sen değilsin yalan söyleme. Senin rezaletin umurumda değil ama nickindeki adı profilindeki resmi kirletiyorsun ona yanıyorum. En ufak bir soruda içindeki pislik nasıl ortaya çıkıyor ama. Ben yıllardır buradayım kim olduğum belli ama senin gibi kimdir necidir bilinmez tipler nasıl çamurunu bulaştırıyor gösteriyorum eklediğim resimlerde. O yüzden hep söylerim internette her medeni insan pozu kesene inanmayın diye. Mahkemede anlatırsın artık derdini. Düzce müzce demiş bir de alakam bile yok orasıyla kim sandıysa artık beni. Midem bulandı yeminle.
Eki Görüntüle 2589072 Eki Görüntüle 2589073
Dandiktavsan nicki demiş size dandik dememiş keşke bu kadar yazacağınıza bi okusaydınızorada yazdigim yorumu burada da yazamam mi ?
hem k.k uyesi hem de eksi sozluk uyesi bir kadin olamaz miyiz yani ? oyle bir kural mi var ? nedir bu eksi sozluk dusmanligi ?
sizin de nickinizi misscherry denen cok sevdigim baska bir uye kullaniyor sizden cok daha once alinmis bir nick
ya da profil resminiz mesela ? madelaine petsch e ait baskasinin resmini çaldiniz
ben burada olurum olmam sanal ortam mühim degil ama davranislarini gözden gecir. surekli birilerini iğneliyorsun ve kenara cekilip ben ne yaptim diyorsun..Kalbinin kırılmasını istemiyorsan sen de baskalarini kırmayacaksın. Kırdığın yerden kırılırsın karma ya göre ( islam da karsiligi var sanirsam deistim ilgi alanima girmiyor )
Bu arada burun kıvırdığınız ekşi, buradan daha kaliteli bir platform. Bir kadın olarak erkekleri daha onurlu buluyorum. Neden mi ? Erkekler ezik degil. Bir erkek , karısı aldattigi zaman asla affetmiyor. Aninda iliskiyi bitiriyor hatta degil evlilik sevgililik durumunda bile. Ayrica erkekler aciz degil kadinsiz yapamam demiyor. Erkekler daha gururlu.
Hemcinsine dandik diyen bir varlık kadın olamaz benim gözümde. Kadın nesne eşya degildir. Dandik kadin dandik mal zihniyetinize sövesim var
Kadının ifadesini okurken dedimki kendime o kadar genç kızlar gitti ne güzel hayalleri olan gencecik hayat dolu insanlar keşke böyle biri kurtulmasaydı o çocugunda bası belaya gırmeseydı haketmiyor gerçektenhaklısın katılıyorum..
bu kadin tam döneklik yaptı.. öle demeseydi tam dönüm noktasi olacakti..
Bune yaaaOradaki yazar sen değilsin yalan söyleme. Senin rezaletin umurumda değil ama nickindeki adı profilindeki resmi kirletiyorsun ona yanıyorum. En ufak bir soruda içindeki pislik nasıl ortaya çıkıyor ama. Ben yıllardır buradayım kim olduğum belli ama senin gibi kimdir necidir bilinmez tipler nasıl çamurunu bulaştırıyor gösteriyorum eklediğim resimlerde. O yüzden hep söylerim internette her medeni insan pozu kesene inanmayın diye. Mahkemede anlatırsın artık derdini. Düzce müzce demiş bir de alakam bile yok orasıyla kim sandıysa artık beni. Midem bulandı yeminle.
Üşenmez mahkemeye verirdimOradaki yazar sen değilsin yalan söyleme. Senin rezaletin umurumda değil ama nickindeki adı profilindeki resmi kirletiyorsun ona yanıyorum. En ufak bir soruda içindeki pislik nasıl ortaya çıkıyor ama. Ben yıllardır buradayım kim olduğum belli ama senin gibi kimdir necidir bilinmez tipler nasıl çamurunu bulaştırıyor gösteriyorum eklediğim resimlerde. O yüzden hep söylerim internette her medeni insan pozu kesene inanmayın diye. Mahkemede anlatırsın artık derdini. Düzce müzce demiş bir de alakam bile yok orasıyla kim sandıysa artık beni. Midem bulandı yeminle.
Yahu onu ben bile demedim, bana öyle bir yükseldi ki, ne mallığım kaldı ne dandikliğim. Yüzüme de söyleyecek ama yüzüme de malsın dandiksin diyebilecek mi bakalım.Dandiktavsan nicki demiş size dandik dememiş keşke bu kadar yazacağınıza bi okusaydınız
Hiç üşenir miyimÜşenmez mahkemeye verirdim
Canım araya kaynadın resmen çok üzgünüm sana da bulaşsın istemezdimYahu onu ben bile demedim, bana öyle bir yükseldi ki, ne mallığım kaldı ne dandikliğim. Yüzüme de söyleyecek ama yüzüme de malsın dandiksin diyebilecek mi bakalım.
olaylar bu noktaya nasıl geldıHiç üşenir miyim
Yahu ne alakası var,tabiki haklının yanında olacağım. Ne hakla ne vasıfla o kadar hakareti bize edebiliyor bunu açıklayacak. Sana atacaktım ama kaybettim. Sen attığın nicklerin açtığı bir konuda türbanlı olduğundan vs bahsetmişsin, seni oradan tanıyor.Canım araya kaynadın resmen çok üzgünüm sana da bulaşsın istemezdim
Canım araya kaynadın resmen çok üzgünüm sana da bulaşsın istemezdim
Yahu ben de tesettürlüyüm ben de tutarım orucumu ama ne ben ne de çevremdeki insanlar oruç tutmayana bişey demez kaldı ki diyemez kime ne yahu, sanane yavrum benim suyumdan deyip geçemiyor musun valla ben çok şaşırıyorum nerde yaşıyosun cidden özelden yazar mısın bana
Buldum.Şu memlekette ayak basmadığım şehir çok az iş nedeniyle en doğusuna da gittim en batısına da iyi kötü gözlem yapıyoruz biz de, her toplumun iyi tarafı var kötü tarafı var ama anlattığın kadar kadın düşmanı, adaletten bihaber, görgüsüz, yobaz, cahil, nalet yani bunların hepsinin bir arada olduğu bir memleket inan ki görmedim ya bütün bunlar her memlekette biraz fazla biraz az var ama yorumlarındaki satır aralarında yok artık diyorum bazen olayları farklı algıladığını düşünüyorum.
İnan bilmiyorum. Kimdir necidir tanımıyorum bile, bahsettiğim nicklerle gelen bir üye vardı 2-3 sene önce, boşanmayla ilgili bir iki kez mesajlaşmıştık, sonra sonra forumdaki konuşma şekli garip gelmişti diyaloğa girmemiştim bir daha. Saldırgan yazım tarzı ona çok benzediği için geçenlerde açtığı konusunda bir kez ve şimdi bir kez o sen misin diye sordum ve sonuç bu. Kim olduğunu bilmiyorum.olaylar bu noktaya nasıl geldı
Hah işte bu kişi misin diye sordum. Aynı onun gibi yazıyor.Buldum.
Bu çocuk daha ergen. Genelde o yaşlarda çakı tarzı şeyler taşımaya heves ederler. Kavga ederlerken olmuş yanlışlıkla.Bu cocugu niye herkes koruyor hic anlamis degilim..
Kadinin sacmaliklari ayri konu veya sevgilisinin suclari vs .. ama adam öldürmek ayri konu.
Bunlari birbirleriyle bagdastirmak ah yazik oldu cocuga demek cok sacma.
Esini hertürlü koruyan kadinlar varmi var..tabi yardim edince de yardim eden kisiye olan oluyor.
Ama burda bir insan ölmüs?! Öldürülmüs!
Artik yanlislikla mi oldu yoksa bilerek mi Allah bilir.
Ama benim ailem veya cevremden bir erkek yaninda bicak tasisaydi ne ayaksin diye sorurdum.
Sizin esleriniz yanlarinda bicak mi tasiyor da ah bir kadina yardim etse ve karsidaki herifi "yanlislikla" öldürse kalkip kadini linc edeceksiniz??
Beynim durdu benim
Neleri nelerle bagdastiriyor insanlar ve suclu sucsuz diye karar veriyor.
Bir insani öldüren biri sucsuz veya masum olamaz, kimse kusura bakmasin.
Bir baskasinin canini alamaz kimse. Isterse esini dövsün isterse 19 suc islemis olsun kalkip o kisiyi öldürme bicak cekme hakki vermez.
Bu çocuk daha ergen. Genelde o yaşlarda çakı tarzı şeyler taşımaya heves ederler. Kavga ederlerken olmuş yanlışlıkla.
Daha önce parkta tinerciler yolunu kesmiş o yüzden tasiyormus bıçak öyle okumustumOzaman ona iyi ders olacaktir ceza almasi.
Benim cevremdeki gencler yaninda bicak veya caki tarzi seyler tasimiyor.
Medenice savunacaksin kendini veya cevrendekileri.
Kafa göz dalmak bicak cekmek nedir yani...
Tamam hanımefendi bir gün birisi yolunuzu keser taciz tecavüz eder(Allah korusun) şiddet uygular medenice savunursunuz kendinizi.Ozaman ona iyi ders olacaktir ceza almasi.
Benim cevremdeki gencler yaninda bicak veya caki tarzi seyler tasimiyor.
Medenice savunacaksin kendini veya cevrendekileri.
Kafa göz dalmak bicak cekmek nedir yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?