Kadir Şeker'in kurtardığı kadının yaptığı adilik

Unutmadığımdan "Coğrafya kader" dedim Müdürüm.

Ben bu haberden çıkayım, içim titredi, oğluma baktıkça hele.

Tam da bunu düşünüyordum.
Çocuklarıma ne öğretecegim ben?
Kadının biri dayak yerken, öldürülene kadar bekle, inşallah polis yetişir mi diyeceğim?
Aman oğlum, etliye sütlüye karışma, ucuz kahramanlık bunlar, senin canından kıymetli değil falan demeliyim.
Hatta korkutmalıyım. Sakin karışma olan sana olur diye.
Duyarsız, bencil, dünya yıkılsa umrunda olmayan, aptalın teki ol, 3 maymunu oyna , e mi yavrum.

Gerçekten yazıklar olsun. bazı insanlar bu dünyada nefes almayı haketmiyor.

Bazı arkadaşlarda yaşadıklarını anlatmış ben de anlatayım, aile içi kavga çıktı sokağımızda, kadın bağırıyor ağlıyor imdat diyor, çocuklarından biri korkudan bayıldı, onu ayıltmaya çalışıldı, eşi bağırıyor küfrediyor, üstelik ortada bir de bıçak var, neyse tüm sokak ayaklandı ama kavgaya bir tek eşim müdahale etti birinden biri ölecek diye endişeliydi, o arada kadın elindeki bıçağı kocasına fırlattı, eşim kadınla kocasının arasındaydı, bıçak eşimin sol omzunu sıyırıp geçti, fırlatırken biraz sağa kaysaydı eğer ben bugün 3 yıldır eşimin yasını tutan biri olacaktım, polis geldi karakola gidildi, eşim sabaha kadar kadınla kocasını yalnız bırakmamak adına karakolda kaldı, dönüşte neden polise haber verildi diye kadından bir ton küfür yedik, hiçbir kadın erkek terörüne kurban gitsin istemem ama yardım edince de ya suçlu ilan ediliyorsunuz veya bir bıçak darbesiyle olayın kurbanı haline dönüşüyorsunuz.

Aynısını ben yaşadım, komşu çift sürekli kavga ediyordu oğlan kızı çok feci dövüyordu sesler 3.kattan 1e geliyor bize, polis aradım diye apartmana bize takmış bizi artırdı diye laf çıkarmış kadın. Sonra tekrar ses duydum ama ye dayağını madem dedim sustum. Taşınınca yeni gelene birinci kattakine dikkat et onun yüzünden taşınıyoruz demiş.

İşin içinde bişey olabilir. Bir kadın neden böyle bişe yapar ki ilk önce beni kurtardı demişti sonra da böyle bişey demiş şok ya.

Bu gerçek mi ya
Yazıklar olsun...

Bu nasil saplantılı sevgidir olan o gence oldu inş çıkar kadınada pes illa öldürmesi lazım kötü olması için herhalde

Ne bir kavganın öznesi, ne de bir kavganın şahidi olmaktan Allah korusun bizleri ne diyeyim.
Gencecik insan için biz bu kadar üzülüyorsak ailesi kimbilir ne haldedir.
Allah yardımcıları Olsun.Hepimizin yardımcısı olsun.

TemiKuzum benim ben bu çocuğa çok üzüldüm
O kadar temiz bir yuzu var ki.Allah yardım etsin yüzüne baksın

Amin, işte o yüzden diyorum insan bu gibi durumlarda ne yapacağını şaşırıyor, insani duygularınız koş kadına yardım et kurtar diyor, koşuyorsunuz bu seferde kadın benim kocam benim evliliğim diyor, ben acıyla feryat eden kadınların seslerine hiç dayanamıyorum, kimse de dayanamaz biliyorum, sokakta acı acı feryat eden olunca kalbim yerinden fırlıyor kadını öldürecek diyorum, eşim fırlıyor hemen ama sonra neler neler işitiyoruz
Başka bir tanesi şiddet gördüğü için çekme bu adamı, kendini kurtar denildi diye kocam çok yakışıklı kadınların gözü var, bizi kıskanıyorlar dedi, çekme kurtar kendini sözümü söylemeden yuttum, eşini bulunmaz hint kumaşı sanan bir kadına yekpare kaşlı haydut kılıklı kocanla işim olmaz desen anlamaz çünkü.

Kadınların yüz karası, ifadesini kızım okudu bugün 2 resmen sinirden köpürdük,

Bu memlekette binbir türlü rezil kadın kurtarılmayı değmeyen!!!!!
Geçende şeymanın annesi
Kocası öz kızını öldürmüş
Kadın öldürülen kızına değil hapis yatan kocasına yanıyordu
Herhalde bizim annesinden daha çok içimiz acıdı kızcağıza
Kadınların yüz karaları

Şimdi herkes "bıraksaydı da ölseydi" diyecek, "böylesi hak ediyor" diyecek. Ben de dedim yalan yok. Ama Emine Bulut da mı hak etmişti?
Şimdi bu kadın yüzünden o da hak etmiş sayılacak, diğeri de beriki de...
Artık hepimiz her şeyi hak etmiş olacağız ve kimse bizi kurtarmaya gelmeyecek.
Çok yazık.

Gerçekten mi iyi ki okumamışım, o yavrucağa öyle üzüldüm ki

Gerçekten mi iyi ki okumamışım, o yavrucağa öyle üzüldüm ki
Abla sosyal hizmetlerde çalışan arkadaşım var
Sen burada benim her gün denk geldiğim olayları görsen ne analığa ne babalığa saygın kalır
Neleri görmezden geldiklerini çocuklarını nasıl kullandıklarını görmek istemezsin diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…