Kafam allak bullak, başkani gözden yardım istiyorum

Annenizin olumsuz söylemleri varsa söylemeyin eşinize.

Hatta eşinle senin arandaki bir problem, doğru cozeceginize eminim dedi sadece diyin bari.

Yanlışa doğru, kötüye iyimi diycem
Hayır politika yapacaksın.. Eşine annesini kötüleme Asla senin annen şöyle senin annen böyle deme asla.. hatta yalandan sevdiğini söyle eşinin yanında samimi davran annecim annecim yap :) şikayet eden sen değil o olsun ki Aaa bak benim karım ona iyilik düşünüyorken annem kötü davranıyor gibisinden düşünür ise sana daha çok yakınlaşacaktır :)

Aaaaa tam bunu yapıyor kv annesi ne benim için seni hiç sevmiyor demiş düşün

Aaaaa tam bunu yapıyor kv annesi ne benim için seni hiç sevmiyor demiş düşün
Kaynanan uyanık seni düşünüyor umursuyor gibi davranıyor oğluna.. oğlu annem eşimi severken eşim anneme kötü davranıyor diye düşünüyor Sorun burda :) uyanık olursan bu durumu kendine çevirirsin..

Arkadaş o da kadın bende kadınım bu hin düşünce ne için ben bukadar ince hesap nasıl yaparım

Arkadaş o da kadın bende kadınım bu hin düşünce ne için ben bukadar ince hesap nasıl yaparım
Sen İstemeyen gelinsin bebişim her detay düşünülür.. O yüzden eşinin yanında ailesine düzgün davran annesini asla kötüleme.. Aksi takdir de onlar masum sen şeytansın :)

Ama şimdi siz açmamışsınız telefonu açmayınca ve kardeşinin telefonunu açınca neden arasın o sizi ?
Bu şuna geliyor bak ben istediğim kişiye açarım telefonu.
Biri aradı mı geri dönmek lazım, ben sizi burada hatalı gördüm.
Kayinvalidenize gelince durumu oğluna anlatmakta hatalı, sizinle bir araya gelince bu mesele konusunda kırıldığını söyleyebilirdi.

Hala evde bana kendini savunuyor kv
dedim aramak zorunda değilim sizi açmak konuşmak zorunda da değilim ama bu size oğlunuzu doldurma hakkı vermez dedim
Aramam birdaha seni dedi siz bilirsiniz dedim
Mesela burada da fevri bir tepki bana göre, haklılık payınız olsa da bu cevap isteyerek açmadım anlamına da gelebilir.

Eğer bu konuyu tekrar konuşma şansınız olursa eşinize deyin ki evet ben aradığında geri dönmedigim için hatalı olabilirim bunu tolere edebilirdim fakat annenin bunu gelip sana anlatması beni hem üzdü hem kızdırdi hemde çaresiz bıraktı.
Hatani kabullenmek senin dürüst olduğunu gösterecektir ve ikinci planda annenin yaptığı hamlenin senin açıdan yanlış olduğu konusunda empati kurmasını sağlayabilir.

Hic sevmiyorum böyle insanlari ister kaynana olsun ister baskasi.. aramadigini veya cevap vermedigini biri bir baskasina iletiyorsa hicte iyi niyet aramam altinda yok düsünüyormus düsünen biri olsa aninda söylemez mesgulmu diye bekler.. o kocan dencek kiside iki lafla degisiyorsa vur tekmeyi askere gidincede arama sorma anasi arasin.

Bugün kaçıncı benzer konu... Yaa Allah aşkına şu daha büyüyememiş, anneci çocuklar evlenmek yerine gitsinler annelerinin dizinin dibinde otursunlar. Allah topunun belasını versin.

Evlenen kadar kandırıyorlar kızlarımızı evlendikten sonra yok anneme şunu dedin yok şunu neden yaptın?

Yazıklar olsun ya....

Kardeşinin telefonunu işim bittiğinde duydum açtığımda da söyledim annem de aramış duymadım diye bunu belirtmeme rağmen oğlunu arayıp şikayet etmesine kızgınım

Pire için yorgan yakmış. Hiçbi suçun yok, kardeşi ile konuşurken yanındaymış sonuçta. Ama orada onu isteyebilirdin telefona. Annemi de bi ver gibisinden bu konuda hatalısın sadece. Açıklama yaptıktan sonra olanlar ise tamamen onların hatası. Sen bilirsin; dediğin gibi çocuk oyuncağı değil. Bu sebepten bitiriyorsa bitirsin. Bakarsın yoluna sen de. Alttan al diyeceğim askere gidecek diye ama adam seni istemiyorsa sen de kendini ezdirme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…