- 18 Temmuz 2013
- 370
- 389
- 103
- Konu Sahibi Kendimi_7_im
-
Sanırım benim de öyle oldu o tartışmadan sonra o da aramadı hiç bende tek selam söyle tamam aleyküm selam o kadarBenim kv de şikayet etmişti yok aradım açmadı gibisinden, eşimde morali bozuktur illa açmak zorunda mı demişti, gerçi şimdi ben uğraşmak istemiyorum kv kişisi ile, sevmiyorum kendisini hiç, ama kendisi yaptı bunu, ha var ha yok benim için, sizde öyle yapın
Aklım karışık kafam Bi milyon evlenmeden önce hiç birşey yoktu, evlendik işte o zaman bu sıkıntılar başladıSizden yedi yaş küçük olması çok kötü olmuş hem sizden daha deneyimsiz ve daha genç yani siz daha olgun kalıyosunuz onun daha olgunlaşmaya evliliği anlamaya vakti var siz alttan alırsanız ancak o şekilde yürür
İnşallah yoksa o ayrı ben ayrı yıoranıcazEvlilik terapisi şart.. sizin olgunlugunuzu yakalaması gerekli..
Ay hadi bakalım inşallah öyle olur da bir evlilikte böylece kurtulurAskerlik nedeni ile küslüğü dvm ettirmedim ama içimde çok sıkılıyor zamanını bekliyorum sadece ama belki o politik davranıyor yada o da zamanını bekliyor evet sen haklıydın annem de bende hatamızı anladık diyo bakalım
Ben 32 gibi gösteriyorum en fazla ,eşimde 30 lu yaşlarda gösteriyor ,o kadar çirkef o kadar sert mizaçlıdır ki ,kavgacı tüm kötü huylar kendisinde bende çok naif biri değilim beraber çalışıyoruz ,iş yüzünden ne kadar sert olduğum gerçeği var ,ailesi istemedi sonra yanyana görünce yaş farkı pek belli olmuyor biraz yumaşadılar ,bir gün eşimin bi kudurası tuttu daha sevgiliyken annesi o gün dedi ki bunu senden başkası toparlayamaz ,çekmez ,öyle pat diye evlendik ....
Konuyu dağıtmak istemiyorum ama sormadan da edemeyeceğim, 15 yaş çok büyük bir fark, eşinizin ailesi nasıl kabul etti acaba. Bende birisinden hoşlanıyorum ama aramızda 5 yaş var, o kabul etse ailesi kabul etmez diye düşünüyorum, mesajınızı okuyunca acaba olur mu dedim.
Ana ağzına bakan seviyorum dediği kadının arkasında durmayan adam zatenkonu sahibi affetsin ama ben de mesajları görünce yazmak istedim, benim de erkek arkadaşımla aramda 6 yaş var, ailesiyle tanıştım ve yaş farkından dolayı beni istemediklerini söylemişler. Bu yaş farkı mevzusu söylediğimde köpek gibi ağlayıp zırlayıp, kapıdan kovup bacadan giren adam da ikna olmuş, ayrılalım dedi.
18 gün ikimize de iyi gelecek derken çok enteresan Bi şekilde 9 haftalık hamile olduğumu öğrendim bakalım bundan sonra neler olacak, 10 yıldır hasretim bu çocuğa rabbim nasip etti bu mutluluğu bana kucağıma da almayı nasip etsin inşallah daGeçen cuma eşimin memleketine gidecektik askerlik öncesi görsün diye neyse o gelmeden tüm işleri hazırlıkları bitireyim dedim,
Elektrik süpürgesi çalışırken ;annem, kayınvalidem, eşim aramış işim bittikten sonra gördüm sadece eşime döndüm
Yaklaşık yarım saat sonra eşimin kardeşi aradı (kayınvalidem ara demiş) konuştum anneme de selam söyle falan neyse buraya kadar herşey normal...
Akşam 17 civarı eşim msj yazmış annem seni aradımı?
Evet dedim aradı ama sonrasın da kardeşin ile konuştum o da yanındaydı
bundan sonrasında kızılca kıyamet koptu, kayınvalide oğlunu aramış x i aradım telefonuma bakmadı, belkide gördü bilerek açmadı,ilk değil bu ,artık çok üzülüyorum ben onu sadece merak ettim ne zaman çıkacaktınız diye soracaktım demiş...
Eve gelince o kadar sözler duydum ki ;seni istemiyorum, olmuyor, uğraşmaya gerek yok konuşacak hiçbirşey yok gibi birsürü en son söylenicek herşeyi söyledi
Ailesinin evine gidince tabi kaynana anladı ona da patladım içimde hiçbirşey bırakmadan içimi döktüm tabi kayınpederde şahit oldu çünkü bu olayda en masum o
Hatta hızımı alamadım( bu sözlere maruz kalmam ilk değil) kendi annemi aramak zorunda kaldım
Bu 2 günlük süreçte beni tüm sosyal medya hesaplarından sildi. Telefonundaki tüm fotoğrafları sildi, ha birde şifre koydu
Daha 3,5 aylık evliyiz biz ya ne yapacam ne edicem şaşırdım
Tek söylediğim ailesine de kendi anneme de bu evlilik çocuk oyuncağı değil, bir daha bana bitti git derse çeker giderim, benimde Bi gururum var dedim...
Şimdi bu adam yarın askere gidiyor 18 gün yok
Benim iyice bi oturup karar vermem lazım...
Ana ağzına bakan seviyorum dediği kadının arkasında durmayan adam zaten
Az ötede oynasın, gölge etmesin
Heh tamam şimdi tam oldu18 gün ikimize de iyi gelecek derken çok enteresan Bi şekilde 9 haftalık hamile olduğumu öğrendim bakalım bundan sonra neler olacak, 10 yıldır hasretim bu çocuğa rabbim nasip etti bu mutluluğu bana kucağıma da almayı nasip etsin inşallah da
Rabbim kimseye arattırmasın, hasretlik çektirmesin inşallah
Ben istediğim için doğururum bu çocuğu çünkü yıllarca çocuk hasreti çekmenin ne demek olduğunu bilmeyen de ahkam kesemez bence bu 1insan başkasının konularında ne kdr objektif, mantıklı ve sert olabiliyor değil mi?
keşke kendi problemlerinde de böyle olabilse ne güzel olur,
şahsen siz de şuan sizi istemiyorum diyen, boşanalım dien biri için konu açıp, onun çocuğunu doğurmak istiyorsunuz.
Hahahaha konu sahibi senin kocaan nasıl kiAna ağzına bakan seviyorum dediği kadının arkasında durmayan adam zaten
Az ötede oynasın, gölge etmesin
Hiçbirşey söyleme askerde kafasını iyice bir dinlesin düşünmeye çok vakit ayırır orda. Senin onun hayatının neresinde olduğunu anlar. Geldiğinde dikkat et sana nasıl sarıldığındaGeçen cuma eşimin memleketine gidecektik askerlik öncesi görsün diye neyse o gelmeden tüm işleri hazırlıkları bitireyim dedim,
Elektrik süpürgesi çalışırken ;annem, kayınvalidem, eşim aramış işim bittikten sonra gördüm sadece eşime döndüm
Yaklaşık yarım saat sonra eşimin kardeşi aradı (kayınvalidem ara demiş) konuştum anneme de selam söyle falan neyse buraya kadar herşey normal...
Akşam 17 civarı eşim msj yazmış annem seni aradımı?
Evet dedim aradı ama sonrasın da kardeşin ile konuştum o da yanındaydı
bundan sonrasında kızılca kıyamet koptu, kayınvalide oğlunu aramış x i aradım telefonuma bakmadı, belkide gördü bilerek açmadı,ilk değil bu ,artık çok üzülüyorum ben onu sadece merak ettim ne zaman çıkacaktınız diye soracaktım demiş...
Eve gelince o kadar sözler duydum ki ;seni istemiyorum, olmuyor, uğraşmaya gerek yok konuşacak hiçbirşey yok gibi birsürü en son söylenicek herşeyi söyledi
Ailesinin evine gidince tabi kaynana anladı ona da patladım içimde hiçbirşey bırakmadan içimi döktüm tabi kayınpederde şahit oldu çünkü bu olayda en masum o
Hatta hızımı alamadım( bu sözlere maruz kalmam ilk değil) kendi annemi aramak zorunda kaldım
Bu 2 günlük süreçte beni tüm sosyal medya hesaplarından sildi. Telefonundaki tüm fotoğrafları sildi, ha birde şifre koydu
Daha 3,5 aylık evliyiz biz ya ne yapacam ne edicem şaşırdım
Tek söylediğim ailesine de kendi anneme de bu evlilik çocuk oyuncağı değil, bir daha bana bitti git derse çeker giderim, benimde Bi gururum var dedim...
Şimdi bu adam yarın askere gidiyor 18 gün yok
Benim iyice bi oturup karar vermem lazım...
Annesi ile Karısı arasındaki krizi yönetemeyen adam Evliliğini yürütemez daha ilk aydan belli etmiş kendisini Siz Duşta da olabilirdiniz ya da ne biliyim canınız sıkkındır açmak istememiş olabilirsiniz bu kadar tepki büyük ..”Aşkım annem aramış açmamışsın merak etmiş müsait değildin heralde dönüş yap bi istersen” demek çok zor olmamalı
Çok büyüdü çok konuştuk umarım dersini almıştır ailesi de kendisinde ama dedim ya tek derdim Allahın 10 yıl sonra bana nasip ettiği evlatAnnesi ile Karısı arasındaki krizi yönetemeyen adam Evliliğini yürütemez daha ilk aydan belli etmiş kendisini Siz Duşta da olabilirdiniz ya da ne biliyim canınız sıkkındır açmak istememiş olabilirsiniz bu kadar tepki büyük ..”Aşkım annem aramış açmamışsın merak etmiş müsait değildin heralde dönüş yap bi istersen” demek çok zor olmamalı
Çok teşekkür ediyorum ama inanın görüşmemek bu ayrılık ikimize de çok iyi geldiHiçbirşey söyleme askerde kafasını iyice bir dinlesin düşünmeye çok vakit ayırır orda. Senin onun hayatının neresinde olduğunu anlar. Geldiğinde dikkat et sana nasıl sarıldığındabu emoji gibi olursunuz
geri dönüp sizi tekrar mı arayacaktı kv anlayamadımSaçma sapan ufak tefek tartışmalar oluyordu ama annesi için bunu bana yapması anlam veremedim şikayet etmedi asla o öyle Bi insan değil diyor kiiiii arkasından hemen kv aradım dedim niye açmadıysam beni geri dönüp arayıp bana sormuyorsun da oğluna şikayet ediyorsun beni dedim.
Sürtüldü iyice Bi üstüne de askerlik bakalım cuma günü bitiyor değişimi kıymet anladımgeri dönüp sizi tekrar mı arayacaktı kv anlayamadım
belki siz böyle değilsinizdir ama aradığmda açmayan sonra da dönmeyen insana hiç tahammül edemiyorum
eşinize gelince söylediği sözler gerçekten çok acı olmuş
iyice burnunu sürtün derim
Benim kocam 2. Evlilik deyince namus iki bacak arasında değil dedi, yaşı büyük diyince de olsun peygamber sünnetidir dedi... Bu kadar net konuştu ama ;Hahahaha konu sahibi senin kocaan nasıl ki
Konu yeni değilmiş eylülde açılmış anasayfada karşıma çıkınca yazmak istedimÇok teşekkür ediyorum ama inanın görüşmemek bu ayrılık ikimize de çok iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?