Kadir Şeker'in kurtardığı kadının yaptığı adilik

Bir çoğumuz hatırlarız ..
Rahmetli Kemal Sunal’ın “kapıcılar kralı”
Filmini...
Apartman sakinlerinden adam her gelişinde eşini döverdi..
Apartman sakinleri dinlerdi!
Kadının kocasından korktukları için..
Sonra kapılarına “seyiti” gönderdiler adam bağırınca herkes kaçtı Seyit kaldı orta da ???

Ama Burda en can alıcı nokta adamın karısının sözleri oldu tabiii

“Sizene döverde severde kocam değil mi ayollll”
Yıl /1976.

Tek üzüldüğüm kadir. Umarım ceza almaz.

Valla ablacım bazen burada da anne babalarla ilgili konular açılıyor ya hani, annesinden veya babasından nefret ettiğini söyleyenler oluyor tepki görüyorlar, ben kızamıyorum hak veriyorum, herkes anne baba olmasın sözü de söyleniyor buna da katılıyorum, mesela bu haberdeki kadın doğruysa 3 çocuğunu adam için terk etmiş, Şeyma'nın annesi kızına yanmak yerine kocasına yanıyor
Sonra minicik bebeğini evde beşikte bırakıp ailesinin yanına tatile giden bir kadın vardı, biyolojik olarak o da doğurmuş, o da anne ama bebeğini göz göre göre ölüme terk eden anne midir şimdi ?
Ya da bir kadın vardı olay yaşandığı vakit ülkede resmen infial yaşanmıştı, unuttum o sıfatsızın ismini, küçücük oğlunu sevgilisiyle öldürmüştü hani

Duygularımızı köreltiyor böyle insanlar ve duyarsızlaşmaya başlıyoruz ki bu çok üzücü.

İçimden geçenleri söyleyip günaha girmek istemiyorum ama bu da ana işte.. Rabbime havale ediyorum.. İnşallah Kadir ceza almaz diyorum..

Aile düzgün olacak ki çocuk düzgün olsun toplumun oluşturan bunlar, düzgünlük neye göre sorgulayacağız, herkesin doğrusu farklı
Standart getirmemiz mümkün değil,
Toplumda çeşitlilik ve farklılık çok fazla
Benim yanlış bulduğuma başkasının doğru demesi, zıtlılığı oluşturuyor

Bu da herkese ders olsun hiç kimse için kendini tehlikeye atmaya değmez. Aileden başka.

Dilber fırtına,beş yıl sonra çıktı.dışarda şimdi

Çocuğa çok üzüldüm,iki pislik yaktı başını.Yalnız sabah haberlerinde kadının dediği şeylerin aynını ölen şahsın babası demişti,kadının ifadesi farklıydı.

Anlamıyorum ya bu insanları anlamıyorum.. Kadını kurtarsa suç kurtarmasa suç.. Böyle tipler yüzünden insanlar başım belaya girer korkusuylaa yanlarnda kavga olsa dönüp bakamıyor.. Yazk günah gencecik çocuğun hayatı mahvoldu

Kadın ölseydi bu sefer onun için üzülecek, onun için adalet arayacaktık. Yeni bir kadın cinayeti kahramanımız olacaktı.
19 suçtan sabıkalı bir adamla ilişkisini kesmeyen bir kadına açıkça söylüyorum ben üzülmezdim. Böyle manyakları çok arıyorlar heralde. Şeymaya çok üzüldük insan babasını seçemez sonuçta. Ama birlikte olacağı kişiyi seçebilir gidip de böyle adamları buluyorlarsa ortada çok da dövünecek bir durum olmazdı.

Şeymanın annesi ve abisinin konuşmalarını dinledim.Akıl sağlığı yerinde değil yoksa yapmaza varan bir konuşma içindeydiler.

Bu gerçek mi?
En son twitterda kadiriçinadalet vb. hastagler dönüyordu; kadın da "Beni kurtardı" dememiş miydi?
İfadesini değiştirmiş.
ben de öyle okumuştum nasıl olur ya?
o çocuk olmasaydı ben şimdi hayatta değildim dememiş miydi??
ifadesini bile değiştirmiş olsa, polis sormuyor mu "bi öncekinde böyle böyle demiştin" diye?
hiç bişey anlamadım

Şeymanın annesi ve abisinin konuşmalarını dinledim.Akıl sağlığı yerinde değil yoksa yapmaza varan bir konuşma içindeydiler.
Çok yazık. Hangi koca evladın yerini tutabilir. Eşimi kaybetsem hayata bir şekilde tutunurum ama diğerini düşünmek bile kabus. Allah korusun

S.....z kadin onceki ifadesinde kocasinin parkta dovdugunu soylemis sonradan dovmuyorduya cevirmis. Bu olenin .. yakinlari eminim bu olaydan para kopaririz dusuncesiyle boyle konusuyorlar.

Kadinin bu sozlerini ciddiye alacak mahkeme yoktur umarim. Uyusturucu kacakcisi adam "biz birlikteyiz" diyecek ha? Buna kargalar guler.
"Muhtemelen bizim kavga ettiğimizi düşündü. Özgür’e ‘Neden bayanı rahatsız ediyorsun?’ dedi. Özgür de ‘ Biz birlikteyiz’ diye yanıt verdi."

Zaten olay yerinde kamera yokmus, tekinsiz bir yer. olumden kurtulmus cocuk bicak tasimasin da ne yapsin. Bu cocuga ceza verirlerse iyiler ölsün demektir bu.

Son düzenleme:
Dogru ben esimden neler duyuyorm agzim acik kaliyor polis kendisi cok cok seyler anlatiyor medyada gorunen gibi degil hic bsy sizlere tek tavsiyem yolda yururken kimseyle dalasmamak

Kavgayı ayıran polisi gidip şikayet ediyorlar. O belki de ölümden kurtarılan kadın diyor ki “ polis kocamı dövdü” Sonra aylarca mahkemeye git gel, soruşturmayla uğraş. Hele çoluk çocuk varsa işsiz kalırım stresi çok yıpratıyor. Bugün eşime dedim sadece çocuğa yapılan bir zulüm görürsen müdahele et.onun dışında karışma dedim.

Vallahi okuyunca sinir tepeme çıktı.
Adi, rezil! Sen nesin ki, sırf kendini korumak için üstünde bıçak taşıyan adamın sebebini sorguluyorsun?
19 sabıka kaydı kötü olduğunu göstermezmiş. Allahın manyakları..

Bazıları yardım edilmeyi haketmez. Çünkü kötüdürler..

Bizim bir akrabamızın oğlu 25 yaşında otobanda giderken çok feci bir kaza görüyor. Servis aracı devrilmiş. Durup kontrol ederken bir kadının nefes aldığını fark ediyor. Kucağına alıp kenara çekmek isterken başka bir araba (elinde telefon olduğunu görenler var) ikisine çarpıyor ve çocuk 10 metre kadar ileri savrulup hayatını kaybediyor. Yıllarca mahkeme sürdü ve sonuçta otobanda inmenin yasak olması sebebiyle hayatını kaybeden genç suçlu sayıldı nurlar içinde yatsın.

Bazı insanlar dayağı da her türlü zorbalığı da hak ediyor demek ki olan zavallı çocuğa oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…