kafam allak bullak eşimi sevmiyorum ama ayrılamıyorumda yardım edin

ayrılmıyorsan başına geleceği söylüyorum sana yazık değil mi?
Eşim çocuk istemiyor ki zaten onun bir tane kızı var çocuğa ihtiyaç duymuyor ayrıca zaten çocuk bakmakta istemiyor.ben çocuk istiyorum ama eşimden istemiyorum çunku kadir kıymet bilmez diye.onun işi gücü yesin içsin gezsin sadece o kadar ha birde unuttum en onemlisi cinsellik. .başka dert tasa istemiyor.hele birde yanında erkek arkadaşları olsun yada erkek kardeşi yeğenleri kızı falan benimle yalnız kalmasın.ona sorarsanız hep o haklı ağzı iyi laf yapar bazen kendimden bile şüphe ederim acaba ben mi yalnış yapıyorum diye.en başından olmayacaktı aslında bu iş.Evlenince kendine dikkat eder ya bi insan çeki düzen verir ya düzelir dedim belkide sevgiliyken beni aldattığı için boyle davranıyordu suçunu bastırıyordu dedim evlenince yapmaz dedim.evet aldatmadı ama bu seferde bıkkın tahammulsuz hareketleri başladı.benimle evlendiysen sen bi ilk önce geçmişi unuttur gerçi unutturamaz ama o acıyı hafifletebilirdi ya hiçbirisi yok evlenene kadar yalvardı bi dünya soz verdi ama yok yok.çunku verdiği sözleri tutamıyor bence kişilik sorunları var eminim bu yaşta bu davranışlar normal değil

43 yasındakı bır adam 30 yaslarda bır genc kadın
hem ne derler
40'dan sonra asanı teneşir paklar
adamın kullanım suresını doldurmuslar bı kere
Bu yoruma kesinlikle katılıyorum o kadar hızlı hayat yaşadıki her onune gelenle duşup kalktıki evlenince o hayatı yaşayamadığından bunalımlara girdi benide sinir etti

Evlenmeden önce aldatıyordu evlendiğimizden beri aldatmıyor dedim.evet 9 yaş var aramızda benim 2. Evliliğin eşimin 3.
içine atmışsın atmışsın işte şimdi çıkıyor .. bende öyleyim affettim gibi görünürüm ama asla unutmam birşeyi .
ama sen sevdiğinden değil hırsından evlenmişsin .

kadının 2 adamın 3. evlılıgı
o degılde 2. evlılıgındekı kararın bır dedeyle olmamalıydı
hemde aldatan bır dede
kusura bakma ya bu ne hıc yakısmıyor
Evet çok seviyordum defalarca ayrıldım her ayrıldığında istanbula ankaraya gittim aylarca kaldım iş aradım ama bulamadım bulduğum işlerledd tek başıma hayatımı idam ettiremezdim yine döndüm ailemin yanına o benim peşimi bırakmadı hiçbir zaman çunkı benim eşim olacak kişi beni seviyordu gerçekten bende onu.ama adamın cinsel isteği değişik.farklılık arıyordu hoşuna giden birini hemen götürüyordu bana çaktırmadan yada bana yakalanarak.yakalanarak derken birilerinin söylemesi uzerine yada tesadüf telefonunu kurcalarken görmem ile.her neyse hırstan çok ben sevgime yenildim.nasıl bir sevgiyse ayrılamadım.barışmak istediğinde barışmadım ama en sonunda yine barışıyordum.surekli ağlıyordum ayrı yapamıyordum yani.

Ben ilk eşimi tek bir laf yüzünden boşadım kufur falan da değildi yani.

içine atmışsın atmışsın işte şimdi çıkıyor .. bende öyleyim affettim gibi görünürüm ama asla unutmam birşeyi .
İçimdeki sevgi ne kadar büyükse o beni her aldattığında biraz daha hırslandım evet ama bana döneceğini zaten biliyordum benden iyisini bulamayacağınıda biliyordum beni aldattığı kadınların hepsi barlarda şarkıcı dansçı yada onune gelen herkesle beraber olan kadınlardı

Bence en iyisini yapmışsın canım akıl yaşta değil baştadır.benim erkek kardeşim 24 yaşında olgunluk anlamında çoğu kişiye taş çıkarır başta eşimede

zaten hep öyle olur . senden daha iyisinle yapmazlar ki .
onlara layıkmış ama olan olmuş işte .

Aramızda 9 yaş var.Babam yaşamıyor ama yaşasaydı 61 yaşında olacaktı.babam yaşında ki adamla ne işim var.aramızdaki taş farkı normal bence ama eşim olgun değil çocuk gibi diyorum.ve gorunuş olarakta 37-38 gibi duruyor.benim psikolojim bozuldu evet.ama delirmedim hala mantığım yerinde.kendimi ifade edebiliyorum mantıklı konuşabiliyorum en azından.kendimede saygım var.ama eşime saygım kalmadı.

Evet çoğu şeyi içime atıyorum çunku bir sorunumuz olduğunda eşim halletmek için konuşmuyor hatta hiç konuşmuyor ende konuşmadan nasıl hallolacağını soruyorum şimdi konuşmak istemiyorum diyor yada evden çıkıp gidiyor.çunku biliyor hep hatalı birde ben konuşmaya devam etti olaki şçime attıklarımı bu seferde bağırışmaya başlıyoruz sonra iteklemeler başlıyor ama hep ben yaptı oluyorum

Kendinize oldukça güveniyorsunuz bence ayrılın. Evlilik bu değil yani
Kendime her zaman güvenirim çunku insanım sevebilen bir kalbim ve vicdanım var doğru insan hiç bir zaman yalnız kalmaz ama tek sorunum başka br şehire yerleşememek ve iş bulamamak

bence biraz sakinleş . bende fevri bir insanım artık sakinleşmeye çalışıyorum kendimce . çünkü sinirlenince yıpranan inan bana sadece sen oluyorsun başka kimse olmuyor . sakinleş ve fazla konuşma eşinle . arkadaşlarınla falan gez alışverişe çık yalnız bile takıl ama seninde bir hayatın olsun özel . git aldat demiiyorum asla . ama hep üstüne düştükçe onla uğraştıkça şımarmış eşin biraz sendede hırs var haliyle . ben şu yazdıklarının toplamına baktığımda yinede eşini sevdiğini hisettim . her ne kadar soğudum desende hiç sevmeden bu evliliği yaptığını düşünmüyorum .çünkü hırs bile aslında sevdiğimiz insana duyarız . düşünsene sevmediğin insana niye hırslanasın sallarsın gider . dediklerimi yap eşin biraz kaybetme korkusu yaşasın . değiştiğini farkına varsın . ne oldu sana nden böyle benle ilgilenmiyorsun demezse bende birşey bilmiyorum hayatta ç dene ve gör .

Hiç sevmeden tabiiki evlenilmez eminim.son ayrıldığımızda yani evlenmeden 2 ay önce ben ayrılır ayrılmaz istanbula gittim 2 ay orda evli olan kuzenimde kaldım eşi surekli iş dolayısı ile yurt dışına gittiği için.çok iş aradım ama hayat şartlarıma uymadı yalnız yaşayacağım için ve ben istanbuldaykende telefonda goruştuk yeri geldi kavga ettik yeri geldi dön bana evlenelim dedi.aslında dönmemi istiyordu evlenmek için ama ben donene kadarda onune gelenle takılmış eve atmış telefonda benimle kavga ederse gece onu aramam o da işini rahat halleder diyeydi.ve bu iki ay da eşim 8 tane kadınla beraber olmuş biri ile sevgili kalan yedisi ile yatak ilişkisi.vel hasıl benim doneceğim sabahın gecesi de ben donuyorum diye son gecesinide yine biri ile geçirmiş yatakta ve ben bu kadınların bazısını biliyorum önceden de yattığı için.döndüğümde o yüzden barışma gibi bir niyetim yoktu ama dönünce surekli aramaya başladı görüşmek istedi.zaten artık değiştiğimin bu sefer barışmayacağımın farkına vardı.çunku 4 sene boyunca benimle evlenmemesinin nedeni evlenince beni aldatamayacağı ve benimde her aldatmada ayrılıp alıp başımı gidemeyeceğim içindi.o yüzden yalvardı bana evlenelim diye ve bana bir suru soz verdi aldatmıcam eskisinden daha iyi davranıcam daha çok sevicem saygılı olcam falan diye.evet aldatma yok şuan.ama telefonla konuşur mu bilemem eski kırıklarıyla.çunkı surekli karşılaşıyoruz hatta bir tanesini çok iyi tanıyordum otururlarken gormuştum ve kadın bana arkadaş olduklarını söylemişti yanlarına gittiğimde.benimkiside arkadaşız demişti ama ben onları gorduğumde eşimin annesinde olduğunu sandığım için ve başka kadınla gorduğum için tepki vermiştim.meğerse kadınla arkadaş falan değillermiş yatmışlar ve ben bunu 3 sene sonra eşimin arkadaşından öğrendim istanbuldan donmeden bir kaç gun önce.diğer kadınlarıda öğrendim bu sayede.ve bu kadın 3 sene boyunca bana selam veriyordu birde duşun.geçenlerde yanımıza geldi ve selam vermek içi n elini uzattı ve bende hangi yüzle selam veriyorsun bana hala sen defol git dedim.ne ahlaksızca hareket değilmi bu kadın şarkıcı bozuntusunun teki ve boyu kadar oğlu olan dul bir kadın ama onune gelenle beraber oluyor demekki eşimle beraber olmam yada evlenmemizde selam vermesini engellemiyor yuzssuzlukte diz boyu.demek istediğim şu benide eşimide herkes biliyor tanıyor.tanınmış kişileriz yani.ayrılırsam o yüzden burada yaşamak istemiyorum.başka bir yerden de nasıl iş bulunur bilmiyorum.istanbuldayken o kadar huzurluydum ki eşiminde bunu fırsat bilip rahat durmayacağına emindim ama uzaklaşmak iyi gelmişti ne kadar başkalarıyla olduğuna emin olup uzulsemde içimde birşeyler kopsada uzakta mutluydum ama donunce yine aynı bunalım sorunlar falan kaldıramadım dediğim gibi evlencem diye tutturdu ben inanmadım bi baktım nikah tarihini aldı heçen istemeye geldiler bir kaç gun içinde evlendik hemen.bilmiyotum ne yapacağım ama davranışları çok canımı sıkıyor beni anlamıyor anlayacağınıda sanmıyorum asla.

Zaten yıpranan sadece benim o hala kendi isteklerinin keyfinin derdinde çok aşırı derece de bencil.her istediği olsun istiyor.evde de surekli böyle telini şarja koy su getirsene kumandayı versene klimayı açsana balkonun kapısını açsana.evden çıkarken bile hatta telefonumu versene aaa silahımı unuttum versene birde çabuk ol der hiçbir iş yapmaz anca yatar evde.ya pcden film izler ya elinde tel facee takılır oyun oynar.birilerinin canı sıkılsın dışarı çıkalım desin onlarla çıkarız ama ben çıkalım dediğimde napcaz dışarda der her izinli gunumuzde yanımızda illa birileri olur.daha 2 hafta önce konuştum eskiden benimle yalnız kalmak isterdin şimdide sutekli birilerine ihtiyaç duyuyorsun dışarı çıkmak için boyle evlilik olmaz dedim en azından hafta bir gun başbaşa vakit geçirelim dedim çünkü surekli erkeklerle takılmaktan kendimi erkek arkadaşınmış gibi hissetmeye başladım dedim tamam dedi konuştuğumuz gun dışarıda başbaşaydık.sonra bir kerede bir iki saatliğine denize gittik daha fa yok.kendi kafasına göre plan yapıyor ona buna beraber bişeyler yapalım diyor banada telefon açıp onla bunla şuraya gitcez diyor.ben dışarı çıkalım deyince zorla çıkıyor ee ben çalışmadığım için hep evdeyim zaten ama benimle çıkınca vakit geçiremiyor sıkılıyor.ee hergun gordupu adamlarlada her gun goruşulmez ben varken dediğimde ben suçlu oluyorum.zaten işte görüyorsun hepsini bırakta milleti evliliğine karına bak diyorum benimle ilgilen diyorum bir gun yapıyor ertesi günü gene başlıyor

sevgiliyken beni surekli aldattı.cok sevdiğim içinmi yoksa hırstan mı ayrılamadım

Ne yaptınız da kendinize bu kadar hırslandınız.

Evlenmeden önce böyle yapan biri evlendikten sonra bunları yapması size sürpriz olmamıştır değil mi?

eşin çok kötüymüş cidden . neden böyle yapıyor acaba . evlendikten sonra duruldu diyorsun ama inanıyor musun buna . seni döneceğin gün aldatan bir adam .kızmakta haklısın kırgın olmaktada . boşansan en iyisi olur senin için hiç çalışmadın mı hayatında ?eşin seni diğer kadınlardan ahlaklı bulduğu için evlenmiş gibi gözüküyor canım ya maalesef durum bu . sana güveniyor senden zarar gelmeyeceğini biliyor . günümüz erkeklerinin yüzde doksanıda aldatıyor bunu bil . fırsatı olan kaçırmıyor . aldatmayan ufak bir azınlıkta var tabi . kadınalrda çok iğrenç oldu arkadaşının sevgilisiyle kocasıyla yatanlar tek gecelik ilişkiler vs vs insanlarda artık hayat kısa en azından zevkini çıkarayım mantığı var .
boşanamıyorsan dediklerimi yap . özel bir hayatın olsun seninde . senide merak etsin . ama yanlış yollara sapma bence aslında bu tip bir adam boynuzlanmayı çoktan hak ediyor ama sen yapma yinede .kendini düşürme hiç . sen iiyi bir kadınsın belli . iyi insanlar zaten her zaman üzülür . doğru dürüst olmak zor diğer türlüsü kolay . erkeklerde bu ego var işte aldatınca kendilerini bulunmaz sanıyorlar . işte bak aldatıyorum çok eşliyim demek ki daha çok erkeğim ben diye düşünüyrolar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…