Kafa Karışıklığı

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.443
43.943
798
Merhaba kk'nin hanımları. Öncelikle konumda bir kaç farklı yerden bahsedeceğim ama hepsi bir yere çıkıyor.

ben kendi mesleği olan ama aynı zamanda yazar bir kadınım yani yayınlanmış romanı olan biriyim neyse bunun da konumuzda alakası olduğu için söyledim. 26 yaşındayım. Bundan 2 sene önce o zamanlar milletvekili olan birine ben mesaj atmıştım sizi çok beğeniyorum diye evli olduğunu bilmiyordum ve oda teşekkür ederim ama ben eşine sadık bir erkeğim demişti konu kapanmıştı bu şekilde. daha sonra ayrılmış eşinden vs derken.

bu kişi siyaseti vs bıraktı ama ufak tefek toplantılara vs katılıyor diyebilirim (kim olduğunu kurcalamamanızı rica edeceğim zira önemi hiç yok )
yılbaşından ertesi gnkü bir paylaşımına yorum yaptım ve bu kişi de şu meşhur i... denilen sosyal medyadan beni takip edip mesaj attı. imzalı kitabınıza nasıl ulaşabilirim diye.
bende kendisine yaşadığım şehre yolu düşerse imzalayabileceğimi söyledim. mutlaka okuyacağını söyledi. bir kere yazdım adresini rica ettim kitabı göndermek için adresini vermedi derken arada nasılsn vs diye yazmaya başladı.
öyle böyle derken 15 gün önce bana mesaj attı x şehrine geliyorum diye bende geldiğinde tekrar haber verirsen bir kahve ısmarlarım dedim konu kapandı. bir kaç gün sonra tekrar yazdı nasılsın diye bende iyiyim vs diyip konuşmayı fazla uzatmadık.
geleceği güne kadar hiç birşey konuşmadık. geldiği gün bana mesaj atmış görüşelim diye. bende bugün olmaz ama yarın akşam olabilir uygunsa dedim. programı yogundu bunu biliyordum zaten. tamam yarın akşam uygun dedi. o akşam numarasını verdi ertesi gün akşam için sözleştik.
buluştuk, arkadaşları o ben vs oturduk rakı balık falan yaptık. kitabımı getirdin mi dedi. getirdim birazdan veririm dedim. 5 dakika geçti e hani kitabım merak ettim ver bakayım dedi. çıkarttım verdim. inceledi uzattı e hadi imzala ama diye. çok keyifli bir akşamdı. ben çekindiğimden pek birşeyler yemedim yesene diye ısrar etti baktı yesene kurban olduğum diyerek ben pek birşey yemeyince tabağıma kendi elleri ile koydu yemek falan.
ertesi gün başka bir etkinliği vardı oraya gittim. herkesin içinde işin var mı diye sordu yok dedim geç otur kenara x ler (arkadaşları yani )ile dedi. bende yok başın kalabalık yormayayım seni dedim. olmaz öyle geç otur kenara dedi. bir süre oturdum işi bitti vesaire derken yola çıkma zamanları geldi. memnun oldum tanıştığıma diyip vedalaştık. okuyacağım kitabını eleştireceğim dedi. arkadaşı numaramı aldı x şehrine gelirsen haber ver mutlaka bende geldiğimde tekrar haber vereceğim sana dedi arkadaşı.

işin hikaye kısmı bu bayanlar. gittiği günden beri hiç yazmadı bu kişi. takip ediyor farkındayım 2 kere arkadaşı ile konuştuk ettik. ama beyfendi den tık yok. beğenmedi beni desem ertesi gün uzatmaz kestirir atardı diyorum ama neden böyle yaptı anlam veremedim

Güncelleme :
Yazdı kızlar :KK68: hemde bir yerden cevap alamayınca diğer yerden yazmış :)) kendi yaşadığı şehre davet etti ağırlama sırası bende diye:)

Son düzenleme:
Aktif olarak siyasetin içinde olmasa dahi belli ki hala faal bir X kişisi kendisi. Böyle dialoglar ve görüşmeler onun tarafından kadın-erkek ilişkisi kapsamında değerlendirilmiyor olabilir. Aranızdaki yaş farkı kaç, nedense 20-25 gibi düşündüm ben.
Edit: Milletvekili olmasından mütevellit değil yaş farkı fikrim. Reşit olmak yetiyor diye nutuk atan olur diyedir bu açıklama kısmı 🤭

Güzel şeyler olacak gibi hissettim nedense

inşallah
Ya siz o zaman ilk beğendiğiniz zamanlarda da konu açmış miydiniz? Boyle bir konu hatırlıyorum ve sanki bu kisiyi bulanlarda olmuştu.

hayır böyle bir konu açmadım bem

Aktif olarak siyasetin içinde olmasa dahi belli ki hala faal bir X kişisi kendisi. Böyle dialoglar ve görüşmeler onun tarafından kadın-erkek ilişkisi kapsamında değerlendirilmiyor olabilir. Aranızdaki yaş farkı kaç, nedense 20-25 gibi düşündüm ben.
Edit: Milletvekili olmasından mütevellit değil yaş farkı fikrim. Reşit olmak yetiyor diye nutuk atan olur diyedir bu açıklama kısmı 🤭

5-6 yaş var

Şöyle bir ihtimal olabilir kitabınızı okumamıştır. Henüz okumadım demek de istemiyordur. onun için mesaj atmıyordur. Ya da size karşı ilgisi olmayabilir ama sizin ilginiz hoşuna gitmiştir.
Yolda okuyacağım demişti fırsat bulamamış olabilir

Bilmiyorum ki ben de yazıp sormadım işte
Şehribe geri dönen sen olsan sende hiç mi merak etmedi diye düşünürdün
Adam ilgili davranmasa hoşlanmamış dicem ama gidene kadar herşey iyi
"Hey selam, kitap okundu mu bakalım?:)" diyebilirsin

Şehribe geri dönen sen olsan sende hiç mi merak etmedi diye düşünürdün
Adam ilgili davranmasa hoşlanmamış dicem ama gidene kadar herşey iyi
"Hey selam, kitap okundu mu bakalım?:)" diyebilirsin
Pazar akşam yazdım nasıl oldun rahatsızdın diye okudu ama cevap vermedi öyle olunca ben de bir daha yazmadım

Okuyup mesaj atmayı bekliyordur bence. Belki kitapla ilgili bişey sorar. Şimdilik sıkboğaz etmeyin,o sana bi şekilde dönüyor zaten. İstediğin her şey hayrına olsun

Back
X