Kafam allak bullak, başkani gözden yardım istiyorum

ben de sizin düşündüklerinizi düşünüyorum benim olayımla ilgili.hatta daha ağırlarını da ona söyledim.
hele sizin gibi biraz önce yazan arkadaşları gibi örnekleri okudukça onun kayp.klığı daha da netleşiyor gözümde.
benim de size bunu yazma sebebim de kinaye yoktu aslında. bana ne kdr net ne kdr objektif yazmışsınız.
ama sizin yazdığınız da bizim okuduğumuz, gördüğümüz de " 3 aylık evliliğe rağmen birilerinin dolduruşuna gelip el üstünde tutması gereken adamın karısına söylediği kötü sözler hatta boşanma kelimesi" ama siz böyle görmüorsunuz bunu mesela. İnsan kendi olaylarında fazla duygusal olduğu için net göremiyor bazı şeyleri sanırım

neyse umarım sorunlarınızı çözer ve çocuğunuzu da sağlıkla kucağınıza alırsınız. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

Başka durumlardaki tavırları da böyle mi?
Eğer öyle ise bi uzman yardımı almanızı tavsiye ederim

Sormayın benim de daha bu hafta başıma geldi böyle bir şey. Henüz görmediğim birisi ile tanıştırmak istedi arkadaşlar beni, resmimi göstermişler çok güzel beni beğenmez demiş. Bende önemli olan insanlık, tanışabiliriz dedim, bu sefer yaşımı duyunca vazgeçmiş, sadece 2 yaş var aramızda ve yaşımı hiç göstermiyorum. Bu tuhaf erkekler neden bana denk geliyor anlamak imkansız, yaşıtlarım evli, küçükler de hep yaşı sorun yapanlar denk geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…