Kafam allak bullak, başkani gözden yardım istiyorum

Sanırım benim de öyle oldu o tartışmadan sonra o da aramadı hiç bende tek selam söyle tamam aleyküm selam o kadar

Aklım karışık kafam Bi milyon evlenmeden önce hiç birşey yoktu, evlendik işte o zaman bu sıkıntılar başladı

Ay hadi bakalım inşallah öyle olur da bir evlilikte böylece kurtulur

konu sahibi affetsin ama ben de mesajları görünce yazmak istedim, benim de erkek arkadaşımla aramda 6 yaş var, ailesiyle tanıştım ve yaş farkından dolayı beni istemediklerini söylemişler. Bu yaş farkı mevzusu söylediğimde köpek gibi ağlayıp zırlayıp, kapıdan kovup bacadan giren adam da ikna olmuş, ayrılalım dedi.

Ana ağzına bakan seviyorum dediği kadının arkasında durmayan adam zaten
Az ötede oynasın, gölge etmesin

18 gün ikimize de iyi gelecek derken çok enteresan Bi şekilde 9 haftalık hamile olduğumu öğrendim bakalım bundan sonra neler olacak, 10 yıldır hasretim bu çocuğa rabbim nasip etti bu mutluluğu bana kucağıma da almayı nasip etsin inşallah da
Rabbim kimseye arattırmasın, hasretlik çektirmesin inşallah

Ana ağzına bakan seviyorum dediği kadının arkasında durmayan adam zaten
Az ötede oynasın, gölge etmesin

insan başkasının konularında ne kdr objektif, mantıklı ve sert olabiliyor değil mi?
keşke kendi problemlerinde de böyle olabilse ne güzel olur,
şahsen siz de şuan sizi istemiyorum diyen, boşanalım dien biri için konu açıp, onun çocuğunu doğurmak istiyorsunuz.

Heh tamam şimdi tam oldu

Annesi ile Karısı arasındaki krizi yönetemeyen adam Evliliğini yürütemez daha ilk aydan belli etmiş kendisini Siz Duşta da olabilirdiniz ya da ne biliyim canınız sıkkındır açmak istememiş olabilirsiniz bu kadar tepki büyük ..”Aşkım annem aramış açmamışsın merak etmiş müsait değildin heralde dönüş yap bi istersen” demek çok zor olmamalı

Ben istediğim için doğururum bu çocuğu çünkü yıllarca çocuk hasreti çekmenin ne demek olduğunu bilmeyen de ahkam kesemez bence bu 1
İkincisi ben eşimden 7 yaş büyüğüm ve ikinci evliliğim
Evde kavgada bunları sarf eden adam ailesinin karşısın da dimdik duran Bi adamdı
Evet şimdi saçma sapan Bi neden ile en olmadık konuda anne dolduruşuna geldi ama inanın şu saatten sonra değil anası sülalesi gelse canımı sıkmam moralimi bozmam
Ki kimse bozamaz
Sizde nasıl istiyorsanız onu yapın gerek yaş gerek yaşadıklarımdan yola çıkarak demiştim siz objektif olun ben yapamadıysam
Hakkınızda hayırlısı olsun çok çok mutlu olun inşallah

Hiçbirşey söyleme askerde kafasını iyice bir dinlesin düşünmeye çok vakit ayırır orda. Senin onun hayatının neresinde olduğunu anlar. Geldiğinde dikkat et sana nasıl sarıldığında bu emoji gibi olursunuz

Çok büyüdü çok konuştuk umarım dersini almıştır ailesi de kendisinde ama dedim ya tek derdim Allahın 10 yıl sonra bana nasip ettiği evlat

Çok teşekkür ediyorum ama inanın görüşmemek bu ayrılık ikimize de çok iyi geldi

geri dönüp sizi tekrar mı arayacaktı kv anlayamadım
belki siz böyle değilsinizdir ama aradığmda açmayan sonra da dönmeyen insana hiç tahammül edemiyorum

eşinize gelince söylediği sözler gerçekten çok acı olmuş
iyice burnunu sürtün derim

Sürtüldü iyice Bi üstüne de askerlik bakalım cuma günü bitiyor değişimi kıymet anladım

Çok teşekkür ediyorum ama inanın görüşmemek bu ayrılık ikimize de çok iyi geldi
Konu yeni değilmiş eylülde açılmış anasayfada karşıma çıkınca yazmak istedim çok sevindim sonucun dediğim gibi olmasına kıymetini anlamış olmasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…