kafam allak bullak eşimi sevmiyorum ama ayrılamıyorumda yardım edin

aman bırak uyarma o konuda onu ben vaktinde uyardım da pişman oldum sen uyarsanda uyarmasanda yapıyolar valla
Aslında haklısın laftan anlayan evliliği için çaba sarfeden adam anlar.Bin kere dedim bir daha bu kadar içmeyeceksin diye tamam diyor az içicem diyor ama çakır keyif olduğunda tamam yeter artık içme dediğimde ben iyiyim içicem karışma diyor

İşte başka yerden iş bulmak sıkıntı hadi buldum geçinmeme yetermi
bir yerden başlamalısın hiç bir şey için geç değildir.daha yaşın genç hayatını mahvetme.ailenin yanına dön iş bul biraz birikim yap.kendini geliştir,açıköğretim oku.dil öğren.başka şehirde de iş bulursun birikimin olunca hayatını kurarsın veya iş ilanlarına bak yatılı bakıcılık temizlik işlerine bak iyi araştır güvenilirse başlarsın.çalıştığın işte insanların yanlışını görursen çıkarsın.hayatında istemediğin hiçbişeyi zorla yapma.güçlü,dikkatli mantıklı olmak zorundasın her söylenene inanma.
ayrıca eşinden boşanan ilk insan sen değilsin insanlar ne der diye hayatını mahvetme.iş ara bul çalış.

baştan yanlış yapılan bir evlilik. yaşı 43 olmuş ama 18lik gibi düşünceler. bile bile lades olmuş sizinki gözünüz ne kadar kararmış iyi cesartle herşeyi bilip evlenmişsiniz. bundan sonra zaten bitmiş kafanızda bitirin. iş içinde başka şehirlere bakın. orada yaşamak zorunda değilsiniz tabiki. allah yardımcınız olsun. kimse şöyle böyle diyecek diye evliliğe devam etme gibi bişey olamaz kendinizi düşünün artık!

Evet haklısınız.

Üniversite mezunuyum hemde 2 üniversiteden ama iş yok doğru düzgün bakıyorum zaten durmadan canım

43 ile 34 yaş arasında çok yaş var adam her halikarda yaşlı 50 ye doğru gidiyor yakışmaz sen zaten daha gencini iyisini evlenmiş boşanmış bile olsan bulursun
yorumcuyum ben konu sahibi değilim . ama canım benim sevgilimle yaşıt sayılırz zaten ..ama yinede 9 yaş çok değil bence . 20-30 yaş falan farkları olanlar varken .

Biz daha 8 ay oldu evleneli ailem 2.ye boşanmamı istemiyor birde biliyordun boyle olduğunu evlenmeseydin diyor.benimde aklım karışık aslında ne istediğim belli ama zemin oluşturmam lazım ilk önce kendim için
Yanlis anlamisim k.bakmayin benim kafamda cok doluda. 2.daha mi zor oluyor bnce ilki basarmissinz bununda ustesnden gelirsnz insallah kendnze zarar verdirmeyin sakin. Hakknzda hayrlisi olsun tabi benimde...

Yanlis anlamisim k.bakmayin benim kafamda cok doluda. 2.daha mi zor oluyor bnce ilki basarmissinz bununda ustesnden gelirsnz insallah kendnze zarar verdirmeyin sakin. Hakknzda hayrlisi olsun tabi benimde...
Boşanmanın birincisi ikincisi falan yok aslında her şekilde yıpratıcı bir süreç ama tabii ilk boşanma gibi kolay olmuyor mesela bundan 3-4 ay kadar önce boşanmaya kalktım bi yandan aileler bi yandan da eşimin boşanmak o kadar kolay değil duzeltiriz falan demesiyle kaldım

eğer oralarda yoksa iş kariyer.net ,secretcv den başka şehirlerin iş ilanlarına başvur muhakkak çıkar
Zaten oralardan bakıyorum başvuru yapıyorum ama malum genelde yaşadığın şehirden alınıyorsun işe.Tercih sebebi öncelik olarak işin olduğu yerde yaşıyor olman.

yorumcuyum ben konu sahibi değilim . ama canım benim sevgilimle yaşıt sayılırz zaten ..ama yinede 9 yaş çok değil bence . 20-30 yaş falan farkları olanlar varken .
Evet yaş olarak çok aşırı br fark yok evlilik danışmanları arada 5 yaşın ideal olduğunu savunuyor

Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun ne yaşadığını bilmiyoruz sma

Evet yaş olarak çok aşırı br fark yok evlilik danışmanları arada 5 yaşın ideal olduğunu savunuyor
ideal diye birşey yok bence . çünkü herkes farklıdır . ama seninkinde aşırı bir fark yok bence .

Zaten oralardan bakıyorum başvuru yapıyorum ama malum genelde yaşadığın şehirden alınıyorsun işe.Tercih sebebi öncelik olarak işin olduğu yerde yaşıyor olman.
ilk önce boşan sonrası geleck ozaman ordan bır adres ver sorarlarsa ailemle yaşıyorum yeni taşındık de veya teyzemle yaşıyorum yenı taşındım yanına de kimseye özel hayatını açmana gerek yokki bıraz bırıkım yapmam lazım ama iş olursa ev tutacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…