- 18 Temmuz 2013
- 370
- 389
- 103
- Konu Sahibi Kendimi_7_im
-
Saçma sapan ufak tefek tartışmalar oluyordu ama annesi için bunu bana yapması anlam veremedim şikayet etmedi asla o öyle Bi insan değil diyor kiiiii arkasından hemen kv aradım dedim niye açmadıysam beni geri dönüp arayıp bana sormuyorsun da oğluna şikayet ediyorsun beni dedim.Annesi doldurmuş ,eşiniz kaç yaşında bilmiyorum da dolmaya bahane arıyormuş gibi sanki ,başka bi sorununuz mu var
Evlendiğimizin 10. Günnden bu yana böyle bu artık bardağı taşırdıHep mi böyle eşiniz , ilk mi oldu bu ?
Askere gitsin gelsin aile terapisi alın eşiniz henüz evlilik ne demek saygı vs sınırlarını bilmiyorSaçma sapan ufak tefek tartışmalar oluyordu ama annesi için bunu bana yapması anlam veremedim şikayet etmedi asla o öyle Bi insan değil diyor kiiiii arkasından hemen kv aradım dedim niye açmadıysam beni geri dönüp arayıp bana sormuyorsun da oğluna şikayet ediyorsun beni dedim.
Çokta yenisiniz yahu , belki bu bir kaç günlük ayrılık bişeyleri değiştirir , biraz kafa dinlersiniz . Erkekler hemen adapte olamıyor evliliğeEvlendiğimizin 10. Günnden bu yana böyle bu artık bardağı taşırdı
Benden 7 yaş ufak benim 2. Onun ilk evliliği bu kadar uçurum olacağını hiç bilemedimAskere gitsin gelsin aile terapisi alın eşiniz henüz evlilik ne demek saygı vs sınırlarını bilmiyor
Hergeçen saat beni sildiğini beni artık istemediğin dair adımlar atıyor. Anne babası ile uzun uzun konuştum söylemem gereken herşeyi söyledimÇokta yenisiniz yahu , belki bu bir kaç günlük ayrılık bişeyleri değiştirir , biraz kafa dinlersiniz . Erkekler hemen adapte olamıyor evliliğe
Çok uğraşırsınız,benim eşimle aramda 15 yaş var,benden küçük biz ilk çıkmaya başladığımızda yaşadık bu tip sorunları,aştıktan sonra evlendik sizinki bi değişik olmuşBenden 7 yaş ufak benim 2. Onun ilk evliliği bu kadar uçurum olacağını hiç bilemedim
Kaldım öyle
Ben çok fazla değişeceğini sanmıyorum, kayınvalideler bu tarz konuşmaları genelde yapıyor bence eşinizin bahanesi olmuş gibi. Benim anlamadığım daha çok yeni bir evlilik ve 10. Gününden beri böyle davranıyor diyorsunuz, size karşı olumsuz düşünceleri birdenbire oluşmuş olamaz herhalde ha evelden böyle bi olumsuzluk varsa ne diye evlendiHergeçen saat beni sildiğini beni artık istemediğin dair adımlar atıyor. Anne babası ile uzun uzun konuştum söylemem gereken herşeyi söyledim
Yaşla alakası yok, karakterle alakası var.Benden 7 yaş ufak benim 2. Onun ilk evliliği bu kadar uçurum olacağını hiç bilemedim
Kaldım öyle
Olay yaşanır yaşanmaz annesini aradım dedim ben kardeşi ile konuştum iş yapıyordum duymadım kardeşi ile konuşup yanında sizde olunca aramadım neden eşime şikayet etmek yerine beni aramasını diye görüştüm işi büyüten abartan eşim olduOlayı büyütecek bişey yokmuş aslında annesini arayıp anne duymamışım diyebilirdiniz çok fevri davranmışsınız eşinizde çocuk gibi size fırça çekeceğine önce bi dinleyeseydi hak verirdi size olaydan kayınperede de nasibini almış
İnanın evlenmeden önce 1 kez bile yaşanmadı ne olduysa evlendikten sonra başladıBen çok fazla değişeceğini sanmıyorum, kayınvalideler bu tarz konuşmaları genelde yapıyor bence eşinizin bahanesi olmuş gibi. Benim anlamadığım daha çok yeni bir evlilik ve 10. Gününden beri böyle davranıyor diyorsunuz, size karşı olumsuz düşünceleri birdenbire oluşmuş olamaz herhalde ha evelden böyle bi olumsuzluk varsa ne diye evlendi
İnşallah dediğiniz gibi olur o kadar kötü o kadarr umutsuzum ki anlatamamYaş ve kişilik özellikleri itibarıyla olgunlaşmamış biri belli ki eşiniz.
Bu 18 gün belki de iyi gelir, biraz uzak olmak iyi geliyor ilişkilere. Döndükten sonra ilişki terapisi işe yarayabilir bence. Ya da kendiniz sakince konuşup anlatacaksınız yanlışını.
Evlenmeden önce yaşasaydım asla evlenmezdim. Evlendikten sonra Bi hal oldu adamaÇok uğraşırsınız,benim eşimle aramda 15 yaş var,benden küçük biz ilk çıkmaya başladığımızda yaşadık bu tip sorunları,aştıktan sonra evlendik sizinki bi değişik olmuş
27Kaç yaşında bu eş kişisi?Olmucak ne varmışki.Tekefonu velevki isteyerek açmadım.Allah yardımcınız olsun böyle insanlar çok çok zor oluo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?