Kafam allak bullak, başkani gözden yardım istiyorum

Kendimi_7_im

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
370
389
103
Geçen cuma eşimin memleketine gidecektik askerlik öncesi görsün diye neyse o gelmeden tüm işleri hazırlıkları bitireyim dedim,
Elektrik süpürgesi çalışırken ;annem, kayınvalidem, eşim aramış işim bittikten sonra gördüm sadece eşime döndüm
Yaklaşık yarım saat sonra eşimin kardeşi aradı (kayınvalidem ara demiş) konuştum anneme de selam söyle falan neyse buraya kadar herşey normal...
Akşam 17 civarı eşim msj yazmış annem seni aradımı?
Evet dedim aradı ama sonrasın da kardeşin ile konuştum o da yanındaydı
bundan sonrasında kızılca kıyamet koptu, kayınvalide oğlunu aramış x i aradım telefonuma bakmadı, belkide gördü bilerek açmadı,ilk değil bu ,artık çok üzülüyorum ben onu sadece merak ettim ne zaman çıkacaktınız diye soracaktım demiş...
Eve gelince o kadar sözler duydum ki ;seni istemiyorum, olmuyor, uğraşmaya gerek yok konuşacak hiçbirşey yok gibi birsürü en son söylenicek herşeyi söyledi
Ailesinin evine gidince tabi kaynana anladı ona da patladım içimde hiçbirşey bırakmadan içimi döktüm tabi kayınpederde şahit oldu çünkü bu olayda en masum o
Hatta hızımı alamadım( bu sözlere maruz kalmam ilk değil) kendi annemi aramak zorunda kaldım
Bu 2 günlük süreçte beni tüm sosyal medya hesaplarından sildi. Telefonundaki tüm fotoğrafları sildi, ha birde şifre koydu
Daha 3,5 aylık evliyiz biz ya ne yapacam ne edicem şaşırdım
Tek söylediğim ailesine de kendi anneme de bu evlilik çocuk oyuncağı değil, bir daha bana bitti git derse çeker giderim, benimde Bi gururum var dedim...
Şimdi bu adam yarın askere gidiyor 18 gün yok
Benim iyice bi oturup karar vermem lazım...

Annesi doldurmuş ,eşiniz kaç yaşında bilmiyorum da dolmaya bahane arıyormuş gibi sanki ,başka bi sorununuz mu var
Saçma sapan ufak tefek tartışmalar oluyordu ama annesi için bunu bana yapması anlam veremedim şikayet etmedi asla o öyle Bi insan değil diyor kiiiii arkasından hemen kv aradım dedim niye açmadıysam beni geri dönüp arayıp bana sormuyorsun da oğluna şikayet ediyorsun beni dedim.

Askere gitsin gelsin aile terapisi alın eşiniz henüz evlilik ne demek saygı vs sınırlarını bilmiyor

Çokta yenisiniz yahu , belki bu bir kaç günlük ayrılık bişeyleri değiştirir , biraz kafa dinlersiniz . Erkekler hemen adapte olamıyor evliliğe
Hergeçen saat beni sildiğini beni artık istemediğin dair adımlar atıyor. Anne babası ile uzun uzun konuştum söylemem gereken herşeyi söyledim

Benden 7 yaş ufak benim 2. Onun ilk evliliği bu kadar uçurum olacağını hiç bilemedim
Kaldım öyle
Çok uğraşırsınız,benim eşimle aramda 15 yaş var,benden küçük biz ilk çıkmaya başladığımızda yaşadık bu tip sorunları,aştıktan sonra evlendik sizinki bi değişik olmuş

Yaş ve kişilik özellikleri itibarıyla olgunlaşmamış biri belli ki eşiniz.
Bu 18 gün belki de iyi gelir, biraz uzak olmak iyi geliyor ilişkilere. Döndükten sonra ilişki terapisi işe yarayabilir bence. Ya da kendiniz sakince konuşup anlatacaksınız yanlışını.

Hergeçen saat beni sildiğini beni artık istemediğin dair adımlar atıyor. Anne babası ile uzun uzun konuştum söylemem gereken herşeyi söyledim
Ben çok fazla değişeceğini sanmıyorum, kayınvalideler bu tarz konuşmaları genelde yapıyor bence eşinizin bahanesi olmuş gibi. Benim anlamadığım daha çok yeni bir evlilik ve 10. Gününden beri böyle davranıyor diyorsunuz, size karşı olumsuz düşünceleri birdenbire oluşmuş olamaz herhalde ha evelden böyle bi olumsuzluk varsa ne diye evlendi

Olay yaşanır yaşanmaz annesini aradım dedim ben kardeşi ile konuştum iş yapıyordum duymadım kardeşi ile konuşup yanında sizde olunca aramadım neden eşime şikayet etmek yerine beni aramasını diye görüştüm işi büyüten abartan eşim oldu

İnanın evlenmeden önce 1 kez bile yaşanmadı ne olduysa evlendikten sonra başladı

İnşallah dediğiniz gibi olur o kadar kötü o kadarr umutsuzum ki anlatamam

Çok uğraşırsınız,benim eşimle aramda 15 yaş var,benden küçük biz ilk çıkmaya başladığımızda yaşadık bu tip sorunları,aştıktan sonra evlendik sizinki bi değişik olmuş
Evlenmeden önce yaşasaydım asla evlenmezdim. Evlendikten sonra Bi hal oldu adama

Kaç yaşında bu eş kişisi?Olmucak ne varmışki.Tekefonu velevki isteyerek açmadım.Allah yardımcınız olsun böyle insanlar çok çok zor oluo.

Kaç yaşında bu eş kişisi?Olmucak ne varmışki.Tekefonu velevki isteyerek açmadım.Allah yardımcınız olsun böyle insanlar çok çok zor oluo.
27 ya isteyerek açamasam anlıycam suçsuz günahsız yere yaşadım bunları işte bu zoruma giden ve hala anneyi savunup bana o seni şikayet etmedi diyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…