- 3 Şubat 2017
- 943
- 2.013
- 113
Valla ablacım bazen burada da anne babalarla ilgili konular açılıyor ya hani, annesinden veya babasından nefret ettiğini söyleyenler oluyor tepki görüyorlar, ben kızamıyorum hak veriyorum, herkes anne baba olmasın sözü de söyleniyor buna da katılıyorum, mesela bu haberdeki kadın doğruysa 3 çocuğunu adam için terk etmiş, Şeyma'nın annesi kızına yanmak yerine kocasına yanıyorAbla sosyal hizmetlerde çalışan arkadaşım var
Sen burada benim her gün denk geldiğim olayları görsen ne analığa ne babalığa saygın kalır
Neleri görmezden geldiklerini çocuklarını nasıl kullandıklarını görmek istemezsin diyor
Dilber fırtına,beş yıl sonra çıktı.dışarda şimdiValla ablacım bazen burada da anne babalarla ilgili konular açılıyor ya hani, annesinden veya babasından nefret ettiğini söyleyenler oluyor tepki görüyorlar, ben kızamıyorum hak veriyorum, herkes anne baba olmasın sözü de söyleniyor buna da katılıyorum, mesela bu haberdeki kadın doğruysa 3 çocuğunu adam için terk etmiş, Şeyma'nın annesi kızına yanmak yerine kocasına yanıyor
Sonra minicik bebeğini evde beşikte bırakıp ailesinin yanına tatile giden bir kadın vardı, biyolojik olarak o da doğurmuş, o da anne ama bebeğini göz göre göre ölüme terk eden anne midir şimdi ?
Ya da bir kadın vardı olay yaşandığı vakit ülkede resmen infial yaşanmıştı, unuttum o sıfatsızın ismini, küçücük oğlunu sevgilisiyle öldürmüştü hani
Duygularımızı köreltiyor böyle insanlar ve duyarsızlaşmaya başlıyoruz ki bu çok üzücü.
19 suçtan sabıkalı bir adamla ilişkisini kesmeyen bir kadına açıkça söylüyorum ben üzülmezdim. Böyle manyakları çok arıyorlar heralde. Şeymaya çok üzüldük insan babasını seçemez sonuçta. Ama birlikte olacağı kişiyi seçebilir gidip de böyle adamları buluyorlarsa ortada çok da dövünecek bir durum olmazdı.Kadın ölseydi bu sefer onun için üzülecek, onun için adalet arayacaktık. Yeni bir kadın cinayeti kahramanımız olacaktı.
Şeymanın annesi ve abisinin konuşmalarını dinledim.Akıl sağlığı yerinde değil yoksa yapmaza varan bir konuşma içindeydiler.19 suçtan sabıkalı bir adamla ilişkisini kesmeyen bir kadına açıkça söylüyorum ben üzülmezdim. Böyle manyakları çok arıyorlar heralde. Şeymaya çok üzüldük insan babasını seçemez sonuçta. Ama birlikte olacağı kişiyi seçebilir gidip de böyle adamları buluyorlarsa ortada çok da dövünecek bir durum olmazdı.
Bu gerçek mi?
En son twitterda kadiriçinadalet vb. hastagler dönüyordu; kadın da "Beni kurtardı" dememiş miydi?
ben de öyle okumuştum nasıl olur ya?İfadesini değiştirmiş.
Çok yazık. Hangi koca evladın yerini tutabilir. Eşimi kaybetsem hayata bir şekilde tutunurum ama diğerini düşünmek bile kabus. Allah korusunŞeymanın annesi ve abisinin konuşmalarını dinledim.Akıl sağlığı yerinde değil yoksa yapmaza varan bir konuşma içindeydiler.
Dogru ben esimden neler duyuyorm agzim acik kaliyor polis kendisi cok cok seyler anlatiyor medyada gorunen gibi degil hic bsy sizlere tek tavsiyem yolda yururken kimseyle dalasmamak
Tam da bunu düşünüyordum.
Çocuklarıma ne öğretecegim ben?
Kadının biri dayak yerken, öldürülene kadar bekle, inşallah polis yetişir mi diyeceğim?
Aman oğlum, etliye sütlüye karışma, ucuz kahramanlık bunlar, senin canından kıymetli değil falan demeliyim.
Hatta korkutmalıyım. Sakin karışma olan sana olur diye.
Duyarsız, bencil, dünya yıkılsa umrunda olmayan, aptalın teki ol, 3 maymunu oyna , e mi yavrum.
Bazı insanlar dayağı da her türlü zorbalığı da hak ediyor demek ki olan zavallı çocuğa olduBu ifadelerden sonra kimse sokakta dövülen, öldürülen kadınlara yardım etmeyecek.
Bir de sabıkalı herif için 3 çocuğunu terketmiş.
İğrenç pislik kadın.
YAZIKLAR OLSUN!!!
Kadir Şeker'in kurtardığı kadın konuştu: 19 suç kaydı olması bir insanı kötü yapmaz.
DHA muhabirine konuşan Ayşe D. ise, "'Olay günü Özgür alkollüydü. Tartışıyorduk, beni dövmüyordu. Çok güzel günlerimiz oldu. 19 suç kaydı olması, bir insanı kötü yapmaz" dedi.
'Ben Özgür'le severek birlikte oldum, onun için üç çocuğumu bıraktım'
Kadir Şeker'in kurtardığı kadın konuştu: 19 suç kaydı olması bir insanı kötü yapmaz - 11.02.2020, Sputnik Türkiye
Konya'da Özgür Duran’ı, Ayşe D.’yi döverken engellemek istediği sırada çıkan arbedede kalbinden bıçaklayarak öldüren Kadir Şeker'in tutukluluğuna itiraz... 11.02.2020, Sputnik Türkiyetr.sputniknews.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?