- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.605
- 398
- Konu Sahibi Kendimi_7_im
-
Baskın çıkacak laf geçirecek vs ,erkek psikolojisiEvlenmeden önce yaşasaydım asla evlenmezdim. Evlendikten sonra Bi hal oldu adama
Her madde içimi açtı teşekkür ederim ☺
Bu raddeye bundan önce de 3 kez yaşanması sebebi ile geldi inanın sabrım taştı.
Kayınvalide ye taşmak o açtı ne derdiniz var diyince kp toplayıcı ama benimde içimi dökmem gerekti
Anne evet hata yaptımmı diye düşünmüyor değilim ama onun da fikrini almak öfke ile kalkıp zarar ile oturmak istemedim.
Annem ile konuştuğumu biliyor koca şimdi hepsinden nefret ediyor
Erkekler anacıdır.. kocanın gönlünü kazanacaksan Annesini öveceksin boyna... yapacak birsey yok..
Konuşsak derim belki ama konuşmuyoruzAnnenizin olumsuz söylemleri varsa söylemeyin eşinize.
Hatta eşinle senin arandaki bir problem, doğru cozeceginize eminim dedi sadece diyin bari.
Hayır politika yapacaksın.. Eşine annesini kötüleme Asla senin annen şöyle senin annen böyle deme asla.. hatta yalandan sevdiğini söyle eşinin yanında samimi davran annecim annecim yap :) şikayet eden sen değil o olsun ki Aaa bak benim karım ona iyilik düşünüyorken annem kötü davranıyor gibisinden düşünür ise sana daha çok yakınlaşacaktır :)Yanlışa doğru, kötüye iyimi diycem
Aaaaa tam bunu yapıyor kvHayır politika yapacaksın.. Eşine annesini kötüleme Asla senin annen şöyle senin annen böyle deme asla.. hatta yalandan sevdiğini söyle eşinin yanında samimi davran annecim annecim yap :) şikayet eden sen değil o olsun ki Aaa bak benim karım ona iyilik düşünüyorken annem kötü davranıyor gibisinden düşünür ise sana daha çok yakınlaşacaktır :)
Kaynanan uyanık seni düşünüyor umursuyor gibi davranıyor oğluna.. oğlu annem eşimi severken eşim anneme kötü davranıyor diye düşünüyor Sorun burda :) uyanık olursan bu durumu kendine çevirirsin..Aaaaa tam bunu yapıyor kvannesi ne benim için seni hiç sevmiyor demiş düşün
Arkadaş o da kadın bende kadınım bu hin düşünce ne için ben bukadar ince hesap nasıl yaparımKaynanan uyanık seni düşünüyor umursuyor gibi davranıyor oğluna.. oğlu annem eşimi severken eşim anneme kötü davranıyor diye düşünüyor Sorun burda :) uyanık olursan bu durumu kendine çevirirsin..
Sen İstemeyen gelinsin bebişim her detay düşünülür.. O yüzden eşinin yanında ailesine düzgün davran annesini asla kötüleme.. Aksi takdir de onlar masum sen şeytansın :)Arkadaş o da kadın bende kadınım bu hin düşünce ne için ben bukadar ince hesap nasıl yaparım
İnan tam onların evinin içiSen İstemeyen gelinsin bebişim her detay düşünülür.. O yüzden eşinin yanında ailesine düzgün davran annesini asla kötüleme.. Aksi takdir de onlar masum sen şeytansın :)
o zaman dediğimi yapmalısın?İnan tam onların evinin içi
Ama şimdi siz açmamışsınız telefonu açmayınca ve kardeşinin telefonunu açınca neden arasın o sizi ?Olay yaşanır yaşanmaz annesini aradım dedim ben kardeşi ile konuştum iş yapıyordum duymadım kardeşi ile konuşup yanında sizde olunca aramadım neden eşime şikayet etmek yerine beni aramasını diye görüştüm işi büyüten abartan eşim oldu
Mesela burada da fevri bir tepki bana göre, haklılık payınız olsa da bu cevap isteyerek açmadım anlamına da gelebilir.Hala evde bana kendini savunuyor kv
dedim aramak zorunda değilim sizi açmak konuşmak zorunda da değilim ama bu size oğlunuzu doldurma hakkı vermez dedim
Aramam birdaha seni dedi siz bilirsiniz dedim
Geçen cuma eşimin memleketine gidecektik askerlik öncesi görsün diye neyse o gelmeden tüm işleri hazırlıkları bitireyim dedim,
Elektrik süpürgesi çalışırken ;annem, kayınvalidem, eşim aramış işim bittikten sonra gördüm sadece eşime döndüm
Yaklaşık yarım saat sonra eşimin kardeşi aradı (kayınvalidem ara demiş) konuştum anneme de selam söyle falan neyse buraya kadar herşey normal...
Akşam 17 civarı eşim msj yazmış annem seni aradımı?
Evet dedim aradı ama sonrasın da kardeşin ile konuştum o da yanındaydı
bundan sonrasında kızılca kıyamet koptu, kayınvalide oğlunu aramış x i aradım telefonuma bakmadı, belkide gördü bilerek açmadı,ilk değil bu ,artık çok üzülüyorum ben onu sadece merak ettim ne zaman çıkacaktınız diye soracaktım demiş...
Eve gelince o kadar sözler duydum ki ;seni istemiyorum, olmuyor, uğraşmaya gerek yok konuşacak hiçbirşey yok gibi birsürü en son söylenicek herşeyi söyledi
Ailesinin evine gidince tabi kaynana anladı ona da patladım içimde hiçbirşey bırakmadan içimi döktüm tabi kayınpederde şahit oldu çünkü bu olayda en masum o
Hatta hızımı alamadım( bu sözlere maruz kalmam ilk değil) kendi annemi aramak zorunda kaldım
Bu 2 günlük süreçte beni tüm sosyal medya hesaplarından sildi. Telefonundaki tüm fotoğrafları sildi, ha birde şifre koydu
Daha 3,5 aylık evliyiz biz ya ne yapacam ne edicem şaşırdım
Tek söylediğim ailesine de kendi anneme de bu evlilik çocuk oyuncağı değil, bir daha bana bitti git derse çeker giderim, benimde Bi gururum var dedim...
Şimdi bu adam yarın askere gidiyor 18 gün yok
Benim iyice bi oturup karar vermem lazım...
Kardeşinin telefonunu işim bittiğinde duydum açtığımda da söyledim annem de aramış duymadım diye bunu belirtmeme rağmen oğlunu arayıp şikayet etmesine kızgınımAma şimdi siz açmamışsınız telefonu açmayınca ve kardeşinin telefonunu açınca neden arasın o sizi ?
Bu şuna geliyor bak ben istediğim kişiye açarım telefonu.
Biri aradı mı geri dönmek lazım, ben sizi burada hatalı gördüm.
Kayinvalidenize gelince durumu oğluna anlatmakta hatalı, sizinle bir araya gelince bu mesele konusunda kırıldığını söyleyebilirdi.
Geçen cuma eşimin memleketine gidecektik askerlik öncesi görsün diye neyse o gelmeden tüm işleri hazırlıkları bitireyim dedim,
Elektrik süpürgesi çalışırken ;annem, kayınvalidem, eşim aramış işim bittikten sonra gördüm sadece eşime döndüm
Yaklaşık yarım saat sonra eşimin kardeşi aradı (kayınvalidem ara demiş) konuştum anneme de selam söyle falan neyse buraya kadar herşey normal...
Akşam 17 civarı eşim msj yazmış annem seni aradımı?
Evet dedim aradı ama sonrasın da kardeşin ile konuştum o da yanındaydı
bundan sonrasında kızılca kıyamet koptu, kayınvalide oğlunu aramış x i aradım telefonuma bakmadı, belkide gördü bilerek açmadı,ilk değil bu ,artık çok üzülüyorum ben onu sadece merak ettim ne zaman çıkacaktınız diye soracaktım demiş...
Eve gelince o kadar sözler duydum ki ;seni istemiyorum, olmuyor, uğraşmaya gerek yok konuşacak hiçbirşey yok gibi birsürü en son söylenicek herşeyi söyledi
Ailesinin evine gidince tabi kaynana anladı ona da patladım içimde hiçbirşey bırakmadan içimi döktüm tabi kayınpederde şahit oldu çünkü bu olayda en masum o
Hatta hızımı alamadım( bu sözlere maruz kalmam ilk değil) kendi annemi aramak zorunda kaldım
Bu 2 günlük süreçte beni tüm sosyal medya hesaplarından sildi. Telefonundaki tüm fotoğrafları sildi, ha birde şifre koydu
Daha 3,5 aylık evliyiz biz ya ne yapacam ne edicem şaşırdım
Tek söylediğim ailesine de kendi anneme de bu evlilik çocuk oyuncağı değil, bir daha bana bitti git derse çeker giderim, benimde Bi gururum var dedim...
Şimdi bu adam yarın askere gidiyor 18 gün yok
Benim iyice bi oturup karar vermem lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?